pancar küspe fiyatları / Konya Şeker Paketli Küspe Tesisi

Pancar Küspe Fiyatları

pancar küspe fiyatları

Semir Küspe Şeker Pancarı Küspesi (melaslı) Pelet Küspe Yemi - 50 Kg K1

Semir küspe şeker pancarı küspesi (melaslı) pelet küspe yemi besin değeri yüksektir. Hayvanlar bu besini severek tüketir. Sindirim kolaylığının yanı sıra fiyatıyla da oldukça beğeni toplar. Hayvanlar kışın yeşillik bulamadıkları için genellikle yem tüketir. Bu ürün hayvanların kış besinlerini karşılar. İçerisinde ham selüloz, ham yağ, ham protein, sakkaroz, nişasta, ham kül ve metabolik enerji sayesinde hayvanlarda kalp ve damar rahatsızlıklarını önler. Bununla birlikte güçlü bir enerji kaynağı olan Semir pancar küspesi, fiyatıyla da müşterilerini memnun eder. Bu sayede hayvan bakımında sıklıkla tercih edilen ürün olmayı başarır. Süt verimliliğini artırması da tercih edilmesindeki önemli nedenlerden biridir. İçindeki protein ile birlikte besin değerini en üst seviyelere çıkarır. Hayvanlarınızın sağlıklı beslenmesi için siz de bu yemi tercih edebilirsiniz.

  • Düşük maliyet
  • Yüksek besin değeri
  • Hayvan sağlığına yardımcı

Küspe Şeker Pancarı Küspesi Avantajları

Küspe Şeker Pancarı Küspesi Avantajları

Şeker pancarı küspesi, şeker pancarından hayvanlar için özel olarak üretilen bir besindir. Şeker pancarı içerisindeki kükürt atılır ve küspe elde edilir. Bu ürün hayvan sahiplerinin beğenisini toplayan özelliklere sahiptir. Hayvanların sağlığı açısından oldukça yararlı olan ürün, rahatlatır ve iyi gelir. Aynı zamanda sağlık sorunlarıyla da mücadele eder. Çok yemek yemiş ve öğütmekte zorlanan hayvan için hazım kolaylığı sağlar. Aynı zamanda da iştahsızlık yaşayan hayvanlara yardımcı olur. Saman, tek başına hayvanlar için yetersiz kaldığında bu ürün, onlar için iyi bir besin kaynağı olur. İçerisinde %8 protein bulunur. Bununla birlikte besin değeri oldukça artar. Semir küspe şeker pancarı küspesi (melaslı) pelet küspe yemi kullananlar da hayvanlarının iyi bir bakım ve kaliteli besin almaları için bu ürünü tercih ederler. Siz de hayvanlarınızı memnun etmek için tercih edebilirsiniz.

Sağlıklı Küspe Şeker Pancarı Küspesi Özellikleri

Sağlıklı Küspe Şeker Pancarı Küspesi Özellikleri

Hayvan bakımı oldukça zor bir iştir. Onlara iyi bir bakım sunmak gerekir. Bu yüzden yemleri de büyük önem taşır. Semir şeker pancarı küspesi, bu konuda destek olan bir üründür. Hayvanlarınıza kaliteli bir yaşam sunarken sağlıkları için de elinden geleni yapar. İçerisinde selüloz, yağ, protein, sakkaroz, nişasta ve kül gibi maddeler bulunur. Bu sayede hayvanların verimine katkısı oldukça fazladır. Süt veriminde de etki olması özelliği ile de müşterilerini oldukça memnun eder. Semir küspe şeker pancarı küspesi (melaslı) pelet küspe yemi yorumları da bu konuda müşterinin memnuniyetleri yönünde bilgi verir. Müşteriler, hayvanlarını iyi bir beslenme sağlamak istedikleri için tercihlerini bu üründen yana kullandıklarını söyler. Siz de hayvanlarınız için iyi bir bakım ve besin kaynağı arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Her Bütçeye Uygun Küspe Şeker Pancarı Küspesi Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Küspe Şeker Pancarı Küspesi Fiyatı

Hayvanlara iyi bir yaşam sunmak için farklı çözümler aranır. Onlara iyi bakabilmek için iyi yemler ya da mamalar alınır. Bunu yaparken de fiyatlara dikkat etmek gerekir. Semir küspe şeker pancarı küspesi (melaslı) pelet küspe yemi fiyatı ise avantajlı olmasıyla müşterilerini mutlu eder. Ürünün bütün özellikleri göz önüne alındığında müşterileri tarafından oldukça beğenilir. Hayvanların sağlık problemlerini de önemseyen bu ürün hem verimliliği artırır hem de kalp ve damar tıkanıklığını önlemeye yardımcı olur. Bu özelliklerin bir arada toplanmış olması ürünün avantajını ikiye katlar. Avantajlı fiyatlarıyla Trendyol üzerinden Semir küspe şeker pancarı küspesi (melaslı) pelet küspe yemi satın alarak hayvanlarınıza daha iyi bir yaşam sunabilir ve sağlıkları içinde elinizden geleni yapabilirsiniz. Bu sayede hayvanlarınızın hak ettiği kaliteli hayatı bu ürünle sunabilirsiniz.

20 ton lazım ne kadar

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası