ali özbir kimdir ne iş yapar / Esra Erol'un Eşi Ali Özbir'i Çok Kızdırdılar: İspat Etmezsen Şerefsizsin - Dailymotion Video

Ali Özbir Kimdir Ne Iş Yapar

ali özbir kimdir ne iş yapar

Ali Özbir Kimdir? Esra Erol'un Eşi Ali Özbir Nereli ve Kaç Yaşında? Ali Özbir Ne iş Yapıyor?

Haberler

Yaşam

Biyografi

Ali Özbir Kimdir? Esra Erol'un Eşi Ali Özbir Nereli ve Kaç Yaşında? Ali Özbir Ne iş Yapıyor?

Hafta içi her gün atv ekranlarında reyting rekorları kıran Esra Erol’da programı ilgiyle takip ediliyor. Televizyon ekranlarının en popüler isimlerinden biri olan Esra Erol, gündüz kuşağında yaptığı programla izleyicilerin gönlünde taht kurdu. Başarılı sunucu Esra Erol'un eşi Ali Özbir'in hayatı da merak konusu oldu. Peki, Ali Özbir kimdir? Ekranlarda görünmeyi tercih etmeyen Ali Özbir nereli ve kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte Esra Erol'un eşi Ali Özbir hakkında merak edilenler

Ünlü mafya adamı Kürt İdris'in oğlu olarak bilinen Ali Özbir'in hayatı merak konusu oldu.

Ünlü mafya adamı Kürt İdris'in oğlu olarak bilinen Ali Özbir'in hayatı merak konusu oldu.

Ali Özbir Kimdir?

Ali Özbir Kimdir?

Ali Özbir Ne İş Yapıyor?

Ali Özbir Ne İş Yapıyor?

Esra Erol ile yılında nikah masasına oturan çiftin İdris Ali ve Ömer adında iki erkek çocukları var.

Esra Erol ile yılında nikah masasına oturan çiftin İdris Ali ve Ömer adında iki erkek çocukları var.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Esra Erol eşi Ali Özbir nereli babası Kürt İdris kimdir mafya babasıydı

Esra Erol&#;un eşi Ali Özbir aslen Karslı ve babası da bir dönemin ünlü mafya babasıydı. Ali Özbir&#;in annesi Yunan asıllı, 5 kardeşi daha var. Ali Özbir&#;in mafya olan babası Kürt İdris lakaplı İdris Özbir akciğer kanserinden ölmüştü.

Abone ol

Esra Erol'un eşi Ali Özbir Kars doğumlu. Temmuz yılında dünyaya gelen Ali Özbir, bir dönemin bilindik mafya babalarından Kürt İdris'in oğlu. Ali Özbir babasının yolundan gitmeyerek turizm sektörüne girdi. Onu Türkiye çapında bilinir kılan ise eşi Esra Erol oldu. ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programının yapımcılığını yapan Ali Özbir, kamera arkasında kalmayı tercih eden bir isim. 

Ali Özbir'in babası Kürt İdris kimdir? 
Kürt İdris lakaplı İdris Özbir, Kars'tan kalkıp İstanbul'a geldiğinde Aksaray'da lokantalarda komilik yapan biriydi. İlk cezaevine girişi de komilik yaptığı sırada arkadaşını bıçaklayıp öldürmesi yüzünden oldu. Bursa cezaevinde hapis yatarken bu kez iki çocuk istismarcısını öldürür. Adını mafya çeteleri arasında bu eylemleriyle duyurmaya başlayan İdris Özbir, 'Kürt İdris' namıyla bilindi. yılında cezaevinden çıkan İdris Özbir, İstanbul'da kumar sektöründe etkin olan bir isimdi.

Kürt İdris nasıl ve neden öldü?
Kumar alanında faaliyet gösteren mafya babası olan Nurettin Onay'ı öldüren İdris Özbir, arazi mafyalığı, çek senet tahsilatı gibi tüm yasal olmayan işleri yapar.  İdris Özbir en son çek senet tahsilatından 8 ay hapis yatıp 10 Nisan yılında serbest kaldı. İdris Özbir, 19 Aralık yılında Sarıyer'deki evinde akciğer kanserinden öldü. 65 yaşında ölen Kürt İdris'in cenazesine çok sayıda ünlü ismin katılması dikkat çekmişti. 

Ali Özbir'in annesi Marika ve kardeşleri
Kürt İdris'in eşi Marika Özbir Yunan asıllıydı. İdris Özbir ile Marika Özbir'in Esra Erol'un eşi Ali Özbir ile birlikte 4 erkek, 2 kızları oldu. Çocuklarının isimleri şöyle: Ali Özbir, Rüstem Özbir, Murat Özbir, Doğan Özbir, Kudret Özbir ve Şafak Özbir Ali Özbir'in kız kardeşi Şafak Özbir de ünlü oyuncu Mesut Akusta ile evli. 

ali özbiresra erol

Esra Erol, Türk sunucu ve televizyon programcısıdır. 12 Mayıs 'de İstanbul'da doğmuştur. Yerel radyo ve televizyonlarda başarılı programlara imza atmış, iki kez Altın Kelebek En İyi Kadın Sunucu ödülünü kazanmıştır.

esra erol eşi

Ali Özbir Kimdir?

Ali Özbir, Karslı bir kişidir ve Temmuz 'de doğmuştur. Tanınmış sunucu Esra Erol ile olan evliliğiyle bilinmektedir. Ali Özbir'in ailesi, özellikle babasının hikayesi nedeniyle merak edilen bir isim olmuştur. Ali Özbir, Esra Erol'un programının yapımcısıdır ve 'Esra Erol'da Evlen Benimle' adlı programda canlı yayında evlenmişlerdir. Ancak, Ali Özbir'in mafya olarak tanınan Kürt İdris'in oğlu olduğu ve annesinin Yunan asıllı olduğu iddiaları doğrulanmamıştır.

esra erol 1

Ali Özbir Ne İş Yapıyor?

Ali Özbir, geçmişte turizm sektöründe faaliyet gösteren bir kişidir ve şu anda Esra Erol'un programının yapımcılığını yapmaktadır.

Kürt İdris olarak bilinen İdris Özbir ise 70'li ve 80'li yıllarda İstanbul'un tanınmış kabadayıları arasında yer almıştır.

Esra Erol'un kayınvalidesi ve kayınbabası kimdir?

Esra Erol'un kayınvalidesi Marika Özbir'dir. Marika Özbir, Yunan asıllı bir kadındır ve ünlü yeraltı figürü Kürt İdris lakaplı İdris Özbir ile evlenmiştir. Esra Erol'un kayınbabası ise İdris Özbir'dir. İdris Özbir, yılında Kars'ın Susuz ilçesinin Kayadibi köyünde doğmuş, ailesiyle birlikte İstanbul'a göç etmiş ve kabadayılıkla tanınmıştır. Maalesef, yılında akciğer kanserinden hayatını kaybetmiştir. Esra Erol'un eşi Ali Özbir ise İdris Özbir'in oğludur ve turizm sektöründe çalışmaktadır.

esra erol

Esra Erol Kimdir?

Esra Erol, Türk sunucu ve televizyon programcısıdır. İstanbul'da 12 Mayıs tarihinde doğmuştur. Sinop Ayancık kökenli bir ailenin çocuğudur. Babası Seyfi polis, annesi Necla ise Sinoplu'dur. Esra Erol, beş kız kardeşin ortancasıdır. Kız lisesi mezunu olan Esra Erol, açık öğretim fakültesinden mezun olmuş ve Maltepe Üniversitesi'nin diksiyon-spikerlik kurslarına katılmıştır. Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim almıştır. Lise yıllarından itibaren yerel radyo ve televizyonlarda kendi hazırladığı programları sunmuştur. İki yıl üst üste Altın Kelebek En İyi Kadın Sunucu ödülünü kazanmıştır. yılında iş insanı Ali Özbir ile evlenmiştir ve İdris Ali ve Ömer Erol adında iki erkek çocuğu vardır.

esra erol evlenme

Esra Erol Ne Zaman Evlenmiştir?

Esra Erol, 2 Temmuz tarihinde iş insanı Ali Özbir ile evlenmiştir. Evliliklerini canlı yayında gerçekleştirmişlerdir. Esra Erol ve Ali Özbir’in evliliklerinin yıl dönümü yaklaşıyor.

esra erol ve çocukları

Esra Erol'un Kaç Çocuğu Vardır?

Esra Erol'un iki çocuğu vardır. İdris Ali yılında doğmuşken, Ömer Erol ise yılında doğmuştur. Esra Erol, Ali Özbir ile yılında evlenmiştir.

Kaynak: Muhammed Çakır

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir