hikaye repost nasıl yapılır / Instagram Repost Nasıl Yapılır? - funduszeue.info

Hikaye Repost Nasıl Yapılır

hikaye repost nasıl yapılır

Instagram’a repost özelliği geliyor: Instagram video repost nasıl yapılır?

Instagram kullanıcıların merakla beklediği repos özelliğine ilişkin beklenen haber geldi. Peki Instagram repos nedir, nasıl kullanılır, repos özelliği ne işe yarar? sorularına bu haberimizde cevap vereceğiz. Bir Instagram kullanıcısının profilinde paylaştığı herhangi bir şeyin başka bir kullanıcı tarafından tekrar yayınlanması Instagram repos tolarak bilinmektedir. Repost için hangi uygulamalar kullanılır? Instagram repost nedir, nasıl yapılır?

Instagram repost ne zaman gelecek?

Instagram, üçüncü taraf uygulamaya gerek kalmadan gönderileri yeniden paylaşmayı sağlayan 'repost' butonunun uygulamaya ekleyecek. Meta bünyesinde hizmet veren şirket, şimdilerde kullanıcıların oldukça işine yarayacak yeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

Repost butonu nerede yer alacak?

Şimdiye kadar Instagram kullanıcıları, başka bir hesaptaki fotoğrafı veya videoyu kendi hesaplarında yayınlamak için, Instagram ile doğrudan alakası olmayan üçüncü taraf repost uygulamalarından faydalanıyordu. Uygulama içerisindeki paylaşım menüsüne eklenecek yeni buton, profildeki ikonların hemen yanında yer alacak. Meta’dan bir sözcü, tıpkı Hikayeler’de olduğu gibi Akış’ta da gönderileri yeniden paylaşma özelliğini test etmeye başlayacaklarını söyledi.

Instagram repost nedir, ne işe yarar, özelliği nedir?

Repost denilen şey özünde bir başkasının paylaştığı videoyu ya da fotoğrafı paylaşmak olarak ifade edilebilir. Örneğin, bir fotoğrafın bir kullanıcı tarafından aşırı bir şekilde beğenildiği varsayılsın ve bu fotoğrafı kendi takipçileriyle de paylaşmak istesin. Kullanıcı bu uygulama vasıtasıyla beğenilen o fotoğrafı kendi hesabında paylaşarak repost yapmış olur.

Repost, sosyal medya uygulamalarında oldukça fazla kullanılmakta olan bir özellik olarak ifade edilebilir. Özellikle Instagram hesabını kullanan kişiler tarafından hikaye paylaşımlarının oldukça fazla yapıldığı söylenebilir. Bir kullanıcını paylaştığı bir gönderiyi tekrar kendi hesabında yayımlamak anlamına gelen repost özellikle Instagram kullanıcıları tarafından oldukça fazla kullanılmaktadır.

Instagram repost nasıl yapılır?

Instagram da repost yapmak için öncelikli olarak repost uygulamasının açılması gerekmektedir. Repost yapmak için gönderinin sağ alt kısmında bulunan oka basılması gerekmektedir. Ardından gönderiyi profilinizde paylaşmadan önce profilinizde nasıl görünmesi gerektiğini isterseniz o şekilde düzenleyerek yeniden yayınla seçeneğine basmanız gerekmektedir. Ardından ise gönderiyi düzenlemeniz ve filtre eklemeniz de mümkün olabilmektedir. Repost yapılabilmesi için son olarak ise instagrama kopyala seçeneğinin işaretlenmesi gerekmektedir.

Repost için hangi uygulamalar kullanılır?

Instagram kullanıcılarının paylaştığı gönderilerin tekrar başka kullanıcılar tarafından paylaşılabilmesi repost olarak ifade edilebilir. Instagram gönderilerinin tekrar paylaşılabilmesi için ise repost uygulamalarının kullanılması gerekmektedir. Sosyal medyada birçok çeşitli paylaşımların yapıldığını söylemek mümkün olmaktadır. Bir gönderiyi tekrar post etmek yani başkası tarafından paylaşılan bir gönderinin tekrar paylaşılması anlamına gelmektedir. Repost for Instagram işleminde hem etkin bir paylaşım oluşturmanız mümkün olurken hem de karşı tarafın paylaşımını etiketlemenize olanak sağlamaktadır.

  • Repost yapmak için herhangi bir uygulama indirilmesi gerekmektedir. Instagram repost uygulamalarının kullanılması için gereken uygulamaların oldukça basit olduğu ifade edilebilir. Telefonunuza indirdiğiniz repost uygulaması sonrasında Instagram uygulamasının açılması gerekmektedir. Ardından repost yaparak paylaşmak istediğiniz gönderiyi bulmanız gerekmektedir.

  • Paylaşımı bulduktan sonra gönderinin sağ alt köşesinde yer alan 3 noktaya basılması gerekmektedir. Böylece gönderinin bağlantı linkinin kopyalanması mümkün olmaktadır. Repost uygulamasını açarak linkin kopyalanması ve ardından gönderiyi hemen paylaşıma hazır hale getirebilirsiniz. Instagram uygulamasına girdikten sonra ise paylaşım için gerekli işlemlerin hazır hale geldiğini ve paylaşım işleminin tamamlandığını söylemek mümkün olmaktadır.

  • Instagram hesabında repost paylaşımının yapılabilmesi için en fazla tercih edilen uygulamalar ise Repost for Instagram ve Regrann olarak bilinmektedir. İstediğiniz bir repost uygulamasını indirerek basit bir şekilde kullanmanız mümkün olmaktadır.

Instagram Repost Nasıl Yapılır?

Instagram Repost’u cihazınıza indirin.

Yeniden paylaşmak istediğiniz bir fotoğraf veya videoyu belirleyin.

Gönderinin paylaşım URL’sini panonuza kopyalayın.

Instagram için Repost’u açın.

Gönderinin başlığını düzenleyin ve yeniden gönderinizi paylaşın.

Instagram Hikayeleri Repost Nasıl Yapılır?

Aynı zamanda Instagram’da görülen bir paylaşım kullanıcılar tarafından hikâye şeklinde 24 saatliğine takipçiler ile paylaşılabilir. Bunun için tek gereksinim gönderiyi paylaşan hesabın herkese açık olması. Bunu yapmanın yolu gönderinin altında yer alan beğen ve yorum butonlarının hemen yanında bulunan gönder butonuna tıklanması. Açılan listede arkadaş listende bulunan herhangi bir kişi yerine en üst kısımda bulunan hikayelere ekle seçeneğine tıklanıyor.

Bundan sonra sadece ve sadece hikâye üstünde gönderinin şeklini düzenlemek ve isteğe bağlı olarak dilenen açıklamaları eklemek kalıyor. Bir başka kişinin hikayesini de kullanıcılar kendi profilinde paylaşmak için hikayene ekle seçeneği kullanarak yapabilir. Repost için yapılması gerekenler bu kadar basit.

Repost for Instagram uygulaması iki farklı şekilde bulunuyor. Bu uygulama PRO ve ücretsiz olmak üzere iki farklı sürümde indirilebilir. Ücretsiz sürümde Repost uygulaması kullanıcılara reklamlar gösteriyor ve görseli kimden paylaşıldığına dair bildirim veren bir bildiri kutusunu görsel üzerinden tamamen ayıklanmasına izin verilmiyor. Pro sürüm ise reklamları göstermeyerek kesintisiz bir hizmet imkânı vererek kullanıcılarının işini kolaylaştırmış oluyor.

Instagram ilk çıktığı günden beri büyük bir ilgi görmüş ve milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başarmıştır. Instagram’da günde binlerce paylaşım yapılmakta olup, kullanıcılar başkalarının paylaşımlarını beğenebilmekte ve yorumlayabilmektedir. Fakat birçok kullanıcı başka birinin paylaştığı gönderiyi nasıl paylaşacağını bulamamakta ve bunu araştırmaktadır. Bu yazımızda Instagram repost konusunu işleyerek, başkalarının gönderilerini nasıl paylaşacağınızı anlatacağız.

Instagram Repost Nedir?

Birçok sosyal medya platformunda başkaları tarafından yapılan paylaşımlar kendi sayfanızda da paylaşılabilmektedir. Fakat Instagram kendi özelliklerinde buna imkân vermemektedir. Bu nedenle kullanıcılar programlar ve uygulamalar sayesinde bu özelliği kullanabilmektedir. Başka bir kişi tarafından paylaşılan gönderiyi siz de sayfanızda paylaştığınızda Instagramrepost yapmış oluyorsunuz. Bu işlem için piyasada bulunan ücretli ve ücretsiz birçok program vardır. Burada size tavsiye edeceğimiz programlar sayesinde sorun yaşamadan Instagramrepost işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Instagram Repost Nasıl Yapılır?

Başka bir kullanıcının gönderisini telefonunuza indirmeden direk olarak paylaşmak istiyorsanız size önereceğimiz uygulamalardan birini indirmelisiniz. Uygulamaları Google play store ya da App store üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz. Bu uygulamalar şuan için güvenilir ve rahatlıkla kullanabileceğiniz şekilde seçilmiştir. Fakat yine de temkinli olmanızda fayda vardır. Günümüzde birçok dolandırıcı bu tarz uygulamalar sayesinde Instagram hesaplarını çalmakta ve çeşitli sorunlara neden olmaktadır. Öncelikle adroid işletim sistemine sahip cihazları kullananlar Insta Repost uygulamasını buradan indirebilirler. İOS işletim sistemine sahip bir cihaz kullanıyorsanız da Repost uygulamasını indirebilirsiniz. Bu konuda daha fazla şey öğrenmek için Instagram Yardım Merkezi sayfasına bir göz atmayı unutmayın.

Repost Uygulamasının Kullanımı

Yukarıda belirttiğimiz uygulamalardan birini indirdikten sonra aşağıdaki adımları izleyerek instagram postu yeniden paylaşabilirsiniz.

  1. Öncelikle Instagram hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir.
  2. Repost yapmak için paylaşmak istediğiniz gönderiyi seçin.
  3. Gönderinin bağlantısını kopyalayın.
  4. Instagram Repost uygulamasına girin.
  5. Uygulamaya geldiğinizde otomatik olarak kopyaladığınız bağlantıya ait gönderi ekrana gelecektir. Düzenlemelerinizi yaptıktan sonra profilinizde buradan paylaşım yapabilirsiniz.

Instagramrepost sayesinde birçok kullanıcı sayfasının reklamını yapabilmekte ve bunu dolaylı yoldan bir kazanca dönüştürebilmektedir.

Instagram repost nasıl yapılır konusunda sizleri bilgilendirmeye çalıştığımız yazımızın sonuna geldik. Konu hakkındaki sorunlarınızı yorumlar kısmından bizlere iletebilirsiniz. Instagram’ın yeni özelliklerinden haberdar olmak ve merak ettiklerinizi öğrenmek için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Instagram takipçi satın alma ve Instagram beğeni satın alma konularında yardıma ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Böyle söylememizin sebebi ekran görüntüsü özelliğinin amacının yabancı kişilerin sizin hikayelerinizi çalmasını ve saklamasını önlemek olmasıdır. Bu amaç Instagram&#;ın diğer pek çok sosyal medya uygulamasında olduğu gibi kullanıcılarının fotoğraflarının kopyalanmasına karşı bir önlem olarak da görebiliriz. Bu özelliğin kısacası yalnızca kullanıcıları korumak üzerine çıkarıldığını söyleyebiliriz. Yeni gelen Instagram ekran görüntüleme özelliğinin eksilerini ve artılarını ilerleyen zamanlar için de göreceğiz.

Yıl Başından İtibaren Gelen Bütün Güncellemeler

Instagram geliştiricilerinin yıl başından itibaren yaptığı bütün güncellemeler kullanıcı ve rekam verenler üzerineydi. Bu güncellemelerden bazıları iyi tepkiler alırken bazıları da olumsuz tepkilerle karşılaştı.

Son görülme özelliği; Bu özellik daha önce Facebook ve whatsapp gibi aynı şirket uygulamalarında da kullanılan bir özellikti. Yıl başında getirilen bir güncelleme ile artık Instagram direkt mesajlar özelliği içinde son görülme zamanınız diğer kullanıcılar tarafından görülebiliyor. Bu uygulamadan hoşlanmayan kişisel uygulamayı ayarlardan hareketler durumunu göster seçeneğini kapatarak kurtulabiliyor.

GIF çıkartmalar ve Type özelliği; Bu özelliklere yıllardır kullanılan yüz maskeleri ve yazı yazma özelliğinin biraz daha geliştirilmiş versiyonları diyebiliriz. GIF&#;ler bildiğiniz gibi hareketli resimlerden oluşan eğlenceli bir grafik biçimidir. GIF&#;lerin Instagram hikayelerde kullanılmaya başlaması birçok kullanıcıyı memnun etti ayrıca Type özelliği de yeni yazı fontları ve renkleriyle kullanıcıların beğenisini kazanmayı başardı.

Reklam verenler için ise iki yeni reklam modeli yayınlandı. Bu reklam modelleri koleksiyon reklam modeli ve karosel reklam modeli olarak adlandırıldı. Bu modeller ile birlikte reklam verenler ve özellikle e-ticaret şirketleri sosyal medya üzerinden daha çok satış yapma imkanı yakalamış oldu.

Instagram Güncelleme Nasıl Yapılır öğrenmek için tıklayın!

Instagram’da başkasının hikayesini kendi hikayende paylaşma nasıl yapılır? Instagram'da başkasının story'sini paylaşma

Öncelikle başka birinin Instagram hikayesinde paylaştığı bir gönderiyi kendi hikayenizde paylaşmak için o gönderide etiketlenmiş olmasınız gerekir. Hikayeyi profilinde paylaşan kişi sizi gönderiye etiketlememişiz ise bu gönderiyi yalnızca ekran görüntüsü alarak kendi hikayenizde paylaşabilirsiniz. Bir başkası tarafından Instagram hikayesinde etiketlendiğiniz size otomatik bir bildirim gelir. Bu bildirimde etiketlendiğiniz hikayeyi kendi hikayenizde paylaşmanıza imkan tanıyan bir bağlantı yer alır. Hikayeyi kendi hikayenize taşımak için bu bağlantıya tıklamanız yeterlidir.

Instagram'da yeniden paylaşılabilir hikaye nasıl oluşturulur?

Paylaşım yapmadan önce sağ üst köşede yer alan Aa butonuna tıklayın. Kimi etiketlemek istiyorsanız o kişinin ismini önüne @ işareti koyarak yazın; @kişi ismi. Aynı şekilde hikayenizde etiketlediğiniz kişiye bir bildirim gidecektir. Bu kişi eğer kendisine gönderilen yeniden paylaşma bağlantısına tıklarsa hikayeniz bir başkasının profilinde paylaşılmış olur.

INSTAGRAM DONDURMA İŞLEMİ İÇİN TIKLAYINIZ

Tüm dünyada milyonlarca kişinin kullandığı Instagram platformu, sosyal medya uygulamaları arasında en popülerlerinden biri. Basit ve kullanışlı arayüzü ile birçok kullanıcının ilgisini çeken Instagram, her geçen gün yeni özellikleri ile kendini güncelleyen bir platform. Instagram’da gördüğünüz bir içeriği Twitter’da olduğu gibi yeniden paylaşabilirsiniz. Instagram repost özelliğini sık sık görmemize rağmen, birçok kullanıcı bunun nasıl yapıldığını bilmiyor. Biz de Instagram repost nasıl yapılır sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Detaylar haberimizde…

Instagram Repost Nasıl Yapılır?

  • Instagram Repost’u cihazınıza indirin.
  • Yeniden paylaşmak istediğiniz bir fotoğraf veya videoyu belirleyin.
  • Gönderinin paylaşım URL’sini panonuza kopyalayın.
  • Instagram için Repost’u açın.
  • Gönderinin başlığını düzenleyin ve yeniden gönderinizi paylaşın. 

Instagram Repost’u Cihazınıza İndirin

iOS veya Android için Instagram için Repost‘u indirin. Her iki cihaz da, doğrudan Instagram ile entegre olan bu uygulama ile uyumludur, böylece diğer Instagram kullanıcılarının içeriklerini mobil cihazınızdan paylaşabilirsiniz.

Yeniden Paylaşmak İstediğiniz Bir Fotoğraf veya Videoyu Belirleyin

Instagram uygulamanızı açın ve kendi Instagram hesabınızdan yeniden paylaşmak istediğiniz bir fotoğraf veya video bulun. Aşağıda gösterildiği gibi tam görünümünü görmek için orijinal posterin fotoğraf galerisinden seçtiğiniz fotoğrafa dokunun.

instagram-repost-nasil-yapilir

Gönderinin Paylaşım URL’sini Panonuza Kopyalayın

Fotoğrafın veya videonun açılış sayfasına geldiğinizde, gönderinin sağ üst köşesindeki ‘…’ simgesine dokunun. Ardından, ‘Paylaşım URL’sini Kopyala’ya dokunun (düğme Android cihazlarda aynı görünecektir).

Instagram İçin Repost’u Açın

Fotoğraf telefonunuzun panosuna kopyalandıktan sonra Instagram için Repost’u açın. Kopyaladığınız gönderi, aşağıda gösterildiği gibi otomatik olarak uygulamanın ana sayfasında olacaktır.

Gönderinin sağ tarafındaki oka dokunun. Burada, yeniden gönder simgesinin Instagram’da nasıl görünmesini istediğinizi düzenleyebilirsiniz. ‘Yeniden yayınla’ya dokunun. Ardından, bir filtre ekleyebileceğiniz ve gönderiyi düzenleyebileceğiniz ‘Instagram’a Kopyala’ seçeneğine dokunun.

instagram-repost-nasil-yapilir

Gönderinin Başlığını Düzenleyin ve Yeniden Gönderinizi Paylaşın

‘İleri’ye dokunun. Orijinal gönderinin başlığını eklemek istiyorsanız, başlık alanına dokunun ve orijinal başlığın, orijinal posteri yeniden yayınladığınız fotoğrafla ilişkilendiren bir alıntıyla görüneceği ‘Yapıştır’ düğmesine basın. Gönderiyi paylaşmaya hazır olduğunuzda, normal bir Instagram gönderisinde yaptığınız gibi ‘Paylaş’a dokunun.

Instagram Video Repost Nasıl Yapılır?

Instagram Kullanım Koşulları uyarınca, öncelikle içeriğini çoğaltmak istediğiniz Instagram kullanıcısına ulaşmalı ve bunun için yazılı izin almalısınız. Bunu, görsele yorum yaparak ve sorarak ya da uygulamanın sağ üst köşesindeki kağıt uçak simgesine dokunarak erişilebilen bir Instagram Direkt Mesajı göndererek yapabilirsiniz.

Başka birinin Instagram gönderisini yeniden yayınlamak için önce o kişinin içeriğini yeniden kullanma iznini almanız gerekir. Ardından, Instagram için Repost gibi harici bir uygulama kullanabilirsiniz. Ayrıca mobil cihazınızla fotoğrafın ekran görüntüsünü de alabilirsiniz.

Instagram Hesap Silme Nasıl Yapılır?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası