kayseri kyk yurtları kaç kişilik / Depremzedeler Kayseri ve Sivas'ta yurtlara yerleştiriliyor

Kayseri Kyk Yurtları Kaç Kişilik

kayseri kyk yurtları kaç kişilik

KYK yurtları 2, 4 ve 6 kişilik odaların bulunduğu aylık odada kalan öğrenci sayısı ve yurt imkanlarına göre TL arasında değişen Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı yurtlardır. Devlet yurtlarıyla ilgili yeterli bilginiz yoksa devlet yurtları hakkında bilgiler yazısından kyk yurtlarına dair detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Üniversite okumak için farklı şehre taşınan öğrenci arkadaşlarımıza birkaç tavsiyede bulunacağım. Kesinlikle devlet yurtlarına başvurun. Karşılaştırma yaptığımızda odada kalan öğrenci sayısı, ısınma, yiyecek, temizlik vb. yönleriyle devlet yurtlarının özel yurtlardan bir farkı bulunmamaktadır. Tek farkı özel yurtların daha pahalı olmasıdır. Üniversiteyi yeni kazanan öğrenci arkadaşlarımıza öğrenim hayatlarında başarılar dileriz. Kayseri&#;de bulunan kyk yurtlarının adres telefon numaralarına buradan ulaşabilirsiniz.

DEVELİ YURDU

Tipi: KARMA

Telefon:

Faks: 01 32

Adres: ORTAOKUL CAD. NO:1 İBRAHİM AĞA MAH.

MUSTAFA ASIM KÖKSAL ÖĞRENCİ YURDU

Tipi: ERKEK

Telefon:

Faks:

Adres: FATİH CADDESİ NO YENİDOĞAN MAHALLESİ

PERTEVNİYAL SULTAN ÖĞRENCİ YURDU

Tipi: KIZ

Telefon: 0

Faks:

Adres: SAYER CADDESİ NUMUNE SOKAK NO:6 MEVLANA MAHALLESİ

GEVHER NESİBE YURDU

Tipi: KIZ

Telefon: 0

Faks: 0 73 39

Adres: TALAS BULVARI NO ERENKÖY MAH.

ERCİYES YURDU

Tipi: ERKEK

Telefon: 0

Faks: 0 12 06

Adres: TALAS BULVARI NO KÖŞK MAH.

PINARBAŞI ÖĞRENCİ YURDU

Tipi: KARMA

Telefon:

Faks:

Adres: MEHMET AKİF ERSOY CAD. NO HÜRRİYET MAHALLESİ

MELİKGAZİ KIZ ÖĞRENCİ YURDU

Tipi: KIZ

Telefon:

Faks:

Adres: TALAS BULVARI NO ERENKÖY MAH. MELİKGAZİ

ŞULE YÜKSEL ŞENLER ÖĞRENCİ YURDU

Tipi: KIZ

Telefon:

Faks:

Adres: ŞABAN YILMAZ CADDESİ NO:4 YENİDOĞAN MAHALLESİ

KYK yurtları hakkında merak edilenler (KYK odaları kaç kişilik, odalarda internet var mı?)

Üniversite öğrencilerinin büyük bir sabırsızlıkla beklediği KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı.

KYK YURT ÜCRETLERİ NE KADAR?

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı yurtlarda ücret ödenerek barınma imkanından faydalanılabiliyor. Yurdun fiziki yapısı ve barınma durumuna göre farklı yurt ücretleri uygulanıyor.

1. TİP KYK YURTLARI

KYK YURT ÜCRETİ :

DEPOZİTO ÜCRETİ:

2. TİP KYK YURTLARI

KYK YURT ÜCRETİ:

DEPOZİTO ÜCRETİ:

funduszeue.info KYK YURTLARI

KYK YURT ÜCRETİ:

DEPOZİTO ÜCRETİ:

funduszeue.info KYK YURTLARI

KYK YURT ÜCRETİ:

DEPOZİTO ÜCRETİ:

funduszeue.info KYK YURTLARI

KYK YURT ÜCRETİ:

DEPOZİTO ÜCRETİ:

6 TİP KYK YURTLARI

KYK YURT ÜCRETİ:

DEPOZİTO ÜCRETİ:

KYK YURT ÜCRETLERİ NE ZAMAN VE NASIL ÖDENİR?

KYK yurt ücretleri aylık olarak tahsil ediliyor. Kayıtlarda kayıt gününün de ücreti alınıyor. Kayıt sildirmelerde ise işlem gününden sonraki günlerin ücreti iade ediliyor.

Yurt ücretleri en geç takip eden ayın onu saat 'a kadar banka aracılığıyla ödenebiliyor.

KYK YURTLARI KAÇ KİŞİLİK?

Yurdun büyüklüğüne bağlı olmakla birlikte, KYK yurt odaları 2, 3, 4, 5, 6, 8, 12 kişiliktir. Yurt başvurusu yapılırken kaç kişilik odalarda kalacağınızla ilgili bir tercih yapılamıyor.

KYK YURTLARINDA İNTERNET, TELEVİZYON VAR MI?

KYK yurt odalarında televizyon bulunmaz. Televizyon genellikle yurt kantinlerinde bulunur. KYK yurtlarında internet mevcuttur. İnternete giriş için kimlik numaranız ve belirlediğiniz şifreyi kullanabilirsiniz.

KYK YURTLARINDA ÇAMAŞIR YIKAMA

Her yurdun içerisinde çamaşırhane mevcuttur. Bu çamaşırhanelerde çamaşırlarınızı ücretsiz bir şekilde yıkayabilirsiniz. Çamaşırları yıkarken deterjan ve yumuşatıcı masrafı öğrencilere aittir.

Ayrıca KYK tarafından öğrencilerin güvenliği amacıyla odalarda bazı yasaklar getirilmiştir. Yasaklı eşya bulundurmanız durumunda ceza alınabiliyor.

NTV uygulamasını indirin, gelişmelerden haberdar olun

google-playapp-storeHuawei App Gallery

Melikgazi öğrenci yurdu Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı olup kız öğrencilere hizmet veren bir devlet yurdudur. Diğer KYK yurtlarında olduğu gibi Kayseri Melikgazi Kız KYK Yurdu için de, her sene belirlenen tarihler arasında yurt başvuruları alınmakta olup bunun sonucunda yurda yerleştirme yapılmaktadır.

Melikgazi KYK Yurdu Odaları Kaç Kişilik?

Yurt kişilik bir kapasiteye sahip olup yeni nesil KYK yurtlarındandır. Bu bağlamda birçok KYK yurduna göre oldukça konforlu ve donanımlıdır. Ayrıca Melikgazi Kız KYK Yurdu oldukça geniş bir bahçeye ve birden fazla bloğa sahip durumda olup, öğrencilere rahat bir ortam sunmaktadır. Her KYK yurdunda bulunan özellikler ile Melikgazi KYK Yurdu özellikleri şu şekildedir;
Modern bina,
Konferans salonu,
Ağırlıklı olarak 3 kişilik odalar,
Bazalı yataklar,
Kişiye özel çalışma masaları,
Her odada mini buzdolabı,
Kişiye özel gardroplar,
Mescid,
İnternet,
Etüt Salonu,

Melikgazi KYK Yurdu Adres ve Telefon

Yurt, ulaşımın rahat olduğu bir bölgede bulunmaktadır. "Yurtlar bölgesi" ve "Kızılay Kan Merkezi" tramvay duraklarının arasında kalmakta olup her iki durağa da yürüme mesafesindedir. Bu duraklardan hareketle Erciyes Üniversitesi tramvay durağına 10 dakika içerisinde ulaşılabilir. Tramvay hattının şehir merkezi, doğu ve batı terminalleri yakınından geçmesi sebebiyle şehir dışından gelecek öğrenciler tramvay vasıtasıyla Melikgazi KYK Yurdu'na kolaylıkla ulaşabilir. Şehir ulaşımı açısından daha iyi fikir vermesi adına belediye ulaşım rehberini inceleyebilirsiniz.

Melikgazi KYK Yurdu, Melikgazi ilçesinde bulunmaktadır. İlçenin öğrenci ağırlıklı olması ve öğrencilere yönelik işletmelerin olması sebebiyle, Melikgazi KYK Yurdu öğrencileri alışveriş ve diğer olanaklar bakımından rahatlık yaşayabilmektedir.

KYK Melikgazi Yurdu Kayseri telefon numarası, adres ve faks numaralarına yukarıda yer alan iletişim sekmesinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca haritalar sekmesinden yurdun tam konumu hakkında fikir sahibi olabilir, yurt hakkında yapılmış olan Google yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Kayseri KYK yurtlarını ya da sadece Kayseri Kız KYK yurtlarını tek bir sayfadan incelemeye devam edebilirsiniz.

Pandemi koşulları ile birlikte bazı yurtların özellikle oda koşullarında değişiklik olabilmektedir. Bu bağlamda gözlemlediğiniz farklı koşul ya da özellikleri bizlere yurt yorum bölümünden yazabilirsiniz.

Adres: ERENK&#;Y MAHALLESİ TALAS BULVARI NO MELİKGAZİ KAYSERİ
Telefon: 0()
GSM: 0()
Fax: 0()
Web: funduszeue.info

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası