tekirdağ avşa arabalı vapur / Avşa Adası Feribot Sefer Saatleri - funduszeue.info

Tekirdağ Avşa Arabalı Vapur

tekirdağ avşa arabalı vapur

Tekirdağ Avşa feribot seferleri kaç saat sürüyor?

İçindekiler:

  1. Tekirdağ Avşa feribot seferleri kaç saat sürüyor?
  2. Avşa Feribotu kaç saat?
  3. Tekirdağ Avşa feribot kaç TL?
  4. Tekirdağ&#;dan Avşa adası ne kadar?
  5. İDO Avşa kaç para?
  6. Avcılar Avşa adası kaç saat?

Tekirdağ Avşa feribot seferleri kaç saat sürüyor?

Tekirdağve diğer feribotnoktalarından kalkan tüm araçlar ortalama 3 saatlikbir sürede Avşa Adası'na ulaşım sağlamaktadır.

Avşa Feribotu kaç saat?

İstanbul'dan AvşaAdası İDO deniz otobüsleri ile 2 saat45 dakikasürmektedir. Havanın durumuna göre 4 saate kadar çıktığı görülmektedir. Arabalı feribotolan Yener C. gemisi ile İstanbul Zeytinburnu AvşaAdası arası yolculuk 5 saatsürmektedir.

Tekirdağ Avşa feribot kaç TL?

Tekirdağ Avşaseferleri yapan Öz kaptan Gemisi Güncel YAZ tarifesidir.Tekirdağ Avşa feribotseferleri fiyatları yolcu 60 TL, araçlar şöför dahil TL'dir.

Tekirdağ'dan Avşa adası ne kadar?

Tekirdağ Avşaseferleri yapan Öz kaptan Gemisi Güncel YAZ tarifesidir.Tekirdağ Avşaferibot seferleri fiyatları yolcu 60 TL, araçlar şöför dahil TL'dir.

İDO Avşa kaç para?

Güncel Avşa İdoDeniz otobüsü fiyatları 80 TLpromo bilet, ekonomi bilet TLolup Tekirdağ AvşaAdası arası idobilet fiyatları 56 TL'dir.

Avcılar Avşa adası kaç saat?

Avcılar Avşa Adasıİdo Feribot Seferleri Temmuz Tarifesi Avcılar Avşa Adasıseferleri başlamıştır. 1 saat50 dakikasüren seferlerle İstanbul'dan Avşa'ya gelirken artık daha hızlı ve konforlu gelebiliyorsunuz.

Avşa Adası’na ulaşım İstanbul, Tekirdağ ve Erdek’ten sadece deniz yolu ile sağlanmaktadır. Avşa’ya yolculuk sırasında sorun yaşamamak için en doğru bilgileri paylaşacağımız Avşa ulaşım konusundaki güncel yazımızı dikkatlice okumanızı tavsiye ediyoruz.

Tekirdağ Üzerinden Avşa’ya Ulaşım

Tekirdağ Ceyport Limanı’ndan Adalar 1, Ömer Kaptan, Yavuz Naz ve Öz Kaptan Gemileri ile Avşa’ya yaz aylarında günde 10’a yakın sefer düzenlenmektedir. Marmara Roro firmasına ait gemiler ise Tekirdağ Barbaros Limanı’na yolcu ve araç taşımaktadır. Tekirdağ’dan yaz aylarında İDO hızlı feribotları ise sadece hafta sonları yolcu taşıma hizmeti sunarak bölge turizmine katkı sunmaktadır. Yaz aylarında her gün yukarıdaki firmalar seferler yaparken kış aylarında sadece Adalar 1 gemisi arabalı yolcu taşımaktadır. Yola çıkmadan önce mutlaka sefer saatlerini öğrenip en az 3 saat önceden limandaki yerinizi almalısınız. Tekirdağ Avşa biletleri online satılmamaktadır. Bakınız Güncel Tekirdağ Avşa feribot seferleri.

İstanbul Üzerinden Avşa’ya Ulaşım

İdo İstanbul Deniz Otobüsleri Yenikapı, Bostancı ve Avcılar’dan nisan ve ekim ayları döneminde Avşa’ya yolcu taşımaktadır. 20 Haziran’a kadar sadece hafta sonları yapılan İDO seferleri yaz döneminde her gün sefer sayıları artarak devam etmektedir.Günde kez arası sefer düzenleyen İDO firması online bilet satışı gerçekleştirmektedir. Ayrıca gişelerden de bilet satan İDO aynı zamanda esnek fiyat tarifesi ile hizmet verdiği için erken alımlardaki biletlerde indirim yapmaktadır. Güncel İDO Avşa Adası sefer saatleri için linke tıklayın. Ayrıca Avcılar’dan da temmuz, ağustos aylarında sadece hafta sonu yolcu seferleri ile Avşa’ya misafir taşınmaktadır.

Erdek Üzerinden Avşa’ya Ulaşım

Balıkesir’in şirin liman kenti Erdek; Güney Marmara bölgesinden Avşa ve Tekirdağ’a geçit noktasıdır. Erdek Limanı’ndan yaz kış düzenlenen seferler ile Avşa ve Tekirdağ’a yolculuk sağlanmaktadır. Gestaş, Adalar ve Marmara Roro firmaları arabalı olarak yolcu taşımaktadır. Gestaş yaz aylarında günde 3 kez Erdek’ten günde 1 kez Erdek Narlı’dan sefer düzenlemektedir. Adalar 1 ve Marmara Roro sefer saatleri değişmektedir. Bu firmalar ile iletişim kurmanızı öneririz. Tüm Avşa Adası feribot seferleri için tıklayın.

İzmir'den Üzerinden Avşa’ya Ulaşım

İzmir'den Avşa'ya ulaşım için yapmanız gereken Balıkesir yolu üzerinden Bandırma'ya gelip buradan da Erdek'e ulaşıp yukarıdaki feribot firmalarından birisini kullanmaktır.

 

 







 

Tekirdağ Avşa Adası Feribot Seferleri

Tekirdağ Avşa Adası Adalar 1 Gemisi Seferleri

Seferler Kış Aylarında her gün yapılmaktadır. Bilet fiyatları yolcu 70 TL, araba TL, motorsiklet TL&#;dir.

  • Erdek – Avşa :
  • Avşa – Tekirdağ :
  • Marmara Merkez – Tekirdağ :
  • Tekirdağ – Avşa Merkez :
  • Marmara – Avşa- Erdek  :
  • Avşa – Erdek :

Tekirdağ Avşa Adası Ömer Kaptan Gemisi Seferleri

Seferler sadece yaz aylarında yapılmaktadır. Haziranda seferler başlar.

  • Tekirdağ’dan Kalkış :
  • Avşa’dan Kalkış :
  • Marmara’dan Kalkış :

Tekirdağ Avşa Adası Öz Kaptan Gemisi Seferleri

Seferler sadece yaz aylarında yapılmaktadır. Haziranda seferler başlar.

  • Avşa’dan Kalkış :
  • Marmara’dan Tekirdağ’a Kalkış :
  • Tekirdağ’dan Kalkış :
  • Marmara’dan Kalkış :

Tekirdağ Avşa Adası Yavuz Naz Gemisi Seferleri

Seferler sadece yaz aylarında yapılmaktadır. Haziranda seferler başlar.

  • Tekirdağ-Erdek-Bandırma Kalkış :
  • Erdek Kalkış :
  • Bandırma Kalkış :
  • Tekirdağ Akport Limanı :
  • Avşa Adası Merkez :
  • Marmara Çınarlı Kalkış :

Tekirdağ Bandırma Marmara Roro Gemisi Seferleri

  • Tekirdağ : , , ,
  • Bandırma : , ,

Tekirdağ Erdek Ali Taha C Gemisi Seferleri

  • Erdek Kalkış :
  • Saraylar Kalkış :
  • Tekirdağ Kalkış :
  • Saraylar &#; Erdek Kalkış :

Yaz-Kış Tekirdağ&#;a Feribot ile Ulaşım İçin;

Adalar 1 gemisi Erdek&#;Avşa Adası, Erdek-Marmara Adası arası ve Tekirdağ Avşa-Marmara adaları arasında arabalı feribot seferi düzenleyen tek gemidir. Kış aylarında Marmara Roro firması Tekirdağ-Erdek seferlerini sürdürmektedir. Tekirdağ-Erdek arası arabalı roro seferi yapan bir diğer firma ise Ali Taha C firmasına ait büyük gemidir.

Yaz Aylarında Tekirdağ&#;a Ulaşım;

Yukarıda bahsettiğimiz Öz Kaptan, Ömer Kaptan, Yavuz Naz, Marmara Roro gemileri yaz aylarında seferlerini düzenlemektedir. Günde 10&#;dan fazla düzenlenen feribot seferleri Tekirdağ Ceyport Limanı&#;ndan yapılmaktadır. Ayrıca İDO&#;da yaz aylarında Tekirdağ Avşa seferlerini Temmuz Ağustos aylarında yapmaktadır. İDO sadece yolcu taşımaktadır. İDO seferleri 2 saat sürmekte olup diğer arabalı feribotların seferleri Tekirdağ-Avşa arası 3 saati geçmektedir. Tüm Avşa adası feribot seferleri için linki takip edebilirsiniz.

Misafir Puanı

[3 Oy: Puan]

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası