malatya darende pansiyon fiyatları / Tiryandafil Hotel (Darende, Malatya) En Uygun Fiyatlı Rezervasyon | ENUYGUN

Malatya Darende Pansiyon Fiyatları

malatya darende pansiyon fiyatları

Malatya Otelleri Ara

Malatya Hakkında

Malatya,  Doğu Anadolu Bölgesi’nde konumlanan, bölgeler arası önemli geçit yollarına sahip bir şehirdir. Kayısı ağaçlarıyla ünlü olan Malatya’yı, sahip olduğu doğal ve tarihi güzellikleriyle her yıl çok sayıda yerli ve yabancı turist ziyaret ediyor. Malatya ziyaretçilerine sunduğu imkanlarıyla gelişmiş bir şehir merkezine sahiptir. Doğal alanların ve alışveriş merkezlerinin birbirine yakın mesafede yer aldığı Malatya şehir merkezinde herkesin zevkine göre aktivite bulmak mümkündür. Şehir merkezinde gezilmeye değer yerlerin başında, Malatya’nın en popüler mesire ve piknik alanı olan Orduzu Pınarbaşı yer alır. Burada göletin etrafındaki çam ağaçlarının altında oturup piknik yapabilir,huzuru bulabilirsiniz. Bölgede görülmeye değer diğer doğal güzelliklerin arasında, şehir merkezine 12 km mesafede yer alan Tohma Kanyonu bulunur. Yeşilyurt da merkezin çok yakınında bulunan keşfedilmesi gereken ilçelerdendir. Şehrin simgelerinden olan dünyanın 8. harikası Nemrut Dağı’da Malatya’da mutlaka görülmesi gereken yerler arasındadır. Nemrut Dağı’nda şehrin en güzel gün batımını izleyebilirsiniz.

Malatya görülecek doğal güzelliklerinin dışında zengin bir tarihe de sahiptir. Malatya, geçmişinde nehir kenarları ve önemli ticaret yolları gibi stratejik konumlarda yer almıştır. Büyük uygarlıkların yaşadığı topraklara ev sahipliği yapan şehirden günümüze çok fazla tarihi kalıntı ulaşmıştır. Şehirden Malatya Arkeoloji Müzesi’ni ve Arslantepe Antik Kenti'ni gezmeden dönmemelisiniz. Şehir merkezinde konumlanan tahtadan yapılmış eski Beşkonaklar da Malatya’da görülmeye değer yerlerdendir. Festivalleriyle de öne çıkan bir şehir olan Malatya’da ,Malatya Uluslararası Film ve Malatya Kayısı Festivali görülmesi gereken festivaller arasındadır. Şehirde yöresel lezzetleri, çeşitli kuruyemişleri bulabileceğiniz ünlü Şire Pazarı’na uğrayıp mutlaka kuru kayısı almalısınız. Malatya’nın ünlü yemeklerinden olan, kağıt kebabı, analı kızlı çorbası ve balık köfteyi de burada denemelisiniz. Malatya’ya Türkiye’nin birçok şehrinden otobüs seferleri ile ulaşabilirsiniz.

Malatya Özet Bilgi

Konaklama 28 Tesis
Popüler Otel Grand Sinan Hotel
Popüler Bölge Battalgazi
Havalimanı Erha Havalimanı
Popüler Ziyaret Noktası Malatya Müzesi

Malatya Galeri

Malatya Şehir Rehberi

Darende Otelleri

ve Kalacak Yerler
En iyi fiyatları bulmak için tarihleri girin

Şu anda Darende bölgesindeki popüler oteller

Darende bölgesinde 1 işletme
  • Gezgin puanları, ortaklarımızdan alınan onaylı müsaitlik durumları, fiyatlar, rezervasyon popülerliği, konum ve kişisel kullanıcı tercihleri dahil olmak üzere birtakım özel Tripadvisor verileri kullanılarak sıralanan işletmeler.
  • Gezginlerin verdiği puanlara göre Tripadvisor'da en yüksek puan alan oteller.
  • Seçtiğiniz tarihler için müsait olduğu ortaklarımızca onaylanan ve merkeze yakın konumlu işletmeleri ilk önce görün
Darende bölgesinde başka müsait işletme yok. Aşağıda, yakınlardaki sonuçlara bakın.
Fiyatları görmek için tarihleri girin
Sınırlı Hizmet Sunan İşletme
Fiyatları görmek için tarihleri girin

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası