wow gym rize / WowGym (@wowgymrize) • Instagram photos and videos

Wow Gym Rize

wow gym rize

Rize Kapalı Spor Salonu - Gym in Rize, Turkey

  • 5Ali Yilmaz (. 1 year ago
    Bina çok güzel, her şey düşünülmüş. Spor kulüpleri her imkandan faydalanabiliyor fakat yenilikler takip edilmiyor. Tesis nasıl kurulmuşsa öyle devam ediyor. Ayrıca binanın önünde, yolla ayrılan bölüm rezalet bi şekilde duruyor. İlla bir bakan ya da C.B. Ziyaret etmesi gerekiyor oranın yapılması için. Oraya yaşındaki çocuklar geliyor. Kimsenin umurunda değil.


  • 5Kurtarma Ekibi T. 3 years ago
    Güzel bir tesis yapmışlar engelli ulaşım mümkün tuvaletler uygun park sorunu yok ücretsiz


  • 5H. 1 year ago
    (Translated by Google) This is the best until it&#;s done better than this (Original) Bundan iyisi yapılana kadar en iyisi bu


  • 5Adnan K. 2 years ago
    (Translated by Google) Yes, I agree (Original) Evet katılıyorum


  • 5murat b. 4 months ago
    Rize için olması gereken bir tesis uluslar arası spor faaliyetleri için uygun yapanlara teşekkür ediyorum


  • 5mustafa a. 6 months ago
    Daha büyük tribün olanilirdi


  • 5Hasan S. 5 months ago
    Enfes


  • 5Tolga B. 3 months ago
    Salon güzel an itibariyle Rize Belediyesi-Beşiktaş kadın basketbol ligi maçındayım


  • 4fatih kılıç 5. 3 years ago
    Şehir merkezine yakın olması güzel sadece wc lerdeki problemler güzel bir tesisin problemleri daha iyi olmaması için bir sebeb yok.


  • 4Ömer B. 3 years ago
    kapali alanda gerceklesmesi gereken spor müsabakalarının burada olmasına vesile olduğu için


  • 4PeTRoTi Ahmet O. 4 years ago
    (Translated by Google) Accommodation of the sports provincial director who has nothing to do with sports. Closed venue. (Original) Sporla alakası olmayan spor il müdürünün konakladığı. Kapali mekan.


  • 3 years ago
    (Translated by Google) It&#;s good, but it&#;s hard to transmit sound at concerts (Original) Güzel fakat konserlerde sesi iletmede sıkıntı


  • Ricosta Hotel

    Hem iş hem tatil amaçlı gelen konuklar için geniş yelpazede hizmetler sunan Ricosta Hotel otelinde konaklarken zamanınızı en iyi şekilde geçirebilirsiniz.
    Ricosta Hotel konukları stressiz bir konaklama deneyimi yaşar. Konaklamanız boyunca ücretsiz Wi-Fi sayesinde iletişimlerinizi sürdürebilirsiniz. Daha tesise bile varmadan, giriş ve çıkış tarihleriniz için havaalanı transferleri ayarlayabilirsiniz. Burada sunulan taksi hizmeti sayesinde Rize şehrini daha kolay keşfedin.
    Arabayla gelen konuklar ücretsiz otoparktan faydalanabilir. Bu muhteşem otel konaklamanızda size yardıma hazır resepsiyon personelinden emanet kasaları, bavul emaneti, hızlı check-in veya check-out ve konsiyerj hizmeti dahil çeşitli hizmetler alabilirsiniz. Otel konuklarına sunulan bilet hizmeti ve turlar hizmetleri sayesinde en gözde restoranlarda rezervasyon yaptırabilir veya en iyi biletleri kolayca alabilirsiniz. Bu muhteşem otel konaklamanızda soğuk günlerde ve gecelerde şömineyle sıcacık bir ortamda keyifli vakit geçirebilirsiniz.
    Otel konuklarına sunulan çamaşır yıkama hizmeti ve kuru temizleme hizmeti hizmeti sayesinde en sevdiğiniz kıyafetlerinizi temizletebilirsiniz, yani yanınıza çok fazla eşya almanız gerekmez. Canınız hiçbir şey yapmak istemiyor mu? 24 saat oda servisi, günlük kat hizmetleri ve oda servisi gibi hizmetler sayesinde Ricosta Hotel otelinde zamanınızı en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz. Bakkallar sayesinde Ricosta Hotel dışına çıkmadan ihtiyacınız olan ufak tefek şeyleri kolayca alabilirsiniz. Sadece otel tarafından belirlenen sigara içme alanlarında sigara içilebilir.
    Ricosta Hotel konaklamanızda kendinizi evinizde hissedeceksiniz. Bazı odalar konforunuz için nevresim hizmeti ve klima ile donatılmıştır. Ricosta Hotel otelinde bazı odalar balkon veya teras gibi tasarım özelliklerine sahiptir. Bazı odalarda kablo TV dahil eğlence olanakları mevcuttur.
    Bazı odalarda kahve veya çay makinesi ve minibar bulunduğu bilmek hoşunuza gidecek. Banyo malzemeleri de diğer olanaklar kadar önemlidir ve otel için bazı banyolardasaç kurutma makinesi, banyo malzemeleri, havlular ve bornozlar sunulmaktadır. Bazı odalarda konuklar lüks bir ortamda kaliteli hizmetlerin sunulduğu Executive Lounge'dan faydalanabilirler.


    Yemekler ve yapılacaklar

    Güne başlamanın en güzel yolu lezzetli bir kahvaltıdır ve Ricosta Hotel otelinde ücretsiz kahvaltının keyfini çıkarabilirsiniz. Mis gibi bir fincan kahveden iyisi var mı? otel tatilinizde her güne kaliteli bir fincan kahveyle enerjik şekilde başlayın. Acıktığınız için seyahat planlarınızı değiştirmeyin! Tesisteki restoranlar kolayca ulaşabileceğiniz lezzetli yemek seçenekleri sunar. Beslenmenizle ilgili kısıtlamalarınız ne olursa olsun, Ricosta Hotel otelinin sunduğu lezzetli koşer, helal (İslami usullere uygun) yemeklerinin tadını çıkarabilirsiniz.
    Bünyesinde sunduğu çeşitli dinlence aktiviteleriyle Ricosta Hotel dışına çıkmadan dışarıdaki kadar eğlenebilirsiniz. Otel tarafından sunulan dinlence olanakları ve kolay erişim mesafesindeki plaj sayesinde konaklamanız dolu dolu geçecek. Gün sonunda masaj, spa, buhar odası ve sauna ile sıcağın keyfini çıkarın. Otel bünyesindeki yüzme havuzunda yorgunluğunuzu atın.
    Kıyafet kurallarına bağlı kalmadan otel havuz barında kokteylinizi veya biranızı yudumlayın. Egzersizlerinizi atlamak istemiyorsanız otel bünyesindeki fitness olanakları sayesinde formunuzu koruyabilirsiniz. Balık avı gibi olanaklarla ailecek serinletici aktivitelerin keyfini çıkarın. Evde yolunuzu gözleyen özel biri mi var? hediyelik eşya mağazaları sayesinde onun için harika bir hediye alabilirsiniz.


    Burada konaklamanız için nedenler

    Bu otel için olanaklara verilen puan şehirdeki konaklama yerlerinin %98 kadarından daha yüksek.
    Bu otel için verilen yiyecek-içecek puanı şehirdeki konaklama yerlerinin %98 kadarından daha yüksek.
    Bu otel temizlik için şehirdeki diğer konaklama yerlerinin %98 kadarından daha yüksek puan aldı.

    Daha az göster

    nest...

    batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir