omuz şal modelleri örgü / El Örgüsü Omuz Şalı - funduszeue.info | Omuz, Şal, Elsa

Omuz Şal Modelleri Örgü

omuz şal modelleri örgü

Ocean Bordo Triko Örgü Omuz Şalı

Ocean bordo triko örgü omuz şalı giyimde aksesuar kategorisinde yer alır. Hafif soğuk havalarda üşümemek için tercih edilebilir. Kaliteli yapısı ve kumaşı sayesinde sıcak tutar. Ev giyimde ve dış giyimde kullanmak için idealdir. Akşamları balkonda otururken ya da yaz akşamları sahile giderken kullanılabilecek bir üründür. Yumuşacık kumaşı sayesinde ciltte tahriş ya da kaşıntı oluşumunu engeller. Ergonomik yapısı ve kullanışlı tasarımı sayesinde insanların beğenisini toplar. Bordo rengi sayesinde diğer renklerle de kolayca uyum sağlar. 4 mevsim rahatlıkla kullanabilirsiniz. Evinizde koltuk kenarına şal detayı yapmak istiyorsanız tercih edebilirsiniz. Film izlerken sıcak ve samimi bir ortam yaratmak için kullanabilirsiniz. Omzunuza atarak sırtınızı göğsünüzün üşümesini önleyebilirsiniz. Hayatınızın farklı alanlarda kullanabileceğiniz bir aksesuardır. Günlük kullanım için uygundur.

  • Triko kumaş
  • Yumuşak doku
  • 4 mevsim kullanım

Ocean Bordo Triko Örgü Omuz Şalı Özellikleri

Ocean Bordo Triko Örgü Omuz Şalı Özellikleri

Triko omuz şalı yumuşak dokusu, şık ve zarif duruşu, sıcak tutan yapısı gibi birçok özelliğe sahiptir. Örgü model şeklinde tasarlanır. % akrilik kumaştan üretilir. Bordo renktedir ve yıkandığında da rengini korur. Canlı ve yeni görüntüsünü uzun süre yansıtır. Gün boyu kullanım için idealdir. Hafif yapısı sayesinde yanınızda taşıyabilirsiniz. Kıyafetlerinizin üzerine aksesuar olarak kullanabilir ve kombinlerinizi dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Kaliteli kumaşı sayesinde tüylenme gibi problemlerle karşılaşma ihtimaliniz minimumdur. boyunda 75 cm ene sahiptir. Yeterli uzunluğu ile omzunuzu rahatlıkla kapatır. Soğuktan korunmak için tercih edilir. Balkona çıkarken, sahilde yürürken ya da tamamen aksesuar amaçlı kullanabilirsiniz. Hayatınızın farklı alanlarında değişik amaçlar için tercih edebilirsiniz. Yumuşak kumaşının avantajlarından yararlanabilirsiniz. Modern tarzdaki tasarımı sayesinde modasını her zaman korur ve son trendlere uyum sağlar.

Ocean Bordo Triko Örgü Omuz Şalı Avantajları

Ocean Bordo Triko Örgü Omuz Şalı Avantajları

Bordo omuz şalı ile hayatınıza birçok avantajı getirebilirsiniz. Ergonomik tasarımı, kolay kullanımı, yıkama kolaylığı, farklı amaçlarla kullanılabilmesi gibi birçok özelliği hayatınızın her alanına farklı farklı avantajları getirir. Soğuk havalarda üzerinize bir şey alıp çıkmak için bir ürün arıyorsanız tercih edebilirsiniz. Giy çık kolaylığını dolabınıza getirerek giyimde pratiklik kazanmanızı sağlar. Şık ve zarif bir parça olduğu için kıyafetlerinizin üzerine aksesuar olarak da kullanabilirsiniz. Yumuşak dokusu ve hafif yapısı gün boyu rahat etmenizi sağlar. Konforu ve rahatlığı hayatınıza getirir. 4 mevsim kullanılabilecek bir üründür. Ev giyim ya da dış giyimde tercih edilebilir. Ev giyimde film izlerken ya da balkona çıkarken üzerinize alabileceğiniz bir üründür. Sabah kalktığınızda üşümeyi engellemek için baş ucunuzda bulundurabilirsiniz. Ocean bordo triko örgü omuz şalı fiyatı da bütçe dostudur.

Ocean Bordo Triko Örgü Omuz Şalı Fiyatı ve Yorumları

Ocean Bordo Triko Örgü Omuz Şalı Fiyatı

Ocean markasına ait bordo triko örgü omuz şalı fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Kullanışlı yapısı sayesinde hayatınızla kolaylığı getirir. Aksesuar olarak günlük giyimde tercih edebilirsiniz. Hayatın birçok alanında severek tercih edeceğiniz bir üründür. Triko kumaştan üretildiği için yumuşaktır. Yumuşak kumaşı konforu hayatınıza getirdiği için insanların beğenisini toplar. Bordo renkte ve örgü şeklinde üretilir. Dolabınızın kurtarıcı parçaları arasında yer alır. cm boyu ve 75 cm en genişliği sayesinde vücudu kolayca kapatır. Omuz şalı hava koşullarına uygun olarak üretildiği için gönül rahatlığıyla dış giyim olarak kullanılabilir. Ocean bordo triko örgü omuz şalı yorumlarını okuyabilir ve ürün hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Konforlu, kaliteli, ergonomik tasarımlı ve fonksiyonel özelliğe sahip olan bu ürüne Trendyol’dan bakabilir ve uygun fiyat imkanıyla satın alabilirsiniz.

Herkese merhabalar!

Çok şık duran ve kolay örülen bir omuz şalı örgü modeli ile geldik!

Bahar akşamı serinliğinde sırtınıza alabileceğiniz şalımızı hemen denemelisiniz! 🙂

Malzemeler

Yapılışı

1) 3 ilmek haroşa ile başlanır.

2) 1 ilmek haroşa örülür, 1 artırılır, 1 düz örülür, 1 artırılır, 1 haroşa örülür. Arka tarafta hep haroşa örülür.

3) 2 ilmek haroşa örülür, 1 artırılır, 1 düz örülür, 1 artırılır, 2 haroşa örülür. Arka tarafta hep haroşa örülür.

4) Kenardaki haroşalar 1’er 1’er 12 haroşa olana kadar artırılır. Arka taraflarda hep haroşa örülür.

5) 12 haroşa örülür, 1 artırılır, 3 haroşa örülür, 1 artırılır, 12 haroşa örülür. Arka tarafta hep haroşa örülür.

6) 12 haroşa örülür, 1 artırılır, 5 haroşa örülür, 1 artırılır, 12 haroşa örülür. Arka tarafta hep haroşa örülür.

7) Aynı işlem ortadaki haroşalar olana kadar tekrar edilir. ( diye artırılır.)

8) 12 haroşa örülür, 1 artırılır, 45 haroşa örülür, 1 azaltılır, 12 haroşa örülür.

9) 42 ilmek yaka için kapatılır, sol önden 12 haroşa örülür, 1 azaltılır, 45 haroşa örülür, 1 artırılır, 12 haroşa örülür. Arkadan hep haroşa örülür, önden azaltılan ilmek arkadan da azaltılır.

10) Aynı işleme 3 ilmek kalana kadar devam edilir.

11) Sağ ön için de 12 haroşa örülür, 1 azaltılır, 45 haroşa örülür, 1 artırılır, 12 haroşa örülür. Arkadan hep haroşa örülür, önden azaltılan ilmek arkadan da azaltılır.

12) Aynı işleme 3 ilmek kalana kadar devam edilir.

Kenar Süslemesi

Tığ ile örülür. 

1) 3 tane üçlü trabzan yapılır, 3 sıra sonrasına sık iğne yapılır.

Saçak

1) 5 cm sündürme yapılır, uç uca 2 tane fıstık yapılır ve birleştirilir. 5 cm sündürme yapılıp 3 sıra sonrasına sabitlenir. Şal çevresine bu şekilde saçak yapılır.

sacakli-kolay-harosa-omuz-sali

Kolay gelsin:)

Tığ İşi Kolay Örülebilen Omuz Şalı

Malzeme    : Nako Vals , , (1’er yumak), (2 yumak)

Tığ No        : 3

Örgü Şekli  : Zincir, trabzan

 

ŞAL:

 

  • 2 adet şal ayrı sayı da zincir ve trabzan kullanılarak, aynı teknik uygulanarak örülür.

 

  • Diyagramda kullanılan renk numaraları ve örgü yönleri takip edilerek 1. ve 2. renk sıraları örgü boyunca tekrar edilerek şemada verilen cm’ler elde edilene kadar örülüp bitirilir.

SÖKMELİ OMUZ ŞALI:2 RENK ŞİŞ MODELLİ

Sokmeli-sis-isirenk-etol-omuz-sali

Örgü projesinde bugün iki renkli Şiş örgü Kolay Sökmeli Omuz şalı nasıl yapılır? Tarifini izleyeceğiz. Kısa Etol şal tarzında püsküllü model yapılışı.

Sökmeli şal modeli iki şiş ile çalışılıyor, dikdörtgen bir Haroşa örgü ile yapılan bir parçadan oluşuyor.

bordo-mavirenkten-omuza-sal

Verilen sayılarda ilmekler boşa bırakılıp, daha sonra sökülerek 8 daha diş daha haroşa ördükten sonra ilik evi ve düğme yeri açılarak şal tamamlanıyor.

kisarenkli-sis-orgu-model-sal

Büyükçe bir düğme ile 3 santim çapında 1 adet düğme ile Omuz şalı uç kısmından yaka kısmından tutturuluyor.

2 Şişle Sökmeli Şallar

Kırmızı renkli Etol şal 40 42 beden ölçülerine uygun çalışılmış. Modelin anlatımında iki renk püsküllü Bordo mavi Omuz şalı yapılmış.

kirmizi-sis-sal-on

İki renkli olan Şal beden. Ayrıca sevgili Hatice hocamız burada sökülen yerlere ip geçirerek ayrı bir hava katmış.

2 renkli olan Şal modeli beden için 5 No şiş ile çalışılmış. Kırmızı renkli 38 40 42 beden şal modelinde de hem 5, hem 6 numara şiş kullanılmış.

kirmizi-puskulsuz-omuz-sali

Her iki şal modeli de yumaklar çift kat yapılarak iki kat ip olarak kullanılmış. Toplamda 3 yumak Nako Superlambs Special örgü ipi ile çalışılmış.

Eğer Sizde iki renkli yapmak istiyorsanız bordo renkli ip 1 yumak Alize Maxi örgü ipi ile iki renk katılmış.

kirmizi-salin-arka-kismi

2 Kat örgü ipi, 5 numara şiş ilmek atılarak için iki renkli olan hazırlanmış. 32 Diş haraşo ördükten sonra omuzdaki haroşalar ile bitirilmiş.

Video: HATİCE TAŞKOYAN İLE HOBİ SAATİ

Püsküllü Etol Model Şal Yapımı

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası