aygıt yöneticisinde bluetooth yok / Düzeltme - Bluetooth Aygıt Yöneticisinde Gösterilmiyor simgesi Windows 10'da Eksik

Aygıt Yöneticisinde Bluetooth Yok

aygıt yöneticisinde bluetooth yok

Windows 10 Bluetooth g&#;z&#;kmeme sorunu nasıl &#;&#;z&#;l&#;r?

merhaba 

lenovo b laptop üzerinde win 10  32 bit işletim sistemine temiz kurulum yaptıfunduszeue.info ve diğerlerinde yaşamdığım ilginç bir funduszeue.infoıt yöneticisinde bluetooth yok denediğim driverlar braoadcom ve intel yarıda kesildi manuel yüklemeye çalıştım yüklendmedi olrak görülüyor fakat hizmetlerde ve görev yöneticisinde bluetooth görünüyor.işin ilginç tarfı bildirim alanında bazen görülüyor bazen yok funduszeue.info ayarlar kısmında emaresi funduszeue.infoı driverları denememe,bios ayarlarına bakmama rağmen olmadı.wriless ise ilk zamanlar çalışmıyordu yine deneme yanılma ile çalışmaya başladı.hatta bir 2 gün bluetooth ta geldi sonra yok oldu anlamadım gitti lisanssız olduğunu söylememe gerek yoktur umarım yardımcı olursanız sevinirim.

win10 bluetooth sorunuaygıt y&#;neticisinde bluetooth yokbluetooth hatasıwindowsbluetooth-g&#;z&#;kmeme-sorunubluetooth g&#;z&#;km&#;yor

xlsmxlsm (6)
7 yıl önce sordu

Windows 11&#;de bilgisayarınızda Bluetooth simgesini bulamıyor musunuz? Birçok kullanıcı bu sorunla karşılaştığını belirtikleri bir çok mesaj aldık. Bu sorun oldukça yaygın bir sorundur ve bu sorunla karşı karşıyaysanız endişelenecek bir şey yoktur. Bu, kaybolan Bluetooth simgesi sorununu çözmenizi yardımcı olacak bu makalemizin devamını okuya bilirsiniz.

Bluetooth On/Off Seçeneğinin Kaybolması Sorununu Düzeltme Windows 11

Bu yazıda, Windows 11&#;de Bluetooth Açık/Kapalı&#;nın kaybolmasını nasıl düzeltebileceğinizi tartışacağız.

Windows 11&#;de Bluetooth Açma/Kapama Seçeneği Kayboldu

Bilgisayarınızı Yeniden Başlatmayı Deneyin

Bilgisayarınızı yeniden başlatmak, karşılaşabileceğiniz sorunların çoğunu çözmenin ilk adımıdır. Windows 11, hatalar için en yaygın olanıdır ve sorunlara neden olabilecek rastgele hatalar görmeniz beklenir. Bu sorunlar, bilgisayarınızı yeniden başlatarak kolayca çözülebilir. Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı denemeli ve ardından aynı sorunla karşılaşıp karşılaşmadığınızı kontrol etmelisiniz.

Bluetooth Sürücüsünü Güncelle

Bilgisayarınızdaki Bluetooth sürücüsü güncel değilse, büyük olasılıkla bu sorunla karşılaşacaksınız. Bluetooth sürücünüzü güncellemeyi denemeli ve ardından Bluetooth Açık/Kapalı seçeneğinin hala kaybolup kaybolmadığını kontrol etmelisiniz. Bunu yapmak için, aşağıda verilen adımları izleyin-

  • Windows+X  tuş kombinasyonuna basın. Açılan menüden,  açmak için Aygıt Yöneticisi&#;ne tıklayın.
  • Aygıt Yöneticisi&#;nde Bluetooth bölümünü çift tıklayarak genişletin.
  • Burada Bluetooth sürücünüzü seçin. Üzerine sağ tıklayın ve ardından açılan içerik menüsünden Sürücüyü güncelle öğesini seçin.
  • Şimdi sürücüyü güncellemek için ekrandaki talimatları izleyin. Burada listelenen tüm Bluetooth sürücüleri için aynısını yapmanız gerekecektir.

Ayrıca, Bluetooth sürücülerinin etkinleştirildiğinden emin olun. Bluetooth sürücüsüne sağ tıkladığınızda içerik menüsünde Etkinleştir seçeneğini görürseniz Bluetooth Sürücüsü devre dışı demektir.  Bluetooth Sürücüsünü etkinleştirmek için Etkinleştire tıklayın.

Bluetooth Sürücüsünü Yeniden Yükleme

Bluetooth sürücüsünü güncellemek size hiçbir konuda yardımcı olmadıysa, Bluetooth sürücüsünü yeniden yüklemeyi tercih etmelisiniz. Bluetooth Sürücüsünü yeniden yüklemek için aşağıda verilen adımları izleyin.

  • PC&#;nizdeki Aygıt Yöneticisine gidin.
  • Burada menüyü genişletmek için Bluetooth&#;a çift ​​tıklayın.
  • Bluetooth sürücünüzü seçin, üzerine sağ tıklayın ve ardından Cihazı Kaldır&#;a tıklayın Bu, Bluetooth sürücüsünü kaldıracaktır.
  • Yeniden yüklemek için PC&#;nizi yeniden başlatın ve sürücü PC&#;nize yeniden yüklenecektir.

Bluetooth Hizmetlerini Etkinleştir

Bluetooth Açık/Kapalı seçeneğini hala göremiyorsanız, Bluetooth hizmetlerini etkinleştirmeyi denemeniz gerekecektir. Bluetooth Hizmetlerini etkinleştirmek için aşağıda verilen adımları izleyin.

  • İlk olarak Windows + R tuş kombinasyonuna basarak Çalıştır İletişim Kutusunu açın.
  • Çalıştır iletişim kutusuna funduszeue.info yazın ve Tamam&#;a tıklayın. Bu, PC&#;nizdeki Hizmetler uygulamasını/Windows Hizmetleri Yöneticisini açacaktır.
  • Burada aşağıdaki hizmetleri arayın:
    • Bluetooth Handsfree Service
    • Bluetooth Ses Ağ Geçidi Hizmeti
    • Bluetooth Destek Hizmeti
    • Bluetooth Kullanıcı Destek Hizmeti
  • Şimdi yukarıdaki listeden herhangi bir hizmeti seçin. 
  • Hizmete sağ tıklayın ve Başlangıç ​​Türünü Otomatik olarak ayarlayın. Ayrıca, hizmeti başlatmak için Başlat&#;a tıklayın.
  • Değişiklikleri kaydetmek için Uygula &#;ya ve ardından Tamam&#;a tıklayın. Yukarıda listelenen tüm hizmetler için aynı şeyi yapmanız gerekecektir.
  • İşiniz bittiğinde, Hizmetler penceresini kapatın.

SFC ve DISM Taramasını Çalıştırın

SFC Taraması veya DISM taraması çalıştırmak da sorunu çözmenize yardımcı olabilir. Bu araçlar, bilgisayarınızı hatalara karşı tarar ve düzeltir.

SFC Taramasını çalıştırmak için aşağıda verilen adımları izleyin.

  • Başlat Menüsünde Komut İstemi&#;ni arayın.
  • Arama sonucunda Komut İstemi&#;ne sağ tıklayın ve ardından Yönetici Olarak Çalıştıra tıklayınBu, Komut İstemi&#;ne yönetici ayrıcalıkları verecektir.
  • Komut İstemi&#;nde SFC /scannow yazın ve komutu yürütmek için Enter&#;a basın.
  • İşlemin tamamlanmasını bekleyin ve ardından değişiklikleri kaydetmek için bilgisayarınızı yeniden başlatın.

SFC Taramasını çalıştırmak sorunu sizin için çözmediyse, DISM aracını çalıştırmayı tercih etmelisiniz. DISM aracını çalıştırmak için aşağıda verilen adımları izleyin.

  • Komut İstemini yönetici olarak çalıştırın. Nasıl yapabileceğinizi yukarıda anlattık. Böylece Komut İstemini yönetici olarak çalıştırmak için yukarıdaki adımları takip edebilirsiniz.
  • Şimdi, aşağıdaki komutu birer birer yazın ve yürütün.
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth
  • İşlemin tamamlanmasını ve DISM&#;nin sorunları taramasını ve düzeltmesini bekleyin.
  • İşlem tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası