fortnite 7 sezon savaş bileti / Buz Kralı | Fortnite Wikia | Fandom

Fortnite 7 Sezon Savaş Bileti

fortnite 7 sezon savaş bileti

Epic Games&#;in popüler battle royale oyunu binilebilir hayvanlar (domuzlar,kurtlar), Indiana Jones ve Darth Vader&#;ın içinde bulunduğu bir savaş biletiyle birlikte dopdolu bir sezonu geride bırakıyor. Fortnite oyuncuları şimdiden 4. sezonun ne zaman başlayacağını ve içerisinde onları bekleyen sürprizleri merak ediyor.

Son sezon gelen Gerçeklik Ağacı sayesinde adada işler değiştikçe, büyük bir etkinlikle olayların doruğa ulaştığını ve 4. sezon için haritanın yeni bir şeye dönüştüğünü görebiliriz. Yeni sezon için hala onaylanmamış veya tamamlanmamış birçok içerik olsa da gelecek sezonun savaş bileti ve adada olacaklar hakkında bazı bilgilere sahibiz. Bu içeriğimizde Fortnite bölüm 3 sezon 3 bitiş tarihi hakkında bildiğimiz tüm ayrıntıların yanı sıra gelecek sezonun ne zaman başlayacağına ilişkin tahminleri ve en son sızdırılan Savaş Bileti kostümlerini bulacaksınız.

Fortnite 4. sezon 3. bölüm ne zaman başlayacak?

Fortnite

Fortnite bölüm 3 sezon 3, 17 Eylül Cumartesi günü sona ereceğini biliyoruz. Çünkü savaş biletinin süresinin dolması planlanıyor. Fortnite&#;ın yeni sezonları her zaman genellikle gece boyunca süren uzun bir kapalı kalma süresinden önce gelir, bu nedenle bölüm 3 sezon 4&#;ün mevcut sezon bittikten sonraki gün başlaması mantıklıdır. Bu nedenle sezon 4 için verebileceğimiz başlangıç tarihi 18 Eylül Pazar günüdür.

Yeni sezon savaş biletinde bizleri neler bekliyor?

Fortnite&#;ı ücretsiz oynayabilseniz de Savaş Biletini ( V-Papel) satın almak size tonlarca ekstra avantaj sağlayacaktır. Bilmeyenler için her sezonun savaş bileti içerisinde birbirinden güzel kozmetik öğeler ve V-Papel gibi çeşitli ödüller barındırıyor. V-Papeller ise içerik mağazasından beğendiğiniz bir kozmetiği ve savaş biletini satın almanızı sağlar. Oyundan gerçek parayla V-Papel satın almasanız bile onları ücretsiz edinmenin birkaç yolu mevcuttur. Buraya tıklayarak Fortnite&#;da nasıl ücretsiz V-Papel alabileceğinizi öğrenebilirsiniz.

4. Sezonun savaş bileti hakkında henüz onaylanmamış ayrıntılar olsa da işte karşınızda gelecek sezon oyuncuları bekleyen bazı kostümler👇

GWEN STACY/ SPIDER-GWEN

Önümüzdeki sezonda gelecek bir crossover kostümü için şimdiye kadarki en büyük sızıntı Gwen Stacy veya Spider-Gwen oldu. Bu kostüm, Spider-Verse çizgi romanından çıkan Spider-Man&#;in bir versiyonudur. Örümcek Adam&#;ın Peter Parker&#;ın değil, Gwen Stacey&#;nin Örümcek tarafından ısırıldığı alternatif bir versiyonu.

Bu kostümün savaş biletinin en sonunda bulunması bekleniyor. Çünkü Marvel karakterleri genellikle detaylı olur ve seviye &#;de açılabilir hale gelir. Daha önce birçok Örümcek Adam kostümü oyuna eklenmişti. Şimdi sıra Spider-Gwen&#;de görünüyor ve bu akıllara gelecekte Miles Morales&#;in oyuna eklenebilir mi? sorusunu getiriyor.

GOTH MEOWSCLES

Goth Meowscles, yeni sezonda oyuna girmeye hazır yeni orijinal kostümlerden biridir. Bu kostüm, popüler Fortnite orijinal karakteri Meowscles&#;ı alıp onu gotik bir tarza büründürüyor.

PARADIGM KOSTÜMLERİ

Bu sezon gelmesine kesin gözüyle baktığımız en garanti kostümlerden biri de paradigma kostümleridir. Çünkü bu kostümler şu anda oyunun dosyalarında bulunuyor.

ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR KOSTÜMLER

Epic her sezon bazı kaplamaları ankete koyar ve oyuncuların savaş biletinde görmek istedikleri kostümleri seçmesini ister. Ankete koyulması beklenen kostümleri yukarıda bulunan dördüncü fotoğraftan göz atabilirsiniz.

Ayrıca birkaç sızıntı Ninja Kaplumbağalar ve bazı varyasyonlu Iron Man zırhlarınında oyuna eklenebileceğini belirtiyor. Bu kostümler dışında birçok farklı silah görünümü ve kozmetik öğelerini yeni savaş biletinde göreceğinizden şüpheniz olmasın.

Mağazada neler olacak?

Fortnite

Savaş biletine gelen kostümlerin hepsi oldukça önemli gözüküyor, peki ya mağaza kostümleri? Bu konuda sizlere verebileceğimiz birkaç ipucuna sahibiz.

Gelecek sezon Cadılar Bayramı&#;nı kapsayacak. Bu, korkunç kostümleri serbest bırakmak için mükemmel bir zaman gibi görünüyor. Sezon boyunca Cadılar Bayramı temalı öğeleri mağazada bekleyebiliriz. Önceki sezonlarda görünen, ölümsüz Peely Bone kostümü ve Fortnitemares gibi birçok paketin mağazaya geri dönüş yapacağını görebiliriz.

Fortnite sezon 4 harita değişiklikleri

Fortnite

Sezon 3 oyuna Gerçeklik Ağacı&#;nın içinde bulunduğu yeni mekanlar ve oyuncuların ağaçlarda silah yetiştirmesine olanak sağlayan birkaç yeni mekanik eklemişti.

Topluluk yaratıcıları birkaç harita konsepti yayınladı, ancak henüz hiçbir şey doğrulanmadı. Ancak, çoğu kişi oyundaki haritanın büyük ölçüde değişeceğine inanıyor. Şu anda 4. sezon için harita değişiklikleri açıklanmadı ve bunların ortaya çıkması biraz zaman alabilir.

İlginizi Çekebilir: Yeni Başlayanlar İçin Fortnite Rehberi: Oyunun Sistem Gereksinimleri Nedir, Nasıl Oynanır?

dca resmi 06 01

Kıyafet[]

Bu makale teorik bilgiler ve/veya hayran yorumu içermektedir.

Bu sayfadaki bilgilerin bir kısmı gerçek anlamda doğru ve kesin olmayabilir.

Buz Kralı

Ortaya Çıkış

Bölüm 1: Sezon 7

Daha önceden bir ismim vardı. Ama ben "Buz Kralı" olarak tanınırım ve hizmet ederim.

—Buz Kralı

Sadece "Buz Kralı" olarak bilinen hükümdar, Bölüm 1'deki Sezon 7 ve Sezon 8'in ana kahramanıdır. Buz Kralı, kendisini, kalesini ve Mahkum'u buza hapsetmeden önce Buz Ayı'na hükmederdi.

Güçleri ve Yetenekleri[]

Geçmiş[]

Bölüm 1 Öncesi[]

Çağlar önce, Buz Kralı ve onun cesur müttefikleri, güç barındıran nesneleri arayıp toplamaya başladılar. Bu güçler olmaması gerekecek kadar tehlikeliydi. Ama Mahkum (Ateş Kralı), Buz Kralı'nın en sadık yoldaşı, bu nesneleri ve güçleri Tüm Evrenleri'i kendi isteklerine göre değiştirmek için kullanmak istedi. Bunun yüzünden Buz Kralı, Mahkum'u, onun muhafızlarını ve kalesinde elde ettiği her şeyi dondurmak zorunda kaldı. Daha sonradan Buz Ayı'nı izole ve güvenli olduğunu düşündüğü Gerçeklik Sıfır'a getirdi.

Sezon 7 Öncesi[]

Buz Ayındaki kozmik bir fırtınada, Buz Ayı'nın kaleyi de barındıran bir parçası Athena Adasının okyanusuna düşer ve 7. Sezonun başında adaya ulaşana kadar sürüklenir. 7. Sezonun devamında, Donmuş Doruk'taki zindanın buzları erimeye başladığında Mahkum'un kaçmasına sebep olur.

Sezon 7[]

Mahkum'un adada kaosa neden olmasını önlemek için Buz Kralı, Küp'ün bir parçasını alıp ve onu Buz Fırtınası'nı serbest bırakmak ve Küp Canavarlarına benzer bir Buz Canavarları ordusu olan Buz Lejyonu'nu çağırmak için kullanır. Buz Kraliçesi, Buz Kralı'na yardım ediyor gibi görünmektedir. Ancak bu boşunadır, Mahkum kaçmayı başarır, Kaledeki yumurtaları da yanına alır, güçlerini geri kazanır ve Buz Lejyonu'nu mağlup eder.

Sezon 8[]

Ateş Kralı adada bir volkan yaratır ve bu volkanı aktifleştirerek Eğik Evler, Perakende Pazarı ve diğer bölgelerde de hasara neden olur. Öte yandan volkan Donmuş Doruk'a da hasar vermiş ve 9. Sezonda Canavar'ın uyanmasına sebep olmuştur. Canavar uyandığında Kaleyi ve buzulun bir kısmını sırtında taşımaktaydı, ama kale Nihai Hesaplaşma etkinliğinde yok oldu.

Sezon 9 Öncesi[]

Buz Kralı Sezon 8'in sonlarına doğru Mahkum ile yaptığı bir savaşta onu ve ordusunu alt eder ve Mahkumu donmuş vaziyette Battle Royale Adasındaki Okyanusun derinliklerine gönderir. Daha sonra Buz Kralı adayı terk ederek Buz Ayı'na geri döner. Mahkum hala daha suyun altında donmuş vaziyettedir.

Fortnite X Marvel: Sıfır Savaşı[]

Ajan Jones, Shuri, Wolverine, Gizemli ve Spider-Man, Buz Ayı'nda Doktor Doom'u ararken Buz Kralı'nın kalesine rastlar. Buz Kralı'nın bir hayaletimsi bir görüntüsü belirir ve onlara hikayesini anlatır. Hikayesi sona erdikten sonra, Buz Ayı'nın bu dondurucu soğukluğundan sağ çıkabildikleri için onları tebrik eder. Bunun büyük bir onur olduğunu söyler ve "özgür kalmak için çok tehlikeli" oldukları için onları dondurup kendi koleksiyonuna eklemekten bahsetmektedir.

Fortnite: Bölüm 3 Sezon 4 Savaş Bileti: Tüm Ödüller ve Kozmetikler

Fortnite Bölüm 3 Sezon 4 artık yayında ve yeni savaş biletini satın alan (veya Fortnite Tayfası aboneliği aracılığıyla erişim elde eden) oyuncular için &#;den fazla ödülün hepsi burada. Bu sezonun savaş bileti bir kez daha sahnenin merkezinde yer alan sekiz açılabilir kostüm sunuyor. Burada, bu sezon oyunculara sunulan tüm savaş bileti ödüllerinin bağımsız resimlerini ekledik. Bunlar arasında, The Seven&#;ın modern görünümüne daha iyi uyan güncellenmiş bir görünüm alan The Paradigma da yer alıyor.

Yıllar önce oyun içi mağazada kısa bir süreliğine satıldı, ancak o zamandan beri hiç satılmadı, bu da orijinal kostümü oyunda sahip olunabilecek en nadir şeylerden biri haline getirdi. Şimdi ise savaş biletine sahip tüm oyuncular için 1. seviye ödül olarak hemen açılacak. The Paradigma&#;nın bu yeni versiyonu aynı zamanda Joel McHale, Rahul Kohli ve Fortnite&#;ın etkileyici seslendirme kadrosunda Dwayne &#;The Rock&#; Johnson gibi büyük isimlere katılan aktör Brie Larson tarafından seslendirildi ve modellendi.

Biletin başka bir yerinde, Meowscles&#;ın yeni bir Hot Topic benzeri versiyonunu bulacaksınız. Meow Skulls&#;un kasvetli adını kullanan bu iki ayaklı kedinin heyecanlanmaya vakti yok çünkü hayatın doğasında var olan anlamsızlık hakkında kara şiirler yazmakla çok meşgul.

Hikaye hayranları için en büyük yeni eklenti, bir zamanlar hayranlar tarafından The Bloomwatcher olarak bilinen ve bu sezon hikayenin ana kötü adamı olarak çıkış yapan The Herald. Bu sezonun sezon ortası kostümü olduğu için, &#;den fazla seviyeyi ilk günde satın alanlar veya açankar arasında bile hemen bulunamayacak.

Açılabilir 8 kostümün tamamının ne olduğunu öğrenmek istiyorsanız, aşağıdaki listeye göz atın:

  • The Paradigm
  • Bytes
  • Meow Skulls
  • Spider-Gwen
  • Lennox Rose
  • Grriz
  • Twyn
  • The Herald

İster yeni ifadeler, yükleme ekranları, planörler arıyor, ister sadece her şeyi toplamda görmek istiyor olun, işte tüm Fortnite Bölüm 3, Sezon 4 savaş bileti ödüllerinin sayfa sayfa eksiksiz bir galerisi.

Fortnite Bölüm 3 Sezon 4 Savaş Bileti

Savaş biletini sayfa sayfa kaydırmalı bir şekilde sizlere sunacağız. Hadi başlayalım!

1. Sayfa

2. Sayfa

3. Sayfa

4. Sayfa

5. Sayfa

6. Sayfa

7. Sayfa

8. Sayfa

9. Sayfa

Sayfa

  • Fortnite
  • Fortnite

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası