ali sayan facebook / Ağrı'da Savcı Sayan'ın yeğeni maganda kurşunuyla ağır yaralandı

Ali Sayan Facebook

ali sayan facebook

Ağrı'da Savcı Sayan'ın yeğeni maganda kurşunuyla ağır yaralandı

Değerli seafoodplus.info okurları.

seafoodplus.info ekibi olarak Türkiye’de ve dünyada yaşanan ve haber değeri taşıyan her türlü gelişmeyi sizlere en hızlı, en objektif ve en doyurucu şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Yoğun gündem içerisinde sunduğumuz haberlerimizle ve olaylarla ilgili eleştiri, görüş, yorumlarınız bizler için çok önemli. Fakat karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir tartışma ortamını temin etmek amacıyla ortaya koyduğumuz bazı yorum ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çekmek istiyoruz.

Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (yorum yapan diğer okurlarımıza yönelik yorumlar da dahil olmak üzere) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık unsurları taşıması durumunda yorum editörlerimiz yorumları onaylamayacaktır ve yorumlar silinecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisinde aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemi içeren yorumlar da yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur. Bu nedenle bu tarz okur yorumları da doğal olarak seafoodplus.info yorum sayfalarında yer almayacaktır.

Ayrıca seafoodplus.info yorum sayfalarında Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu ispat edilemeyecek iddia, itham ve karalama içeren, halkın tamamını veya bir bölümünü kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.

Yorumlarda markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve herhangi bir şekilde ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmayacak ve silinecektir. Aynı şekilde bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmayacak ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Başka hiçbir siteden alınan linkler seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan okura aittir ve seafoodplus.info bunlardan sorumlu tutulamaz.

seafoodplus.info yorum sayfalarında yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yayınlanan Kullanım Koşulları’nı ve Gizlilik Sözleşmesi’ni peşinen okumuş ve kabul etmiş sayılır.

Bizlerle ve diğer okurlarımızla yorum kurallarına uygun yorumlarınızı, görüşlerinizi yasalar, saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun şekilde paylaştığınız için teşekkür ederiz.

Annesini vahşice &#;ld&#;rm&#;şt&#; ilk kez hakim karşısına &#;ıktı

Bağcılar'da 25 Eylül 'de Hava Sayan, oğlu Ali Sayan tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Olayın ardından tutuklanan Ali Sayan ilk kez hakim karşısına çıktı. Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Ali Sayan, ailesi ve taraf avukatları katıldı.

"OLAYLARI HATIRLAMIYORUM BERAATİMİ İSTİYORUM"

Güvenlik görevlisi olduğunu söyleyen Ali Sayan, "Ben olayı hatırlamıyorum. Hastaneye gittiğimde haberlere çıkmış, ben oradan öğrendim. Ben küçük yaştan beri antidepresan kullanıyorum. Hastalığımdan önce saldırganlığım yoktu. Olayları hep içime atıyordum, kimseyle konuşmuyordum. Çok nadir yakın arkadaşlarımla konuşabiliyordum. Son bir senedir hastalığım farklı bir boyuta taşındı. Ne olduysa son bir senede oldu. Hastanede yattım. Ben uyuşturucu bağımlısıyım. Hemen hemen bütün uyuşturucuları kullanıyordum. Beraatimi ve tahliyemi istiyorum" dedi.  Hakimin annenle uyuşturucu madde almak için para nedeniyle tartışmış olabilir misin? Sorusuna ise, "Ben eskiden beri uyuşturucu madde kullanıyordum. Annemden para istiyordum ancak parayla ilgili annemle hiç bir tartışmamız olmadı. Ben annemin kafası kolları ve uzuvlarını kesildiğini hatırlamıyorum bu detayları haberlerde öğrendim. Yengelerime kapıyı açtığımı kimse duymasın şeklindeki beyanlarımı da hatırlamıyorum. Benim düzenli olarak kullandığım ilaçlarda vardı. Annem alıyordu ilaçlarımı ben kullanıyordum" diyerek yanıtladı.

BABASI VE ABİSİ ŞİKAYETÇİ OLMADI

Olay esnasında işyerinde olduğunu söyleyen baba Ferudun Sayan ise, "Oğlum sürekli uyuşturucu kullanıyordu. Bazen kendi kendine zarar veriyordu. Kendini dövüp küfür ediyordu. Uyuşturucu tedavisi için hastaneye de yatırmıştım. 24 gün hastanede kaldı sonra ne kadar yalvardıysam da kanında bir şey yok diyerek hastaneden çıkardılar. Şikayetçi de değilim napayım ki yapacak bir şey yok" dedi. Ağabeyi Mustafa Sayan ise, "Kardeşimin madde kullandığını biliyordum. Ben ve kardeşim aynı odada kalıyorduk. Evde kendi kendine değişik hareketler yapıyordu. Dolapları itiyordu, kendi kendine konuşuyordu. Biz uyuşturucuyu bıraktığını biliyorduk. Olaydan bir gün önce, gece kardeşimin telefonda birinden madde istediğini gördüm. Kızdım ona, anneme de söyledim. Annemde kızdı, saydırdı. Ama o kendisinde değildi, sağa sola gidiyordu. Olay olduğu gün sabah kahvaltı yaptık. Ali, kahvaltıya katılmadı. Daha sonra ben evden ayrıldım. Annem ve Ali evde kaldı. Mahalleden bir çocuk beni arayarak 'Ağabey koş, kardeşin anneni rehin aldı' dedi. Eve gidene kadar her şey olmuş. Şikayetçi değilim. Evden çıkmamla eve gelmem arkasında yaklaşık yarım saat vardı. Bütün olaylar bu süre içerisinde oldu. Kardeşim uyuşturucu madde kullansa da kullanmasa da kendisinden geçiyordu" ifadelerini kullandı.

"GÖZLERİ DIŞARIYA ÇIKACAK GİBİYDİ" 

Tanık olarak ifadesi alınan,  hayatını kaybeden Hava Sayan'ın kuzeni aynı zamanda eltisi Faydagül Sayan, Ali Sayan'ı görünce ağlayarak fenalaştı. Bu sırada Ali Sayan da gözyaşlarına hakim olamadı. Bir süre sonra ifadesi alınan Faydagül Sayan, "Ölen kişi hem eltim hem de dayımın kızıydı. Olay günü ölen elitimle birlikteydik, kahvaltı yaptık. Ali de evdeydi, çekyata uzanmıştı. Daha sonra ben yukarı çıktım. Bizim apartman aile apartmanıydı. Diğer eltimin kızı geldi, 'Hava yengenin evinden ses geliyor' dedi. Eltim Fahriye ile indiğimde Ali, annesine vurup öldürmüştü. Ali kapıyı açtığında elinde bıçak vardı, annesi ölmüştü. 'Ali ne yaptın, anneni mi öldürdün' dedim. Ali, 'Susun komşular duymasın' dedi. Ama kendisinde değildi. Gözleri dışarıya çıkacak gibiydi. Ağzı yamulmuştu" diye konutu.

Yengesinin ifadesi sırasında Ali Sayan'ın zaman zaman ağladığı görüldü.

ADLİ TIP KURUMU'NDAN RAPOR İSTENDİ

İfadelerin ardından mahkeme heyeti, Hava Sayan'ın baş, ayak ve ellerinin ölüm gerçekleştikten sonra mı kesildiği, yoksa ölmeden önce mi kesildiğiyle ilgili Adli Tıp Kurumu'ndan rapor hazırlanmasını isteyerek duruşmayı erteledi.

İDDİANAMEDEN 

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede, Olay tarihinde başı ayrılmış ve yanık halde bulunduğu bildirilen Hava Sayan'ın vücudunda 13 adet kesici, delici alet yarası tespit edildiği bu yaraların 8 tanesinin öldürücü nitelikte olduğu belirtildi. Ayrıca Hava Sayan'ın ölümünün kesici delici alet yaralanması sonucu meydana geldiği kaydedildi. Cumhuriyet Savcısı Ali Sayan'ın 'Canavarca hisle veya eziyet çektirerek üstsoydan akrabayı kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapsini talep etti. Ayrıca, öldürme eylemi sonrası evi ateşe vermesi gerekçesiyle de 'Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması' suçundan 6 aydan 3 yıla kadar hapsi istedi.

İstanbul Bağcılar'da annesini vahşice öldüren ve kafasını balkondan atan Ali Sayan, Türkiye'yi dehşete düşürdü. Annesinin kafasını keserek balkondan aşağı atan Ali Sayan daha sonra evi ateşe verdi. Kan donduran görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, korkunç cinayetle ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken, Ali Sayan'ın Facebook hesabından annesiyle ilgili yaptığı paylaşım dikkat çekti. Sayan'ın yılından başın keserek öldürdüğü annesiyle kullandığı ifadeler gündem yarattı. İşte Bağcılar'daki korkunç cinayetle ilgili tüm detaylar

ANNESİNİN KAFASINI KESİP SOKAĞA ATTI

Korkunç olay, saat sıralarında Bağcılar, Fevzi Çakmak Mahallesi Sokak'ta yaşandı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Ali Sayan'nin annesini vahşice öldürdükten sonra kafasını kesip balkondan sokağa atması kan dondurdu. Olayın görüntüleri ise dehşeti gözler önüne serdi.

GÖRÜNTÜLERİ ÇEKEN VE PAYLAŞAN 3 KİŞİ GÖZALTINDA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise Bağcılar'da yaşanan anne cinayeti ile ilgili görüntü çekerek sosyal medyada paylaşım yapanlar hakkında işlem başlattı. Vahşet anlarını cep telefonu ile çeken ve bu görüntüleri sosyal medya ve yazılı basınla paylaşan S.A. (19), N.A.(37), G.K.(47) isimli şahıslar, görüntülerin ilk çekildiği adreste tespit edilip gözaltına alındı. "Soruşturmanın Gizliliğinin Alenen İhlal Edilmesi" suçundan yakalanan 3 kişinin emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği öğrenildi.

Vahşi cinayet, saat sıralarında Bağcılar, Fevzi Çakmak Mahallesi Sokak'ta yaşandı.

Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Ali Sayan, henüz bilinmeyen nedenle annesiyle tartıştı.

Bıçakla annesini öldürüp, kestiği kafasını balkondan sokağa atan Ali Sayan, ardından evi ateşe verdi. Bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Şüpheli kendisini yanan eve kilitledi.

Polis ekipleri, kapıyı kırarak içeri girip yaralı olarak kurtardıkları şüpheliyi gözaltına aldı.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürürken, polisin olaya ilişkin çalışması sürüyor.

Mahalle sakini Mesut Usta, "Madde bağımlısı olduğunu biliyoruz. Annesinin kafasını kestiğini öğrendik. Nedeni hakkında bir fikrimiz yok. Cinayetten sonra evi de yakmış. Balkona çıkıp annesinin kafasını insanlara gösterip, sokağa fırlatmış. Yoldan geçen bir motokuryenin önüne düşmüş. Evi terk etmemiş, polis de orada gözaltına almış" dedi.

Olay anına şahit olan bir başka mahalle sakini Uğur Eğriöz ise, “Karşı sokaktayım bir ses duydum. Aşağı indiğimde annesinin boğazını kesip attığını gördük. Sonra silah sesi geldi. Galiba bacağından vuruldu. Sonra evi yakmaya çalıştı. O sırada özel harekatçılar gelip şahsı aldı. Madde bağımlısı olduğu söyleniyor” dedi.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

Olaya ilişkin İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Kasten Öldürme suçu ile ilgili, Bağcılar ilçesinde yürütülen çalışmalarda; saat: sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen olayda, H.S.(58) isimli kadın şahsın, A.S.(26) isimli şahıs tarafından bıçakla yaralanarak öldürüldüğü belirlenmiş, olay yerine intikal edilmiştir. Yapılan kontrolde; H.S. isimli kadın şahsın hayatını kaybettiği görülmüş, yapılan incelemede evin salon kısmında A.S. isimli şahsın yangın çıkardığı anlaşılmıştır. Araştırmalarda; A.S. isimli şüpheli şahsın H.S. isimli öldürülen kadın şahsın oğlu olduğu belirlenmiş ve ayrıca şüpheli şahısın ruh ve sinir hastalıklarından firari durumda olduğu anlaşılmıştır. Şüpheli şahıs olay yerinde olayı gerçekleştirdiği suç aletleriyle beraber görevlilerimizce yakalanmıştır. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir. Tahkikat devam etmektedir" denildi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada ise, "Bağcılar ilçemiz Fevzi Çakmak Mahallesinde annesi H.S'yi (58) vahşice öldüren A.S (26) adlı şahıs emniyet birimlerimiz tarafından yakalanmıştır. A.S. adlı şahsın, çok sayıda ruh ve akıl hastalıkları hastanelerinde psikolojik tedavi gördüğü, son olarak 1 ay önce taburcu olduğu, ayrıca şahsın uyuşturucu kullanmaktan 1 kaydı olduğu tespit edilmiştir" denildi.

YILLAR ÖNCE ANNESİYLE İLGİLİ YAPTIĞI BİR PAYLAŞIM ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan Ali Sayan'nı sosyal medya hesabından yıllar önce annesiyle dikkat çeken bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı. A.S.'nin sosyal medya hesabından, "Bu dünyada bir kadını çok sevdim onu da mutlu etmek için 'anne' demek yetiyor" paylaşımı yaptığı görüldü.

Savcı Sayan'ın yeğeni maganda kurşunuyla ağır yaralandı

4 Haziran'da Yay burcunda gerçekleşecek dolunay ile hayatınızın durağan ya da aynı düzlemde ilerleyen konularda bir

4 Haziran'daki Yay dolunayı ile sizi hayattan keyif almaktan alıkoyan her şeyle yüzleşebilirsiniz. Bu bir maddi sorun

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 4 Haziran'da Yay burcunda gerçekleşecek dolunay ile birlikte

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar,tedavilerinizin sonuçlanması, izlediğiniz gidişatın niteliklerini

Sevgili Aslanlar, Haziran ayında ilişkilere ve mutluluğa olan bakış açınız değişebilir. İlişkilere yön vermek, adım

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, 4 Haziran'da Yay burcunda gerçekleşecek dolunay bugüne kadar sabrınızın

Haziran'da olayların, insanların ve fikirlerin hayatınıza olan etkisiyle yüzleşebilirsiniz. Bunu görmekten kaçındığınız

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, 4 Haziran'da Yay burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber gelirlerinizi

4 Haziran'da burcunuzda gerçekleşecek dolunay ile beraber önemli kararlar ve gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Üzerinde

Yay dolunayı öngöremediğiniz her şeyi size gösterebilir, çevrenizin ve işinizin arka planda neler sakladığını öğretebilir.

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 4 Haziran'daki Yay dolunayı size bu hayattan neler beklemeniz gerektiğini

Haziran ayı,iş hayatınızda yeni bir dönemin kapısını aralayabilir. Miadı olan her şeyin yerine yenisini koymak isteyebilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir