gs barcelona maçı kaçta / Barcelona Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta? - TV'de Barcelona

Gs Barcelona Maçı Kaçta

gs barcelona maçı kaçta

Barcelona Galatasaray saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Barcelona karşısında avantaj arıyor

Galatasaray Barcelona UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda Nou Camp'ta karşı karşıya geliyor. İki takım son olarak 13 Kasım tarihinde Camp Nou’da karşılaşmış ve Barcelona maçı kazanmıştı. Barcelona Galatasaray maçı saat 'te başlayacak ve Exxen canlı yayını ile ekranlara gelecek.

Yayınlanma:

Barcelona Galatasaray saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Barcelona karşısında avantaj arıyor

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray, İspanyol devi Barcelona karşısında çıkıyor. Galatasaray karşısında Barcelona’da sarı kart cezalısı olan Gavi forma giyemeyecek, ayrıca sağ bek Dani Alves ve Wague ise UEFA listesinde yer almadığı için mücadelede yer almayacak. Cimbom, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında dünya devi Barcelona ile karşılaşırken, kötü giden tüm sezonu unutturmaya çalışacak.

BARCELONA GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Barcelona-Galatasaray maçını Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Bu gece TSİ ’te başlayacak ve Exxen’den naklen yayınlanacak.

BARCELONA GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11

Barcelona: Ter Stegen, Minguezca, Araujo, Eric, Dest, Nico, Frenkie, Pedri, Traore, Dembele, Depay

Galatasaray: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Babel, Feghouli, Kerem, Mohamed

GÖZLEMCİLER GALATASARAY’I İZLEYECEK

Galatasaray, yarın akşam çok zorlu bir sınavdan geçecek. Cimbom, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında dünya devi Barcelona ile karşılaşırken, kötü giden tüm sezonu unutturmaya çalışacak.

Sarı-kırmızılı ekip için ‘prestij’ niteliğinde olan bu karşılaşma, bazı futbolcular için ise ‘vitrin’ olacak. Danışman Luis Campos ve Sportif Direktör Pasquale Sensibile, bu zorlu maça çok sayıda gözlemci davet etti. İngiltere, İspanya, İtalya ve Fransa’dan gözlemciler, Aslan’ın beş oyuncusunu mercek altına alacak.

DERBİDE DE İZLENEBİLİRLER

Victor Nelsson, Marcao, Alexandru Cicaldau, Mostafa Mohamed ve Kerem Aktürkoğlu; gözlemcilerin izleyeceği oyuncular.

23 yaşındaki Danimarkalı stoper, İngiliz ve İspanyol kulüplerinin; 26 yaşındaki Brezilyalı stoper, İtalyan ve İspanyolların; 25 yaşındaki Rumen orta saha oyuncusu, İtalyan ve Fransızların; 25 yaşındaki Mısırlı forvet, Fransız ve İtalyanların; Türk futbolunun doğumlu yeni yıldızı ise Fransızların takibinde. Gözlemcilerin iki Barcelona maçının yanı sıra Beşiktaş derbisinde de tribünde olması bekleniyor.

MÜCADELEYE FRANSIZ HAKEM

UEFA Avrupa Ligi'nde Perşembe günü 'te başlayacak olan Barcelona – Galatasaray karşılaşmasını Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek.

Fransız hakem Benoit Bastien, Fenerbahçe'nin bu sezon İstanbul'da HJK Helsinki'yi yendiği maçta da görev almıştı.

Benoit Bastien ayrıca Beşiktaş'ın Ajax'a mağlup olduğu mücadeleyi de yönetti.

AjaxAvrupaBarcelonaBeşiktaşcanlıFenerbahçeFransaGalatasarayhangi kanaldaİngiltereİspanyaİtalyaMarcaoMostafa Mohamedsaat kaçtaUEFAUEFA Avrupa Ligi

Galatasaray - Barcelona maçı saat kaçta? 17 Mart GS - Barca maçı başladı mı, saat kaçta başlıyor? Maç hangi kanalda? TV8 mi Exxen mi?

Avrupa Ligi son 16 rövanş maçları başladı. Heyecanla beklenen maçlardan birisi de Galatasaray - Barcelona maçı oldu. Peki, Galatasaray - Barcelona maçı saat kaçta? 17 Mart GS - Barca maçı başladı mı, saat kaçta başlıyor? Maç hangi kanalda? TV8 mi Exxen mi? Maç nereden izlenir? Galatasaray - Barcelona UEFA Avrupa maçı saat kaçta başlayacak? Galatasaray - Barcelona ilk 11 belli oldu mu? Galatasaray - Barcelona maçının muhtemel 11'lerinde kimler var?

Galatasaray - Barcelona maçı bugün 17 Mart Perşembe saat 'de başlayacaktır.

Galatasaray - Barcelona maçını Exxen TV platformundan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Muhtemel 11'ler şu şekilde:

  • Galatasaray: Pena, Boey, Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Kerem, Babel, Feghouli, Mohamed.
  • Barcelona: Ter Stegen, Dest, Pique, Garcia, Alba, Busquets, Pedri, De Jong, Traore, Depay, Aubameyang.

İlk 11'ler henüz açıklanmadı.

Galatasaray - Barcelona maçı, İstanbul'da, NEF Stadyumu'nda oynanacak.

Maçı İtalyan hakem Daniele Orsato yönetecek.

Galatasaray'ın Avrupa Ligi son 16 turunda GS-Barca maçını Ertem Şener anlatacak.

GalatasarayBarcelonaFutbolGündemSporHaberler

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası