orman kampı fiyatları / Türkiye'nin En İyi 25 Kamp Alanı, Güncel Liste | ENUYGUN

Orman Kampı Fiyatları

orman kampı fiyatları

Muğla&#;nın En İyi 10 Kamp Alanı ve Konaklama Ücretleri Listesi

Muhteşem doğası, eşsiz koyları, ün salmış plajları ile yoğun bir turist akışının olduğu Muğla’da birbirinden güzel kamp alanı da bulunmaktadır.

Kısa bilgi: Fethiye&#;yi tam anlamıyla keşfetmek istiyorsanız Fethiye gezilecek yerler yazımıza yada sadece tatil yapmayı düşünüyorsanız Fethiye Plajlar ve Koylar listemize de mutlaka bir göz atmanızı öneririm.

Muğla&#;nın En İyi 10 Kamp Alanı Listesi

Muğla, Türkiye’nin en güzel tatil yerlerinden bir tanesidir. Peki, bu kamp alanları nerededir? Kamp alanlarına nasıl ulaşılır? Sizin için hazırladığımız bu rehber ile Muğla’nın en iyi 10 kamp alanı ile ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.

Dikkat: Listelideki fiyatlar yılında güncellenmiştir!

1. Yeşilvadi Doğa Park ve Kamp Alanı &#; Fetihye

Keskin virajlardan sonra ulaşılan bir cennet köşesi olan Yeşilvadi Doğa Park, sizlere eşsiz bir kamp deneyimi sunuyor. Muhteşem ekolojik zenginliğe sahip olan Yeşilvadi’de kamp deneyimini çok seveceksiniz. Ortak duş, büfe, havuz, elektrik, bahçe oturma grubu, masa, tuvalet ve otopark imkanı sunuluyor. Konum Bilgisi için Tıklayın.

Adres: Yanıklar, Pk: &#; Fethiye / Muğla

Telefon: () 94 82

Konaklama ve Giriş Ücretleri

Otopark: TL.

Giriş Ücret: TL.

Çadır kişi başı: TL.

İşletme Çadırı kişi başı: TL. (Kahvaltı dahil)

Kahvaltı kişi başı: TL.

2. Akyaka Orman Kampı &#; Fethiye

Akyaka Orman Kampı, Muğla’nın en güzel kamp alanlarından bir tanesidir. Muğla’da kamp yapmak isteyenlerin ilk tercihi olan Akyaka Orman Kampı, çeşitli olanaklara sahiptir.

Kamp alanının içerisinde market, tuvalet, su, elektrik gibi çeşitli ihtiyaçlarınızı karşılamak için alanlar bulunmaktadır. Dilerseniz kendi çadırınız ile kamp yapabilir ya da kamp alanından çadır kiralayabilirsiniz.

Azmak Nehri’nin kıyısında son derece hoş manzaralı bir şekilde bulunan Akyaka Orman Kampı’nı tercih ederek kusursuz bir tatil planlayabilirsiniz. Konum Bilgisi için Tıklayın.

Adres: Akyaka, Pk: &#; Ula / Muğla

Telefon: () 70 34

Konaklama ve Giriş Ücretleri

Çadır Alanı: TL.

Çadır Kiralama: TL.

Buzdolabı: TL.

Karavan Alanı: TL.

Taş Ev: TL.

Plaj Şezlong: TL.

Çadır Alanı 3K: TL.

Çadır Alanı 4K: TL.

3. Doğa Kamp Yanıklar &#; Fethiye

Sahip olduğu olanaklar ile dikkat çeken bir kamp alanı olan Doğa Kamp Yanıklar, çevresindeki doğal güzellikler sayesinde birçok kamp severin tercih ettiği bir yerdir.

Klasik otellerden sıyrılmak ve daha güzel bir tatil yapmak isteyenlerin tercih edebileceği Doğa Kamp Yanıklar, Fethiye’de yer alıyor. Çadır kamp yeri, tuvalet, içme suyu ve elektrik imkanı bulunan kamp alanı deniz kenarında konumlanmış durumdadır. Konum Bilgisi için Tıklayın.

Adres: Yanıklar, deniz sok no 11, Pk: &#; Fethiye / Muğla

Telefon: () 71 36

Konaklama ve Giriş Ücretleri

Giriş ücreti: TL.

Çadır alanı her şey dahil fiyatı: TL.

4. Katrancı Orman Kampı &#; Fethiye

Yeşil ile mavinin eşsiz bir şekilde buluştuğu bir kamp alanı olan Katrancı Orman Kampı, günübirlikte tercih edilebilecek bir yerdir. Kamp yapmak isteyen kişiler çadır ve kamp için ayrılmış olan bölümleri tercih ederek tatillerinin tadını çıkarabilirler.

İçerisinde kiralık buzdolabı, duş, tuvalet, elektrik gibi ihtiyaçlarınız karşılanmaktadır. Fethiye merkeze 15 km uzaklıkta yer alan kamp alanına ulaşım ise çok kolay. Konum Bilgisi için Tıklayın.

Adres: Yanıklar, Pk: &#; Fethiye / Muğla

Telefon: () 63 67

Konaklama ve Giriş Ücretleri

Giriş ücreti: TL. (İndirimli TL.)

Motosikle: 80 TL.

Otomobil: TL.

Otobüs: TL.

Çadır Kiralama: TL.

Buzdolabı: TL.

Karavan Alanı: TL.

5. Kabak Valley Kamp &#; Fethiye

Kabak Koyu, Fethiye’nin en güzel ve bilindik koyları arasında yer alıyor. Özellikle Fethiye tatili planlıyor olanlar için Kabak Koyu’nun mükemmel bir alternatif olduğundan bahsedebiliriz.

Kamp alanı için özel olarak dizayn edilmiş Kabak Valley Kamp, özel konaklama seçenekleri sunuyor. Özel konseptlerin tasarlandığı Kabak Valley Kamp’ta dilerseniz çadırınızı kendiniz getirebilirsiniz. Bunun yanı sıra sizlere sunulan Bungolav evlerde de konaklayabilirsiniz. Konum Bilgisi için Tıklayın.

Adres: Bak Koyu Kabak, Pk: / Fethiye &#; Muğla

Telefon: () 10 27

Konaklama ve Giriş Ücretleri

Çadır Alanı: TL.

Çadır Kiralama: TL.

Bungalov: TL.

6. Azmakbaşı Camping &#; Menteşe

Hem deniz hem de orman manzarası ile kamp yapmak istiyorsanız Azmakbaşı Camping tam size göre. Kamp alanı hem kendi çadırlarınız ile konaklamanıza olanak tanıyor hem de sizlere çadır kiralıyor. Bunun yanı sıra mutfaklı ve mutfaksız bungalov evlerde konaklama imkanı da tanıyor. Konum Bilgisi için Tıklayın.

Adres: Sarnıç, Pk: &#; Menteşe / Muğla

Telefon: () 83 66

Konaklama ve Giriş Ücretleri

Çadır Alanı: yok.

Bungalov: 2 kişi TL.

7. Akbük Eses Camping &#; Menteşe

Doğanın tadını çıkarabileceğiniz harika bir kamp alanı olan Akbük Eses Camping, çadır kiralama ve bungalov da konaklama fırsatı sunan bir yerdir.

Bunun yanı sıra kamp alanında bahçe oturma grubu, buzdolabı, içme suyu, elektrik, duş, market, masa, sıcak suyu ve tuvalet gibi imkanlar bulunuyor. Konum Bilgisi için Tıklayın.

Adres: Sarnıç, Pk: &#; Menteşe / Muğla

Telefon: () 19 40

Konaklama ve Giriş Ücretleri

Otopark: 80 TL.

Çadır Kiralama: TL.

Bungalov: TL.

8. Fullmoon Akbük Camping &#; Menteşe

Anayol kenarındaki ormanda kurulmuş olan Fullmoon Akbük Camping, deniz manzarası ile dikkat çekiyor. Klimalı ahşap bungalovlar, kamp çadırı ve sağladığı imkânlar ile mükemmel bir deneyim sunuyor.

Kamp alanı içerisinde tuvalet, restoran, market, su, wifi, televizyon gibi imkanlar yer almaktadır. Konum Bilgisi için Tıklayın.

Adres: Sarnıç, Pk: &#; Menteşe / Muğla

Telefon: 08 48

Konaklama ve Giriş Ücretleri

Çadır Kiralama: TL.

Bungalov: TL.

9. The Camp Bodrum

yılından beri faaliyet gösteren The Camp Bodrum Kamp Alanı, tertemiz bir alan olması ile dikkat çekiyor. Çadır ve bungalovda konaklama imkanı sunan kamp alanında tuvalet, banyo gibi imkanları bulunmaktadır. Konum Bilgisi için Tıklayın.

Adres: Peksimet, Peksimet, Gümüşlük caddesi 6, Çıkmaz Sk No: , Pk: &#; Bodrum / Muğla

Telefon: () 08 27

Konaklama ve Giriş Ücretleri

Çadır kamp alanı: kişi başı ücreti TL.

Bungii konaklama ücreti: kişi başı TL.

4 kişilik hangar bungalov: gecelik TL.

3 kişilik Paulauster bungalov: gecelik TL.

4 kişilik Ceku bungalov: gecelik TL. (1+1, mutfak ve veranda)

Diego bungalov: gecelik ₺

Çubucak Orman Kampı &#; Marmaris

Çubucak Tabiat parkı ve masmavi koyları ile dikkat çeken Çubucak Orman Kampı, Muğla’da kamp yapabileceğiniz eşsiz bir yer. Çadır ve karavan ile kamp imkanı sunan bu güzel yer; tuvalet, banyo ve piknik alanı gibi imkanlar da sunmaktadır. Konum Bilgisi için Tıklayın.

Adres: Jandarma Karakolu Yanı, Datça Yolu km, Pk: &#; Marmaris / Muğla

Telefon: () 02 21

Konaklama ve Giriş Ücretleri

Giriş kişi başı: TL.

Otomobil: TL.

Çadır Alanı: TL.

Karavan Alanı: TL.

Bu yazımızda sizlere Muğla&#;nın En İyi 10 Kamp Alanı hakkında genel bilgiler sunmaya çalıştık. Listemize eklenmesini istediğiniz yerler varsa bize yorum olarak yazmayı unutmayın. :)

İstanbul
  • Akgöl, Ayancık Burdur
  • Atikhisar Barajı, Çanakkale
  • Korsan Koyu, Kumluca 2 Ay Üzeri: %20
  • Konaklama yapacak misafirlerimizin elektrik ve aydınlatma kablolarını yanlarında getirmeleri, yangın riskine karşı azami önlemleri almaları gerekmektedir
  • * Konaklama ücretlerimiz 4 kişilik olup, Çadır konaklamada ilave kişi için günlük 80 TL Konaklama ücreti, Bungalov ev ve apart odalarda ilave konaklama ücreti TL alınmaktadır.
  • Konumu Çok Güzel

    Konumu çok güzel, bol miktarda piknik masası var. Dilediğiniz yerde çadır kurmanız için anlayış gösteriyorlar

    keyifmeselesiFoursquare

    Aileler için

    Kalemlik orman kampı çocuklu aileler için muhteşem. Harika bir Manzara eşliğinde deniz güneş kumsal ve huzur.

    Nagihan TÜRKERFoursquare

    Company Logo

    Çukuraltı mah. Kalemlik mevkii
    Özdere – Menderes / İzmir

    Telefon : 0 () 83 05

    Kalemlik Orman Kampı bir EGEART Kuruluşudur.

    nest...

    çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası