jolly tur indir / Jolly Tur - Otel Tur ve Uçak for Android - Download

Jolly Tur Indir

jolly tur indir

Yurt Dışı Turlarında 9 Taksit Jolly’de!

Yurt Dışı Turlarında 9 Taksit Jolly’de!

Bu Kampanyanın Süresi Dolmuştur

Sektör: Turizm / Marka: jolly tur

KATILMAK İÇİN

Kampanyadan hemen yararlanılabilir.

NASIL KAZANIRIM?

  • Kampanya Bonus üyesi Jolly Tur acentelerinden, funduszeue.info'dan ve Jolly Tur Çağrı Merkezi'nden Bonus'la yapılacak alışverişlerde geçerlidir.
  • Kampanya, yurt içi oteller, Kıbrıs otelleri, yurt içi kültür turları, yurt dışı oteller, yurt dışı turlar ve gemi turları satın alımlarında da geçerlidir.
  • Kampanya arası taksitli işlemlerde geçerli olacaktır. Maksimum taksit sayısı 9 olup, taksite +3, 7 taksite +2, 8 taksite +1 taksit eklenecektir.
  • Kampanyaya Bonus, Money Bonus, Miles&Smiles, American Express, Deniz Bonus, TEB Bonus, Şeker Bonus, ING Bonus, Türkiye Finans Happy Card, Burgan Bonus, ABank Bonus, ICBC Turkey Bonus, Fibabanka Bonus ve PTT Bonus dahildir.
  • Bonus Genç, Bonus Flexi kredi kartları kampanyaya dahil değildir.
  • Flexi'nin kampanyadan yararlanabilmesi için harcamadan önce bankaya kayıtlı olduğu telefondan "EVET JOLLY" yazıp, bir boşluk bırakarak kartın son 6 hanesi ile SMS atılması gerekmektedir. Flexi kampanyaya katılım için EVET JOLLY yazıp, kartın son 6 hanesiyle beraber 'a sms göndermelidir ve bu kartlar için katılım ücreti 4,99 TL dir.
  • Sanal POS ve mail order'lar kampanyaya dahildir.
  • Ayrintili bilgi ve rezervasyon icin Jolly Tur'un nolu cagri merkezini arayabilir, funduszeue.info web sitesini ve satıs ofislerini ziyaret edebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER KAMPANYALAR

Back to Top

Tatilinizi en uygun fiyatlarla rahat rahat geçirmek istiyorsanız Jolly Tur uygulamasını Android cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Volkan Yılmaz -

Tatilinizi en uygun fiyatlarla rahat rahat geçirmek istiyorsanız Jolly Tur uygulamasını Android cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

Tatil planı yaparken, tarihler kesinleştiğinde erken rezervasyon yapmak gerçekten büyük önem taşıyor. Bütçenizi sarsmadan, iyi bir tatil yapmak için erken davranıp otelleri araştırmak gerekiyor. İşte tam bu noktada devreye giren Jolly Tur, binlerce farklı otel seçeneğini sizlere sunuyor. Butik oteller, aile dostu oteller, ekonomik oteller ya da lüks oteller arasından seçiminizi yaparak rezervasyon yapabileceğiniz uygulamada, oteller hakkında yapılan yorumları da okuyabiliyorsunuz.

Yurt içi ve yurt dışı turlara da katılabileceğiniz uygulamada, ister günübirlik turlara isterseniz de birkaç günlük turlara ulaşabilirsiniz. Tatilinizi en uygun fiyatlarla gerçekleştirebilmenize olanak sağlayan Jolly Tur uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uygulama özellikleri

  • Her bütçeye uygun oteller,
  • Yurt içi ve yurt dışı turlar,
  • Kullanıcı yorumları,
  • Otel ve tur rezervasyonu yapmabilme,
  • Fırsatlar için bildirim özelliği.

Jolly Tur - Tatil Fırsatları indir. Araçlar kategorisindeki bu uygulama Android içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Jolly Tur mobil uygulaması tatil planlarınızı yaparken sizlere faydalı bilgi akışı sağlayabilecek kaliteli bir mobil uygulamadır. Uygulamayı Android mobil cihazınıza ücret ödemeden indirerek kullanamaya başlayabilirsiniz. Tatile mi çıkmak istiyorsunuz Jolly Tur sizlerin yanında olacak. Tatile çıkarken ki yol haritanızı sizlere Jolly Tur mobil uygulaması sunacaktır. 

Ege ve Akdeniz bölgesindeki yüzlerce otel seçeneği arasından dilediğini seçebilirsin. Antalya otelleri, Alanya otelleri, Bodrum otelleri ile ilgili istediğiniz seçeneklere ulaşabilirsiniz. Herkesin tatil anlayışı birbirinden farklıdır. Bu sebeple kendi tatilinizin planlamasını kendi zevklerinize göre düzenleyebilirsiniz. Tatile gitmek istediğiniz bölgeyi Jolly Tur mobil uygulamasından en uygun ve kaliteli otelleri bularak tatilinizin çerçevesini çizebilirsiniz.

Elinizde altından bir an bile ayrılmayan mobil cihazınızda bulunacak olan Jolly Tur mobil uygulamasında en kaliteli otellere anında erişebilirsiniz. Üstelik uygulamanın içerikleri konusunda da ekstra bir ücret talebi olmamaktadır. Sadece tatillerinizde değil gezi turlarınız da da uygulama sizlere yardımcı olacaktır. Ülkenizi tatil turları ile gezerek keşfetmenin keyfini çıkartabilirsiniz. Jolly Tur mobil uygulaması sizlere keyifli vakit geçirmeniz konusunda yardımcı olacaktır. 

Güvenliğiniz için APK dosyaları Google Play üzerinden indirilmektedir.

Jolly Tur - Tatil Fırsatları indir

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası