mgm havran / Havran, Balıkesir, Türkiye Saatlik Hava Durumu | AccuWeather

Mgm Havran

mgm havran

T.C. ÇEVRE, ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ BAKANLIĞI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü

Rakım:

Enlem:

Boylam:

Gün Doğumu:

Gün Batımı:

ANLIK DURUM ()

SAATLİK TAHMİN

SaatBeklenen HadiseSıcaklık (&#;C)Hissedilen Sıcaklık (&#;C)Nem (%)Rüzgar YönüOrt. Rüzgar Hızı (km/sa)Maks. Rüzgar Hızı (km/sa)
-

5 GÜNLÜK TAHMİN

Bu Merkeze Ait Uç ve Ortalama Değerler İçin Tıklayınız.

Güncelleme her gün saat ‘e kadar yapılmaktadır. (TSi)

  • Saatlik tahminlerde “Beklenen Hadise” kısmında verilen hava durumu, geçmiş 3 saatlik periyot içindeki hâkim hava durumunu göstermektedir.
  • Saatlik tahminlerde “Rüzgâr Hamlesi” kısmında verilen değer, geçmiş 3 saatlik periyot içinde rüzgâr hızındaki ani artışı temsil etmektedir.
  • Saatlik tahminlerde "Hissedilen sıcaklık", aynı saatte tahmin edilen hava sıcaklığı ile nispi nem ve rüzgâr değerlerine göre hesaplanmaktadır. Bu sıcaklık, iklimsel çevre, giysilerin ısı direnci, vücut yapısı ve kişisel durumdan olduğu kadar, termometre sıcaklığı, nispi nem, rüzgâr ve radyasyon gibi dört meteorolojik faktörden etkilendiği için sübjektif bir kavramdır.
  • Diğer tahmin bilgileri, tahmini yapılan zaman civarında beklenen değerleri göstermektedir.
  • Bu sayfada kullanılan HAVA TAHMİNİ simgeleri ve SON DURUM simgelerinin açıklamalarına buradan ulaşabilirsiniz.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Bursa'ya uyarı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden (MGM) Bursa'ya uyarı yapıldı.

4 Nisan Salı günü Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesi'nde beklenen gök gürültülü sağanak yağışları etkili olacak.

MGM tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Gökgürültülü Sağanak Yağış

4 Nisan Salı günü Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesi'nde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların bu gece saatlerinden itibaren İzmir, Aydın ve Muğla çevreleri ile Edremit Körfezi'nde (Çanakkale'nin Ayvacık ve Bayramiç, Balıkesir'in Edremit, Havran, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçeleri) çok kuvvetli yer yer şiddetli ( kg/m2), Manisa, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne çevrelerinde kuvvetli ( kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yıldırım, dolu yağışı, ani fırtına ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Başlama-Bitiş Zamanı

BURSA VALİLİĞİ'NDEN UYARI

Bursa Valiliği'de uyarıda bulundu. Bursa Valiliği'den yapılan uyarı şöyle;

"Eskişehir Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezince yapılan son değerlendirmelere göre rüzgarın; İlimizde yarın (Salı) güneyli yönlerden güney ve doğu ilçelerinde (İnegöl, Yenişehir, Harmancık, Orhaneli, Büyükorhan, Mustafakemalpaşa, Keles) güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli yer yer firtina ( km/saat hamleli km/saat) şeklinde eseceği ayrıca yarın beklenen gök gürültülü sağanak yağışların bu gece saatlerinden itibaren ilimiz çevrelerinde kuvvetli ( kg/m2) olacağı tahmin edildiğinden; ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, ulaşımda aksamalar, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi, ani fırtına ve hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Geçerlilik periyodu: 04/04/ - /04/ -

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir