izmir oyak sitesi satılık daire 2 1 / Daire izmir oyak sitesi - İzmir bölgesinde daire - Mitula Emlak

Izmir Oyak Sitesi Satılık Daire 2 1

izmir oyak sitesi satılık daire 2 1

Karşıyaka Satılık Daire

Karşıyaka Satılık Daire ve Ev İlanları

Karşıyaka satılık daire, satılık ev ilanları için emlak ilan siteleri içinde arama yapıyor veya Karşıyaka’daki evinizi veya konutunuzu satmak istiyorsanız aradığınız satılık daireyi bulmak veya Karşıyaka’daki dairenizi, evinizi satmak için seafoodplus.info kullanabileceğiniz en doğru emlak ilan sitesidir. İlk olarak seafoodplus.info İzmir kökenli bir girişimdir. İzmir şehrine emlak, inşaat ve haritacılık sektöründe uzun yıllar hizmet veren Asrın Grup tarafından hayata geçirilmiştir. seafoodplus.info bu sebeple sadece herhangi bir emlak ilan sitesi değildir. İşi uzun yıllar emlak ve yapı olan köklü bir grup tarafından emlak sektöründe yıllardır kazanılan deneyimlere göre altyapısı oluşturulmuş bir emlak ilan sitesidir.

seafoodplus.info bu sebeple Karşıyaka satılık daire ve satılık ev aramalarında, siteyi kullanan alım-satım yapmak isteyen kişilerin neleri talep edeceğini bilen ve uzun yıllar analiz etmiş İzmir’i ve emlak sektörünü bilen bir grup tarafından oluşturulmuş emlak ilan sistemidir.

seafoodplus.info temeli bir web sitesi olan bir emlak sistemidir. Bu sistemin ilk ayağı satılık daire ve satılık ev konusunda insanların neleri istediğini bilen uzman bir ekiptir. İkinci ayağı ise güncel teknolojiyi kullanan yazılım ekibidir. Artık altyapısı büyümekten dolayı değiştirilemeyen bilinen ama teknolojisi köhne kalmış emlak ilan siteleri gibi karışıklık, yavaş açılma, güncel olmayan ilanların yarattığı verimsizlik gibi kronik sorunlara sahip değildir. Hedef kitlesi bireysel kullanıcılar kadar emlak ofisleridir. İster ülke çapında bir emlak markasına dahil bir emlak ofisi olun ister Karşıyaka ilçesinde hizmet veren bir küçük ölçekli bir emlak ofisiniz olsun, en uygun fiyatlarla emlak ilanınızı yayınlarsınız. İlan eklemek emlak sektörüne özel tasarlanmış basit, sade ara yüzümüzle çok kolaydır.

Karşıyaka ilçesi satılık daire bakımından en yoğundur. Çünkü Karşıyaka yerleşimi en eski ilçelerden biridir. Metrekare başına İzmir’in diğer ilçelerine göre çok daha fazla bir nüfus bir arada yaşamaktadır. Bu yoğunluğa rağmen Karşıyaka yerleşim olarak halen en çok talep gören İzmir ilçelerinden biridir. Bunun da etkisi ile daireler ve evler daha sık satılır, el değiştirir. Uzun geçmişin etkisiyle de eski yapılarla yeni yapılar bir aradadır. Bu durum, Karşıyaka’da satılık dairesi olan ve satılık daire ilanına çıkan emlak sahiplerinde, “acaba ilan etkili olabilir mi”, “satılık dairemi ne kadar hızlı satabilirim” endişesine yol açar. seafoodplus.info tüm bu endişeleri gidermek için iki noktadan yararlanır. Birincisi iyi bir emlak ilan filtrelemesi ve ikincisi mobil uygulamaya verilen önem. seafoodplus.info şu an için en güncel ilanlara sahip yoğun olarak kullanılan bir emlak ilan sitesi olmasına karşın Karşıyaka’da satılık daire arayan veya Karşıyaka’da satılık daire satmak isteyen her iki kısmı da hızlıca bir araya getirecek etkin bir filtreleme sistemi kullanır. Mobil uygulaması ile de Karşıyaka’da satılık daire arayan biri en yakınındaki ilanları harita üzerinde görebilir, adres ve iletişim bilgilerine hemen ulaşabilir. Kullanım kolaylıkları, site ve uygulamaların açılış hızları ilan ekleme ve bulma süresini de oldukça kısaltır.

Sizin de Karşıyaka ilçesinde satılık eviniz, satılık daireniz varsa mutlaka seafoodplus.info’a ilan vermenizi öneririz. Her gün daha çok kullanıcıya ulaşan seafoodplus.info, her gün daha fazla artan onbinlerce güncel emlak ilanıyla ülke çapında da şimdiden ilk beş arasında yer alan İzmir’in en başarılı emlak ilan portalıdır.

İzmir Fahrettin Altay emlak

3 yaşında ve asansörlü binada bulunan, doğalgazlı, 2 oda, salon & mutfak, 2 banyo ve fransız balkondan oluşan mülkümüz, Tapuda "Dubleks Mesken" olarak kayıtlıdır, proje harici ve kayıt dışı hiç bir alanı yoktur. Merkezi konumda olan mülkümüz, toplu ulaşımın sağlandığı Ziya Gökalp Sokağı paralelindeki Ekrem Güyer Sokak üzerinde,En yakın belediye otobüs durağına 50 mt, Ata Caddesi'ne mt, otoban bağlantısına mt, pazaryerine mt, Fahrettin Altay metro istasyonu ve İstinye Park'a 1 km yakınlıktadır, sosyal ve kamusal alanların tamamına (okul, belediye, park, cami, sağlık ocağı, AVM, market, banka vb.) yürüme mesafesindedir.Çatı dubleksi olan mülkümüzde, lazermetre ile içten içe yaptığımız ölçümlerde (duvar bası alanları hariç) net alanlar;Alt katta;Salon-mutfak: 25 m2, Banyo1: 4. 5 m2, Hol: m2Üst katta;Oda1: 13,5 m2, Oda2: m2, Banyo2: m2, Hol+merdiven: 5,7 m2, Fransız balkon: m2 olup,Toplam paspas yapılacak net alan 67 m2, brüt alan ise 80 m2 dir. Yatırım için de rasyonel bir portföy olan mülkümüzün muhtemel kira getirisi minimum TL/ay'dır. (Bölgedeki yaş arası kiralık 2+1 dairelerde en düşük fiyatlı ilan TL/ay)Çatı dubleksi dairemizle ilgili detaylı bilgi almak ve yer gösterimi randevusu oluşturmak için iletişime geçseafoodplus.infoş. Müh. Bekir M. ÖZKAYAUluslararası Akredite Ticari Gayrimenkul Danışmanı0 10 75

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir