hamza yazıcı ne ameliyatı oldu / Hamza Yazıcı Kimdir? - Turkuaz Gazetesi - İstanbul Haber

Hamza Yazıcı Ne Ameliyatı Oldu

hamza yazıcı ne ameliyatı oldu

Şöhretleri boylarını aştı

İlk defa Levent Kırca parodilerinde izlemiştik. Adı Mevlüt Demiryay’dı. Bir cücenin de pekâlâ görsel bir sanatta iş yapabileceğini görmüştük. Mevlüt Demiryay İstanbul Şehir Tiyatrolarının kadrolu oyuncusuydu ve sinema da yapıyordu. Özellikle “Dönersen Islık Çal”daki performansı çarpıcıydı. 2019'da İstanbul’da 54 yaşında öldü.

"BİR CİSİM YAKLAŞIYOR"

Bir diğer oyuncu, özellikle Cem Yılmaz filmlerinde gördüğümüz Muhittin Korkmaz... G.O.R.A. filminde sık sık "Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim!" repliğini kullanan Tihulu adlı karakteri oynadı. Sinema hayatı yine Cem Yılmaz’ın A.R.O.G, Yahşi Batı ve Pek Yakında filmlerindeki yardımcı rollerle devam etti. Korkmaz büyük bir acıyı oğlu ile yaşadıktan sonra (oğlu Cem Korkmaz 2017’de intihar etti) 2020’de 67 yaşında koronadan öldü. 

"ÇAYLAAAARRR!"

Alpaslan Özmol Almanya doğumlu. Ortaöğretimde okulu bıraktı. Turistlere eşarp satarak geçimini sağladı. Bursa Devlet Tiyatrosunda birçok oyunda rol aldı. Özmol’un hayatı TGRT’de yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi ile değişti. Oyuncu dizide Çaycı Hüseyin tiplemesiyle zihinlerde yer etti. 

EN HIZLI YÜKSELEN HAMZA

Bir başka başarılı cüce isim Hamza Yazıcı... “Çocukluğumdan beri oyuncu olmak istiyordum” diyen Yazıcı, sırasıyla Güldür Güldür, Çok Güzel Hareketler 2 ve Camdaki Kız dizisinde rol aldı.

KELOĞLAN’IN CAN DOSTU

Aydın Babaoğlu, Keloğlan, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Duvardaki Kan gibi projelerde rol aldıktan sonra oyunculuğu bıraktı. 2009’da kanser sebebiyle vefat etti. 

TALİHSİZ CÜCE CAFER

Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Dönersen Islık Çal gibi filmlerde ve Deli Balta gibi dizilerde rol alan Cafer Atalay, 2007’de Kadıköy’de bir otel odasında ölü bulundu.

Galatasaray'dan Şenol Güneş'e Taylan Antalyalı cevabı: Talihsiz açıklama

GALATASARAY Kulübü, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Taylan Antalyalı ile ilgili sözleri üzerine bir açıklama yaptı.

Abone ol

Sarı-kırmızılı kulüp, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in dün düzenlediği basın toplantısında Taylan Antalyalı'nın kampın hemen ardından ameliyat olması nedeniyle söylediği sözler üzerine bir açıklama yaptı. "Şenol Güneş’in Taylan Antalyalı için yaptığı talihsiz açıklamalar hakkında" başlığı ile paylaşılan mesajda, "A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’in oyuncumuz Taylan Antalyalı ile ilgili yapmış olduğu talihsiz açıklamaları üzülerek izledik. Sporcu sağlığı Galatasaray’ın önceliklerindendir." denildi.

Açıklamanın devamında "Oyuncumuzun geçirdiği basit operasyon, öncesi, sonrası ve her safhası ile detaylıca planlanmış, başarı ile sonuçlanmıştır. Kaldı ki oyuncumuz bu süreci kısıtlı tatil süresinden fedakarlık ederek, Milli Takım’da oynayabilmek için hızlandırmış ve gerekli tüm tedaviler Avrupa Şampiyonası öncesinde, performansını olumsuz yönde etkilemeyecek şekilde tamamlanmıştır" ifadelerine yer verildi.


Şenol Güneş ne demişti
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, dün düzenlediği basın toplantısında Taylan Antalyalı'nın performansını EURO 2020'nin hemen ardından ameliyat olması ile ilişkilendirmiş ve futbolcunun kendilerinden sakatlığını gizlediğini işaret etmişti. Güneş, Galatasaraylı futbolcu ile ilgili, "Taylan’la ilgili bir sıkıntım var, Taylan benim seyrettiğim maçlara göre daha durağan geldi. İyi görmüyorum. Dorukhan arada parlıyor ama daha iyi göründü. Kaan’ı denedim, Kaan daha iyi geldi. Taylan turnuvadan geldi ilk geldiği gün ameliyat oldu. Doktoru aradım, 'Var mıydı sakatlığı?' dedim 'Yok tedbir amaçlı oldu' dedi. Nasıl bir iştir anlamadım dedim. Ama bir belirti görmedik, idmanları yaptı ama temposu düşüktü. Olsa söylerdim. Temposu düşüktü, olabilir belki bir rahatsızlığı vardı, kasık fıtığı vardı büyük ihtimalle. Onun üzerine gelip ameliyat oldu. Ama olumsuz bir durum. Benim için de olumsuz ama asıl onun için olumsuz. En azından gelip hocam sakatlığım var ne düşünüyorsun diyebilirdi? Hasan Ali söyledi bunu, git ameliyat ol dedik. Bunda yapacak bir şeyim yok. Sakatlığım yok diyor bana, ameliyat niye oldu? Ben de size soruyorum" ifadelerini kullanmıştı.

İlgili Haberler
Milli Takım hüsranı sonrası istifa etsin denilen Şenol Güneş : Bir karar veriyorum

şenol güneştaylan antalyalıgalatasaray

Dört hastane dolaştı sonunda öldü

Haberin Devamı

Bahçelievler'de önceki gece şehir eşkıyalarının otomobillerine alarak 10 yerinden bıçakladıkları 20 yaşındaki Bayram Yazıcı, dört hastane dolaştırılınca kan kaybından öldü.

Yenibosna Ahmet Yesevi Caddesi Centilmen Sokaktaki evlerinden geceyarısı hava almak için kapının önüne çıkan Bayram Yazıcı, bu sırada Sefaköy'den çaldıkları 34 SSA 38 plakalı otomobille sokak ortasında yüksek sesle müzik dinleyen bir gruba, geç saatte yüksek sesle müzik dinlememeleri için uyarıda bulundu. Altı kişi, Yazıcı'yı zorla otomobile bindirdiler. Şehir eşkıyaları Yazıcı'yı otomobilde 10 yerinden bıçakladılar. Daha sonra da Özel Balkan Hastanesi önünde otomobilden aşağı attılar. Ağır yaralı halde hastahane çalışanları tarafından bulunan Yazıcı, aynı hastanede müşahade altına alındı.

Burada ilk tedavisi yapılan Yazıcı, daha sonra Haseki Devlet Hastanesi'ne sevkedildi. Haseki'de ameliyata alınması için kan gerekli olduğunu söyleyen doktorlar, baba Hamza Yazıcı'yı kan aramaya gönderdiler. Doktorlar, müdahale edemeyiz gerekçesiyle Yazıcı'yı da Şişli Etfal Hastanesi'ne sevkettiler. Burada da 15 dakika bekletilen ağır yaralı Yazıcı, İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'ne gönderildi. Geç de olsa ameliyata alınmak istenen Yazıcı, kan kaybından öldü.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası