kalbim egede kaldı 5 bölüm / Kalbim Ege’de Kaldı: Mustafa Yelkenleri Suya İndiriyor - Noluyo

Kalbim Egede Kaldı 5 Bölüm

kalbim egede kaldı 5 bölüm

 

Zeliş’le Yaman’ı birleştirip mirasa konma planları yapan Mustafa’nın aklına kalbi uymuyor. Kendine itiraf etmekte zorlansa da artık kalbi Zeliş’in için çarpan Mustafa’yı zor anlar bekliyor. Iraz Nene de ise planlar bitmiyor. Bu evliliği iki ailenin barışması için yaptığını ve aileler barışırsa mirasın yarısını ailelere dağıtacağını açıklıyor. Miras için iki aile barışma kararı alarak birbirlerinden özür dilemeye başlıyorlar.

Yaman’ın sadece Zeliş’e değil İlke’ye de ilgisi vardır. Bunu öğrenen Mustafa, İlke ve Yaman’ın arasını bozmak için girişimlere başlarken diğer yandan Zeliş’e olan hislerine karşı koymaya çalışacaktır.

 

Peki geçen hafta Kalbim Ege&#;de Kaldı&#;da N&#;oldu?

 

Kalbim Ege&#;de Kaldı 5. Bölüm Fotoğrafları

Kalbim Ege&#;de Kaldı 5. Bölüm Fragmanı

Kalbim Ege&#;de Kaldı ile ilgili fikirlerini paylaşmak için burayı kullanabilirsin. 

Fear The Walking Dead Hakkında Bilinmesi Gereken 5 Şey

kaynağı değiştir]
Oyuncu Karakter Açıklama
Alper SaldıranMustafa Kürük Zeliş'in kocasıdır. Kurnaz ve zekidir fakat aklı hep hinliğe çalışır. Iraz Nene'nin mirasına konabilmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Fakat daha sonradan Zeliş'e gerçekten aşık olur. Zeliş için her şeyi yapmaya razıdır.
Oya UnustasıZeliş Gıpgıp Mustafa'nın karısıdır. Lafı yerindeyse tam bir "Erkek Fatma"dır. Göründüğü gibi hiç değildir ve aslında patronu Yaman Bey'e aşıktıseafoodplus.info onun son zamanlarda kötü olduğunu anlamıştır ve ondan nefret etmektedir. Mirası çok istemektedir. Mustafa'yı hep döver. Sonradan Mustafa'ya aşık olur.
Celile ToyonIraz Nene Zeliş ve Mustafa'nın nenesidir. Akıllıdır. Zeliş ve Mustafa'yı yaptığı oyunla evlendirir ve ondan sonra da evli kalmaları için çabalar. Yaptığı işi bilir.
Serhat ÖzcanAli Kürük Mustafa'nın babasıdır. Zeliş'in babası Osman ile hep kavga ederler. Mirası almak ister.
Eren HacısalihoğluYaman Eryaman Zeliş'in patronudur. Okumuş, bilgili, kültürlü biridir. Köye sonradan gelmişseafoodplus.info eser kaçakçısıdır. Aynı zamanda dizinin kötü adamıdır.
Aslı OmağHatice Gıpgıp Iraz Nenenin Evlatlığı, Zeliş’in Annesi.
Şebnem DoğruerEmine Kürük Iraz Nenenin Evlatlığı, Mustafa’nın annesi.
Nehir AkkoçMeryem Gıpgıp Zeliş'in kız kardeşi
Şerif ErolOsman Gıpgıp Zeliş'in babasıdır. O da mirası almak için çabalar. Mustafa'nın babası Ali ile kavgalıdır.
Lemi FilozofCabbar Gıpgıp Zeliş'in abisi. Zorla evlenmiştir. Fatma Naz'ı seviyordur.
Ahmet Süha ÇağrıcıHakan Gıpgıp Zeliş'in kardeşi. Alev Hemşire'den hoşlanmaktadır.
Neşem AkhanHalime Gıpgıp Cabbar'ın karısı.
Yeliz AkkayaFatma Naz Kürük Mustafa'nın ablası. Aslında o da Cabbar'ı sever fakat evli olduğu için ona pek yüz vermez.
Selin İleriElifsu Kürük Mustafa'nın kardeşi.
Ferzan HekimoğluAlev Hemşire Köyün sağlık ocağının hemşiresidir. Mustafa'ya aşıktır.

Yayından kaldırılışı[değiştir

Kalbim Ege'de Kaldı yeni b&#;l&#;m&#;yle bu akşam Kanal D’de (5. B&#;l&#;m &#;zeti)

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 22,

LinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

Ekranların sevilen dizisi Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölümüyle bu akşam 'da Kanal D de yayınlanacak. Yeni bölümünde seyirciyi neler bekliyor haberimizde.

Haberin Devamı

Yayınlandığı ilk günden bu güne gönüllere taht kurmayı başaran Kanal D’nin sevilen dizisi Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölümüyle yine çok konuşulacak.

Yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliği Ömer Uğur ve Eray Koçak’ın yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı, “Kalbim Ege’de Kaldı” bu akşam ’da yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

Yayınlandığı ilk günden bu yana kahkahanın ve heyecanın eksik olmadığı Kalbim Ege'de Kaldı dizisinde bakalım bu akşam neler olacak.

KALBİ EGE'DE KALDI 5. BÖLÜMDE NELER OLACAK?


Zeliş, Yaman’ın İlke’ye olan duygularını öğrenmiş ve karaları bağlamıştır. Mustafa, Zeliş’le Yaman’ın arasını yapmak için yeniden kolları sıvar ve İlke’yi Yaman’dan uzaklaştırmak için plan yapar. Ancak bir yandan da gönlü yavaş yavaş Zeliş’e kaymaktadır.

Plan işlemeye başladığı andan itibaren işler karışmaya başlar. Bu sırada Iraz Nine bu evlilik işini iki aileyi barıştırmak için yaptığını ve eğer barışırlarsa mirasın yarısının ailelerin olacağını, yoksa mirası köylüye dağıtacağını Osman’a söyler. Bunun üzerine hummalı bir özür dileme faslı başlar.

Haberin Devamı
Kalbim Egede Kaldı yeni bölümüyle bu akşam Kanal D’de (5. Bölüm Özeti)


4. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

MUSTAFA VE ZELİŞ’İN HAYATINDA İŞLER İYİCE KARIŞIR

Mustafa, Zeliş’e herkesin gözlerinin önünde ilan-ı aşk etmiştir ama muhtarın onları ayırmaktan kolay kolay vazgeçeceği yoktur.

Muhtar, Mustafa ve Zeliş’in formaliteden evli olduğunu herkese kanıtlamak için yeni planlar yaparken, Iraz Nene de Mustafa ve Zeliş’e yeni bir şart koşar; bir hafta içinde bütün köylüyü birbirlerini sevdiklerine ikna edeceklerdir. Aksi halde Iraz Nene, Mustafa ve Zeliş’e mirastan zırnık koklatmayacaktır.

Ancak Mustafa ve Zeliş bütün köye birbirlerini sevdiklerini kanıtlamaya çalışırken tek engelleri muhtar değildir. Yaman’da Zeliş’e karşı gözle görülür bir değişim vardır. Yaman’ın, Zeliş’e olan yaklaşımı, Mustafa ve Zeliş’in hayatında işleri iyice karıştıracaktır.

OYUNCU KADROSU

ALPER SALDIRAN-MUSTAFA

Mustafa, Kürük Ali ile Emine’nin 28 yaşındaki oğludur. Ailenin tek erkek çocuğudur. Mustafa serseri ruhlu, hayta, çapkın ve fena halde yakışıklı bir adamdır. Mustafa'nın en iyi bildiği şey kadınlardır.

Çevresinde aşk doktoru diye nam salmışlığı bile vardır. Zeki bir adamdır Mustafa ama kitap okumaz, film seyretmez, politikadan anlamaz ve haliyle biraz cahildir. Nasıl ki Mustafa Zeliş'i bambaşka bir kadın haline getirecekse, o da Zeliş sayesinde değişecek, sürdürdüğü hayatın manasızlığının farkına varacak, adam olmaya karar verecektir.

Haberin Devamı

OYA UNUSTASI-ZELİŞ

Zeliş, Gıpgıp Osman'la Hatice'nin 25 yaşındaki kızıdır. Zeliş gözlüklü, pek alımlı olmayan, sarsak, biraz da erkek gibi bir kızdır. Son derece zekidir, zehir gibi cin fikirlidir ve çok çalışkandır. Kadın-erkek ilişkilerinde hiç başarılı değildir. Zeliş, umutsuz bir şekilde patronu Yaman Eryaman'a aşıktır. Aksi ve inatçıdır. Son derece şefkatli ve iyi bir kız olmasına karşın, empati yeteneğinden yoksundur. Kibirlidir, aptal insanlara tahammül edemez. Kıt zekalarıyla alay eder.


EREN HACISALİHOĞLU-YAMAN

Mustafa Kürük nasıl "yanlış" adamsa, Yaman Eryaman da o denli "doğru" adamdır. Zeki, yakışıklı, zengin, dürüst, cömert, kibar Zeliş ve tüm kızlar için asil bir şövalyedir Yaman. Entelektüeldir de aynı zamanda, görgülüdür, bilgilidir. Zeliş'in kalbini de bu özellikleriyle kazanmıştır. Fakat Mustafa bütün yanlış adamlığına rağmen, Yaman'da olmayan bir şeye sahiptir Yaman; şeytan tüyüne.

Haberin Devamı


CELİLE TOYON-IRAZ NENE


Emine ve Hatice’nin başka başka ailelerden yetim kalan 10 yaşında iki kız çocuk olduğunu görür ve kocası ile birlikte bunları evlatlık alır. Zeliş ve Mustafa, işte bu iki evlatlık kızın çocuklarıdır. Mustafa ve Zeliş için Iraz neneleri çok mühim bir şahsiyettir. İkisinin de çocuklukları nenelerinin koynunda geçmiştir. Iraz Nene’nin baştan beri niyeti, canı gibi sevdiği bu iki çocuğu baş göz etmektir.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir