dünyanın en çirkin erkeği / En çirkin adam sekizinci kez baba oldu!

Dünyanın En Çirkin Erkeği

dünyanın en çirkin erkeği

Dünyanın en çirkin adamı bile zekasıyla beni etkileyebilir

‘Kendine Gel’ adlı şarkısını yeniden düzenleyen Yonca Evcimik, sivri açıklamalarıyla dikkat çekiyor. Genelde kendisinden gençlerle birlikte olduğunu söyleyen Evcimik “Bunu özellikle seçmiyorum ama öyle oluyor. Şekilcilik bana göre değil; dünyanın en çirkin adamı bile beni zekasıyla etkileyebilir” diyor

Dünyanın en çirkin adamı bile zekasıyla beni etkileyebilir

Gazeteciliğin en keyifli taraflarından biri, sizi çocukluk kahramanlarınızla buluşturması. Düşünsenize; yıl 90'ların başı ve radyoda 'Aboneyim abone biletleri cebimde', sonra başka bir yerde ' vapurunda, onu gördüm karşımda' diye farklı sözlere sahip şarkılar dinliyoruz. Sonra bir bakıyoruz, bu şarkıları söyleyen 30'lu yaşlardaki koca kadın 'Çılgın Bediş' adında bir dizide liseliyi oynuyor. Sonra büyüyüp gazeteci oluyoruz ve bu yıl 40'ıncı sanat yılını kutlayan Yonca Evcimik ile buluşup hakkında merak edilenleri konuşuyoruz.
Sivri dilli, dobra bir yanınız var.Bu açık sözlülüğünüzden dolayı hiçbaşınız yandı mı?
Çok yandı, yanmaz olur mu? Eskiden takıyordum ama artık umursamıyorum.
Çünkü insanların hakkında çıkan haberleri okuduktan sonra düşündükleri şeyleri unuttuklarını gördüm. Balık hafızalı bir milletiz. Bunca yılda artık insanların beni tanıdıklarına inanıyorum.
Bugün 50 bin CD satana iyi gözüylebakılırken, siz zamanında 3 milyonalbüm satmıştınız. O rakamlara ulaşmanıntadı nasıldı?
50 bin mi? 10 bin satan bile başarılı sayılıyor. Tabii ki de tadından yenmez duygular bunlar ama o yıllarda çok çalıştığım için çok tadını çıkaramadım.

YÜZDE ORGANİĞİM


Toplum tarafından anlaşılabildiğinizidüşünüyor musunuz?
Geç olsa da anlaşıldım. 90'lar itibariyle yaptığım her hareket, giydiğim, söylediğim her şey önce şaşkınlıkla karşılandı.
Çünkü o dönemde bir tane özel televizyonumuz vardı. İnternet yoktu ve kimse dünyayı takip edemediği için ben çok abuk bir şeyler yapıyormuşum gibi oldu. Dünyayı takip ettiğim için gördüğüm ve öğrendiğim şeyleri kendi ülkemde yapmaya çalıştım. Hep benim yaptığım şeylerin arkasından yüründü.
Türkiye'nin ilk single'ını yaptım, 'Single ne?' dediler. Dolayısıyla hep öncü hareketlerde bulundum ve bugün 'İyi ki yapmışım' diyorum. Belki bana reyting kaybettirdi ama pop müzik Türkiye'ye gelmiş oldu.
Şimdiki pop müziği nasıl buluyorsunuz?
Şu anda pop müzik dediğimiz ve hep aynı ritimde olan şey, yeni jenerasyonun kulağına aşılandı. Yargılamıyorum ama benim yapabileceğim bir şey değil. ben daha üstün kaliteli müzikten bahsediyorum.
Plakçıların kliplerin tıklanmasıyla ilgili hile yaptığını düşünüyorum. Ben yüzde organiğim, başka hiç kimsenin organik olmadığını düşünüyorum.
Siz de modaya uyup tıklanmasatın alabilirsiniz
Niye alayım ben, deli miyim kendimi kandıracağım. Onların yaptıkları haksız rekabet oluyor.
Son projeniz 'Kendine Gel'de İremDerici ve Gökçe'yle düet yapma fikrinereden çıktı?
Gökçe'nin babası, benim de çalıştığım Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nda müzisyendi ve o yüzden Gökçe elimde büyüdü. İrem de benim gibi, karakter olarak çok benzeşiyoruz. Bazen 'Acaba ben mi doğurdum da haberim yok?' diyorum. İkimiz de hafif deliyiz. Eski şarkım 'Kendine Gel'in sözleri de uydu.
Klip için Nihat Odabaşı'nın kapısını çaldık.
Şarkıda üç kadın olunca konsept olarak 'Charlie'nin Melekleri'ni seçti.
Bu kliple, 'Yapımcılar bizi görün,bu üçlüden iyi film yıldızı olur' diyemesaj mı vermek istediniz?
Aklı olan varsa, klibi projeye dönüştürsün.
Gerçi o işler de artık böyle yürümüyor.
Ona buna para yedirmek lazım.
'Tempoya ayak uyduramıyorum'demediniz mi hiç?
Ben tempoya ayak uyduruyorum, onlar bana ayak uyduramıyor. İnsanlar olduğu yerde duruyor. Değişen bir müzik görüyor musunuz? Hayır, o yüzden 90'lara özlem var. Türkiye'de müzik anlamında kimse kimseyle dayanışma göstermiyor. Bak 40 yıldır çalışıyorum, çocuk işçiymişim meğer. Ama ün, para, güç burada kalıyor. Yanımızda hiçbir şeyi götüremiyoruz.

YAŞIMI HİÇBİR ZAMAN SAKLAMADIM

Sosyal duyarlılıklarınızın peşindengiderken kendinizi ihmal ettiğinizidüşünmediniz mi?
Kendimi ihmal etmedim. Bir kere evlendim ama beceremedim, ayrıldım.
Bu bana yetti ama belki bir daha evlenirim.
'Asla' dememeyi öğrendim.
Çocuklu ailelere özenmediniz mi?
Hayır, özenmedim. Çünkü benim içimde bir çocuk var; ergen oldu, hâlâ hiç büyümüyor. Ben böyleyken nasıl çocuk büyüteceğim. Erken yaşta, bir sürü çocuk beni sevdi, belki bu yüzden beni o doyurdu.
Yaş kompleksiniz var mı?
Hiçbir zaman olmadı; bunu saklamak bana komik geliyor. Şu an 53 yaşındayım ve yaşlanmaktan korkmuyorum.
Zaten çok şükür yaşlanmıyorum.
"Kendimden genç biriyle birlikteolabilirim" diyorsunuz. Marjinal taraflarınızolduğunu düşünüyor musunuz?
Hep marjinaldim ama marjinalliği neyle ölçüyoruz, kılık-kıyafetle ya da rahat konuşmakla mı? Kendimden genç biriyle olmayı seçmiyorum, öyle oluyor.
Anlaşabileceğim başka biri varken, sırf daha genç diye birini seçmem ama gönlüm neyi istiyorsa, onu yaparım. Şekilcilik bana göre değil. Dünyanın en çirkin adamı bile zekasıyla beni etkileyebilir.

KLİPTEKİ GİBİ KİMSEYİ DÖVMEDİMAMA KARAKOLLUK OLDUM

'Kendine Gel'e çektiğinizklipte erkeklere şiddetvar. Klibi izleyen erkekler'Onurumuz kırıldı' diyor.
Ya kadınlara uygulananşiddet ne olacak? Altını çizmekisterim ki, şiddete karşışiddet diye bir şey olamazama klibi izlerken de birçokkadının içinin yağlarının eridiğineeminim.
Peki ya siz, bir erkeğeşiddet uygulamak zorundakaldınız mı?
Dövmedim ama bir kerekarakolluk oldum. Ablamınkullandığı arabayla Ortaköy'degiderken, yanımızdabir personel servisi bizisıkıştırmaya başladı. Arabadanindim, minibüs şoförünüyakasından tuttum, adamlatartışırken kendime funduszeue.info kuyruğuma basarsa, bugünekadar dövmedim amadövmeyeceğim anlamınagelmez.

CUMHURBAŞKANIMIZBENİ GÖRÜNCE'HAYVANLARNASIL?' DİYOR

Yıllardır hayvanhakları diyorsunuz.İnsanlardan çok mukazık yediniz de tekdostunuz hayvanlaroldu?
İnsanların dünyadayaptığı kötülükleri gördüğünüzzaman yavaşyavaş bu noktaya funduszeue.infolarıinsanlardan daha çokseviyorum. Eve dahafazlasını sığdıramayınca,sokaktaki hayvanlariçin yasalarla ilgiliçalışmalara başladıfunduszeue.infobaşkanımızSayın Recep Tayyip Erdoğan'ında inanılmazdesteği oldu.
Sanırım SayınCumhurbaşkanımız'laaranızda esprili diyaloglarda yaşanmış
Evet, kendisi benigördüğü anda; 'Merhaba,nasılsın?' demiyor,'Hayvanlar nasıl?' diyesoruyor. Yakın zamandabir araya geldikve beni bir yerlereyönlendirdi. 'İşini yapmayanolursa, gel banasöyle' dedi.

ARKADAŞINA GÖNDER

Dünyanın en çirkin adamı bile zekasıyla beni etkileyebilir

SON DAKİKA

sözlükteki güzel ve alımlı türk bayanların hakarete uğramasına rağmen tenezzül etmemesinden olsa gerek şu ana kadar dile getirmediği mevzu.

evet arkadaşlar, bırakalım şimdi türk kızları çirkinmiş falan.

bildiğin fıstık gibiyiz.

çirkin olmaktan ziyade türk kadını şanssızdır. niye şanssızdır?

şöyle ki; daha önce de söylediğim gibi türk erkeğinin fiziki profili genelleme yapacak olursak şudur:

-açığı koyusu belli olmayan karaktersiz tonda esmer veya buğday renkte bir ten
-vücudun bir çok bölgesinde vücut bulmuş olan, koyu renk, kıvırcık yada dalgalı bol miktarda kıl
-kısa veya orta boy
-biçimsiz ve genelde yassı kafa
-erken yaşlarda dökülmeye başlayan saçlar
-bamya gibi penis

şimdi

arkama yaslandım rus erkeklerini düşünüyorum. o mavi gözlerini, açık renk tenlerini, düzgün ve kılsız vücutlarını biçimli kafa ve yüz yapılarını, saçlarını

bayanlar, şimdi biraz kendinizi zorlayın ve bu güzel rüyadan uyanıp türk erkekleriyle dolu olan ülkenizin zavallı bir kentinin, zavallı bir evinde, zavallı yatağınızdan sıçrayın. ağlamaya başlayın "neden dünyanın en çirkin erkekleriyle aynı coğrafyayı paylaşmak zorundayım" diye.

türk erkeklerinin çok azı yakışıklı. yakışıklı olanlarının da çoğu züğürt.

ve bu duruma rağmen türk kızlarının güzelliğine taş atmak türk erkeklerinin bir adeti olmuş, bir fenomen olmuş.

ne kadar garip değil mi?

doğru bir önerme. ben şahse çirkinim fakat sempatikliğimle bu boşluğu doldurmaya çalışıyorum. siz de öyle yapın. tip yoksa çeneye yüklenin.

not: ayrıca erkeğin çirkini makbuldür.

(bkz: kedi uzanamadığı ciğere mundar der)
(kediyi türk erkekleri temsil ediyor)*

çok doğrudur. bunu farketmemek için metin şentürk olmak lazım ki o da sezgileri ile açığı kapatıyor. yani hergün aynaya bakıyoruz ve ve çok çirkinim lan.

fevkaladenin fevkinde doğru bir önermedir.

allah bizim belamızı versin.

not: oğlum ben size demiştim çok yüklenmeyin diye.

kesinlikle yanlış tesbittir. yoksa her sene dünyanın en güzel kadınları * türk erkeğine vermek için akın akın ülkemize gelmezdi. siz hiç türk kızları için akın akın türkiye ye gelen italyan erkekleri gördünüz mü?

ay kızlar kib ciks miks . ne kadar da haklısınız.
efendim türk kızlarının ne kadar zeki olduklarının ispatı niteliğinde olan bir önermedir bu. görüyorsunuz değil mi ne kadar akıllılar, karşı atakları ne kadar da zekice. çok güzel laf sokuyorlar bunlar ya.
(bkz: ay canım ya)

(bkz: aynalara küsmek) yahu yok hiçbir yerde bukadar tipsizi. size layık değiliz kızlar. bence cezair e falan gitsin tüm erkekler.

bir türk kızı olaraktan çirkin olsun bizden olsun diyerek katılmadığım önermedir. elin huyunu suyunu bilmediğim erkeği ile ne uğraşcam. sevgilinize şefkatle yaklaşın bak o zaman bi sorunsal kalıyomu da diyorum.*
sabah akşam patates yiyen bir halkın* adamı ile olcağıma kurufasulye pilav sevdalısı yurdumun erkeği evladır.

bir çoğun da, içlerindeki çirkinliğin dışa vurumu neticesidir. maalesef yapacak pek fazla birşey yoktur.

"içi de dışı da bir" *

ütopyadır korkulacak bir durum yok bir çok yakışıklı sözlük yazarının * nasıl yani ben türk değilmiyim? demesine neden olan sonrasında mürsel edasıyla yürü git lan dediği konudur.

elinde kanıt olmayan türk kızlarının açtığı klasik konulardan bir funduszeue.info konu "dünyanın en çirkin kızları türk kızları olması"'na karşı hazırlanmıştır.

aynen diğer bir genelleme olan "dünyanın en çirkini türk kızıdır" kadar yanlış olan fakat "dünyanın en çirkin kadını türk kadınıdır" diyen türk erkeğinin dolaylı olarak söylemeye çalıştığıdır.

yavrucum, senin dediğine göre, sen dünyanın en çirkin anasından doğduysan, sen ne oluyorsun o zaman?

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası