tuzla hangi ligde / Tuzlaspor Maçı Hangi Kanalda Saat Kaçta? - TV'de Tuzlaspor

Tuzla Hangi Ligde

tuzla hangi ligde

Türkiye - Galler maçı saat kaçta? Milli maç hangi kanalda?

  • ÜVEY ANNE 1. BÖLÜM Ä°ZLE TRT 1 yayın akışı ve frekans bilgileri...
  • TÜRKÄ°YE GALLER MAÇI ŞİFRESÄ°Z CANLI Ä°ZLE 📺

    Eski milli futbolcular ikinci lig takımı Tuzlaspor’u devir alıyorlar!

    Tuzla Belediyesinin kendi sitesinde bir açıklama yapıldı. Belediyeye ait spor klübü Tuzlaspor yönetimi devir ediliyor. Açıklamaya göre milli takımın eski 5 oyuncusu, Ümit Davala, Yıldıray Baştürk, Ömer Erdoğan, Cihan Haspolatlı ve Murat Erdoğan, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile prensipte anlaştılar.

    Başarılı Alman Spor Kulübü Bayern Münih yönetim modeline benzeyen ilk örneği olan Tuzlaspor, son 4 yılda 3 kez şampiyonluk kaldıran takım. Ayrıca 2015 yılı Ziraat Türkiye Kupası son 16 takım içinde de kalması dikkat çekiyor.

    Yönetimi devir alacak olan eski milli futbolcularımızdan Yıldırım Baştürk öngörüşmede olamadı. Onun yerine Almanya’dan da dostu olan Galatasaray futbol takımı oyuncusu Hamit Altıntop destek amacıyla onun yerine katıldı.

    Bir anda tüm gözler Tuzlaspor’a çevrildi. 1954 yılında kurulan mavi-beyaz renklerine sahip ekip, şu an için çok zor durumda olan Tuzlaspor, 16 hafta geçmesine rağmen düşme potasına girmiş durumda. Topladığı 17 puan ile 15. sırada bulunmakta.

    Bu gelişme ile takımın toplanacağı konuşuluyor. Devir alacak tecrübeli Ekipteki Ümit Davala yıllardır milli takım ve Galatasaray’da yardımcı antrenörlük yaptı. Diğer futbolculardan özellikle Almanya’da oynamış Yıldırım Baştürk ise Alman ekolünü iyi bilen bir başka tecrübe.

    Klübün profesyonel ellere teslim olması gerektiğini düşünen Tüzla Belediyesi’nin ne kadar haklı olduğunu zaman gösterecek.

    Son 4 yılda çok hızlı bir yükselme yaşadı!

    Tarihinde daha önce görmediği Amatör Lig, ardından 3.lig, ardından 2. lige toplamda 4 sene içinde çıkmasının başında, 2011 yılından sonra Tuzla Belediyesi başkan ve yardımcısının önemi çok yüksek. Türkiye kupasına ülke genelinde ilk 16’ya girmek ise çok büyük bir başarı. Başkan artık ciddi bir profesyonel yardım alıp, takımı daha da ileri götürmenin peşinde. Takım yönetimi  ilk kongrede yeni ekibe devir edecek.

    ETİKETLER:Şadi Yazıcı, Tuzla Belediyesi, Tuzlaspor, Ümit Davala, Yıldırım Baştürk

    nest...
  • oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır