yale dürbün kamera / Dijital Kapı Dürbünü | ANKARA ÇİLİNGİR

Yale Dürbün Kamera

yale dürbün kamera

Yale Lcd Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü - Serisi - Premium

Yale LCD ekranlı dijital kapı dürbünü ziyaretçilerin yanı sıra kapı önündekileri rahatlıkla görmenize olanak sağlayan piksel kalitesi yüksek bir üründür. Kapı görüntüleme kamerası üzerinde bulunan kapı zil düğmesine basarak kapı önünü rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz. MP kamera görüntü kalitesine ve derece görüş açısına sahiptir. LCD ekranı inç görüntüleme netliğine sahip olan bu cihaz ekranı net ve pürüzsüz şekilde gösterir.

 

  • Görüntüleme kalitesi
  • Teknolojik tasarım
  • Otomatik yapı

Yale Lcd Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü Özellikleri

Yale Lcd Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü Özellikleri

Yale LCD ekranlı dijital kapı dürbünü - serisi kapının içindeki ve ekran dışarıdakileri görüntülemenize yardım eden teknoloji aygıtı bir cihazdır. Otomatik çalışmakta olup kapanmadan 20 saniye açık bekler. Kamera üzerindeki zile bastığınız zaman kamera otomatik olarak ziyaretçilerin fotoğrafını çeker. Ev sahibinin evde olmaması halinde bilgileri hafıza kartına yükler. Karanlık alanda dış görüntülerin görüntülenmesine yardım eden otomati ve kızılötesi fonksiyona sahip oldukça kullanışlı bir cihazdır. Sağlam tasarımı ve teknolojik donanım özellikleriyle uzun ömürlü kullanım vaat eder. Karanlık ortamlarda kesintisiz ve net gözlemler yapabilmenize yardım eden ve gece görüş kalitesi yüksek bir üründür. Resim oluşturma prensibine sahip olup bütün resimleri karanlıkta siyah ve beyaz olarak kayıt altında tutar. Ev sahibi istediği takdirde video kaydı da yapabilir. Sadece ev içinde iken kayıt yapabilen bu ürün fotoğrafları JPEG, videoları MP4 formatında kaydeder. Görüş açısı kalitesi yüksek olup yüksek pil gücüyle çalışır. SD kart fotoğraf ve videoları uzun süre muhafaza ederek emniyetli kullanım imkânı sunar.

 

Yale Lcd Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü Kullanımı

Yale Lcd Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü Kullanımı

Bu kapı dürbünü 4 adet AA kalem pil ile çalışan yüksek performans bir üründür. MB kapasitesi ile resim, video ve verilerinizi uzun süre güvenle saklar. Uzakta bulunan isimleri görmeye yarayan bu optik cihaz oldukça ilgi görür. İdeal ve hafif yapı özellikleriyle kolaylıkla kurulum yapabilir; ürünü hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Yakınlaştırıcı mekanizmaya sahip bu ürün kullanıcılarına kusursuz gözlem deneyimi sunar. Üstü düzey özelliklerle donatılan ve profesyonel gözlemler yapmanıza olanak sağlayan oldukça kullanışlı bir üründür. Kapıdaki kişi ve nesneleri rahatlıkla fark edebilirsiniz. Gözlem amacıyla özel olarak tasarlanmış olup görüntüleri canlı ve renkli hale getirir. Kaliteli ve net gözlemler yapmanıza imkân tanıyan hareketli kişi ve cisimleri rahatlıkla gözlemleyebileceğiniz performans gücü yüksek bir malzemedir. Kusursuz görüş imkanı sunan bu ürün hafif yapısıyla rahatlıkla taşınabilir. Uzun süreli kullanım için ideal olup ergonomik tasarımı, zahmetsiz ve pratik kullanımıyla oldukça tercih edilir. Yale LCD ekranlı dijital kapı dürbünü - serisi yorum ve puanlamalarını inceleyebilir görüntüleme kamera kalitesi yüksek özel üretim bu ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

 

Yale Lcd Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü Fiyatı

Yale Lcd Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü Fiyatı

Yale LCD ekranlı dijital kapı dürbünü - serisi fiyat ürün modeli, çıkış yılı ve orijinalline göre farklılık gösterebilir. Üstün performansı, lens kalitesi ve işlevselliği ile ön plana çıkan bu ürün ihtiyaç ve beklentilerinize cevap verebilir. Nesnelerin çıplak gözle görünümünü kolaylaştıran objektif lens özelliğine sahip kapı dürbünü ile net ve kusursuz görüntü yakalayabilirsiniz. Amatör ve profesyonel kullanım için ideal olup pratik kullanımı ve uzun ömürlülüğü ile dikkat çeker. Kullanım amacına göre farklı boyut ve özelliklerde tasarlanan oldukça tercih edilen bir üründür. Yüksek performansı ile gözlemlerinizden kesintisiz ve net sonuçlar almanızı sağlar. Cisimlerin büyütülmüş görüntüsünü kolaylıkla görmenize olanak sağlayan, ekran kalitesi yüksek bir cihazdır. Odaklama, ses ve görüntü kaydı gibi pek çok özelliğe sahip olup üstün performans gücü ile kullanıcılarına üst düzey performans sunar. Teknolojiyi bir yönüyle bireylerin ayağına getiren gözle görülmeyecek uzaklıktaki nesneleri bile ışıksız ortamlarda yakınlaştırıp, net şekilde görmenize yardım eden kızılötesi bu ürünü Trendyol'dan inceleyerek kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

 

YALE LCD EKRANLI DÄ°GÄ°TAL (DÄ°JÄ°TAL) KAPI DÜRBÜNÜ inch

* Artık kapılarınızda hem çok şık hem de çok kullanışlı olan Yale LCD ekranlı dijital kapı dürbününü kullanabilirsiniz. Kendinizin dahi normal dürbününüzün yerine takabileceğiniz bu ürün en uygun fiyatlarla seafoodplus.info online satış sitemizde satılmaya başlanmıştır.

* Bildiğiniz gibi eski dürbünleriniz açıkta durmaktadır ve arkasından kim var diye baktığınızda dışarıdan içeride olup olmadığınız görülmektedir. Bu da büyük güvenlik problemlerine yol açmaktadır. Oysaki bu ürün sayesinde sadece düğmesine basarak dışarıdaki kişiyi görebilmekte ve dışarıdaki kişinin sizin orada olduğunuzdan haberi dahi olmamaktadır. 

Siyah rengi ve " ekranı ile kapılarınıza şıklık katacak ve dandik eski dürbünlerin aksine kapınızın görüntüsünü değiştirecektir.

* Yale marka 'sının güvencesiyle satılan bu ürünü kaçırmamanızı öneririz.

* Ä°çinden çıkan kullanım kılavuzuyla kendi başınıza eski dürbününüzü kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Not : Bazı dürbünlerin yerine uymayabilir, eğer kapınızda çok eski veya çok büyük dürbünler varsa uymaz. Kapınızdaki dürbünün çapına dikkat ederek sipariş veriniz. Size özel olarak gönderileceği için iade alma şansımız bulunmamaktadır.

* Teknik özellikleri :

 

  • Kapı kalınlığı: mm kalınlık
  • Kamera: mega piksel CMOS
  • LCD ekran: 3,2" TFT
  • Çalışma gücü: 2 adet AAA alkalin pil
  • Boyutlar: mm (En) x 68mm (Boy) x 15mm (Derinlik)
  • Ağırlık: gr
  • Dürbün delik çapı: 14mm

 

Hırsızlardan korkma devri bitti! Evinizi daha güvenli hale getirecek en iyi dijital kapı dürbünleri

Her geçen gün gelişen teknoloji ile birlikte yeni teknolojik cihazlar da önem kazanmaya başlıyor. Bunlar arasında bulunan dijital kapı dürbünleri, dışarıda bekleyen kişinin kim olduğunu görmenizi sağlıyor. Böylece kötü bir sürprizle karşılaşmıyorsunuz. Evinizin güvenliğini arttırmak için sizlere tavsiye edebileceğimiz birbirinden kaliteli dijital dürbün modellerini araştırdık. Liste hâline getirdiğimiz ürünleri incelemeden dijital dürbün satın almamanızı tavsiye ederiz!

1. Hareket sensörüyle öne çıkan: Yale LCD Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü


Hırsızlardan korkma devri bitti! Evinizi daha güvenli hale getirecek en iyi dijital kapı dürbünleri

Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Hareket sensörü bulunan ve dışarıdaki tüm hareketleri kolaylıkla algılayabilen Yale LCD Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü, evinizin güvenliğini arttıracak ürünler arasında. En iyi dijital kapı dürbünü markaları arasında bulunan ürün, gece görüşü bulunduğu için karanlıkta bile kapı önünü göstermeye devam eder. Böylece gece gündüz demeden kapıda kimin olduğunu kontrol edebilir ve aklınız rahat bir şekilde kapıyı açabilirsiniz. Üstelik fotoğraf, video kaydı, tarih ve saat ile kayıt gibi birbirinden güzel özelliklerle donatılan cihaz, evinizin vazgeçilmezi olmaya aday!

Ürünü İncele

2. Kendinizi güvende hissedin: Hafele Vision Sd Elektronik Kapı Dürbünü


Hırsızlardan korkma devri bitti! Evinizi daha güvenli hale getirecek en iyi dijital kapı dürbünleri

Kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayan Hafele Vision Sd Elektronik Kapı Dürbünü, yüksek görüntü kalitesi sayesinde daha kaliteli bir görüntü deneyimi yaşatır. derecelik görüş açısı sayesinde sadece kapı önünde değil, etrafta bulunan insanları da görebilirsiniz. Böylece evinizde otururken kendinizi her zaman üstün güvenlikli bir evde yaşıyormuş gibi hissedeceksiniz. LCD ekrana sahip cihaz, bu olumlu özelliği sayesinde görüntüleri son derece net şekilde almanızı sağlar. Resimlerin ve videoların kaydedilmesi için 8 GB'a kadar olan SD kartları desteklediğini de belirtmek gerekiyor.

Ürünü İncele

3. İnce tasarım: Yale LCD Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü


Hırsızlardan korkma devri bitti! Evinizi daha güvenli hale getirecek en iyi dijital kapı dürbünleri

Ultra ince tasarımıyla tam bir teknoloji harikası olarak adlandırabileceğimiz Yale LCD Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü, LCD ekranı sayesinde dışarıda olan biten her şeyi görmenize yardımcı olur. Görüntü kalitesini etkileyen geniş açı ise etrafta bulunanları da görmenize yardımcı olur. Yüksek çözünürlüklü dijital kapı dürbünü tavsiyesi isteyenlere önerebileceğimiz ürünler listesinde bulunan dürbün, kolayca kurularak hemen kullanılmaya başlanabiliyor. Kısa bir süre içerisinde kurulabilen ürün ile tanıştığınıza çok memnun kalacaksınız. Yale LCD Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü'nü hemen incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Ürünü İncele

4. Kompakt tasarım harikası: Heayzoki Dijital Kapı Camı


Hırsızlardan korkma devri bitti! Evinizi daha güvenli hale getirecek en iyi dijital kapı dürbünleri

Kompakt tasarımı ile kullanımı son derece kolay olan Heayzoki Dijital Kapı Camı, güvenilirliği sebebiyle çok sık tercih edilen modeller arasında bulunuyor. derecelik geniş açılı lens özelliği ile sadece kapı önünde bulunan kişiyi değil, etraftakileri de rahatlıkla görmenizi sağlayan cihaz 3,5 inç büyüklüğünde. HD görüntü kalitesine sahip ürün sayesinde kapı önünde olan biten her şeyi gerçekçi ve net olarak görebilirsiniz. Önerebileceğimiz modeller arasında dikkat çekici bir yere sahip olan kapı dürbünü, kameralı çalışma sistemiyle sizi büyük bir dertten kurtarır!

Ürünü İncele

5. Son teknoloji ürünü: S-Link Swapp SL-EG22 p HD TF Kartlı Kameralı Akıllı Kapı Zili


Hırsızlardan korkma devri bitti! Evinizi daha güvenli hale getirecek en iyi dijital kapı dürbünleri

Son teknolojinin en büyük nimetleri arasında bulunan S-Link Swapp SL-EG22 p HD TF Kartlı Kameralı Akıllı Kapı Zili, günümüz teknolojisinde her evde mutlaka bulunması gereken bir ürün. Wi-Fi destekli dijital kapı dürbünü modelleri arasında dikkat çekici bir yere sahip olan cihaz ile tanıştıktan sonra kapınızın önünde gerçekleşen her şeyden haberdar olabileceksiniz. Ürünün üretiminde kullanılan kaliteli malzemeler, onun dayanıklılığını arttırarak daha uzun süreler boyunca çalışmasına yardımcı olur. Evinizi güvende tutmanıza katkı sağlayacak ürüne mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Ürünü İncele

6. Şarj edilebilen bataryasıyla: Cuppon Akıllı Kablosuz Wifi Kamera Kapı Zili


Hırsızlardan korkma devri bitti! Evinizi daha güvenli hale getirecek en iyi dijital kapı dürbünleri

Şarj edilebilen bataryasıyla mükemmel bir kullanım kolaylığı sağlayan Cuppon Akıllı Kablosuz Wifi Kamera Kapı Zili, çift yönlü ses aktarma teknolojisi ile daha aktif bir kullanım özelliği sunuyor. Maksimum GB büyüklüğünde hafıza kartlarını da destekleyen cihazınızla çekilen bütün videoları istediğiniz zaman kaydedebilirsiniz. Bataryası tükendikten sonra ise şarja bağlayarak kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu yönüyle de pil ya da enerji israfında bulunmayan cihazı, günümüz teknolojisinde her evde mutlaka bulunması gerekenler listemize eklemesek olmazdı!

Ürünü İncele

7. Kablosuz kullanılabilen: Fonri Wi-Fi Akıllı Kapı Zili


Hırsızlardan korkma devri bitti! Evinizi daha güvenli hale getirecek en iyi dijital kapı dürbünleri

Kablosuz olarak kullanım özelliği sağlayan Fonri Wi-Fi Akıllı Kapı Zili, hiçbir ek donanıma ihtiyaç duymadan internet bağlantısı üzerinden rahatlıkla çalışır. Evinizde, iş yerinizde ya da koruma altına almak istediğiniz her yerde tercih edebileceğiniz ürün sayesinde dışarıda kim var derdine son vereceksiniz. Cihaz, kimin geldiğini görerek kapıyı açmadan önce önlem almanızı sağlar. Hareket algılama sensörü ise ürünün olumlu özelliklerinden bir diğeri. HD görüntü kalitesi ve gece görüş özellikleri bulunan dijital dürbün, tam bir performans sağlayarak kullanıcılarını şaşırtmayı başarıyor.

Ürünü İncele

8. Gece görüş fonksiyonuyla: LAOJIA Kapı Zili Kapı Görüntüleyici Kamera Kapı Gözetleme Deliği


Hırsızlardan korkma devri bitti! Evinizi daha güvenli hale getirecek en iyi dijital kapı dürbünleri

Gece görüş fonksiyonu bulunan LAOJIA Kapı Zili Kapı Görüntüleyici Kamera Kapı Gözetleme Deliği, güvenliğinizi üst seviyeye çıkaran araçlardan bir diğeri. Kapıya gelen ziyaretçileri görüntüleme ve anlık video kayıt gibi birçok olumlu özelliğe sahip olan cihaz, derecelik geniş bir açı ile görüntüyü sizlere aktarır. Böylece sadece kapı önünde değil, etrafta da neler olup bittiğini görerek kendinizi daha güvende hissedersiniz. Evde, iş yerinde ya da ofiste; mekân fark etmeksizin istediğiniz her yerde kullanmaya devam edebileceğiniz cihazın hayatınızı büyük oranda kolaylaştıracağını söyleyebiliriz.

Ürünü İncele

9. Kalitesiyle adından söz ettiren: Yale Serisi LCD Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü


Hırsızlardan korkma devri bitti! Evinizi daha güvenli hale getirecek en iyi dijital kapı dürbünleri

Kalitesiyle adından söz ettiren görüntülü kapı dürbünü deneyimi ile daha yakından tanışmak ister misiniz? Cevabınız "Evet!" ise Yale Serisi LCD Ekranlı Dijital Kapı Dürbünü sizlere tavsiye edebileceğimiz, akıllı görüntüleme cihazları arasında bulunuyor. İdeal ekran boyutlarına sahip kapı önü kamerası, her evde mutlaka bulunmalı. Zil çaldığında kapı önünde kim olduğunu görerek kendinizi daha güvende hissedeceksiniz. Güvenlik sektörünün ön plana çıkan markaları arasında bulunan firmanın ürettiği fotoğraf ve video çekmeyi de destekleyen dijital kapı dürbünü, evinize çok iyi gelecek!

Ürünü İncele

Yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesi: Fockety Dijital Kapı Gözetleme Deliği


Hırsızlardan korkma devri bitti! Evinizi daha güvenli hale getirecek en iyi dijital kapı dürbünleri

Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Yüksek çözünürlüklü görüntü kalitesiyle aldığınıza pişman olmayacağınız Fockety Dijital Kapı Gözetleme Deliği, evinizi daha güvenli bir hâle getirmek için özel olarak tasarlandı. LCD ekranlı monitöründen kapının önünde bulunan tüm misafirlerinizi izleyebilir, böylece her zaman daha hazırlıklı davranabilirsiniz. 2,4 inç büyüklüğüne sahip olan ekran monitör, düşük güç tüketiminde bulunurken aynı zamanda yüksek çözünürlüklü görüntü deneyimini yaşatır. derece geniş açılı lensine sahip olan cihaz sayesinde kapınızın dışında olan biten her şeyin farkına varacaksınız. Dijital kapı dürbünü hayatınıza girdikten sonra dışarıdakini görmeden kapı açma tedirginliğine son verin!

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir