edho niye yayınlanmıyor / Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yayınlanmadı? İzleyiciler tepki gösterdi

Edho Niye Yayınlanmıyor

edho niye yayınlanmıyor

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yayınlanmadı? EDHO neden yok?

Atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz dizisinin yeni sezonu bugün başlayacaktı. Dizinin başlama saatinde ekrana gelmemesi üzerine seyirciler "EDHO neden yok? Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz neden yayınlanmadı?" Sorularına cevap aramaya başladı. Atv yayın akışında EDHO yeni bölüm yerine Baba Parası adlı film ekrana geldi. Peki EDHO'nun yeni sezonu ne zaman? İşte detaylar

Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) için yeni sezonu geri sayım sona eriyor. Yaz tatiline giren diziler Eylül'de yeni sezonlarına başlamıştı. Ancak EDHO dizisinin yeni bölümü ekranlara gelmedi.

EDHO NEDEN YAYINLANMADI?

Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz dizisinin bugün ekrana gelmesi beklenen yeni sezonun Bölümü yayinlanmadi. Atv yayin akışında bir değişiklik yapilarak baba parası adlı film ekrana geldi.

Gelen habere göre; bölüm kanala teslim edilmesi gerekirken son anda bir sorun yaşandı. Atv yönetimi ile dizi ekibi arasında sözleşme ile ilgili bir anlaşmazlık yaşandı. Bunun üzerine ekip bölümü vermedi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin akıbeti henüz belli değil.

Dizinin yayıncı kuruluşundan ve yapım şirketinden konu ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Yaşanan aksaklık nedeniyle EDHO yeni bölümün haftaya salı yayınlanması bekleniyor.

EDHO BÖLÜM ÖZETİ

Hızır Çakırbeyli, düşmanlarının kurduğu tuzağa bir adım daha yaklaşır. Yapılan son hamle yüzünden Alpaslan ve adamları kaçak duruma düşerken Hızır ise cezaevine girer. Çakırbeyli ailesinin bu zor zamanlarına İlyas derman olur. Masanın ve ailenin başına yeniden geçen İlyas, yaptığı hamlelerle ailesini korurken kendisini de ateşe atar. İlyas verilen savaşta gözünü karartırken düşmanlarının onun kalemini kırması cezaevinde olan Hızır'ı korkutur.

İlyas, ailesini ve dostlarını kurtarmak için başlattığı savaşta Amerika başta olmak üzere tüm dünya ülkelerini karşısına alır. Bu savaş Hamdi Korkmaz'ı tedirgin eder. Oğlunun da oturduğu masayı dağıtmak için her türlü yola başvuran Amerika, Hamdi Korkmaz'ı korkutur.

Verilen savaşta kayıpların olmasıyla yeni müttefikler edinen İlyas, aldığı güçle gelen bütün teklifleri geri çevirir. Yapılan güç gösterileri yüzünden namlunun ucunda olan İlyas Çakırbeyli'ye kurulan tuzak tüm dengeleri değiştirecektir.

EDHO yeni sezonda neler olacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz neden yayınlanmadı? İzleyiciler tepki gösterdi

Atv’de yayınlanan ve başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Yalçın Hafızoğlu gibi isimlerin yer aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin, 26 Ekim Salı akşamı 7. sezon ilk bölümüyle ekranlarda olması bekleniyordu.

Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bölümünü izlemek için ekran başına geçen izleyiciler, başrolünde Murat Cemcir ve Ahmet Kural'ın yer aldığı ''Baba Parası'' filmiyle karşılaştı.

DİZİ EKİBİ REST ÇEKTİ

Sosyal medya hesabından diziyle ilgili tanıtımı kaldıran kanal, yorumları sınırlandırdı. İddiaya göre, bu sezon projeyi atv İç Yapımlar’dan alıp BVB Yapım adına hazırlayan ekip, bugün kanala bölümü teslim edecekti. Ancak atv yönetimi son dakika sözleşmeyle ilgili verdiği sözü tutmadı. Bunun üzerine ekip restini çekti, bölümü vermedi ve “Biz işi bitiriyoruz” dedi.

DEMET AKALIN OKTAY KAYNARCA’YA SORDU

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümününün yayınlanmamasına ünlü şarkıcı Demet Akalın da tepki gösterdi.

Akalın, Twitter hesabından ''EDHO başlamadı, niye?'' şeklinde bir tweet attı ve dizinin neden başlamadığını başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'ya sordu.

Kısa süre sonra bir takipçisi, Akalın'a, ''Demet Hanım, Oktay Bey'i arayıp sorsanız size zahmet'' sorusunu yöneltti.

Akalın ise takipçisinin sorusuna, ''Bilmiyorlar'' diyerek Oktay Kaynarca'nın durumdan haberi olmadığını belirtti.

İZLEYİCİLER TEPKİ GÖSTERDİ

Dizinin hayranları, günlerdir tanıtımı yapılan 'üncü bölümün son anda yayın akışından çıkarılmasına tepkilerini sosyal medya üzerinden gösterdi.


nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir