2002 polo 1.4 comfortline / Volkswagen Polo - İkinci el volkswagen polo - Mitula Arabalar

2002 Polo 1.4 Comfortline

2002 polo 1.4 comfortline

mph
km/saat: saniye
mph: saniyeMotor gücü ne kadar, Volkswagen Polo Hatchback 16V (75 Hp)?75 bg, Nm
lb.-ft.Motor hacmi ne kadar, Volkswagen Polo Hatchback 16V (75 Hp)? Lt
cm3
cu. in.Motorda kaç tane silindir var, Volkswagen 16V (75 Hp)?4, SıralıAktarımı nedir, Volkswagen Polo IV (9N) Hatchback 16V (75 Hp)?Önden çekiş. İçten yanmalı motor. İYM aracın ön tekerleklerini hareket ettiriyor.Aracın uzunluğu ne kadar, Volkswagen Polo Hatchback? mm
in.Aracın genişliği ne kadar, Volkswagen Polo Hatchback? mm
in.Aracın ağırlığı ne kadar, Volkswagen Polo IV (9N) 16V (75 Hp)? Kg
lbs.İzin verilen maksimum kütle ne kadar, Volkswagen Polo IV (9N) 16V (75 Hp)? Kg
lbs.Araç Bagaj Hacmi Ne Kadar, Volkswagen Polo Hatchback? - Lt
- cu. ft.Kaç vites var, Şanzıman tipi nedir, Volkswagen Polo IV (9N) 16V (75 Hp)?5, manuel şanzıman

Volkswagen polo comfortline

Benzer içerikler

Volkswagen Polo 16V Comfortline

İlk kez yılında satışa sunulan Polo, Volkswagen&#;ın küçük sınıftaki temsilcisi olarak göze çarpıyor. Son olarak yılında küçük bir makyaj geçiren funduszeue.info Polo&#;nun yerini alan yeni modelin dizayn çalışmaları geçtiğimiz yılın sonunda tamamlandı. Yeni görünümüyle ilk kez yılının eylül ayında düzenlenen Frankfurt Otomobil Fuarı&#;nda görücüye çıkan Volkswagen Polo, geçtiğimiz mart ayından itibaren Türkiye&#;de satışa çıkarıldı. İlk olarak litre 75 HP&#;lik motor seçeneğiyle tüketicilerin beğenisine sunulan yeni Polo&#;nun litre HP benzinli ve litre 75 HP dizel motor seçeneklerinin ise nisan ayı sonuna kadar Türkiye&#;ye ithal edilmesi bekleniyor. Primeline, Trendline ve Comfortline olmak üzere üç farklı donanım seçeneğine sahip yeni Polo&#;nun üç ve beş kapılı karoser seçenekleri mevcut.

Karoser ve İç Mekan

Önden görünümüyle VW&#;nin mini sınıftaki temsilcisi Lupo&#;yu andıran yeni Polo, Volkswagen grubu içinde yer alan Skoda&#;nın küçük segmentteki Fabia modeli platformu üzerine geliştirilerek inşa edilmiş. Büyüyen boyutları hemen fark edilen yeni Polo&#;nun ön tasarımı ve yuvarlak farları minyatür bir Mercedes E-serisi havası vermiş.
Otomobilin ön tasarımı kadar iddialı olmayan yan tasarımıysa Skoda Fabia ile büyük benzerlik taşıyor.

Golf&#;ü Andıran Tasarım

Yeni Polo&#;nun Golf&#;ü andıran arka tasarımı ve stop lambaları grubu otomobile ağırbaşlı bir hava katıyor. Tamamen yenilenen iç mekansa eski modele göre büyük bir kalite artışının kanıtı gibi. Bir önceki modelle benzerlikler taşıyan ön konsol yüksek kalitedeki plastikten imal edilmiş. Orta konsolun en üzerinde küçük bir boşluk yer alırken havalandırma ızgaraları hemen onun altına yerleştirilmiş .Izgaraların altındaysa dörtlü flaşörü, arka cam rezistans butonu ve radyo-teyp yerleştirilmiş.

 volkswagen polo

Bonkör İç Mekan

Radyo-teybin kumanda butonları ufak ve direksiyon üzerinden kontrol edilemiyor. Radyo-teybin altındaysa kullanışlı bir göz ve otomatik klima kumandaları yer alıyor. Bardaklık ise radyo-teybin yanındaki bölgeye bastırılarak dışarı çıkartılabiliyor. Otomobilde dört kollu bir direksiyon kullanılırken, direksiyonun altındaki raf özellikle cep telefonu gibi aksesuarları yerleştirmek için uygun. Audi ve Volkswagen menşeli modellerin pek çoğundan tanıdık gösterge tablosuysa pek fazla değişime uğramadan yeni Polo&#;ya adapte edilmiş. Kapı kolçağına yerleştirilen elektrikli cam ve ayna kumandaları, kokpitin solundaki far kumandası da diğer VW modellerinden tanıdık. Boyutları büyüyen yeni Polo&#;nun iç mekanı da daha ferah bir havaya kavuşmuş.

Önde bölümde yer alan yolcu ve sürücüye bonkörce sunulan diz mesafesi arka bölümde yer alan yolcular için bir miktar kesintiye uğramış. Otomobilin litrelik bagajı da bu segment için normal. Ayrıca arka koltukların yatırılması ile bu hacmi litreye kadar genişletmek mümkün.

Motor ve performans

Testini yaptığımız Polo Comfortline eski versiyonda da kullanılan cc hacminde 16 supaplı bir motora sahip. Volkswagen ailesindeki pek çok modelde de görev yapan bu motor, d/d&#;de 75 HP güç, d/d&#;deyse Nm tork üretiyor. Özellikle alt devirlerde çok canlı olan motor, devir yükseldikçe gücünü kaybetmeye başlıyor. Gaz pedalından gelen emirlere biraz geç tepki veren motor, yaptığımız performans testlerinde yeni Polo&#;yu0&#;dan km/s hıza saniyede ulaştırdı. Ara hızlanma disiplininde ise yeni Polo ile km/s hızlanmasını dördüncü viteste saniyede, km/s hızlanmasını ise dördüncü viteste 10 saniyede tamamladık. litrelik motor özellikle sollamalar esnasında sık sık vites küçültmemize neden oldu.

Ekonomik Değerler

Testimiz süresince km&#;de ortalama litre kurşunsuz benzin tüketen yeni Polo, 45 litrelik deposu ile km&#;lik menzile sahip. Bu da yeni Polo&#;nun ekonomik bir otomobil olduğunun göstergesi.

Genel Değerlendirme
KonforYumuşak süspansiyonlar yeterli konforu sunuyor.
İç mekanÖnde ve arkada diz mesafesi yeterli.
GörüşGörüş problemsiz .
İşçilikSegmentinin üzerinde .
Yol tutuşYumuşak süspansiyon otomobilin yana çok yatmasına neden oluyor .
PerformansGücüne göre tatmin edici.
FrenlerSegmentinin en kısa duruş mesafesine sahip.
Kabin GürültüsüDevirli, kullanım haricinde motor sessiz.
DonanımSegmentine göre donanımı yüksek düzeyde.
TüketimTüketim değerleri düşük.
FiyatDonanımına ve kalitesine göre fiyatı uygun.
GenelTasarımı ve kalitesi ile segmentinin lideri olmaya aday.

 

Kullanım ve konfor
Yeni Polo tasarımı ve iç mekanındaki kalite ile küçük otomobillerden hoşlananların tercihi olabilecek bir otomobil. Ancak performans isteyenlerin HP&#;lik versiyonu beklemelerinde fayda var. Daha çok konfora yönelik yumuşak tasarlanan süspansiyon sistemi yeni Polo&#;nun hızlı virajlarda fazlaca yana yatmasına sebep oluyor. Buna rağmen kolay izinden ayrılmayan yeni Polo, fazla zorlandığında küçük otomobillerin genel karakterinin aksine arkasını bırakıyor. Biraz hissiz olan direksiyon sistemi böyle bir durumda başarı ile çalışarak otomobili tekrar izine döndürülmesine yardımcı oluyor. Yükselen yapısı sebebi ile yeni Polo yan rüzgarlardan fazlaca etkileniyor. Özellikle bu durum yüksek süratlerde otomobilin yolda bir miktar gezinmesine yol açıyor.

Ayrıca hızın artması ile birlikte otomobilin yan camlarında içeri ses alması hoş bir özellik değil. İç mekanında ergonomik açıdan kusurlu hiç bir butonun yer almadığını ve kullanılan malzemenin kalitesinin sınıfının üzerinde olduğunu söyleyebiliriz. Otomobilin kolay dozlanan frenleri testimiz süresince güven verdi km/s hızla giderken yaptığımız ani frenle yeni Volkswagen Polo &#;yu 39 metre gibi bir mesafede güvenli şekilde durdurabildik. Unutmadan bu mesafenin bulunduğu segmentin en başarılı duruş mesafesi olduğunu da belirtelim.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası