dicle üniversitesi memur alımı / Ana Sayfa | Personel Başvuru Sistemi

Dicle Üniversitesi Memur Alımı

dicle üniversitesi memur alımı

Dicle Üniversitesi KPSS 50 Puanla 32 Kamu Memur Alımı İlanı

Son dakika: Dicle Üniversitesi 32 kamu memur alımı ilanı duyurusu

Üniversite Rektörlüğü tarafından üniversitenin idari birimlerinde istihdam etmek üzere tam zamanlı olmak kaydıyla 32 kamu personeli alımı yapılacaktır. Kadın ve erkeklerden yapılacak olan alımlar için detaylar açıklanmıştır.

Kamu personeli alımı eğitim şartları nelerdir?

10 destek personeli kadrosunda; Temizlik, basit bakım ve onarımı sistem soğutma, iklimlendirme hizmetleri, bahçe bakımı ve düzenlenmesi ve dağıtım taşıma gibi hizmetlerde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacaktır. 1 yıl mesleki deneyimin yanı sıra kaynakçılık, ustalık veya kalfalık belgesi istenmektedir. 31 yaşından gün almamış olmanız ve istenilen iş tecrübesini Sosyal Güvenlik Kurumundan alınacak olan belge ile ispatlamanız gerekmektedir.

7 destek personeli alımı: Üniversitenin iç veya dış mekanlarında temizlik işlerinden sorumlu olmak üzere personel alımı yapılacaktır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı olmak suretiyle hijyen belgesi istenmektedir.

funduszeue.info

3 destek personeli alımı; Bu kadro için ise MEB onaylı hijyen belgesinin yanı sıra MEB onaylı işaret dili sertifikasına sahip olmanız gerekmektedir. Ayrıca temel ilk yardım eğitimi belgesi de istenmektedir. Lise veya dengi okullardan mezun olmuş 10 yıl mesleki deneyime sahip olan adaylardan alım yapılacaktır. Görevlendirmeler, üniversitenin tüm birimlerinde gerçekleşecektir.

2 anestezi teknikeri alımı: anestezi veya anestezi teknikerliği önlisans mezunu olmanız istenmektedir.

10 koruma ve güvenlik görevlisi alımı: 7 önlisans; özel güvenlik koruma savunma, güvenlik, kamu güvenlik ve asayişin sağlanması bölüm mezunlarından; 3 ise herhangi bir lisans mezunlarından olmak üzere 10 güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır. Her 2 kadro için de 31 yaşından gün almamış olmanız gerekmektedir. Görevlendirmeler, başta üniversite hastanesi olmak üzere tüm birimde gerçekleşecektir.

Üniversite memuru alımı ilanına başvurular nasıl yapılacak?

İlana başvurular üniversitenin resmi internet sitesi üzerinden 5 Haziran ve 19 Haziran tarihleriarasında online olarak yapılacaktır. İşe başlamaları kesinleşen adaylar kılavuzda belirtilen başvuru belgelerini, üniversitenin Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Başvuru adresi: funduszeue.info

Diyarbakır iş ilanları, KPSS 50 puanla lise mezunu alım, güvenlik görevlisi alımı, kamu personeli alımı, son dakika devlet personeli alımı, kamu işçi alımı.

Google'da arama yerine funduszeue.info yazarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Kaynak:funduszeue.info

dicle üniversitesi memur alımı

Dicle Üniversitesi, bünyesinde çalıştırmak üzere sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4.
maddesinin (B) maddesi uyarınca Hemşire, Röntgen Teknikeri, Eczacı, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli, Büro Personeli veTemizlik Görevlisi kadrolarına personel alımı yapacağını açıkladı. En az lisemezunu adaylar arasından istihdam sağlayacağını açıklayan üniversite, en az lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacağını açıklayan üniversite ,60 KPSS puan şartı isteniyor. 

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dicle Üniversitesi, personel alımı başvuruları 6 Temmuz tarihinden itibaren başladı ve son gün
 25 Temmuz

Adaylar başvurularını üniversitenin  funduszeue.info web adresi üzerinden gerekli
bilgileri doldurmak ve istenen belgeleri yüklemek koşulu ile başvurularını
online olarak tamamlamaları gerekmekte.


GEREKLİ EVRAKLAR NELER?

1-Başvuru formu 
2-Nüfus cüzdanı fotokopisi.
3-Diploma veya geçici mezuniyet belgesi
4-Lisans mezunları için KPSS (P3), önlisans mezunları için KPSS
(P93)

Dicle &#;niversitesi 58 personel alacak! İşte s&#;zleşmeli personel alımı şartları!

Dicle Üniversitesi personel alımı ilanı yayınlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Dicle Üniversitesi’ne 58 sözleşmeli personel alınacak. Başvurular 2 Eylül’de sona erecek. Peki, Dicle Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Dicle Üniversitesi personel alımı şartları!

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Dicle Üniversitesinin funduszeue.info web adresindeki online başvuru sistemine bilgiler eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurularak, istenilen belgelerin de eklenmesiyle birlikte elektronik ortamda başvuru yapılacak. Adayların şahsen veya posta yolu ile yapacakları başvurular kabul edilmeyecek. Başvurular, ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 10 (on) gün içinde Üniversitemizin funduszeue.info adresinden online olarak yapılacak.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI ŞARTLARI!

Yayımlanan ilanda adaylarda aranan genel şartlar şu şekilde:

Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2-Türk Ceza Kanunu’nun maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı 1 (bir) yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, Milli Savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hile iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

3-Lisans mezunları için KPSS (P3), önlisans mezunları için KPSS (P93) ve lise mezunları için KPSS (P94) sınavına girmiş olmak.

4-Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

5 - Adayların; sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi ve sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler” hükmüne uygun olması.

6-Erkekler için; askerlikle ilgisi bulunmamak, muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfına geçirilmiş olmak.

7-Adaylarla yapılacak hizmet sözleşmesinde belirtilen şartları yerine getirmeyenlerin sözleşmeleri feshedilecektir.

8-Kanun Hükmünde Kararname kapsamında kurumlarıyla ilişiği kesilenler veya sözleşmesi tek taraflı fesih edilenler başvuruda bulunamazlar.

9-Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması.

Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamazlar.

Görevini devamlı yapmasına engel teşkil edecek sağlık problemi bulunmadığını tam teşekküllü bir sağlık kuruluşundan aldığı sağlık raporu ile belgelendirmek. (Atanmaya hak kazanma durumunda istenecektir.)

Staj süreleri mesleki deneyim olarak kabul edilmeyecektir.

Atanmaya hak kazanan adaylar arşiv araştırması olumlu gelenlerin atamaları yapılacaktır.

ONLİNE BAŞVURUDA SİSTEME EKLENMESİ GEREKEN BELGELER

1-Başvuru formu (sistemden online olarak doldurulacaktır.)

2-Nüfus cüzdanı fotokopisi.

3-İstenilen Alanda Diploma veya geçici mezuniyet belgesi (barkotlu e-devlet çıktısı kabul edilecektir.)

5-Lisans programından mezuniyet derece belgesi-transkript ’lük sistem (eczacı için)

6- Belirtilen pozisyonlarda deneyim belgesi isteniliyor ise e-devletten alacakları barkotlu SGK hizmet dökümünü (meslek kodunu gösterir) ve kurumundan alacağı çalışma süresini ve unvanını açıkça belirtilmiş ONAYLI çalışma belgesini yüklemeleri gerekmektedir.

7-Başvurulan unvanda istenilen Sertifikaların eklenmesi.

8-Koruma ve Güvenlik Görevlisi için Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı ve Sağlık Kuruluşundan alınmış boy ve kilo ölçümü belgesi.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Yerleştirme sonuçları 15 (onbeş) iş günü içerisinde Üniversitemiz funduszeue.info web adresi duyurular bölümünde ilan edilecek.

İLANIN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası