haktan kimin kardeşi / Şarkıcı haktan aslen nereli?

Haktan Kimin Kardeşi

haktan kimin kardeşi

haktan 1
Tam adı: Haktan Canevi
Doğum tarihi: 14 Kasım
Doğum yeri: İzmir, Türkiye
Boyu:  m
Burcu: Akrep
Ailesi: Nursal Ünsal (Annesi), Ahmet Canevi (Babası), Niran Ünsal, Nida Ünsal (Kardeşleri)
Eşi: İlknur Canevi
Çocuk (ları): &#;
Mesleği: Şarkıcı
Aktif Yılları: &#;li yıllardan bu yana
youtube-chanelyoutube musicdeezer logo mbApple Music&#;de dinleSpotify&#;den dinle
Sosyal Medyada
instagram-hesabitwitter-hesabi
Başlıklar

Hakkında

Haktan Kimdir? Haktan, şarkıcıdır.

Haktan, 14 Kasım tarihinde İzmir&#;de dünyaya gözlerini açmıştır. Annesinin adı Nursal Ünsal, babasının adı ise Ahmet Canevi&#;dir. Nida Ünsal ve Niran Ünsal isimlerinde iki kardeşi vardır. Bütün kardeşler müzik ile ilgilenmektedir.

Henüz 5 yaşında iken radyoda çalan Rodrigo&#;nun gitar konçertosunu babasına söylemesi ile müzik başlamıştır. Babası ona da bir gitar almıştır. Yedi yaşında TRT Çocuk Korosu&#;na girmiştir. Dokuz yaşında annesi ile beraber profesyonel olarak sahnelere çıkmaya başlamıştır. Bu yüzden de kendisini sahne sanatçısı ve yorumcu olarak nitelendirmektedir.

Sahne de aldığı zevki ne televizyonda ne de stüdyoda almadığını belirtmiştir. Bu yüzden yıllarca albüm yapmamıştır. yılında ilk albüm çalışması olan &#;Yorumlar&#; albümünü piyasaya sürmüştür. Bu albümde yer alan &#;Arapsaçı&#; ve &#;Bekleme Artık&#; isimli şarkılarına klip çekmiştir. Kendine has yorumlama tarzı ile tartışma konusu olmuştur. Albüm çalışmasından sonra çeşitli televizyon programlarına konuk olarak katılmıştır.

yılında Müslüm Gürsesanısına hazırlanan &#;Baba Şarkılar&#; isimli albümde &#;Bir Mana Var&#; adlı şarkıyı seslendirmiştir. Yine senesinde Bahadır Tatlıöz&#;ün single çalışması içerisinde &#;Mahşer Yeri&#; ve &#;Bir Ben Bir İstanbul&#; adlı iki şarkı seslendirmiştir. &#;Bir Ben Bir İstanbul&#; isimli şarkıya klip de çekmiştir. Müslüm Gürses anısına çıkarılan &#;Baba Şarkılar II&#; adlı albümde de &#;Unuttum&#; şarkısını yorumlamıştır.

Ünlü şarkıcı, iki kez evlenmiştir. Son evliliğini şu anda menajerliğini yapmakta olan İlknur Canevim ile yapmıştır. yılının Haziran ayında &#;Canevimden&#; isimli bir maxi single çalışması yapmıştır. Daha sonra hem menajeri hem de eşi olan İlknur Canevim ile birlikte &#;Hayat Dolu Çocuklardık&#; isimli bir şarkı hazırlamıştır.

Haktan, 10 Mayıs günü Kanal D ekranlarında yayınlanan &#;Şarkılar Bizi Söyler&#; isimli programa konuk olarak katılmıştır.

Videoları

Fotoğrafları

Haktan kimdir?

Haberin Devamı

Haktan, 14 Kasım tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Babası Ahmet Canevi, annesi Nursal Ünsal’dır. Kardeşleri Niran Ünsal ve Nida Ünsal’dır. Onlar da müzikle ilgilenmektedir. 2 kez evlenmiş olan Haktan’ın bir oğlu vardır.

Sesini enstrüman gibi kullanabilen Niran Ünsal'ın ses sanatçısı kardeşi. Gitar çalar, bir çocuk babası, iki evlilik yapmış insan. doğru bir menajerlik sistemi içinde olsa dünyanın her sahnesinde kendini dinletebilecek, her ülkeden hayran edinebilecek kapasitededir. İzmir doğumlu, özellikle romanların taptığı Haktan, bugüne kadar amatör tarafından taklit edilmiştir. Özel nedenlerden dolayı aynı başarıya sahip olan kardeşi niran ünsal ile ne yazık ki görüşmemektedir. Niran Ünsal ve haktan aslında 16 kaplan gücündedir. Aynı sahneyi son olarak tv8 ekranlarında paylaştıkları görülmüştür. Video paylaşım sitelerinden o günlerden kalma görüntüler hale rakı masalarına fon olmaktadır. Unutmadan bir teşekkür de anne Nursal Ünsal birtek'e. En küçük kardeşleri manken-şarkıcı-tiki karışımı Nida Ünsal'a rağmen, dünyaya getirdiği 3 evladı, sektör için özel yeteneklerdir. Haktan'ın menajerliğini halen eşi ilknur hanım yürütmektedir.

Şarkıcı haktan aslen nereli?

İçindekiler:

  1. Şarkıcı haktan aslen nereli?
  2. Haktan&#;ın kız kardeşi kimdir?
  3. Haktan annesi kimdir?
  4. Niran Ünsal kardeşi kim?
  5. Niran Ünsal&#;ın erkek kardeşi kim?
  6. Haktan ve Niran Ünsal kardeş mi?
  7. Niran Unsal kac dogumlu?

Şarkıcı haktan aslen nereli?

gibi soruların yanıtları tüm izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. HaktanCanevi 'te İzmir'de doğdu. Annesi keman virtüözü ve TRT sanatçısı Nursal Ünsal Canevi, babası kânun sanatçısı Ahmet Canevi'dir. İşte hakkında merak edilenler

Haktan'ın kız kardeşi kimdir?

Niran Ünsal Haktan/Kız kardeşleri

Haktan annesi kimdir?

Nursal Ünsal Haktan/Anneleri

Niran Ünsal kardeşi kim?

Nida Haktan Niran Ünsal/Kardeşleri

Niran Ünsal'ın erkek kardeşi kim?

Haktan Niran Ünsal/Erkek kardeşleri

Haktan ve Niran Ünsal kardeş mi?

Haktan, tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Babası Ahmet Canevi, annesi Nursal Ünsal'dır. Kardeşleri Niran Ünsalve Nida Ünsal'dır. Sesini enstrüman gibi kullanabilen Niran Ünsal'ın ses sanatçısı kardeşi.

Niran Unsal kac dogumlu?

13 Ağustos (45 yıl yaşında) Niran Ünsal/Doğum tarihi
Sanatçı Haktan Canevi yılının Kasım ayında dünyaya gelmiş, burcu Akrep&#;tir. Babası kanun sanatçısı Ahmet Canevi, annesi ise TRT sanatçısı ve keman virtüözü Nursal Canevi&#;dir. Küçük yaşlarda babasının kendisine aldığı gitar ile müziğe adım atan Haktan Canevi 7 yaşında TRT Çocuk Korosuna girmiş 9 yaşında ise annesi ile birlikte profesyonel olarak sahne almaya başlamıştır.
Haktan Canevi3
Haktan Canevi2
Haktan Canevi ve eşi

yılında ilk albümü Yorumlar ile müzik severlerin karşısına çıkan başarılı ses albümünün ardından bir çok kanalda televizyon programlarında canlı yayında şarkılarını seslendirmiştir. yılında Müslüm Gürses&#;in anısına hazırlanmış olan Baba Şarkılar isimli albümde Bir Mana Var isimli şarkıyı seslendirmiştir. yılında Canevi&#;mden isimli maxi single albümünü dinleyiciler ile buluşturmuştur.

Günümüzde aktif olarak sahne çalışmalarını sürdüren sanatçı, Canevi Haktan&#;lı Geceler isimli sahne performansı ile müzik severlere keyifli dakikalar sunmaktadır. Nağmelerin imparatoru olarak adlandırılan ünlü sanatçı seslendirdiği eserlere kattığı kendi yorumu ile adeta her bir şarkıyı farklı farklı söyleyebilme yeteneğine sahiptir.

Kendisi gibi sanatçı Niran Ünsal kız kardeşidir. Nida Ünsal isminde bir kardeşi daha vardır oda abisi ve ablası gibi müzik kariyerini devam ettirmektedir. Usta sanatçı 2 evlilik gerçekleştirmiş ve bir oğlu vardır. Günümüzde evlilik hayatı İlknur Canevi ile sürmektedir.

Haktan Boyu, Kaç Kilosu:

Boyu cm, kilosu ise 86&#;dır. Resmi instagram hesabını @haktan_canevi kullanıcı ismi ile kullanmaktadır.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası