fotoğraf arşivleme instagram / Instagram'da arşivlenen fotoğraf nasıl geri getirilir?

Fotoğraf Arşivleme Instagram

fotoğraf arşivleme instagram

Instagram’ın son yeni özelliği olan ‘insta-arşiv’ sayesinde, yüklediğinize pişman olduğunuz fotoğrafları silip tekrar yüklemek zorunda kalmayacaksınız. Bir kaç tık sayesinde görünmez yaptığınız fotoğraflarınızı, dilediğiniz zaman kaldığınız yerden, yeniden paylaşıma açabilirsiniz.

Profilinize sayfanızın sağ üst köşesinde bulunan simgeye dokunarak, ‘arşivinize' dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.

Arşive Fotoğraf Nasıl Kaydedilir?

Profilinizden yok etmek istediğiniz fotoğrafı seçin. İster fotoğrafa uzun basarak, dilerseniz de fotoğrafı açtığınızda yine sağ üst köşesinde bulunan ‘’ seçeneğine tıklayarak ‘Arşivle’ özelliğini etkinleştirebilirsiniz.

İşlemi gerçekleştirdiğiniz andan itibaren, fotoğrafınız profilinizden yok olacak, sadece sizin görebildiğiniz arşiv alanında saklanacak.

Arşivlenen Fotoğraf Profile Nasıl Geri Döndürülür?

Profilinizden ulaştığınınız arşivinizden, yine aynı işlemleri tekrarlayarak, fotoğrafı ‘profilde göster’ seçeneği sayesinde, eskiden olduğu yerde ve şekilde yeniden paylaşabilirsiniz.

Kısacası silmeye kıyamadığınız, görmeye de dayanamadığınız, eski sevgilinizle ya da yakın arkadaşınızla olan tüm fotoğraflardan bu özellik sayesinde kurtulabilirsiniz. Üstelik barıştığınız anda da sanki hiç silmemişsiniz gibi, Instagramprofilinizdeki eski yerlerine döndürebilirsiniz.

Instagram Fotoğraflarınızı Öne Çıkarmak için 10 Etkili Yol

Instagram'a Bilgisayardan Nasıl Fotoğraf Yüklenir?

Sosyal medya düşkünleri sosyal mecralarda gördükleri güzel fotoğrafları saklamak isterler. Bu nedenle birçok fotoğrafı kaydetmeye çalışırlar ve telefon ya da bilgisayar hafızalarını doldururlar. Instagram arşiv fotoğrafları sayesinde kullanıcılar büyük bir uğraştan kurtulmuştu ancak çoğu kullanıcı hala bu arşiv sisteminin nasıl çalıştığını bilmiyor.

Sosyal medya uygulamaları arasında en çok dikkat çeken uygulama Instagram. Bu uygulama aslında Facebook adlı herkes tarafında sosyal medyanın kurucusu olarak bilinen uygulamanın satın aldığı bir uygulama. Geçtiğimiz yıllarda bu uygulama için arşiv yapabilme imkanı ortaya çıkmıştı.

Arşiv yapabilme özelliğinin ortaya çıkmasının esas nedeni, bu mecraları kullanan insanların, gördükleri ve beğendikleri fotoğrafları daha sonra tekrar görebilmek ve tanıdıklarına da gösterebilmek için saklamak istemeleridir. Bu istek ve beklentinin karşılanması için Instagram bir arşiv sistemi özelliği geliştirdi ve kullanıcılarının hizmetine sundu.

Instagram Arşivleri Nasıl Çalışıyor ?

Geçen yıl gerçekleşen bu hizmet sayesinde artık kullanıcılar Instagram&#;da gördükleri fotoğrafları indirmek ya da bağlantılarını kopyalamak zorunda kalmıyor. Instagram arşiv fotoğrafları olarak adlandırılan bu özellik oldukça kullanışlı. Ancak sosyal medya trendlerini çok sık takip etmeyen bazı kullanıcılar bu uygulama ile arşive gönderdikleri fotoğraf ve videoları daha sonra nasıl görüntüleyeceklerini bilmeyebiliyorlar.

Arşivleme özelliği kullanırken  oldukça sık karşılaştığımız için kullanıcılara anlaşılır bir şekilde bu arşivleme sisteminin nasıl çalıştığını anlatmak istedik. Öncelikle adımları takip ederek, belirttiğimiz adımları siz de elinizde telefonunuzla uygulayabilirsiniz. Böylece daha pratik ve hızlı olarak sistemi anlamış olacaksınız.

Instagram hesabınızı açın ve herhangi bir fotoğraf veya video gönderisinin üzerine gelin. Daha sonra aşağıda gördüğünüz fotoğraf ya da video gönderisinin en alt sağ tarafındaki arşivleme işaretine dokunun.

instagram-arsiv-nerede-1

Daha sonra işarete tıkladığınızda karşınıza bir uyarı mesajı çıkacaktır. Bu mesajda işaretlemiş olduğunuz fotoğrafın arşivinize eklendiği belirtilmektedir. Aynı zamanda fotoğrafları işaretlediğiniz zaman aşağıdaki resimde görüldüğü gibi arşivleme işareti renk değiştirecektir.

instagram-arsiv-nerede-5

Bu işlemleri yaptığınız da işaretlediğiniz fotoğraf sizin arşivinize kaydedilmiş olur. Kaydedilen Instagram gönderilerini daha sonra açarak tekrar görebilmek için yapmanız gereken çok basit iki adım var. Bunlardan birincisi aşağıdaki resimde göründüğü gibi en sağ alta bulunan profil ikonuna dokunmak ve kendi profil sayfanıza gitmek.

instagram-arsiv-nerede-4

Daha sonra burada bulunan beyaz arşivleme ikonuna dokunarak daha önce arşivlerinize kaydettiğiniz Instagram gönderilerini görebilirsiniz. Aşağıdaki resme bakarsanız daha önce arşive eklediğimiz gönderinin burada olduğunu görebilirsiniz.

instagram-arsiv-nerede-2

Eğer arşivlerinize özel isimler vererek daha kişisel bir arşivleme sistemi oluşturmak isterseniz yukarıda bulunan + işaretine dokunarak bunu gerçekleştirebilirsiniz. İşte Instagram gönderilerini arşivlemek bu kadar kolay.

Instagram Hesabı Kaç Şikayetle Kapanır ?

Instagram&#;ın çok katı kurallara sahip olduğunu biliyoruz. Bu kurallardan bazıları insanların sebepsiz yere hesaplarından olmalarına da sebep olabiliyor. Bazı kötü niyetli kullanıcılar Instagram&#;ın onlara verdiği şikayet etme yetkisini kötüye kullanabiliyorlar.

Instagram kullanıcılarının en çok çekindiği konu eğer çok fazla kullanıcı tarafından şikayet edilirsem hesabım askıya alınır mı konusudur. Bu konu üzerine bir araştırma yaptığımızda görüyoruz ki aslında burada şikayet sayısı çok da önemli değil burada önemli olan konu Instagram kurallarına uygun olmayan davranışlarda bulunmuş olup olmamak.

İsterse yüz bin kişi sizi şikayet etmiş olsun eğer Instagram yöneticileri şikayet edilen gönderi ya da sayfada herhangi bir kural ihlali ile karşılaşmaz ise hesaba karşı bir yaptırım uygulamayacaktır. Eğer aksi yaşansa bile Instagram size bir şans daha veriyor. Bu şans, şikayet edilen hesabınızı kurtarmanıza yardımcı olabilecek bir fırsat.

Bu yazımızı beğendiyseniz Instagram Şikayet Formu yazımızı da inceleyebilirsiniz!

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası