artvin şavşat laşet otel / Şavşat Laşet Bungalow Otel - Bungalow Oteller - Bungalowlar | Bungalov Otel

Artvin Şavşat Laşet Otel

artvin şavşat laşet otel

Artvin’in Şavşat ilçesine yaklaşık on bir kilometre uzaklıkta yer alan Kocabey Köyü’nde konumlanan Laşet Bungalov Tatil Köyü, Sahara - Karagöl Milli Parkı sınırlarında bulunan Laşet Motel’e bağlı bir diğer işletme. Ancak Laşet Motel yedi oda kapasiteli bir motel. Laşet Bungalov Tatil Köyü’nde ise toplamda on sekiz adet müstakil bungalov mevcut. Arsiyan, Genciyan ve Cin dağlarının görkemli manzarasına bakan bungalovlar, yeşilin her tonunu barındıran çayırlıkların içine kurulmuş. Burada konakladığınız takdirde gündüzleri huzurlu doğa yürüyüşlerine çıkabiliyor, gece de başınızı gökyüzüne çevirip yıldızları seyre dalabiliyorsunuz.

Laşet Bungalov Tatil Köyü’ndeki bungalovların her biri maksimum beş kişi kapasiteli. Evlerin içinde iki ayrı yatak, ferah bir oturma alanı, televizyon, Wi-Fi, sıcak su, tuvalet ve duş yer alıyor. Ayrıca, her bungalovun balkonu da mevcut. Çam kokularının hakim olduğu bungalovlarda hijyen standartlarına da çok önem veriliyor. Konaklama ücretlerine kahvaltı dahil. İşletmenin kahvaltı menüsünde her damak zevkine hitap edebilecek çeşitlilikte ve yöresel lezzetlerin kullanıldığı seçenekler sunuluyor. Öğle ve akşam yemeklerinde de menüde sizi, Karadeniz mutfağının gözdeleri olan balık yemekleri, mısır ekmeği, kuymak ve salata çeşitleri karşılıyor.

Laşet Bungalov Tatil Köyü’nde konaklamak için önceden rezervasyon yaptırmanızda yarar var. İşletme toplamda maksimum kişiyi aynı anda ağırlayabildiği için özellikle bahar aylarında bungalovlar hızla dolabiliyor. Rezervasyon kaydınızı oluşturmak için işletmenin internet sitesini ziyaret ederek ilgili formu doldurabilir ya da yetkililerle iletişime geçebilirsiniz.

Şavşat Laşet Motel

Yalnızçam Dağları’nın eşsiz manzarasında konuklarını ağırlayan Şavşat Laşet Motel, güne bol oksijen ve Laşet Çayı’nın huzur veren sesiyle uyanmak isteyen misafirlerine keyifli bir doğa tatili olanağı sunmaktadır. Yeşilin tüm tonlarına tanık olacağınız bir doğa ile iç içe olan tesis, Batum Havalimanı’na 79 km uzaklıktadır. Şavşat'taki otel seçenekleri arasında yer alan Şavşat Laşet Motel konuklarına oda kahvaltı konseptinde hizmet vermektedir. 

Tesisin motel kısmında doğa tatilinizi kusursuz kılacak şekilde tasarlanan 7 ahşap oda hizmet vermektedir. Odaların tamamı düzenli olarak temizlenmektedir. 

Doğal Artvin otellerinden biri olan Şavşat Laşet Motel’de konaklayan misafirler güne tamamen doğal ve lezzetli ürünlerle hazırlanan bir köy kahvaltısı ile başlamaktadır. Öğlen ve akşam yemeklerinde hizmet veren 1 adet a la carte restoranda ise Laşet Çayı’nın besleyici suyunda yetişen alabalıklardan, yöre hayvanlarının etleri ile hazırlanan özel lezzetlere kadar zengin bir menü misafirleri beklemektedir. Restoranda alkollü ve alkolsüz içecek servisi de sunulmaktadır. 

Denizden metre yükseklikte konumlanan tesiste konaklamanız boyunca doğa yürüyüşlerine katılabilir, bisikletle doğayı keşfedebilir ya da düzenlenen turlara katılabilirsiniz. Doğasının yanı sıra eşsiz bir tarihe sahip olan tesiste, köprü, manastır, cami, kale gibi pek çok yapıyı kısa yolculuklarla görebilirsiniz. Ruhen ve bedenen yenileneceğiniz tesiste sağlığınıza da katkıda bulunabilir, tesisin yanında yer alan Laşet Çayı’ndan çıkan maden suyunu tadabilirsiniz. 

Özel aracı ile tesise ulaşım sağlayan konuklar için otopark hizmeti sunulmaktadır. 

Dağların arasından güneşin doğuşunu, gece ise gökyüzündeki yıldızları izleyeceğiniz unutulmaz bir doğa tatili için siz de tercihinizi Şavşat Laşet Motel’den yana yapabilir, dilerseniz yerinizi hemen şimdi ayırtabilirsiniz.

Şavşat Laşet Bungalow Otel

LAŞET MOTEL RESTORAN ALABALIK ÇİFTLİĞİ

Laşet Motel, Sahara &#; Karagöl Milli Parkı sınırında yer almaktadır. Laşet&#; in Kelime anlamı, bölgede eski tarihlerde hüküm sürmüş olan Gürcülerin dilinde &#;Acı Su&#; anlamına gelmektedir. Tesisin yanından geçen Laşet Çayının kenarında bölgede Çermik olarak adlandırılıan maden suyu çıkmaktadır.

Laşet çayının huzurlu sesiyle uyumak ve sabah bol oksijen almış olarak zinde uyanmak için gelen müşterilerimiz her ortamda sürekli olarak memnuniyetlerini belirtmektedirler.Bölgede çermik suyunun böbrek taşlarını eritici bir etkisi olduğu eskilerden beri söylenmektedir. Ayrıca romatizmal hastalıklara da iyi geldiği bilinmektedir.

LAŞET BUNGALOV TATİL KÖYÜ

Laset Bungalov Tatil Köyü; Kocabey köyü içerisinde Arsiyan, Genciyan ve Cin dağları manzaralı yeşile boğulmuş çayırlıklar ormanların içerisinde, geceleri samanyolundaki bütün yıldızları görebileceğiniz bir konumdadır. Bölgede tek olan tesis elit bir müşteri kitlesi tarafından tercih edilmektedir.

artvin_bungalov

Şavşat’ta Nerede Kalınır?

ği ilğ evleri de ıkmaktadır. Yabancı turistler tarafından sıklıkla ziyaret edilen Şavşat otelleri, kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmektedir. Şavşat’ta yer alan başlıca konaklama tesisleri arasında Şavşat Laşet Motel, Green Valley Hotel, Black Forest Sea, Velikı, Sıla Pansiyon ve Papart Butik Otel bulunmaktadır.ı

İlıkta yer alan Velikı, sağladığı hizmetlerle ıkmaktadır.

şık 10 farklı konak yer almaktadır. Tam pansiyon olarak hizmet verdiği belirtilen tesisin yabancı turistler tarafından ilgiyle karşılandığı bilinmektedir.ıklıkla vakit geındadır. Sık sık ziyaret edilen Velikı, doğa ile iğrak noktaları arasında bulunmaktadır. Otel odalarında bulunan duş, minibar, spa, masaj, TV, Wİ-Fİ, kahvaltı ve uyandırma servisi, ziyaretını karşılamaktadır.ılın 12 ayı konaklama hizmeti verdiği belirtilen Velikının herhangi bir rezervasyon şartı sğildir. Eşsiz manzaralara karşı konaklama imkanı bulacağınız tesis, yısından da oldukş bir bır.ı tarafından sık sık tercih edilen tesis, tam pansiyon olarak hizmet vermektedir. 0 - 6 yaş ılın her gının gecelik konaklama ığında değişmektedir.

Şavşat ilıkta yer alan Black Forest Sea, her yıl yşi tarafından ziyaret edilen bir konaklama tesisidir. şım sağlayabileceğiniz otel, yaklaşık 35 odadan oluşmaktadır. Kşkesi, turistler tarafından beğeni kazanmaktadır.

ığında değişiklik gı iİ-Fİ, TV, minibar, kasa, dolap ve duş gibi ısından ıkan Black Forest Sea, genıklıkla tercih ettiği tesisler arasında yer almaktadır.ı vakit geğiniz yerlerin başında gelmektedir. Yılın 12 ayı konaklama hizmeti sağlayan otelin herhangi bir rezervasyon şartı bulunmamaktadır. 0 - 6 yaş ği tesiste konforlu bir şekilde konaklama hizmeti alınmasına olanak sağlanmaktadır.ın gecelik konaklama ığında değişmektedir.

Şavşat’ın popında bulunan Green Valley Hotel, ilıkta yer almaktadır. şım sağlanan konaklama tesisi sağladığı hizmetlerle ziyaretğenisini kazanmaktadır. Her yıl yşi tarafından tercih edilen Green Valley Hotel, yılın 12 ayı konaklama hizmeti sağlamaktadır.

ğlenceli vakit geğiniz yerler arasındadır. Sosyal yaşamın ğu otelde tam pansiyon olarak konaklama hizmeti almanız mında hem dğından hem de Karadeniz mutfağından eşsiz yemekler servis edilmektedir.şartının bulunduğu tesis, daha ı tarafından beğenilmektedir. Otel odaları genel olarak 25 metrekare genişliğinde olmakla birlikte duş, masaj, kahvaltı ve uyandırm hizmeti, Wİ-Fİ, TV ve minibar gibi pek ği beraberinde getirmektedir. 0 - 6 yaş şayabilirsiniz.ığında değişmektedir.

Şavşat Laşet Motel

İlıkta yer alan Şavşat Laşet Motel, her yıl binlerce kişiye hizmet vermektedir. ılığıyla rahatşım sağlayabileceğiniz tesis, oldukş bir yın yer aldığı tesiste tam pansiyon hizmet alınmasına olanak sağlanmaktadır.

ık sık ziyaretlerin gerştirildiği tesiste bar, fitness, havuz, restoran ve spa gibi pek ğlence mekanı bulunmaktadır. Sosyal etkinliklerin yapıldığı Şavşat Laşet Motel, genellikle gı turistler tarafından ıkan tesis, yaklaşık 50 odadan oluşmaktadır.ılın her gık olduğu belirtilen tesisin herhangi bir giriş kısıtlaması sğildir. şartının bulunduğu otelde ı seır. 0 - 6 yaş ğlayan Şavşat Laşet Motel, araşine uygun bir bır.

Şavşat Laşet Motel’in gecelik konaklama

ığında değişmektedir.ıla Pansiyonı iıla Pansiyon, doğal gşliğinde konaklama yapmanıza olanak sağlamaktadır. Her yıl binlerce kişi tarafından tercih edilen tesis, yarı pansiyon olarak hizmet vermektedir. İlıkta bulunan pansiyona ımıyla ulaşabilirsiniz.şık 20 odadan oluşan tesis, kır. 18 - 25 metrekare aralığında değişiklik gİ-Fİ, duş ve merkezi ısıtma gibi ır.ştirmeniz mşsiz manzaralara komşu olan Sıla Pansiyon, kayık turları ve gezi programları gerştirmeniz aısından da tercih edilmektedir.ılın 12 ayı konaklama hizmeti verdiği belirtilen pansiyonun herhangi bir rezervasyon kısıtlaması yoktur. 0 - 6 yaş ğlayan pansiyon daha ından tercih edilmektedir. Araşine uygun bir bıla Pansiyon, Şavşat’ın popında yer almaktadır.ıla Pansiyon’un gecelik konaklama ığında değişmektedir.

İlıkta yer alan Papart Butik Otel, yarı pansiyon olarak hizmet vermektedir. şım sağlayabileceğiniz tesis, yaklaşık 25 odadan oluşmaktadır. Kıl yşi tarafından ziyaret edilmektedir.

ıklıkla vakit geındadır. Otel odaları iİ-Fİ, duş, merkezi ısıtma, dolap, kahvaltı ve uyandırma servisi gibi ır. ğenisini kazanmaktadır.ılın her gık olan Papart Butik Otel, doğal gın bir bır. şartının aranmadığı tesiste şekilde konaklama hizmeti alabilirsiniz. 0 - 6 yaş ından sıklıkla tercih edilmektedir.ığında değişmektedir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir