çocuk karate kıyafeti / Karate Elbisesi Karategi

Çocuk Karate Kıyafeti

çocuk karate kıyafeti

Karate Kıyafeti

Herhangi bir spor dalı öğrenmek için en uygun dönem çocuk yaşlardır. Çocuğunuzun sağlıklı gelişmesi ve bunu yaparken bir dövüş sanatında uzmanlaşmasını istiyorsanız karate eğitimi sizin için en iyi tercihlerden biri olacaktır. Kendine has bir kıyafeti olan bu spor dalında bu kıyafet oldukça önemlidir. Sporda uzmanlaştıkça giyilen giysinin ve kuşağın değiştiği karate kıyafeti söz konusu olduğunda ise pek çok farklı marka ve model çeşidi bulunmaktadır. Trendyol’da bulunan geniş beden aralığı sayesinde her yaştan çocuğunuz için bulabileceğiniz karate kıyafetleri mevcuttur. Üç ana ögeden oluşan karatede bu aşamalara özel kıyafetler bulunmaktadır. Karate kumite kıyafeti bunlardan ilkidir. Çeşitli beden aralıklarında ve farklı kumaş ve modellerde bulabileceğiniz bu giysiler çocuklarınızın bu spor dalında uzmanlaşırken kendini en rahat hissedeceği seçeneklerdir. Profesyonel karate kıyafetlerinin yanı sıra Trendyol’da okul gösterileri ya da özel günlerde çocuklarınız için tercih edebileceğiniz karate kostüm seçenekleri de bulunmaktadır.

Karate Sporunda Kıyafetin Önemi

Karate Sporunda Kıyafetin Önemi

Karate, “boş el” anlamına gelen bir Japon dövüş sanatıdır. Çin dövüş tekniklerinden türetilen karatede eller, kollar, dirsekler, dizler, ayaklar ve baş kullanılır. Karateka olarak da bilinen karate sporcularının kendilerini geliştirmek için kullandıkları geleneksel temel ilkeler savunma, bedensel sağlık ve (ruhani) farkındalıktır. Karate’nin üç ana öğesi kata (bir dizi hareket), kumite (bir eşle alıştırma yapmak) ve kobododur (silah türleri). Karatede en önemli faktörlerden biri de karate kıyafetleridir. Karatenin ana öğeleri için geliştirilmiş, profesyonel sporcuların tercih ettiği ve onaylanmış kıyafetlere karate kata elbisesi ve karate kumite elbisesi denmektedir. Bu elbiseler karate sporunun daha etkin yapılması amacıyla özel geliştirilmiş, ter ve ısıyı vücuttan uzaklaştıran, pantolonun ağ kısmının hareketleri uygulamak amacıyla rahat bir kesim ile yapıldığı ve dayanıklı kıyafetlerdir.

Karate Kıyafeti Modelleri

Karate Kıyafeti Modelleri

Karate sporu eski tarihlerden bu yana sürdürülmeye devam eden köklü bir spordur. Köklü tarihinden dolayı bu spor yıllar boyunca çok ilgi görmüş ve üzerinde bir çok farklı teknik geliştirilen bir alan olmuştur. Bununla birlikte karate sporu kıyafetleri de yıllar içinde gelişme göstermiş ve en etkili karate kıyafetleri karate ustaları tarafından kullanılarak onaylanmıştır. Sağlamlığı sayesinde çabuk zarar görmeyen, aynı zamanda rahat bir kullanıma sahip olup teri ve ısıyı vücudunuzdan kolayca uzaklaştıracak arawaza karate kıyafeti ile çocuklarınıza hem sağlıklı bir yaşam sunabilir, hem de dikkatli ve özgüvenli birer birey olarak yetişmelerini sağlayabilirsiniz. Bunun dışında bir çok karate ustası tarafından onaylanmış nagashi karate kıyafeti tercihinizle, çocuklarınızın güvenle bu sporu yapmalarını sağlayabilirsiniz. Zevkinize ve isteğinize göre bu kıyafetleri siyah veya beyaz olarak tercih edebilirsiniz.

Karate Kıyafetleri Fiyatları

Karate Kıyafetleri Fiyatları

Siyah karate kıyafeti ve beyaz karate kıyafeti çeşitlerinde ve birçok marka seçenekleri ile siz değerli kullanıcılarına sunduğu ürün yelpazesi ile karate sporunu daha güvenli, daha eğlenceli ve daha konforlu hale getirmektedir. Farklı satın alma seçeneklerine sahip bu ürün koleksiyonu her sezon kendini yenilemekte ve size özel seçeneklerini sunmaktadır. Profesyonellerin ve amatörlerin tercih edebileceği karate kata kıyafeti ve karate kumite kıyafeti seçenekleri sizleri bekliyor.

KARATE

  • Kihon Refleks Karate Elbisesi 1 01 1 ,00₺

  • Kihon Kido Karate Elbisesi 1 01 1 ,00₺

  • Kihon Karate-Ka Karate Elbisesi 1 01 1 ,00₺

  • Hayashi Premium Elbise 1 02 5 ,00₺

  • Hayashi Champıon Kumite Master 1 02 ,00₺

  • Kihon Bunkai Kata Karate Elbisesi WKF 1 01 1 ,00₺

  • Kihon Attack Karate Elbisesi 1 01 1 ,00₺

  • Hayashi Champion Kumite 1 02 ,00₺

  • Hayashi Kata Elbisesi 1 02 ,00₺

  • Kihon Kumite Wkf Mavi-Kırmızı Set 1 01 1 ,00₺

  • AçıklamaYorumlar (3)Gizlilik Politikası ve İade ŞartlarıTaksit Seçenekleri

    Lütfen Beden Tablosunu İnceleyiniz.

    Karate Elbiseleri karate sporunun kuralları gereğinde üzerinde hiçbir baskı olmayan elbiselerdir.

    Karate elbiselerinin ön kısımları ceket gibi açık olmakta ve kuşak ile birlikte ön kısmı kavuşturulmaktadır.

    Karate elbiseleri tekme ve yumruk hareketlerinin rahat yapılabilmesi için bol olmalıdır.  Özellikle karate elbiselerinin pantolonunda ağ kısmının geniş olmadı tekme tekniklerinde avantaj sağlayacaktır.

    Karate elbiseleri  ile birlikte beyaz kuşak gönderilmektedir.

    Ürünün , , , , , , , , , bedenleri mevcuttur. 

    Beden sporcunun boy uzunluğuna göre belirlenmektedir.

    Bu ürünle ilgili karate elbisesi kıyafeti manasındaki Karategi ifadesi de kullanılır.

    KARATE ELBİSESİ ALIRKEN NELERE DİKKAT ETMELİYİZ?

    Karategi (Karate Kıyafeti) Nedir?

    Taekwondo Elbisesi Beden Tablosu

    Karate sporu gerek ülkemizde gerekse dünya üzerinde geçmişi en eski mücadele sporlarından bir tanesidir. Her mücadele sporunda olduğu gibi karate branşı içinde branşa özgü bir takım ekipmanlar ve elbiseler mevcuttur. İncelemekte olduğunuz ürün karate elbisesi yada karategi olarak tabir edilen elbisedir. Karate elbiseleri pamuk polyester karışık kumaşlardan üretilmektedir. Bunun sebebi pamuğun sağlıklı olması ve polyesterin elbisenin dayanıklılığını artırmasıdır. Karate elbiselerinin pantolon kısmında ağ kısmı rahat biir kesim kullanılmalıdır ki bu elbiseler ile ayak teknikleri rahat uygulanabilsin. Üst kısmında ise ceket giibi ön tarafı kapatılarak kuşak ile tutturulan bir yapı mevcuttur. Karate elbiseleri ile taekwondo elbiselerini birbirinden ayıran başlıca konu elbisenin ön kısmının açık olmasıdır. Öyleki karate elbisesinin aksine taeekwondo elbisesinde bu kısım v yaka şekildedir ve sabittir. 

    Karate elbiselerinde elbisenin ön kısmı üst üste kapatılmakta ve kuşak ile birbirine tutturulmaktadır. Karate elbiselerinde incelediğiniz model gibi başlangıç seviyesi acemi karate elbiseleri olduğu gbi kata ve kumite elbisesi ismiyle anılan daha tecrübeli sporcuların tercih ettiği elbise modelleri de mevcuttur.

    Kata elbiseleri karate de kemer atlamak ve kendi kendine antrenman yapmak için belli hareketlerin bir araya gelmesinden oluşan kata çiziminde kullanılırken. Kumite elbiseleri ise vuruşlu karate müsabakalarında kullanılmaktadır.

    Full Contact karete tabir edilen ashihara, kyokshin, enshin gibi karate dallarında da buna benzer karate elbiseleri tercih edilmektedir.

     

     

     

    Üyelerimizin-Müşterilerimizin funduszeue.info'a ("Sitemiz") üyeliği, verdiği bilgilerin gizliliği, korunması ile ilgili işlemleri ve Sitemiz'den satışlara ilişkin diğer hususlarda aşağıdaki  esaslar benimsenmiştir.

    • Sitemize girilen bilgilerin ve işlemlerin güvenliği için gerekli önlemler, bilgi ve işlemin mahiyetine göre Sporcu Pazarı ve/veya ilgili Kart Kuruluşlarınca sistem ve internet altyapısında alınmıştır. Tüm kredi kartı işlemleri ve onayları tarafımızdan bağımsız olarak ilgili Banka ve benzeri Kart Kuruluşları'nca online olarak aranızda gerçekleştirilmektedir (Kredi kartı şifresi gibi bilgiler Sporcu Pazarı tarafından görülmez ve kaydedilmez).

    • Müşterilerimizin Sitemize üyelik, ürün/hizmet satın alma ve bilgi güncelleme amaçlı girdikleri bilgiler, özellikle kredi kartı ve banka kartlarına ait gizli bilgiler diğer internet kullanıcıları tarafından görüntülenemez.

    • Üyelerimize-Müşterilerimize ait bilgiler yasal düzenlemelerin öngördüğü sorumluluklarımız çerçevesinde ilgili kuruluşlara açıklanabilir. Ayrıca üyelikleri ve/veya alışverişleri sırasında vermiş oldukları iletişim bilgileri ve diğer bilgiler Sitemize üyelik işlemlerinizin yapılması, güncellenmesi, muhtelif ürün/hizmetlerin Sporcu Pazarı ile iş ortakları ve tedarikçileri tarafından verilebilmesi/satımı, ürün/hizmet ücret-masrafı tahsilatları ve çeşitli tanıtım-reklam, promosyon, iletişim, satış-pazarlama ve kartlandırma uygulamaları için süresiz olarak kayda alınabilir, Sporcu Pazarı ve belirtilen kuruluşlar nezdinde saklanabilir, işlenebilir, gerekli görülen hallerde-yerlerde paylaşılabilir ve kullanılabilir.

    • Sitemizin diğer internet-web sitelerine bağlantı verdiği hallerde tüm kullanım ve işlemler için o sitelere ait gizlilik-güvenlik politikası ve kullanım şartları geçerlidir; Sitemizden reklam, banner, içerik görmek veya başka herhangi bir amaç ile ulaşılan diğer web sitelerinden bilgi kullanımları, keza sitelerin etik ilkeleri, gizlilik-güvenlik prensipleri, servis kalitesi ve diğer uygulamaları sebebi ile oluşabilecek ihtilaf, maddi-manevi zarar ve kayıplardan Sporcu Pazarı sorumlu değildir.

    • Sitemizde yer alan her türlü bilgi, içerik ile bunların düzenlenmesi ve kısmen/tamamen kullanımı konusunda (Sporcu Pazarı ile anlaşmasına göre üçüncü sahıslara ait olanlar hariç) tüm fikri-sınai haklar ve mülkiyet hakları Sporcu Pazarı'na aittir.

    • Kullanılmamış olsa dahi Müşterilerimizin özel istekleri veya kişisel ihtiyaçları doğrultusunda üretilen (üzerinde değişiklik ya da ilaveler yapılarak kişiye/kişisel ihtiyaçlara özel hale getirilenler dahil) mallar, niteliği itibariyle iadeye elverişli olmayan veya çabuk bozulma tehlikesi olan veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan mallar (bilhassa ve yine tüketici tarafından kullanılmamış dahi olsa ambalajı açılmış veya hasar görmüş) ürünler iade alınmaz.

    • funduszeue.info üzerinden satın alınan ürünler için bu husustaki uygulama şartlarımız dahilinde para iadesi mümkün olan hallerde ürün idesi funduszeue.info ‘a yapılmalıdır. Fiziksel mağazamızdan para iade işlemi yapılmamaktadır.

    • İade edilecek ürünler için fatura ibraz etmek zorunludur.

    • Sitemizden sadece Turkiye Cumhuriyeti sınırları içerisine gönderim yapılmaktadır.

    • Sitemizden alışverişlerinizde her işlem sırasında göreceğiniz ilgili sipariş önbilgilendirme formu-satış sözleşmesi de geçerli olacaktır.

    • Ek bilgi almak istediğiniz konularda Sitemizde belirtilen iletişim yolları ile Sporcu Pazarı'na danışabilirsiniz.

    • Ürün İadeleri anlaşmalı kargo üzerinden ve Datmedya Elektronik Mağazacılık San. Tic. Ltd. Şti. anlaşması ile gönderilmelidir. Aksi takdirde gelen kargo kesinlikle teslim alınmayacaktır.

    Datmedya Elektronik Mağazacılık San. ve Tic. Ltd. Şti.

    Peşin Fiyatı: ,00TL

    Bilgilendirme amaçlıdır.

    BİZİ TERCİH EDENLER HAKKIMIZDA NELER SÖYLEDİLER?

    Not: Yorumlar sitemize gelen, facebook'ta yapılan ve pazar yeri platformlarından derlenmiştir.

    Firmadan Türkiye ye geldiğimde giyo marka pompa aldım. Oldukça ilgililer, pompayı halen kullanıyorum

    Mehmet Emin TOPÇU - Washington DC

    Bisiklet

    Lastiğimizi teslim aldık. Kargo problemi için göstediğiniz ilgiye teşekkür ederim. Lastik beklediğimin üstünde, hamuru oldukça kaliteli.

    Arslan Berk KOÇAK

    Bisiklet

    Tecrübeli ve esnaf bir insan ilgi alakasina teşekkür ederim ürününün arkasında bol çeşit ve çözüm odaklı yaklaşımıyla kolaylık sağlayan bir işletme

    Yunus YORULMAZ

    Kick Boks

    Süper, çok iyi paketlenmiş ve kaliteli ürün

    Umut Fevzi ERBAKAN

    Fitness

    Sporcu Pazarı ürünlerini boksörlerimiz kullanıyorlar. Satılan ürünler sporcu hassasiyeti ile seçilmiş fiyat performans ürünleri. Tavsiye ederim.

    Soner KARAÖZ - KONYA

    Dünya 3. Akdeniz Oyunları Şamp

    Firmayla en çok boks eldivenleri ve sanda takımları konusunda çalışıyoruz. Aldığımız ürünler fiyatının karşılığı ürünler.

    Kadir Sefa BAYRAKTAR - KARAMAN

    Wushu Antrenörü

    Referans Eklemek İstiyorum.

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası