kozbeyli yangın / Haberler - Kozbeyli İlkokulu

Kozbeyli Yangın

kozbeyli yangın

T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI

İZMİR / FOÇA - Kozbeyli İlkokulu

Haberler

DEPREM VE YANGIN TATBİKATI

Okulumuzda olası bir deprem veya yangın durumunda nasıl davranacağımız konusunda farkındalık yaratmak amacıyla monash.pw tatbikatımızı ve ardından konunun uzmanı tarafından yangın tatbikatını uyguladık.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN AÇILIŞININ YILINI OKULUMUZDA ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZLE COŞKULU BİR ŞEKİLDE KUTLADIK. 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN. RESİM YARIŞMASINDA OKULUMUZU İLÇEDE TEMSİL EDEREK 1. OLAN İKRA GÖKBÜK VE monash.pw MASAL AKÇAN'I TEBRİK EDİYORUZ.

SİHİRLİ FIRÇALARLA RENKLER KOZBEYLİ İLKOKULUNDA

Sihirli Fırçalarla Renkler Her Yerde projesi kapsamında Özlen SERTBAŞ öğretmen öncülüğünde öğrencilerimizle okulumuzu renklerdirdik. Kendisine teşekkürü borç monash.pw ÇAKIR VE Şefika KARABÖRK Öğretmenlerimize öğrencilerimizle tek tek ilgilendikleri için ayrıca teşekkür ederiz.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ŞİİR YARIŞMASI

24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında ilçemizde düzenlenen şiir yarışması kapsamında okulumuz 4-A sınıfı öğrencisi Sudenur GÜNİNDİ "ÖĞRETMENLER GÜNÜ" adlı şiiriyle monash.pw bizleri gururlandırdı.

10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA GÜNÜ

Bugün okulumuzda Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kurucusu, bizlere azmi, cesareti öğreten, çağdaşlığın sembolü Mustafa Kemal ATATÜRK'ü sonsuzluğa göçüşünün yıl dönümünde özlemle andık.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI

Foça Kozbeyli İlkokulu'nda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun yılı tüm yurtta olduğu gibi Kozbeyli İlkokulu'nda da coşkuyla kutlandı. Veli ve öğrencilerimiz duygu ve gurur dolu anlar yaşadı.Okul Müdürü Ali ZEYBEK öğrencilere, öğretmenlere ve velilere emeklerinden dolayı teşekkürlerini sundu..

OKULUMUZDA İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI

Okulumuz İlköğretim Haftası kutlama programı Perşembe günü yapıldı. Kutlama programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından 4-A sınıfı öğrencilerinin Öğrenci Konuşması ile devam etti. Öğrencilerimizin çeşitli şiirleri ile devam eden programda eğitim- öğretimin önemine vurgu yapıldıı. Ayrıca 4-A sınıfı öğrencileri "OKULDA İLK GÜN " adlı kukla gösterisi gerçekleştirdiler. 3-A Sınıfı öğrencilerinin "OKULA DÖNÜŞ" isimli şarkılarıyla program sonlandırıldı. Çeşitli okul şarkılarıyla öğrenciler eğlendi.  Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılı ve sağlıklı bir eğitim- öğretim yılı diliyoruz.

 ULUSLARARASI 23 NİSAN MESAJI

Okulumuz 3-A sınıfı öğrencileri ve öğretmeni İkbal KARATAŞOĞLU GÖKBÜK, kuruculuğunu Meral Kocaibiş ve Sandra Ferrante'nin yaptığı, Türkiye'den 7, İtalya'dan 4, Romanya'dan 1 sınıfın da aralarında bulunduğu DAY BY DAY projesi etkinliği kapsamında 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı ortak kutlama mesajı yayınladılar. Etkinlik sayesinde 23 Nisan coşkusunu İtalya ve Romanya'daki arkadaşlarıyla beraber hissettiler.

Foça&#;da orman yangını: Alevler yerleşim yerlerine ilerliyor

DUVAR - &#;zmir'in Foça ilçesinde orman yang&#;n&#; ç&#;kt&#;. Bölgeye sevk edilen ekipler, havadan ve karadan alevlere müdahale ediyor.

Foça'n&#;n k&#;rsal Il&#;p&#;nar ile Kozbeyli mahalleleri aras&#;ndaki Gölyüzü mevkiinde cüruf depolama sahas&#; yak&#;n&#;ndaki ormanl&#;k alanda, saat s&#;ralar&#;nda yang&#;n ç&#;kt&#;. &#;hbar üzerine bölgeye 2 helikopter, 9 arazöz sevk edildi. Alevler rüzgar&#;n etkisiyle yay&#;ld&#;. Takviye olarak 3 uça&#;&#;n daha bölgeye gönderilece&#;i bildirildi. 

ALEVLER&#;N ETRAFI ÇEVR&#;LD&#;

Yang&#;nda alevler makilik alanlara ve tar&#;m arazilerine de s&#;çrad&#;. Yeniköy Mahallesi'ne metre kadar yakla&#;an alevlere bölgeye sevk edilen 3 uçak da müdahale etti. Alevlerin etraf&#;n&#; çeviren ekipler söndürme çal&#;&#;malar&#;n&#; sürdürürken, yang&#;n&#;n &#;u an yerle&#;im yerleri için tehlike olu&#;turmad&#;&#;&#; bildirildi. (HABER MERKEZ&#;)

 

 

 

FOÇA'DA ORMAN YANGINI

Saat sıralarında Foça'nın Kozbeyli ve Yeniköy köyü arasında, askeri bölge yakınlarındaki otluk alanda yangın başladı. Rüzgarın da etkisiyle hızla ilerleyen alevlerin Ormana sıçamasını engellemek için büyük mücadele veren ekipler, rüzgar yüzünden başarılı olamadı. Yaklaşık 5 hektarlık otluk alanı yakan alevler, ormanlık bölgeye de sıçradı.

Rüzgarın da etkisiyle Yenibağarası Mahallesi'ne yaklaşan yangının 10 hektarlık alanı etkilediği öğrenilirken, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da bizzat olay yerine gelerek ekiplere talimatta bulundu. Yangın söndürme çalışmalarında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden de itfaiye araçları dışında tanker takviyesi yapıldı. Yangının meydana geldiği bölgede 60'a yakın yangın söndürme aracı, 10 iş makinesi, işçi, bir uçak ve iki helikopter yangın söndürme çalışmalarına devam ediyor.

Beğendim0Muhteşem0Haha0İnanılmaz0Üzgün0Kızgın0

nest...

oksabron ne için kullanılır patates yardımı başvurusu adana yüzme ihtisas spor kulübü izmit doğantepe satılık arsa bir örümceğin kaç bacağı vardır