ismek kursları kayıt şartları / İsmek Online Kayıt Nasıl Yapılır? (Tıkla Öğren)

Ismek Kursları Kayıt Şartları

ismek kursları kayıt şartları

İSMEK kayıtları başladı! İSMEK kurs kayıtları nasıl yapılır?

İSMEK resmi sosyal medya hesabı üzerinden " Eğitim Dönemi için kayıtlarımız başladı! Enstitü İstanbul İSMEK olarak, tüm katılımcılarımız ve çalışanlarımızla beraber; huzurlu, sağlıklı, başarılı ve verimli bir dönem geçirmeyi diliyoruz." açıklamasıyla kurs kayıtlarının başladığını duyurdu. İşte İSMEK kurs kayıtları hakkında merak edilenler haberimizde

İSMEK KAYITLARI BAŞLADI!

Enstitü İstanbul İSMEK kayıtları 31 Ağustos Çarşamba, saat ’da başladı. Enstitü İstanbul İsmek kayıtları, yıl boyunca devam edecektir. Birçok branşın kayıtları belirli zaman aralığında tekrarlayarak devam etmektedir.

İSMEK KAYITLARI NASIL YAPILIR?

İSMEK kayıt işlemi, funduszeue.infoul adresinden online olarak yapılmaktadır.

İlk işlem olarak funduszeue.infoul adresinden “Üye Ol” butonuna tıklayarak üye olmanız gerekiyor.

Üyelik formunda, kullanıcı adı olarak T.C. Kimlik numarası istenmektedir. Aynı şekilde telefon numarası bilginiz de talep edilmektetdir. Belirtmiş olduğunuz telefon numarası güncel ve SMS alacak şekilde olmalıdır. Üyelik sonrası gelecek olan doğrulama kodu ulaşması ve üyeliğinizi tamamlamanız gerekir.

Üyelik işleminin tamamlanması ile birlikte funduszeue.infoul ya da funduszeue.infoul adresinden T.C. Kimlik numaranızı kullanıcı adı olacak şekilde, belirlemiş olduğunuz şifre ile giriş yapabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra istediğiniz branşı seçerek size en yakın ilçe ve kurs merkezini belirledikten sonra kayıt olabilirsiniz.

İSMEK KURSLARI ÜCRETLİ Mİ?

İSMEK kursları tamamen ücretsizdir. Dilediğiniz kurs merkezi ve branşa herhangi bir ücret ödemeden katılabilirsiniz.

EĞİTİMLER 19 EYLÜL'DE BAŞLIYOR

Eğitim öğretim dönemi, 19 Eylül itibari ile başlayacak olup başvuru yaptığınız alana göre hafta içi ve hafta sonları gerçekleşecektir.

İSMEK kayıt ekranı! İSMEK kurs kayıtları nasıl yapılır? İSMEK kurs dersleri ne zaman başlıyor?

Enstitü İstanbul İSMEK’te yeni dönem başlıyor. eğitim dönemi ikinci dönem kayıtları devam eden İSMEK’te, meslek kursları listesi yayınlandı. Meslek sahibi olmak ya da mesleki olarak kendilerini geliştirmek isteyenlere dönük verilen eğitimlerde desr başlangıç yarihleri de belli oldu. Peki, İSMEK kurs kayıtları nasıl yapılır? İSMEK kurs dersleri ne zaman başlıyor? İşte İSMEK başvuru şartları ve İSMEK meslek kursları listesi…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) eğitim dönemi başlangıcında istihdam, teknoloji ve dijital süreçlerde içeriği zenginleştirilen Enstitü İstanbul İSMEK’te ikinci dönem başlıyor. Geride bırakılan dönemde meslek edinmek, mesleki becerilerini geliştirmek ya da sanatsal yeteneklerini geliştirmek isteyen bin İstanbullu, Enstitü İstanbul İSMEK’ten eğitim aldı. İSMEK bu dönem de yeni kayıtları almaya devam ediyor.

İSMEK KURS KAYITLARI NASIL YAPILIR?

Enstitü İstanbul İSMEK, 7 Şubat itibariyle başlayacak yeni dönemde programda eğitimlerini sürdürecek. eğitim merkezinin yanı sıra UZEM’de de devam edecek eğitimler için kayıtlar devam ediyor. Eğitim almak, eğitimleri ve eğitim merkezlerini incelemek isteyen İstanbullular, Enstitü İstanbul İSMEK’in resmi internet sitesi funduszeue.infoul   adresinden bilgilere ulaşabilir.

İSMEK KAYIT TARİHLERİ - Enstitü İBB İSMEK Kursları Başlıyor! Kursiyer İSMEK İstanbul Başvuru Şartları Nelerdir, Nasıl Kayıt Olunur?

İSMEK kayıt tarhleri resmen başladı. Başta ev hanımları ve emekliler olmak üzere birçok vatandaşın dört gözle beklediği Enstitü İBB İSMEK kursları yılı için başvuruları kabul etmeye başladı. Binlerce İstanbullunun beklediği Kursiyer İSMEK İstanbul kursları ile hem sosyalleşebilir hem de yeni bir meslek sahibi olabilirsiniz. Peki Enstitü İSMEK kursları başvuru şartları nedir, nasıl başvuru yapılır? İşte adım adım İsmek başvuru süreci

İSMEK KAYIT TARİHLERİ

İSMEK KAYIT TARİHLERİ - Enstitü İBB İSMEK Kursları Başlıyor! Kursiyer İSMEK İstanbul Başvuru Şartları Nelerdir, Nasıl Kayıt Olunur?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan İSMEK kursları kayıt tarihleri 31 Ağustos tarihi itibariyle başladı. Başvurularını gerçekleştiren adaylar için eğitimler ise 19 Eylül tarihinde başlayacak. Beklenilenden çok fazla talebin olduğu Enstitü İstanbul İSMEK kurslarında fiziksel ve online olarak totalde civarında eğitim verilmesi öngörülüyor. Planın ilk aşaması olan yüz yüze eğitim 19 Eylül'de başlayacak. 

ENSTİTÜ İBB İSMEK KURSLARINA NASIL BAŞVURULUR?

İSMEK KAYIT TARİHLERİ - Enstitü İBB İSMEK Kursları Başlıyor! Kursiyer İSMEK İstanbul Başvuru Şartları Nelerdir, Nasıl Kayıt Olunur?

eğitim sürecinde Enstitü İstanbul İSMEK’in öğretilerinden faydalanmayı arzulayanlar, yinelenen kayıt ekranından çevrimi kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek. Başvuru yapmak için katılımcıların öncelikle yeni üye girişi yapmaları şart. Enstitü İstanbul İSMEK’e hâlihazırda üye olunsa dahi, kullanılan sistem İBB Giriş Portalı olduğundan, tüm katılımcıların bir defaya mahsus olmak üzere üye olması gerekiyor.

  • Enstitü İstanbul İSMEK web sitesi (funduszeue.infoul/) üzerinden ana sayfanın sağ üst köşesinde yer alan “Kayıt Ol” butonuna tıklanacak.
  • “Enstitü İstanbul İSMEK Kayıt Girişi” panelindeki “Üye Ol” butonuna tıkladıktan sonra, burada T.C. kimlik bilgisiyle birlikte diğer kişisel bilgiler girilerek şifre belirlenebilecek.
  • “Aydınlatma metnini okudum ve anladım” kısmı da işaretlenerek, “Üye Ol” butonuna tıklanacak. Ardından “Kullanıcı Kaydı Onayı” bölümüne de cep telefonuna gelen doğrulama kodunu girilip “Onayla” butonuna tıklanarak işlem tamamlanabilecek.

İSMEK'TE HANGİ KURSLAR VAR?

İSMEK KAYIT TARİHLERİ - Enstitü İBB İSMEK Kursları Başlıyor! Kursiyer İSMEK İstanbul Başvuru Şartları Nelerdir, Nasıl Kayıt Olunur?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin uzun yıllardır hizmet verdiği İSMEK, eğitim programı için de onlarca bölümde mesleki eğitim verecek. Fiziksel olarak bin, online olarak ise civarında eğitim verilmesi planlanıyor. Bu kapsamda İSMEK kursları senesinde şu şekilde oluştu:

  • Bilişim Teknolojileri
  • Çocuk Gelişimi ve Eğtimi
  • Gastornomi ve Mutfak Sanatı
  • Grafik ve Teknik Tasarım
  • Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri
  • Mesleki Teknik Eğitimler
  • Moda Tasarımı ve Tekstil Teknolojisi
  • Robotik ve İnovasyon
  • Yönetim ve Hizmet
  • Ziraat

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası