e kurs ogrenci başvuru / T.C. Millî Eğitim Bakanlığı

E Kurs Ogrenci Başvuru

e kurs ogrenci başvuru

E-Kurs MEB öğrenci girişi DYK başvurusu! e-Kurs DYK başvurusu nasıl yapılır?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) için öğrenci başvuruları bugün başladı. DYK öğretmen başvuruları Kasım ayının 'inde alınmıştı. Öğrenciler, DYK kurs başvurularını monash.pw veya monash.pw internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleştirebilecek. Peki e-Kurs DYK başvurusu nasıl yapılır? İşte E-Kurs meb gov tr öğrenci girişi DYK başvurusu

e-KURS DYK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Başvurular, monash.pw internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleşecek.

DYK öğretmen başvuruları Kasım'ın tarihleri arasında yapıldı. Öğrenci başvuruları ise 26 Kasım'da başladı.

DYK kurs başvurusu, monash.pw veya monash.pw internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleştirilecek.

E-KURS MEB ÖĞRENCİ GİRİŞİ DYK BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

Kursiyerler, e-Devlet üzerinden e-Kurs Modülüne giriş yapabileceği gibi e-Kurs Modülünün kendilerine otomatik oluşturduğu şifreler ile kurs başvurusunda bulunabilirler.

Öğrenci/kursiyerler kurs merkezince belirlenen derslerden ve kurs talebinde bulunan öğretmenler arasından tercihte bulunarak başvuru yapabilir.

DYK E-KURS BAŞVURULARI NE ZAMAN?

DYK kurs sınıflarının oluşturulması 26 Kasım ve 29 Kasım tarihleri aralığında yapılacak.

KURSLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

6 ve sınıflar için destekleme ve yetiştirme kursları, 29 Kasım'da başlayacak. Özel eğitim meslek okulu programı uygulanan özel eğitim okulu ve özel eğitim sınıfı öğrencileri de kurslardan yararlanacak.

Kurslara ait yıllık planlar hazırlanırken kurs açılacak derslerin öğretim programının esas alınmasına yönelik düzenleme yapıldı. Açılacak kurslar, Bakanlıkça hazırlanan kılavuzda belirlenen sınıf seviyeleri ve derslerle sınırlı olacak. Ancak Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı ortaöğretim kurumlarından "Mesleki Eğitimde Okul Projesi" kapsamında olan eğitim kurumları ile uluslararası Anadolu imam hatip liselerinin 9. sınıflarına yönelik Bakanlıkça ayrıca dersler belirlenebilecek.

DYK KURS KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

DYK KURSUNA KİMLER BAŞVURABİLİR?

*Kurslara; resmî ve özel örgün eğitim kurumları kapsamındaki Millî Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinin 32 nci maddesinin dördüncü fıkrasında belirtilen öğrenciler dâhil ortaokul, imam hatip ortaokulu ve ortaöğretim kurumlarında kayıtlı olan öğrenciler ile genel ilköğretim programı uygulanan özel eğitim ortaokulu/özel eğitim sınıfı, genel ortaöğretim programı uygulanan özel eğitim okulları ile mesleki ve teknik ortaöğretim programı uygulanan özel eğitim okulları öğrencileri, özel eğitim meslek okulu ile özel eğitim meslek okulu programının uygulandığı özel eğitim sınıfı öğrencilerinden; 6, 7, 8, 10, 11 ve 12 nci sınıflarında öğrenim gören öğrenciler ve örgün ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlar başvurabilir.

Ayrıca uluslararası Anadolu imam hatip liselerinin 9 uncu sınıfında öğrenim gören yabancı uyruklu öğrenciler yabancılara Türkçe öğretimi kapsamında Türkçe dersinden belirlenen tarihler arasında başvuru yapabilirler.

*Kursiyerlere yönelik yıllık açılan kurslara ekim ayı sonuna kadar kayıt yapılabilir.

* Resmî örgün eğitim kurumları ile özel öğretim kurumlarına devam eden öğrenciler kayıtlı oldukları okulun ya da ikamet ettikleri adresin bulunduğu ilçe sınırı içindeki kurs merkezlerinden birine e-Kurs Modülünden başvuru yapabilir. Yaz dönemi kurslarında öğrenciler okullarının bulunduğu il/ilçe sınırları dışında kursa katılabilir.

* Resmi örgün eğitim kurumları ile özel öğretim kurumlarına devam eden öğrenciler e Kurs Modülü üzerinden e-Okul bilgileri ile ya da e-Devlet girişini kullanarak kurs başvurusu yapar.

* Açık öğretim okullarına devam eden öğrenciler, e-Devlet üzerinden e-Kurs Modülüne giriş yapabileceği gibi açık öğretim okulu kullanıcı adı ve şifresi ile kurs başvurusunda bulunabilirler.

* Kursiyerler, e-Devlet üzerinden e-Kurs Modülüne giriş yapabileceği gibi e-Kurs Modülünün Kendilerine otomatik oluşturduğu şifreler ile kurs başvurusunda bulunabilirler.

* Öğrenci/kursiyerler kurs merkezince belirlenen derslerden ve kurs talebinde bulunan öğretmenler arasından tercihte bulunarak başvuru yapar.

E-Kurs (DYK) başvuruları ne zaman başlıyor? Öğrenciler E-Kurs başvurularını ne zaman yapabilir? E-Kurs Başvuruları nasıl yapılır?

E-Kurs başvuruları ne zaman başlıyor? DYK ne zaman başlıyor? DYK için nasıl başvuru yapılır? 

Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) öğrenci başvuruları başlıyor Başvurular Kasım tarihleri arasında çevrim içi olarak yapılacak. 

E-KURS (DYK) ÖĞRETMEN BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

DYK eğitimlerinde öğretmen olarak çalışmak isteyen öğretmenlerin başvuruları Kasım tarihleri arasında yapıldı. 

Başvurular e okul bilgileriyle ve e-Devlet girişi ile yapıldı. 

E-KURS (DYK) ÖĞRENCİ BAŞVURULARI NE ZAMAN YAPILACAK?

Öğrencilerin DYK başvuruları ise 26 Kasım ve 29 Kasım tarihleri arasında yapılacak. 

Kurslar, 29 Kasım tarihinde başlayacak.

E-KURS (DYK) BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Başvurular e-Kurs üzerinden e-okul bilgileriyle veya e-Devlet girişi ile yapılabilir. 

Açık öğretim okullarındaki öğrenciler de e-Devlet ile e-Kurs modülüne giriş yapabiliyor. 


nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır