seramik ocaklar için bakım seti / Siemens ETHE17E 60 cm Elektrikli Siyah Cam Seramik Ankastre Ocak

Seramik Ocaklar Için Bakım Seti

seramik ocaklar için bakım seti

Quick&Shine Seramik ve Cam Yuzeyli Ocak Temizleyici

(0 Musteri Degerlendirmeleri)


Tarafından satılan:
Kurumiçi Ürünler




Ürün tarif edildiği gibi değilse iade kabul edilir, alıcı iade nakliye ücreti öder; veya ürünü saklayın ve satıcı ile geri ödeme kabul edin. Detaylı İncele


Emin misiniz? (Not: Bununla ilgili tüm bilgiler de silinecektir.)

HESABIM

ArzumLİSTE

Filtreler

Marka

Renk

Fiyat

  • ₺,00

    Arzum Pery AR Saç Kurutma Makinesi
  • ₺,00

    Arzum Monomix AR Çubuk Blender
  • ₺,00

    Arzum Violet AR Epilasyon Aleti
  • ₺,00

    Arzum Peta AR Seramik Tabanlı Ütü
  • ₺,00

  • ₺,00

    Arzum AR Mistost Tost Makinesi
  • ₺,00

    Arzum AR Practical Dik Süpürge
  • ₺,00

    Arzum Starblend AR Multi Blender Seti
  • ₺,00

    Arzum AR Cookart Eco Midi Fırın
  • ₺,00

    Arzum AR Starry El Blender Seti
  • ₺,00

    Arzum AR Cleancompact Cyclone Süpürge

Arzum

Türkiye’nin yerli küçük ev aletleri markalarından olan Arzum, yılında kuruldu. 50 yılı aşan serüveninde ürettikleri ile takdir toplayan Arzum markası bugün hazırlama, pişirme ve kızartma, içecek hazırlama, temizlik, kişisel bakım, ütü olmak üzere altı kategoride hizmet veriyor. Arzum, bu kategorilerden ortaya çıkan ’den fazla ürünle yılda 3 milyondan fazla satış yapıyor. Arzum markalı ürünler, 35’e yakın ülkede bulunabiliyor.

Küçük ev aletleri mutfakta adeta elimiz ayağımız durumunda. İşleri kolaylaştıran, hızlandıran, profesyonelleştiren bu aletler maharetleri ile günümüzde mutfakların vazgeçilmez unsurları haline geldi. Arzum küçük ev aletleri de kalitesi ve sağladığı kolaylıklar ile her evin ihtiyacı durumunda bulunuyor. Arzum markası Türk malı ilk ütüyü yılında üretti. O günden bugüne sürekli değişen ve yenilikçi teknolojileri takip eden Arzum ütü modelleri arasında şimdi buhar kazanlı ütü, seyahat ütüsü ve özel tabanlı ütüler bulunuyor. Son teknoloji ürünü olan ütüler evde ütü yapmayı kolaylaştırıyor. Kırışıklıklar bastırmadan, elinizi yormadan kolayca düzeliyor. Kıyafetler üzerindeki kayganlığın önemini fark eden Arzum, seramik tabanlı ütüleriyle hanımların evdeki en büyük yardımcısı oluyor.

Arzum Elektrikli Süpürge Modelleri

İlk yerli malı ütünün üretilmesinden 1 yıl sonra Arzum tarafından ilk mekanik süpürge yılında üretildi. Arzum elektrikli süpürgeler bugünün teknolojisi ile buluşunca ev temizliğinde rahatlık ve kolaylığı da beraberinde getirdi. Arzum elektrikli süpürge modelleri arasında; toz torbasız elektrik süpürgesi, toz torbalı elektrik süpürgesi, dikey elektrikli süpürge ve dikey şarjlı süpürge bulunuyor. Arzum elektrikli süpürgeler, sessiz çalışma sistemi sayesinde komşularınızı rahatsız etmeden, günün her saatinde temizlik yapma imkânı sunuyor. Emiş gücü ayarlanabilen süpürgeler, derinlemesine temizlik yapmanızı sağlıyor. Son yıllarda büyük rağbet gören dikey elektrikli süpürge modelleri de Arzum kalitesiyle müşteriye ulaşıyor. Büyük süpürgelerin giremediği alanlarda etkili olan dikey süpürgelerde, aynı zamanda şarjlı el süpürgesi fonksiyonu da bulunuyor. Kolayca saklanabilmesi de bu ürünlerin tercih edilmesinde etkili oluyor.

Arzum Mutfak Aletleri

Arzum ilk mutfak robotunu yılında ve ilk elektrikli cezveyi yılında üretmeye başladı. Arzum mutfak aletleri gıda hazırlama, pişirme ve içecek hazırlama kategorilerinde tüketicinin karşısına çıkıyor. Gıda hazırlama kategorisinde blender, katı meyve sıkacağı, mutfak robotu, doğrayıcı, mikser, kıyma makinesi, kahve öğütücü, mutfak tartısı; pişirme kategorisinde ekmek kızartma makinesi, tost makinesi, waffle makinesi, elektrikli pişirici, mini/midi fırın, fritöz, ekmek yapma makinesi, elektrikli sefer tası; içecek hazırlama kategorisinde ise; Türk Kahvesi makinesi, çay makinesi, semaver, su ısıtıcı, filtre kahve makinesi bulunuyor.

Arzum OKKA Türk kahvesi makinesi ile hem ülkemizde hem de yurt dışında sektörde büyük başarılar yakaladı. Kalabalık zamanlarda çok kişiye kahve hazırlama için en büyük yardımcı olan Arzum OKKA Türk kahvesi makinesi ile tam kıvamında ve bol köpüklü kahve hazırlayabilirsiniz. Arzum OKKA ile kahve hazırlarken su haznesine su ve kahve haznesine fincan sayısına göre kahve koyduktan sonra yapmanız gereken tek şey cihazı çalıştırıp kahvelerin hazırlanmasını beklemek. Közde kahve deneyimi için, yavaş pişirme seçeneğini aktif edebilirsiniz.

Kişisel Bakım Ürünleri

Arzum’un kişisel bakım ürünleri saç bakımı ve yüz-vücut bakımı kategorilerine ayrılıyor. Saç bakımı özellikle kadınların uzun zamanlarını ayırdıkları, güzel görünmek için kullandıkları aletlerdir. Bunlar arasında saç kurutma makinesi, saç düzleştirici, saç düzleştirici fırça, saç maşası, hava üflemeli şekillendirici, saç şekillendirici sayılabilir. Yüz ve vücut bakımı için epilatör ve baskül üreten Arzum, erkek bakımı için de erkek bakım setleri ve saç kesme makinesi üretmektedir. Uzun yıllar boyu kullanabileceğiniz bu aletler dayanıklı ve kullanıcı dostudur.

Arzum Ürünleri A’de

Türkiye’nin yerli ürünü olan Arzum, kalitesi ve fiyatları ile yıllardır milyonlarca evde kullanılmaktadır. Teknik servis ağı yaygın olan marka, müşteri hizmetleri konusunda da tüketiciyi memnun ediyor. Arzum fiyat/performans karşılaştırmasında tüketicilerden olumlu not alıyor.

Arzum ürünlerini en uygun fiyatlarla seafoodplus.info adresinde bulabilirsiniz. Kaliteli ürün ve uygun fiyat politikasıyla Türkiye’nin her ilçesine kadar ulaşan A, online satışlarıyla da müşterilerine büyük kolaylık sağlıyor. Hızlı, kolay ve güvenilir alış veriş rahatlığı ile tanışın.

Danger Icon

Sepetinizde seçtiğiniz ürün farklı ürünlerle bir arada bulunamaz.

STOK ALARMI

Ürün stoğa girdiğinde
mail adresinize haber vereceğiz.

kapat

Giriş Yap/Üye Ol

Son yıllarda neredeyse tüm evlerde tercih edilmeye başlanan cam ocaklar, mekanlara güzel bir görünüm kazandırsa da doğru temizlik yöntemleri uygulanmadığında kötü bir görünüme neden olacaktır. Normal ocağa göre çok daha hassas bir yapıya sahip olan cam ocakların temizliği için çok daha dikkatli davranmak gerekir. Peki nasıl? İşte cam ocak temizliği konusunda yardımcı olacak, temizliğin çok daha derin ve pratik olmasını sağlayacak 6 püf noktasını sizin için derledik. Gelin, detaylara birlikte bakıp bu işi gözümüzde büyütmeden güzel sonuçlara ulaşabilelim&#;

1. Nazik Davranın

Cam ocak temizliğinde dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, kirler her ne kadar inatçı olursa olsun ocağa nazik davranmanız gerektiğini unutmamalısınız. Kuruyan kirleri kazıyarak değil daha nazik yöntemler ve özel temizlik malzemeleri kullanarak çıkarmaya çalışmalısınız.

2. Bez Kullanın

Temizliğe başlamadan önce cam ocağın kapalı ve soğuk olduğundan emin olun. Daha sonra bir bez ya da kâğıt havlu ile ocağın üzerinde kalan birikintilerin kabasını alın. Böylece temizlik çok daha kolay olacaktır.

3. Bulaşık Deterjanı Kullanın

Cam ocak temizliğini biriktirmeden düzenli olarak temizliyorsanız ve inatçı kirler mevcut değilse temizlik için size basit bir bulaşık deterjanı da yetecek demektir. Bir miktar sıcak su içerisine bir miktar bulaşık deterjanı katın. Daha sonra bir bez ya da sünger yardımıyla bu karışımı ocağın üzerine uygulayarak ocağı temizleyin. Temizledikten sonra ıslak bir mikrofiber bez ile durulayın ve kuru bir bez ile ocağı kurulayın. Temizlik işlemini başarı ile tamamladınız, sıra keyfini çıkarmakta!

4. Karbonat Kullanın

Temizlik konusunda en etkili yardımcılarımızdan biri olan karbonatı cam ocak temizliğinde de gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Cam ocağın yüzeyine bol miktarda karbonat serpin. Daha sonra ocağın üzerini sıcak suyla ıslattığınız bez ya da havlu ile kapatın ve bu şekilde yaklaşık yarım saat beklemeye bırakın. Böylece inatçı kirlerin yumuşamasını sağlayacak temizliği kolaylaştıracaksınız. Beklemeden sonra bir miktar bulaşık deterjanı karıştırdığınız sıcak suyla silip temiz bir bez ile durulayıp kurulayın. Cam ocağınız artık tertemiz!

5. Özel Ürünlerden Yararlanın

Cam ocaklar daha hassas bir yapıya sahiptir, bu nedenle özel bir ilgi de bekler. Cam ocak temizliğinde çok etkili olan birçok temizlik ürününü her yerden kolayca temin edebilirsiniz. Bu ürünleri kullanarak bir sünger ya da mikrofiber bez yardımıyla dairesel hareketlerle cam ocağınızı ovun. Sonrasında temiz bir bezle durulayıp kuruladığınız, tertemiz cam ocağınızda yine harika yemekler pişirmeye devam edebilirsiniz.

6. Plastik Spatuladan Yararlanın

Cam ocakların hassaslığını vurguladık ve özellikle kazınmaması gerektiğini söyledik; ancak kirler o denli zorlu ve hiçbir yöntem işe yaramıyor diyorsanız plastik spatulalardan yararlanabilirsiniz. Plastik spatulalar ile inatçı kirleri yine çok abartmadan kazıyabilir ve kirler ile vedalaşmayı kolaylaştırabilirsiniz.

Astonish Vegan Seramik & Cam Ocak Temizleyici ML

Astonish Vegan Seramik &Cam Ocak Temizleiyici ML

İngiltere'den ithal edilmiştir.

Seramik ve Cam indüksiyonlu ocaklarınızın yanı sıra Mikrodalga fırınlarınız gibi halojen ocakları temizlemek için özel olarak geliştirilmiştir.

Güçlü krem içeriği lekeleri kolaylıkla temizlerken yüzey üzerinde bıraktığı partiküllerle koruyucu bir katman oluşturur ve göz alıcı bir parlaklık sağlar.

Kullanım Talimatı:

Şişeyi iyice çalkalayınız. Kullanmadan önce önemsiz bir alanda test ediniz.

Kullanımdan önce yüzeyin soğuk olması gerekmektedir.

Ürün aşındırıcı bir formüle sahiptir, cilalı yüzeylerde uygulama yapılırken çok dikkat edilmelidir.  Temiz ve yumuşak bir bez ile uygulamayı yapınız. saniye boyunca yüzeye temiz ve yumuşak bir bez ile dairesel hareketlerle nazikçe uygulama işlemini gerçekleştiriniz. Aşırı kirli yüzeylerde tekrar uygulama yapınız.

Altın ve gümüşlerde, kalaylı, vernikli, yapışmaz özellikli ve cilalı plastik yüzeylerde kullanmayınız. Ocak üzerindeki çıkartmalarda ve baskılarda kullanmayınız.

Hayvanlara Eziyet Etmeyen Marka

Astonish temizlik ürünleri hiçbir zaman hayvanlar üzerinde test edilmemiştir ve herhangi bir hayvansal içerik veya hayvansal türeve sahip değildir.

Hayvanlar üzerinde test edilen hiçbir maddeyi kullanmıyoruz. Tüm ürünlerimiz BUAV ve The Vegetarian Society (Vejetaryen Dernegi) tarafından onaylanmıştır.

Sıçrayan Tavsan” Hayvanlara Zulüm Etmeme sembolü tüm ambalajlarımız üzerinde bulunmaktadır.

Çevre

Tüm Astonish ürünleri doğada yok olur ve çevreye zararlı değildir.

Astonish, kurumların çevre üzerindeki etkilerini minimize etme üzerinde odaklanmaktadır ve faaliyetlerini verimli ve çevre ile dost olarak yürütmeyi kendini ilke edinmiştir.

Bu ISO ve belgelerimizle kendini göstermektedir.

Tüm Astonish ürünleri tüketici ürünlerine yönelik BRC Global standardına uymaktadır.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir