üner karacaoğlu / Assist. Prof. Mustafa Üner Karacaoğlu - Medicana Health Group

Üner Karacaoğlu

üner karacaoğlu

Dr. M. Üner Karacaoğlu Hakkında

  • Dr.M.Üner Karacaoğlu tanınmış bir Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı İstanbul, Türkiye'de 34 + yıl deneyim
  • İstanbul Tabipleri Birliği, Türk Jinekoloji ve Kadın Hastalıkları Derneği, Türk Ürojinekoloji ve Pelvik Rekonstrüktif Cerrahi Derneği, TSRM Üreme sağlığı ve kısırlık derneği ve Avrupa Jinekolojik Onkoloji Derneği'nin ünlü üyesidir.
  • yılında Hacettepe Tıp Fakültesinden, Uzmanlığını Şişli Etfal Eğ'den tamamlamıştır. & Arş. 'de hastane.
  • Onun alanı klinik uzmanlık Tüp Bebek, Kısırlık, Hormonal Bozukluklar, Polikistik Over Sendromu, Ağrılı Menstrüasyon ve Endometriozis, Vajinismus, Jinekolojik Cerrahiler, Histeroskopi, Riskli gebelikler vb.
  • Dr. Karacaoğlu hem ulusal hem de uluslararası tıp dergileri için çok sayıda araştırılmış makale yazmıştır.

Özel ilgi

Riskli gebelik takibi Laparoskopik cerrahi Histereskopi Ürojinekolojik cerrahi İnfertilite Genital estetik

Dr.M.Üner Karacaoğlu'nun İş Deneyimi

Danışman, Özel Güngören Hastanesi

Danışman, Haydarpaşa N. Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Danışman, Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Dr. M. Üner Karacaoğlu'nun

  • Mezuniyet, , Hacettepe Tıp Fakültesi
  • Mezuniyet Sonrası, Şişli Etfal Eğ. ve Arş. Hastane

A1-MU Karacaoglu, ES Özyürek, S Mutlu, E Odacılar Tek taraflı sakrospinöz ligament fiksasyonu (USLF) ile mesh stabilize edici ankraj seti: klinik sonuç ve yaşam kalitesine etkisi. funduszeue.infol. 43 (2): ,

A2-ES Özyürek, U Karacaoğlu, E Kaya, E Gündoğdu, E Odacılar. İyi huylu yumurtalık müsinöz kistadenomlarının cerrahi tedavisinde apendektomi-Gerekli midir? Ginekologia Polska. 87 (5): ,

A3-ES Özyürek, AA Kahraman, D. Yıldırım, UM Karacaoğlu Plasenta perkretanın ikinci trimesterde uterin hapsetme ile klinik görünümü. Kadın Hastalıkları ve Doğum Dergisi. Cilt 35 Sayı 6,

A4-Dilek Sağlam, Mustafa Üner Karacaoğlu, Tolga Karacan, Hikmet Koçer, Hüseyin Dayan, Mehmet Murat Naki. Benign Endikasyonları Olan Hastalarda Histerektomi Yöntemlerinin Karşılaştırılması (HasekiTedik Bülteni ; )

İstanbul'da Dr. M. Üner Karacaoğlu'na Benzer Doktor

İstanbul'daki tüm benzer doktorları gör

Dr.M.Üner Karacaoğlu Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Dr.M.Üner Karacaoğlu İstinye Hastanesi Bahçeşehir'de muayenehaneleri

Dr.M.Üner Karacaoğlu uzmanlık alanı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanıdır.

Dr. M. Üner Karacaoğlu 34 yıllık deneyime sahip Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanıdır.

Yardıma mı ihtiyacınız var?

Tedaviniz için deneyimli bakım ekibimizden yardım alın!

Hasta Detaylarında Bize Yardım Edin

                                                           Ob Gyn istanbul
                                            Call for an appointment
                                     I am an expert in women's health

                        
Yüksek riskli gebelik takipleri, kısırlık araştırma ve tedavisi , endoskopik cerrahi, idrar kaçırma sorunları , rahim sarkmaları
ve genital estetikle ilgili tüm sorunlarınız için  bir uzman görüşü almak isterseniz arayın görüşelim..
            Dr. M. Üner Karacaoğlu
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı
      Obstetrician and Gynecologist

Doğal doğum mümkün olduğunca müdahale edilmeden yapılan doğumdur. Kendiliğinden başlayan doğal bir doğumda beden ve bebek mükemmel bir uyum içindedirler. Her müdahale bu işleyişi bozabilir. Hiçbir ilaç ve müdahale yapılmayan  bir anne , bebeğini  tüm doğal hormonlarının etkisi altında doğuracaktıfunduszeue.infoğumla bebeğini göğsüne alabilecek ve bebeği ile güçlü bir bağ kurabilecektir. 

Doğal doğum felsefeleri gerekli modern tıbbi müdahaleleri dışlamaz,   gerektiği zaman modern tıbbın tüm olumlu müdahaleleri yapılır. Burada önemli olan  bunun gerekli şartlarda ve gerekli doğumlarda uygulanmasıdır. Gerektiğinde yapılacak  müdahaleler gerek annenin gerekse bebeğin sağlığı üzerinde olumlu etkiler yaratacaktır. Doğal bir doğumun  avantajı ilaç kullanımının en az seviyede olmasıdır.  İlaçsız bir doğumla bebek,  yeni hayatına çok daha kolay uyum sağlayacaktır. 

 

Gebelik  ,aylara göre  tetkikleri ve doğum yöntemlerinin yanı sıra gebelik zehirlenmesi, düşük, dış gebelik , gestasyonel diyabet gibi konuları içeren bir süreç. En sağlıklı şekilde tamamlanabilmesi için bilinçli olunması gerekli..Yüksek riskli gebeliklerin takibide   önem arz eder.

SSVD ( sezaryen sonrası vajinal doğum ) yani normal doğum mümkündür.

SSVD koşulları aşağıdaki gibi özetlenebilir ;

• Sezaryenin alt segment transvers insizyonla yapılmış olması,

• Uterusta sezaryen dışında başka ameliyat ya da anormallik olmaması,

• Pelvik darlık olmaması,

• Fetüsün tercihen gr aralığında olması,

• Gebenin tüm eylem süresince dikkatle izlenebilmesi ve gerektiğinde acil sezaryen koşullarının bulunması,

• 24 saat fetal monitorizasyonun gerçekleşeceği koşulların bulunması,

SSVD konusunda annelerin önüne konulan en büyük risk, doğum sırasında eski dikiş yerindeki açılma sonucu meydana gelebilecek istenmeyen durumlardıfunduszeue.info riskin oranı  yüzde arasındadır. Acil sezaryen gereksinimleri (% 30) , Fetal sıkıntı ve bebek için yenidoğan ünitesine ihtiyaç sezeryan oranlarına yakındır. Doğuma bağlı bebek kaybı, SSVD’de yaklaşık onbinde . 

Uygun olgularda bu seçenek değerlendirlebilir.

Genç yaşlardan ilerleyen yaşlara kadar tüm kadınlarda görülebilen   rahim kanseri ve yumurtalık kanseri gibi jinekolojik kanserleri düzenli kontrol, erken teşhis  ile yenmek; uzun, sağlıklı, kaliteli bir yaşam sürmek mümkündür.

Özellikle ilerleyen yaşlarda, kadınların günlük yaşamlarını en çok etkileyen problemlerin başında idrar kaçırma şikayeti geliyor. Günümüzde idrar torbası sarkması sorununun yanı sıra rahim sarkması  gibi üro-jinekolojik problemler uygun yöntemlerle tedavi edilebiliyor.

Adetlerin kesilmesi olarak tarif edebileceğimiz menopoz, yumurtalıkların işlevinin sona ermesidir. Artık  yumurtalıklarda yeni yumurta oluşumu gerçekleşemez ve hormon üretimi yapılamaz. Yeterince östrojen ve progesteron  üretiminin olmaması sebebiyle adetten kesilme gerçekleşfunduszeue.info süreçte  yardım gerekebilir.

Çiftlerde kısırlık erkek, kadın veya her ikisindeki problemlere bağlı olabilir. Kısır çiftlerde problem %40 erkekte, %40 kadında ve % 20 ise her ikisinde funduszeue.infoında  yumurtlamanın olmaması, endometriozis, tüplerin tıkalı olması ve rahimde myomlar'ın bulunması en sık kısırlık nedenleridir.


Labioplasti genital bölgede yer alan iç ve dış dudaklara estetik açıdan daha iyi bir görünüm sağlamak için yapılan operasyonlara verilen isimdir. Genital estetik ameliyatlarının başında "labioplasti" ameliyatları ve genelde bununla eş zamanlı yapılan "klitoral hudoplasti" operasyonları yer almaktadır.Önce Amerika'da başlayan, daha sonra Avrupa ülkelerine yayılan farklı vajinal estetik ameliyatlar artık ülkemizde de son yıllarda sık olarak tercih edilen kozmetik operasyonlar arasındadır. Genital  estetik operasyonlar arasında en sık olarak iç dudak estetiği  ve vajina sıkılaştırma- daraltma (vajinoplasti) ameliyatları gelmektedir.

Açık yöntemle (Karında kesi ) yapılan klasik jinekolojik ameliyatların, yumurtalık, rahim ağzı ve rahim kanseri gibi kanser ameliyatları da dahil olmak üzere çoğu kapalı yöntemle ( laparoskopi )   yapılabiliyor. Artık sadece göbek deliği kullanarak rahim alma, kist ameliyatları ve  miyom ( ur )  ameliyatları gerçekleştirilebiliyor.

Jinekoloji

Obstetri

Genital Estetik

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası