sadakatsiz 3 bölüm full izle kanal d / Sadakatsiz 3. Bölüm Full Tek Parça İZLE (Yeni bölüm Sadakatsiz İzlee ) - Türkiye Gazetesi

Sadakatsiz 3 Bölüm Full Izle Kanal D

sadakatsiz 3 bölüm full izle kanal d

Sadakatsiz 3. Bölüm İzle!

Sadakatsiz 3. Bölüm İzle!
Sadakatsiz 3. Bölüm İzle; Derin bebeği doğurmaktan vazgeçebilecek mi? Yeni bölüm bu akşam saat 'de, Sadakatsiz 3. bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Sadakatsiz 3. Bölüm İzle! İki hafta önce ekranlara merhaba diyen Sadakatsiz yeni bölümü ile bu akşam oynayacak. Med Yapım ve Mednova Yapımın ortak imzalı projesine Kanal D ev sahipliği yapıyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen yer alırken yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt yer alıyor. reyting sıralamasından da anlaşılacağı üzere büyük ses getiren ve sıralamalarda ilk üçte yer alan dizinin bu akşam ki bölümde DErin bebeğinden vazgeçebilecek mi? İlişkilerini kurtarmakta ki tek sorunun bebek olduğunu düşünen Asya, ihaneti kabullenebilecek mi?

SADAKATSİZ 3. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sadakatsiz 3. bölüm izle. Geçtiğimiz hafta çarşamba akşamı Reyting ıralamasında ilk sırada yer alarak getirerek ekranlara merhaba diyen sadakatsiz dizisi bu akşam yeni bölümüyle sevenleri ile buluşacak. Merakla beklenen Sadakatsiz dizisinin 3. bölümünde,Asya Volkan ile beraber hiç bir sorun yokmuş gibi uyuduğu bir gecede telefonu çalar. Volkan apar topar giyinip bahçeye çıkar ve Derin ile görüntülü konuşmaya başlar. Onu çok sevdiğini dile getirirken Asya telefon ekranında DErin'in görüntüsünü ve ona sarf ettiği cümleleri harfi harfine işitir. 
üstelik Volkan ile aralarındaki sorunun kendince sadace çocuk alınırsa halledebileceğini düşünür. Jinekolog arkadaşı Derya Derin'in kendisine 3 aydır birlikteyiz dediğini söyler.
 Tüm bu yaşananlar içerisinde 3 aylık yeni bir ilişkiden korkmaması gerektiğini ve kendisinin 3 ayda neleri ihmal etmiş olduğunu sorgularken, AVM çıkışı Deri ile karşılaşınca ona bebekten vazgeçtiğini öğrendiğini söyler. Derin ise bebekten vazgeçmediğini, Volkan'ın ona eşinden ayrılıp kendisi ile evleneceği sözünü verdiğini söyler. Asya Evli bir adam eşini aldatırlen yalan söylüyor, sen nasıl ona güvenebiliyorsun dediğinde Derin Asya'nın arkadaşlarınında eşi gibi sadakatini sorgulama gereği duyacağı o cümleui kurur. 2 yıldır beraberiz.
Asya hem en yakın arkadaşları hem kocası tarafından aldatıldığını düşünür. Artık hayata ve tanıtığı insanlara bakış açısı değişen Asya kanıtlar toplamaya devam mı edecek? 
Merakla yeni bölümü beklenen Sadakatsiz 3. bölüm Full izleyerek takip edebilmek için yayın linkine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz. 

İyi Seyirler. . . 
 

Yazar Hakkında
Aslı Vural
yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı..mail

Sadakatsiz Dizisi 3. Bölüm Full İzle! 21 Ekim Sadakatsiz Son Bölüm Tek Parça Youtube İzle

Büyütmek için resme tıklayın

Sadakatsiz Dizisi 3. Bölüm Full İzle! TIKLAYINIZ

Yeni bir dizi olmasına rağmen izleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan Sadakatsiz 21 Ekim Çarşamba günü 3’üncü bölümü ile ekranlara geliyor. Kanal D’nin yeni yapımı olan dizi, güçlü oyuncu kadrosu ve iddialı senaryosu ile birlikte izleyenleri ekran başına topluyor. Yeni bölümünde ise bir önceki bölümden kalma konular merak ediliyor.

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi ünlü isimlerin rol aldığı Sadakatsiz, 21 Ekim Çarşamba akşamı Kanal D’de ekranlara gelecek. İlgi çekici senaryosu ile birlikte yayınlandığı ilk bölümden itibaren geniş kesimler tarafından takip edilmeye başlanan Sadakatsiz, yeni bölümüyle de birlikte yine sevenlerini ekran başına kilitleyecek.

Sadakatsiz 2. Bölümünde Neler Yaşandı?

Geçen hafta yayınlanan dizinin ikinci bölümünde önemli gelişmeler yaşanmıştı. Volkan’ın, 40’ıncı yaş gününde Mert çok sarhoş olmuş ve Volkan da onu susturmak için Mert’e yumruk atmıştı. Asya ve Derin ise aynı masada oturarak sohbet etmeye başlarlar. Bu arada Bahar ile Derin’in aynı spor salonuna gittikleri öğrenilir. Derin, doğum günün eşiyle yakınlaştığı için Volkan’a tavır sergiler. Volkan ise kendisini sevdiğine inandırmak için kızın babasına ilişkilerinden bahsetmek ister fakat kız babasının bu durumu kaldıramayacağını belirtmişti. Derin’den birkaç ay daha süre ister ama durumu açıklamak için Derin sadece yarına kadar zaman vermişti.

Ali ise partide babasının sekreteri ile tüm hafta sonu çalışacaklarını duyar ve eve gitmek ister. Eve gittiğinde ise odasına kapanmıştır. Asya ise Derya ile kocasının ilişkisi hakkında yüzleşmektedir. Asya kocasının valizlerini hazırlamış ve artık ilişkisini koparmaya hazırlanmıştır. Sosyal medya hesapları üzerinden kocasının izini bulan Asya bu durumdan büyük rahatsızlık duyar. Diğer yandan Ali’nin kampa gitmek istemesi de Asya’nın kararını etkilemiş ve Ali ve Volkan kampta iken Asya’yı hastanede büyük bir sürpriz beklemişti.

Sadakatsiz 3. Bölüm Yayınlandı mı?

Heyecanın tüm hızıyla devam edeceği Sadakatsiz 3. Bölümüne ait fragman yayınlandı. 3. Bölüm ise 21 Ekim Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarından seyirci ile buluşacak. Bu bölümde de yine heyecan ve ilişkilerin kırılganlığı ekrana yansıyacak.

#sadakatsizdizisinezamanbaşlayacak, sadakatsiznezamanbaşlıyor, sadakatsizkonusunedir, sadakatsizoyuncuları, sadakatsizdizisihangikanalda, sadakatsizdizisihangigün, sadakatsizdizisihangigünyayınlanacak, sadakatsizdizisinezamanbaşlıyor, sadakatsizdizisinezamanoynayacak, sadakatsizdizisinezamanyayınlanacak, sadakatsizdizisinintekrarınezaman, sadakatsizdizisiyenibölümnezaman, sadakatsizdizisineredeçekiliyor, sadakatsizsonbölümizle, sadakatsiz3bölümfragmanı, sadakatsiz3bölümfullizle, sadakatsizizleyoutube, Çarşamba, spor, dere




nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir