alarko kombi h20 / Alarko Kombi H20 Arızası ve Çözüm Yolları - Bursa Kombi Servisi

Alarko Kombi H20

alarko kombi h20

Kombide H20 Hatası, su basıncının az olduğunu sizlere bildiren bir hata kodudur. Kombilerinizde belirli seviyede su bulunması gerekir. Bu seviye 1,5 bar olmalıdır. Kombinin su ibresi 1,5 bar altında ise doldurma musluğundan su ilavesi yapılmalıdır. Bazı sebeplerden dolayı kombide su azalması görülmektedir. Eğer peteklerinizde hava varsa ya da su sızdırıyorsa bu durum kombinin su seviyesini eksiltir.

Kombinize su vermeye çalıştığınız halde ibrede değişiklik yoksa gösterge bozulmuş olabilir. Bütün sorunların incelenerek gerçek nedenin bulunması gerekir. Bu konuda servis yardımı almanız önemlidir. H20 hatasının nedenleri şunlar olabilir:

  • Su basınç sensöründe arıza olabilir.
  • Gösterge panelinde arıza olabilir.
  • Kombide ya da borularda su kaçağı olabilir.
  • Kombi vanası bozulmuş olabilir.

Kombide H20 Hatası sonucunda cihazınız çalışmayacaktır. Bu durum da sizlerin mağduriyet yaşamasına neden olacaktır. Karşılaştığınız arızalarda servis yardımı almanız önemlidir. Kombi Servisi cihazınızla ilgili arızalarda sizlere kesin çözüm önerileri sunacaktır. Böylelikle onları performanslı kullanabilir istediğiniz verimi de alabilirsiniz. Servisler başvuracağınız ilk adrestir.

Alarko Kombi  H20 arızası nasıl giderilir. Alarko Serena model kombilerde ekranda H20 Hata kodu var ise, arızanın meydana gelme nedenine  düşük basınç problemi diyebiliriz.

Kalorifer tesisatındaki mevcut suyun yetersiz basınçta olduğunu belirten arıza kodudur. Genelde çok sık karşınıza çıkabilir.

Alarko  H20 Arızasında Kullanıcının Yapabilecekleri;

  • Kombinin üserinde bulunan bar göstergesine bakarsanız  1 barın altında olduğunu göreceksiniz. Kombinin altında bulunan mavi veya siyah doldurma musluğunu yavaşça sola çevirmeli ve tesisata 1,5 bar kadar su doldurulmalıdır.
  • Düzelme olmazsa eğer reset atabilirsiniz.

Sorun yine de düzelmiyorsa eğer, işlemi yapamıyorsanız veya arıza sıkça tekrar ediyorsa servis çağırmalısınız. Alarko Kombi  H20 arızasının tamiri için hızlı, hesaplı ve güvenilir servis PETEM &#;i arayabilirsiniz.

Kombi servisi olmak bilgi ve deneyim isteyen bir iştir. Hızlı ve güvenilir servis hizmeti almak isteyenlerin tercihi PETEM olarak kombi servis hizmetleri vermekteyiz. Yaygın servis ağımız ve profesyonel teknisyenlerimiz ile uygun fiyatlı servis hizmetleri için bizi arayabilir veya whatsApp hattımızdan danışabilir, servis talebinde bulunabilirsiniz.

Güvenilir, Tecrübeli Servis
Çalışanlarımız gerekli teknik bilgiye sahip olduğu gibi genel nezaket ve müşteri ziyaret kuralları konusunda da bilinçlidir.

Garantili Servis
Yapılan işçilik ve değiştirilen parçalar tarafımızdan 1 yıl garantilidir. Bu sayede müşteri mağduriyeti yaşanmaz.

Randevulu Servis
İstediğiniz gün ve saatte servis vererek kombinizin bakımını veya tamirini gerçekleştirebiliriz.

Her zaman Ulaşılabilir ve  Danışılabilir Servis
Servis hizmeti vermekle kalmıyor, hizmet verdiğimiz cihazlarınızla ilgili kullanım veya öğrenmek istediğiniz bilgilerle ilgili sorularınızı da memnuniyetle yanıtlıyoruz. Arayabilir veya WhatsApp hattımızdan danışabilirsiniz.

Alarko kombi deyince ilk başta aklımıza o meşhur sloganı gelir ve sloganının yanında oldukça memnuniyetle kullanılan bir markadır. Kombilerin yaz kış kullanmamız sebebi ile hem kullanıcının arızasından hem de fazla kullanımından ötürü çeşitli arıza kodlarını ekranda verdiği bilinmektedir ve o kodlardan biri de Alarko kombi h20 hatası olarak karşımıza çıkan hata kodudur.

Alarko kombi h20 hatası genellikle eski serena model kombilerde karşımıza çıkan düşük tesisat devresi su basınç hatasıdır. Alarko kombide bu hata ile karşılaştığınız durumda su basma işlemini yaparak sorunu çözümleyebilirsiniz. Su basma işlemini kombinin altındaki musluğu çevirerek barı takip ederek yükselterek gerçekleştirmeniz mümkündür.

Yalnız su basma işlemini yavaş ve dikkatli bir şekilde yapmanız önerilmektedir. Aksi halde hassas bir parça konumunda olan doldurma musluğu basınç ile kırılabilir. İşlemi yaptıktan sonra eğer sorun düzelmezse resetleme işlemi yapabilirsiniz. Tüm bu işlemlerden sonra sorununuz hala çözülmüyor ve ekranda hala aynı kodu görüyorsanız teknik destek almanız önerilmektedir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası