pes 2017 koreografi yaması / Pes Spor Toto Süper Lig Yaması PesMods 17 V4 Çıktı

Pes 2017 Koreografi Yaması

pes 2017 koreografi yaması

Pes Spor Toto Süper Lig Yaması PesMods 17 V4 Çıktı

*Oyundaki tüm takımlar lisanslandı.
*Tüm takımların 16/17 formaları eklendi.
*STSL, TFF ve Bundesliga eklendi.(Forma,Top,Manager,Kadro)
*Diğer Avrupa Takımlarına Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nden 30 takım eklendi.
*41 Tane stad eklendi. (TR'den 10 tane)
*Eklenen Türk stadları;TT Arena, Ülker Arena, Vodafone Arena, Akyazı Arena , Timsah Arena, Konya Arena, Antalya Arena, Kadir Has Stadı, Osmanlı Stadı, Manisa 19 Mayıs Stadı.
*Avrupadan birçok stat ve dış görünüşleri eklendi.
*Tüm STSL takımlarına koreografi funduszeue.infoı olan türk takımlarının koreografisi kendi stadında gözükecek.
*Teknik direktörler eklendi.
*'e yakın yüz eklendi.
*Her ligin kendi topu eklendi.
*Stsl, Tff ve Ztk 'ya güncel reklam panoları eklendi.
*STSL takımlarına 4'er forma eklendi.
*STSL, İtalya ligi üstüne funduszeue.info ve lig yapısı değiştirildi.
*Türkiye ligindeki 2 takım düşüp çıkma sıkıntısı giderildi. 1. ligden ilk 2 takım direk çıkıyor 3. 4. 5. 6. playoff oynayıp 3. çıkacak takımı belirliyor.
*Türkiye liginde ilk 2 takım Şampiyonlar Ligi'ne 3 takım Avrupa Ligi'ne gidecek şekilde ayarlandı.
*Devre arası transferleri eklendi.
*Efsane oyuncular yüzleri ve minifaceleri ile birlikte eklendi.
*Tüm STSL takımlarına Miniface eklendi.
*PesMods skorbordu eklendi.(Bu skorbord beinsports skorbordunun aynısıdıfunduszeue.info PesMods yazısı köşeye eklendi. Ayrıca Şampiyonlar liginde Tivibu'ya dönüşüyor)
*3 Büyükler Gol müziği ve Giriş müziği eklendi.
*Beşiktaş tezahüratı eklendi.
* adet güncel krampon eklendi.
*Türkiye Milli marşı ve birçok ülke marşı eklendi.
*50 adet top eklendi.
*50 adet kaleci eldiveni eklendi.
*Tüm takımlara HD Logoları eklendi.
*SweetFX (Gerçekçi görünüş) eklendi.(Scroll Lock ile çalışır.)
*Basın toplantı odaları eklendi.
*Tüm STSL takımlarına ve Birçok oyuncuya bir tuşa basın eklendi.
*PS 3 Butonu eklendi.
*4 Büyüklere menü grafikleri ve intro eklendi.
*Önemli takımlara menü resimleri eklendi.
* Tane dövme eklendi.
*Güç barı eklendi.
*Seyirci kaldırma eklendi.
*Yazı fontu eklendi.
*Hd çim, Meşale ve Renkli kart eklendi.
*Hakem formaları eklendi.(Stsl, Tff)
*Kar modu eklendi (Yağan - Duran)
*3 tane intro eklendi.
*Forma Logo, Yüz Logo ve Ulusal logolar eklendi.
*3 Büyükler menü müzikleri , Yabancı ve İçerde menü müzikleri eklendi.
*16 tane skorboard eklendi.(beİN Sports , Trt , Real Madrid Tv, Fifa)

YAMAYI AŞAĞIDAKİ ADRESTEN EDİNEBİLİRSİNİZ
funduszeue.info

Haber ile daha fazlasına ulaşın:

Teknoloji

Pes Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyum Yaması İndir

Pes Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyum Yaması

Pes Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu, yeni yapılan sponsorluk anlaşmasıyla değişen adıyla Fenerbahçe Ülker Stadyumu yaması çalışmaları sonunda tamamlandı. Fenerbahçeliler ve sporseverler keyifle kullanabilir. Yamadan bir görüntü sizle paylaşıldı yukarıda, göründüğü üzere son derece ince işcilik ile tasarlandı. Kurulum sadece birkaç işlemden sonra tamamlanıyor.

funduszeue.info (×81)

Yamanın Kurulumu
  1. &#;funduszeue.info&#; dosyasını Pro Evolution Soccer \download içine atın. Daha sonra [DpFileListGenerator v by Baris] programıyla aktif ediniz.

İndirme Linkleri

Kategori: Oyun Yamaları

Etiketler: Pes FB Stat Yaması,Pes Fenerbahçe Stadı Yaması,Pes Fenerbahçe Ülker Stadyum Yaması

PES ’ye yeni stadyum, forma ve efektler eklendi

pes17_10

PES oyunu için ikinci ücretsiz içerik paketi yayınlandı. Oyuna birçok yenilik kazandırıldı. İşte detaylar…

Veri Paketi #2 adıyla gelen güncelleme, PES ’nin sunum ve saha özelliklerini geliştirmeyi esas alıyor. Oyuna yeni formalar, güncellenmiş ve geliştirilmiş futbolcu benzerlikleri, üç yeni stadyum ve PES ’nin önemli maç günü deneyimlerini ön plana çıkarak yeni sunum öğeleri ekleniyor.

Güncellemenin merkezinde 16 yeni forma ve Avrupa kulüpler futboluna damga vurdukları sezonundan ikonik çizgili formaya ek olarak Liverpool FC’nin yenilenen Anfield Stadyumu da bulunuyor; PES bu yeni stadyumu içeren tek oyun.

Bu stadyuma Borussia Dortmund’un Signal Iduna Park ve Brezilya kulübü Palmeiras’ın Allianz Parque Stadyumu eşlik ediyor. Hem Anfield, hem de Signal Iduna Park ayrıca ünlü taraftar marşlarını da içeriyor: takımlar sahaya çıkarken ve maç sırasında ‘You’ll Never Walk Alone’ ve ‘Heja BVB’ marşlarının stadyumda yankılandığını duyabilmek mümkün.

neymar_face_scan_pes_

’den fazla futbolcu görseli de iyileştirmeler geçirdi ve güncelleme oyuna Marco Reus, Neymar Jr, Adrian Ramos, Sadio Mane ve Lionel Messi başta olmak üzere birçok futbolcunun yenilenmiş hallerini ekledi. Taktik ekranlardaki pul resimleri de bu değişiklikleri yansıtacak şekilde güncellendi.

4K güncellemesi Aralık ’da

Diğer yenilikler arasında ufak hata düzeltmeleri, 11 yeni krampon stili ve geliştirilmiş UEFA Şampiyonlar Ligi sunum öğeleri bulunuyor. PlayStation Pro sistemleri için önceden duyurulan 4K modu Aralık ayında yayınlanacak olan bir sonraki ücretsiz güncelleme ile eklenecek.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası