11880 aramak kaç para / Ücretsiz numara sorgulama: Arayan kim öğrenin | DonanımHaber

11880 Aramak Kaç Para

11880 aramak kaç para

Bütün operatörlere ait bilinmeyen numaraları tek bir numaradan, &#;den sorgulayabilirsiniz! Vodafone, Turkcell, Avea, Türk Telekom abonelerinin yanı sıra TTNet, Superonline, Millenicom ve Vodafone Alternatif abonelerinin bilgileri de üzerinden sorgulanabilmektedir.

İster Vodafone, ister Turkcell, ister Avea abonesi olsun, merak ettiğiniz cep numarasının kime ait olduğunu sorgulayabilir, sizi arayanın ismini öğrenebilirsiniz. Dilerseniz ismini bildiğiniz kişilerin cep numaralarını da, ister Turkcell, ister Vodafone, ister Avea abonesi olsunlar, &#;den öğrenebilirsiniz.

Cep numaralarının yanı sıra, sabit telefonları, ev telefonlarını da &#;i arayarak sorgulayabilirsiniz. Türk Telekom abonelerinin bilgilerini öğrenebilir, TTNet, Millenicom, Superonline ve Vodafone Alternatif abonelerinin bilgilerini de üzerinden sorgulayabilirsiniz.

Güncel ücret tarifemiz aşağıdaki gibidir:

Ücretlendirme Periyodu (saniye)
Türk Telekom
Avea
Turkcell
Vodafone
Superonline
Millenicom
Vodafone Alternatif
TTNET
*Sunulan bilinmeyen numara sorgulaması ve arayanın onayı ile yönlendirilme hizmeti verilmesi hallerinde yukarıda yer alan ücretler geçerlidir.
** Yukarıdaki periyod ücretine tüm vergiler dahildir

 

&#;cretsiz numara sorgulama nasıl yapılır? Bilinmeyen numaralara son!

Son birkaç yıldır ’li numaralar dışında gibi normal cep telefonu numaralarından istenmeyen aramalarda artış var. Neredeyse her gün, bazen  gün içinde ardı ardına bilinmeyen numaralar üzerinden arama alıyoruz ve "arayan kim acaba?" sorusunu soruyoruz. İstenmeyen aramaları engellemek de bir çözüm ancak bu numaralar evde veya iş yerinde kullandığımız bir servise ait olabiliyor. Numara engelli olduğundan, özel sunulan kampanyayı kaçırmış oluyoruz. Bu yüzden engellemeden önce çeşitli numaradan isim sorgulama yöntemleriyle “Bu numara kime ait” sorgusu yapmakta fayda var. Peki, bilinmeyen numara sorgulama ücretsiz olarak nasıl yapılır?

Ücretsiz numara sorgulama yöntemleri 📲

Tam Boyutta Gör

1. Google araması ile bilinmeyen numara sorgulama 🔎

Tam Boyutta Gör

Arayan numara sabit hat veya saygın bir işletmeye aitse hızlı bir şekilde muhtemelen doğru bir sonuç alırsınız. Üstlerde görmüyorsanız, biraz altlara inerek “Bu numara kimin?” cevabını alacağınız çeşitli numara sorgulama sitelerine bakın. Kişisel telefon numarasıysa (kendi numaranızı da yazarak deneyebilirsiniz) muhtemelen bir sonuca ulaşamayacaksınız. Bu yüzden Google, her zaman yabancı bir numaranın kime ait olduğunu öğrenmenin en iyi yolu değil.

2. Numara sorgulama sitesi ile arayan kim öğrenme 🌐

Tam Boyutta Gör
  1. Ücretsiz numara sorgulama sitesini açın.
  2. Kime ait olduğunu öğrenmek istediğiniz numarayı başında 0 olmadan yazın.
  3. Güvenlik kodunu girin ve “Sorgulama yap” butonuna tıklayın.
  4. Çıkan sonuçlar arasında “Güvenli” yorumlara bakın.

3. ile numaradan isim sorgulama 📞

Tam Boyutta Gör

Sizi arayan cep veya sabit telefon numarasının kime ait olduğunu hemen bulabiliyorsunuz. Turkcell, Vodafone, Türk Telekom, hangi operatörün abonesi olduğunuz fark etmeksizin hızlıca tel no sorgulama işlemini yapabiliyorsunuz ancak numaradan isim sorgulama servisinin kullanımı ücretli.

4. SMS ile numara sorgulama 📱

Tam Boyutta Gör
  • Turkcell numara sorgulama ▶ Kime ait olduğunu öğrenmek istediğiniz Turkcell numarasını yazıp ’a SMS gönderin.
  • Vodafone numara sorgulama ▶ KIM yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarasını yazarak ’e SMS gönderin.
  • Türk Telekom numara sorgulama ▶ Kişinin numarasını yazıp ’e SMS gönderin.

Numaradan isim sorgulama uygulamaları 📲

Tam Boyutta Gör

1️⃣ TrueCaller

Tam Boyutta Gör

milyon kullanıcının yardımıyla oluşturulan büyük bir spam listesiyle desteklendiği için, “bu numara kimin ya da arayan kim ki?” cevabını en hızlı şekilde alabileceğiniz uygulamaların başında geliyor. TrueCaller’ı varsayılan arama uygulamanız da yapabiliyorsunuz.

2️⃣ Hiya

Tam Boyutta Gör

Telefon numarasını algılıyor ve arayan numara kimin gösteriyor. Ayrıca numaradan isim sorgulama için yerleşik bir çeviriciye sahip. Dolandırıcılık aramalarını reddetme, spam numaraları ve kısa mesajları kara listeye alm gibi bir dizi özellikle geliyor. Uygulama, istenmeyen aramaları hızlıca algılıyor.

3️⃣ Mr. Number

Tam Boyutta Gör

En iyi yabancı numara sorgulama uygulamaları arasında olan Mr. Number, arayan kim göstermenin yanı sıra istenmeyen mesajları, dolandırıcı ve spam aramaları engelleyebiliyor. Uygulama, kullanıcılar tarafından bildirilen numaralara göre tüm dolandırıcı aramaları ve istenmeyen smsleri engelliyor. Daha da güzeli, belli alan kodu ve ülkeden gelen aramaları da engelleyebiliyor.

4️⃣ True ID Caller Name

Tam Boyutta Gör

Uygulama, arama geçmişinizi gösteren basit ve kullanımı kolay bir arayüz ve gelen, giden, cevapsız ve reddedilen aramaların toplam sayısını gösteren bir analiz sayfasına sahip. Bilinmeye numara bulma, numaraları beyaz listeye ekleme, mesaj gönderme ücretsiz sürümde sunuluyor. Arama engelleme fonksiyonu ücretli sürümde mevcut.

5️⃣ Whoscall

Tam Boyutta Gör

Arayan kim uygulaması, çevrimdışı veritabanına sahip olduğundan internet bağlantınız olmadığında dahi rehberinizde olmayan yabancı numaranın kime ait olduğunu görebiliyorsunuz. Kullanıcı dostu arayüze sahip olan uygulama, güvenilir olmasıyla öne çıkıyor.

6️⃣ UpCall

İsimden numara sorgulama nasıl yapılır 💬

Tam Boyutta Gör

Vodafone abonesiyseniz , Turkcell abonesiyseniz , Türk Telekom abonesiyseniz ’e kısa mesaj göndererek isim soyad bilgisinden telefon no sorgulama yapabilirsiniz. Operatörlerin bilinmeyen numaralar servisi dışında ’i arayarak (dakikası 8 TL) isimden numara sorgulama yapabilirsiniz. İsimden numara sorgulama sitelerinin (sorgulapp gibi) çok güvenilir olmadığını belirtmekte fayda var.

BTK numara sorgulama nasıl yapılır 📱

Tam Boyutta Gör
  1. e-Devlet uygulamasını açın.
  2. TC. kimlik numaranız ve şifrenizle e-Devlet’e giriş yapın.
  3. Arama bölümüne “numara sorgulama” yazın.
  4. Mobil hat sorgulama üzerine dokunun.
  5. Adınıza kayıtlı tüm hatlar çıkacaktır.

Numara taşıma sorgulama e-Devlet üzerinden nasıl yapılır 📲

Tam Boyutta Gör
  1. e-Devlet üzerinden BTK numara taşıma sorgulama sayfasına gidin.
  2. Telefon numarasını başında sıfır olmadan girin ve “Sorgula” butonuna tıklayın.
  3. İlgili telefon numarasının hangi operatörden hizmet aldığı bilgisi gelecektir.

Bazen rehberimizde olmayan bir numara aradığında kime ait olduğunu öğrenmek için numaradan isim sorgulama ihtiyacı duyabiliyoruz. Bazen de bir kişinin telefon numarasını bulmak için isimden numara sorgulama yapmamız gerekebiliyor. e-Devlet üzerinden yalnızca mobil hat sorgulama yapılabildiğinden numara sorgulama nasıl yapılır? çok soruluyor. En iyi arayan kim uygulamalarına da yer verdiğimiz bu rehber yazıda tüm numara sorgulama yollarını bulabilirsiniz.

Kaynakçafunduszeue.info://funduszeue.info://funduszeue.info ile Paylaşın başlıklı bu arkadaşınıza postalayıfunduszeue.info haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:DH Android Uygulamasını İndirDH iOS Uygulamasını İndir

80 Ücreti ne kadar, 80 ücretlimi, numara sorgulama ücretsiz kullanıla bilir mi, 80 ama ücreti ne kadar, 80 kaç TL sorularının cevapları yazımızda işte detaylar.

80 ücreti ne kadar, ile başlayan numaralar bilinmeyen numaralar servisinin başlangıç kodu olarak işlem vermektedir. Doksanlı yıllarda PTT tarafından her şehir için o şehirde yaşayanların telefon numaraları bir kitaba basılırdı. Bunları PTT veya kitapçılardan satın alarak aramak istediğiniz kişinin ismini daha doğrusu aynı isimdeki kişileri bulup tek tek deneyerek doğru yeri bulmaya çalışılırdı.

Tabi bu kitaplar her şehir için ayrı olduğundan sadece bulunduğunuz şehir için veya elinizde hangi şehrin alfabetik telefon rehberi varsa o şehir içindeki kişileri bula biliyordunuz. Sonra Türk Telekom tarafından bu ihtiyaç için kuruldu ve şehir ismi verilerek o şehirde aradığınız kişinin telefon numarasını bulabiliyordunuz.

80 Ücreti Ne Kadar

Önceleri Türk Telekom&#;un bir hizmeti olarak başladı ve ücretsiz olarak hizmet veriyordu. yıllı itibari ile bilinmeyen numaralar servisi özelleştirilerek ile başlayan özel şirketlere satıldı. Bunlardan biri ve en çok bilineni &#;dir. Hem sabit hat hem de GSM sorgulaması yapabilirsiniz.

80 Ücretli Mi?

80 ücretli mi? Evet her operatör üzerinden dakika üzerinden ücretlendirme durumu söz konusudur. Hangi operatör olursanız olun ev veya cep telefonu ile ücretlendirmesi aradığınız an itibari ile dakika başı olarak özel servis ücretlendirmesi olarak ücret alınır. Bu ücretlendirmeler her yıl belirlenerek herhangi bir güncelleme durumunda bilgi aktarımı resmi kanallar ve web sitesi üzerinden yapılmaktadır. Ücretlendirmeleri 60 saniyelik periyotlar halinde ücretlendirildiğinden saniye itibari ile yeni dakika ücreti tam olarak yansır. Bundan kaynaklı yüksek bir fatura ile karşılaşmamak için arama yaparken iyi düşünün.

80 Numara Sorgulama Ücreti

 80 Numara Sorgulama

80 ücreti ne kadar, 80 Numara sorgulama ücreti tüm operatörlerde aynıdır. Özel servis aboneliği ücretlendirmesi olarak faturanıza yansır. dakika ücreti her sene değişse de şuan ki güncel fiyatı yani 80 kaç TL sorusunun cevabı dakikası 4,48 TL olarak belirtilmiştir. Ücretlendirme periyoduna göre bir dakika bittiğinde kapatmamışsanız diğer dakika içerisinde 1 saniye bile harcanmış ise bile o dakika içinde tam ücretlendirme yansır. Ondan kaynaklı böyle servisleri aradığınızda sizi hatta bekletirler ve buda her dakika için ayrı ücretlendirme yansıması anlamına gelmektedir. yılı itibari ile güncel ücretlendirmesi şu şekildedir.

Ücretlendirme Periyodu (saniye)Periyod Ücreti (Kuruş)
Türk Telekom60 TL / dk
Avea60 TL / dk
Turkcell60 TL / dk
Vodafone60 TL / dk
Superonline60 TL / dk
Millenicom60 TL / dk
Vodafone Alternatif60 TL / dk
TTNET60 TL / dk

Numara Sorgulama Ücretsiz

 80 Ücreti Ne Kadar

numara sorgulama ücretsiz olarak sorgulana bilir mi sorusunun cevabı hayırdır. Tüm ücretleri göze alıp arasanız dahi o öğrenmek istediğiniz numarayı bulabileceğiniz kesin değildi. Çünkü numaralarınız &#;li hatlardan gizleme yapabilirsiniz. Operatörler numara gizleme hizmetini ücretsiz olarak vermektedir. Sadece yeni hat alımlarında numara sorgulama servis açıktır ve sonrasında mobil uygulaması veya müşteri hizmetleri üzerinden numara gizleme işlemi yapabilirsiniz. Numaranızı li hatlara kapattıktan sonra hiçbir servis tarafından o numara artık bulunmaz. Yani başkasının numarasını bulamadan sadece servis ücreti ödeme ihtimaliniz çok daha yüksektir. Ayrıca sadece &#;li hatlar bilinmeyen numaralar servisidir. numara sorgulama sevisi değildir veya bilinmeyen numaralara ait bir numara değildir. Bu numaraları aradığınızda hata alabilirsiniz.

80 Arama Ücreti

80 ücreti ne kadar, 80 arama ücreti, Bilinmeyen numaralar hizmetinden illaki faydalanmak istiyorsanız 80 dışında farklı servislerde bulunmaktadır. Bunların ücretlendirmesi şu şekildedir. Operatörlerin kendi bilinmeyen numaralar servisi bulunmaktadır. Bu servislerin ücretlerinin detaylarını müşteri hizmetlerini arayarak almanız daha sağlıklı olacaktır. Tabi her operatördeki sorgulamanızda sadece o operatörde bulunana hatları görüntüleme yapabilirler. Tabi aradığınız kişinin &#;li hatlara numarasını aktif etmiş olması da gerekir. Aksi taktirde numarası yine gözükmeyecektir. Eğer hangi operatör olduğunu biliyorsanız o operatörün bilinmeyen numaralarını aramanız daha uygun olacaktır.

80 Ücreti Ne Kadar sorusu bu servisi kullanacak olanlar tarafından sık sorulmaktadır. Bu servisi kullanmanın ücretini yukarıda listeledik. Ancak fiyatlar anlık değişebileceğinden dolayı resmi internet sitesinden de incelemenizi öneririz.

80 ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. 80 ücreti ne kadar?
  2. 80 yasal mı?
  3. 18 ücretli mi?
  4. Numaradan isim sorgulama kaç TL?
  5. hangi bilgileri verir?
  6. 80 den hangi bilgileri verir?
  7. 18 nerenin numarası?
  8. ücretli mi?
  9. Bilinmeyen numaralar servisinden numaramı nasıl gizlerim?
  10. Telefon numarası kime ait sorgulama?
  11. Bilinmeyen bir numarayı nasıl öğrenebilirim?
  12. Bilinmeyen numara SMS ile nasıl öğrenilir?
  13. Numaradan isim sorgulama nasıl yapılır?
  14. Numara kime ait ücretsiz Türk Telekom?
  15. 99 ücretli mi?

80 ücreti ne kadar?

Tarife Bilgisi
Faturalı
Servis AdıNumaraSes Çağrıları
BN ELEKTRONİK REHBERLİK HİZMETLERİ TL / dk
BN ELEKTRONİK REHBERLİK HİZMETLERİ TL / dk
CALLTURK REHBERLİK HİZMETLERİ TL / dk
15 satır daha

80 yasal mı?

, ziyaretçiye, web sitesinde yer alan bilgiler hakkında mülkiyet, satılabilirlik, doğruluk, güvenilirlik, kesinlik, belirli bir amaç için uygunluk ve/veya bilgisayar virüsü bulunmamasına ilişkin garantiler dahil ancak bunlarla sınırlı kalmamak kaydıyla, zımnen, açıkça ya da yasalolarak hiçbir garanti

18 ücretli mi?

SMS ile Numaradan İsim Sorgulama Servisi ücreti tüm vergiler dahil SMS başına 1,17 TL'dir.

Numaradan isim sorgulama kaç TL?

Kime ait olduğunu öğrenmek için 'a gönderdiğiniz her numarasorgusu, sorgu başına tüm vergiler dahil 4,99 TL'dir. Turkcell hatlı cep telefonunuzdan 'ye yapacağınız aramanın ücreti ise dakika başına tüm vergiler dahil 2,20 TL'dir.

hangi bilgileri verir?

Türkiye'nin yeni Bilinmeyen Numaralar servisi , hem sabit, hem GSM hatlarından aranılabilen, hem sabit hem GSM numaralarına ilişkin sorgulama yapabileceğiniz ve bu anlamda Türkiye'nin ilk bilinmeyen numaralar servisi özelliği ile tarihinde hizmet vermeye başlamıştır.

80 den hangi bilgileri verir?

Türkiye'nin yeni Bilinmeyen Numaralar servisi , hem sabit, hem GSM hatlarından aranılabilen, hem sabit hem GSM numaralarına ilişkin sorgulama yapabileceğiniz ve bu anlamda Türkiye'nin ilk bilinmeyen numaralar servisi özelliği ile tarihinde hizmet vermeye başlamıştır.

18 nerenin numarası?

Bu sektördeki en büyük oyuncu Türk Telekom iştiraki olan ve 18numarasıyla hizmet veren Asist Telekom olarak gösteriliyor.

ücretli mi?

Vodafone'un internet sitesinden edinilen bilgilere göre numarasını aramanın ücreti dakika başı TL'dir. Vodafone'a ait bir numaranın kime ait olduğunu öğrenmenin ikinci yolu 'e mesaj atmaktır. Bunun için KIM yazıp boşluk bırakıp veya * koyup numarayı yazıp 'e göndermek gerekmektedir.

Bilinmeyen numaralar servisinden numaramı nasıl gizlerim?

Telefon numaranızın Bilinmeyen NumaralarServisimiz tarafından verilmesi ya da verilmemesi yönündeki talebiniz için; - Cep telefonunuz üzerinden SMS yoluyla işlem yapabilirsiniz. Rehber kaydınızın silinmesi için telefonunuzun mesaj bölümünden; "SIFRE REHBER KAPAT" yazarak 'e gönderebilirsiniz.

Telefon numarası kime ait sorgulama?

Telefon numarası kime ait öğrenmek için şu adımları izlemeniz yeterli olacaktır:
  • Telefonunuzun arama ekranını açın.
  • *# numaralarını tuşlayın ve arama yapın.
  • İşlemler menüsü açılacak.
  • Menüden Bilinmeyen Numaralar Servisi'ni açın.
  • Açılan ekranda numaradan sorgulama yapabilirsiniz.

Bilinmeyen bir numarayı nasıl öğrenebilirim?

; bilinmeyensabit telefon numaralarıiçin 7 gün 24 saat boyunca sorgulama yapma imkanı sunar. 'e tüm sabit telefon ve GSM operatörlerinden ulaşılabilir. Türk Telekom Bilinmeyen Numaralarservis numarasıdır. Turkcell Bilinmeyen Numaralarservis numarasıdır.

Bilinmeyen numara SMS ile nasıl öğrenilir?

- "KIM" yazıp boşluk bırakıp 10 haneli GSM numarası' nı yazarak ' e sms gönderebilirsiniz. * yoluyla dilerseniz isim - soyad bilgilerinden dilerseniz telefon numarasından sorgulama yapabilirsiniz. ' den sms yoluyla ise sadece GSM numarasının kimin adına kayıtlı olduğu sorgulanabilir.

Numaradan isim sorgulama nasıl yapılır?

Telefon numarası kime ait öğrenmek için şu adımları izlemeniz yeterli olacaktır:
  1. Telefonunuzun arama ekranını açın.
  2. *# numaralarını tuşlayın ve arama yapın.
  3. İşlemler menüsü açılacak.
  4. Menüden Bilinmeyen Numaralar Servisi'ni açın.
  5. Açılan ekranda numaradan sorgulama yapabilirsiniz.

Numara kime ait ücretsiz Türk Telekom?

Bilinmeyen Numaralarservisi ile sadece TT Mobil müşterileri için numara sorgulamagerçekleştirebilirsiniz. TT Mobil müşterisi olmayan kişiler için yapılan numarasorgulamaları ücretsizdir.

99 ücretli mi?

Ücretlendirme. SMS ile sorgulama bedeli tüm vergiler dahil 4,80 TL'dir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası