diesel deri saat kordonu / Saat Kordonu Diesel Uyumlu Modeller

Diesel Deri Saat Kordonu

diesel deri saat kordonu

Diesel Saat Kordonu

Diesel, İtalya’da temeli atılan kadın, erkek, çocuk giyim markasıdır. Modaya alternatif bir enerji katma düşüncesiyle yaratılan markanın ürünleri, zamanla popüler giyim ürünleri haline gelir. Ürettiği ürünlerin yanı sıra tasarladığı saatlerle moda ikonu haline gelen marka, saatler için tasarladığı kordonlar ile ön plana çıkar. Hem kadın hem de erkek giyimin tamamlayıcı parçası olan saatler ise markanın öne çıkar ürünleri haline gelir. Diesel her renge, zevke uygun ürünler üretir. Tasarladığı saatlerle beğenileri kazanan marka, uzun bir kullanım ömrü de sunar. Üretilen saatler için kullanışlı Diesel kayış modelleri tasarlar. Bu kordonlar ayrı satılır ve böylece saatin kayışını istediğiniz zaman dilediğiniz renkte, modelde değiştirme fırsatı sunar. Diesel saat kordonunda kullanılan malzeme ile dikkatleri üzerine çeker. Özellikle deri materyalde olması ile Diesel saat kayışı kombinlerinize uyum sağlar. En sık tercih edilen modeller arasında ise Diesel saat çelik kordonu yer alır. Çelik modeller, parlak ve göz alıcı gümüş rengi ile her kombinize uyum sağlar. Kıyafetlerinize uyumlu hale gelen Diesel kol saati kordonu ile bileğinize uygun uzunluğu seçebilirsiniz. Bileğinizin ölçüsünü ise mezurayı bilek çevrenize sararak ölçebilirsiniz. Bu ölçü hem saat alırken hem de kordon boyu seçerken size yardımcı olur. Tüm modeller antialerjik özelliği sahiptir. Böylece hassas cildinize alerji yapmaz. İhtiyacınız olan tüm Diesel modellerini Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.

Beğeni Toplayan Diesel Saat Kordon Modelleri

Beğeni Toplayan Diesel Saat Kordon Modelleri

Saatler günlük hayatımızın vazgeçilmez parçasıdır. Plan yaparken zamanı yakalamanızı sağlayan en etkili aksesuardır. Saat seçerken ne kadar dikkatli ve titiz davranıyorsanız kordon seçerken de o denli titiz davranılmalıdır. Ürünler direkt olarak tenle temas ettiği için alerji yapmamasına özen gösterilmelidir. Kaliteli materyal kullanılarak tasarlanan ve tamamlayıcı parça haline Diesel kordonları sayesinde hem tarz hem de şık olabilirsiniz. Bileğinizin ölçüsünü belirledikten sonra materyal, tarz ve rengi de belirlemelisiniz. Bu materyaller arasında çelik, silikon, altın, gümüş seçenekleri mevcuttur. Dilediğiniz renkte seçebildiğiniz Diesel ürünleri ile tarzınızı yansıtabilirsiniz. Diesel saat aldıktan sonra kordonunu istediğiniz gibi değiştirebilme pratikliği ile müşterilerin tercihi haline gelir. Kordon alırken uzunluğuna dikkat etmelisiniz. Her model bileğinize uyum sağlamayabilir. Bu nedenle kayış seçerken bileğinizi ölçmeli ve ölçünüze göre ürün seçmelisiniz. Diesel 24 mm, 26 mm saat kordonu sayesinde bileğinize uyumlu uzunluğu tercih edebilirsiniz. Çeşitli ürün boyları ile bileğinize uyum sıkıntısı yaşamadan birbirinden farklı kayış modellerini seçebilirsiniz. Diesel saat kordon ölçüleri sayesinde bileğinize uygun ölçüyü seçebilir ve rahatça kullanabilirsiniz. Bileğinize uyum sağlayan ürünü seçtikten sonra materyaline karar vermelisiniz. Müşterilerin tercihlerinin başında spor görünümleri ile silikon kayışlar gelir. Diesel silikon kordon modelleri günlük kombininize uyum sağlar. Spor giyim tarzını yansıtan silikon kordonlar sayesinde kombinlerinize rahatça entegre edebilirsiniz. Bu ürünler antialerjik yapıya sahiptir. Anti alerjik yapısı sayesinde cildinizde zarara sebep olmaz. Kordon 30 mm uzunluğunda olması ve yumuşak silikon yapısıyla size rahat bir kullanım sağlar. Kaliteli yapısıyla öne çıkan Diesel çelik kordonu ise giyiminize şıklık katar. Çelik modeller spor ve şık tarzın harmanlanmış formu olarak beğenileri toplar. Özellikle gümüş, altn, gri, siyah renkleri ile öne çıkar. Diesel metal kordon parlak tasarımı ile göz kamaştırır. Müşterilerin beğenisine sunulan Diesel metal saat kordonu keskin çizgileri ile şık bir görünüm sağlar. Metal kayışlar çelik kordonlarla eşdeğer yapıya sahip olmasıyla aynı performansı almanızı sağlar. Ürün seçerken kıyafetinize uyum sağlaması da önemlidir. Dikkat çekici ürün renklerine Trendyol’dan göz atabilirsiniz.

Her Tarza Uygun Diesel Kordon Alternatifleri

Her Tarza Uygun Diesel Kordon Alternatifleri

Doğru saat seçiminden sonra ikinci adım ona uygun kordonun rahatça seçilmesidir. Ürünü seçerken konforunuza, giyiminize uygun şekilde olmasına dikkat etmelisiniz. Bunun yanı sıra seçim yaparken dikkat edilmesi gereken bir diğer özellik dayanıklılıktır. Bütün gün bileğinize taktığınız kayışın günlük hayata uyum sağlayan yapısı olmalıdır. Bu özelliğiyle Diesel erkek saat kordonu özel olarak dayanıklı yapısıyla tere ve neme dayanıklıdır. Şıklık yaratan bir diğer unsur ise materyalin derinin olmasıdır. Deri, bileğinizde şık durmasının yanı sıra kombinlerinizle uyum sağlamasıyla öne çıkar. Diesel deri kordon saat hava alan yapısı sayesinde pratik kullanım sağlar. Diesel deri kayışlar dikkat çekici renkleri ile göze çarpar. Kullanacağınız modellerin orijinal olmasına dikkat etmelisiniz. Orijinal ve paslanmayan Diesel çelik kordon saat hem cildinize kaşıntı, kızarıklık yapmaz hem de uzun süre kullanım ömrü sağlar. Her ortama ve giyime şıklık sağlayan çelik modeller sizin tarzınızı yansıtacak şekilde tasarlanır. Günlük kullanıma uygun olan Diesel saat kordonu plastik her kıyafetinize uyum sağlarken aktif günlük yaşantınıza da ayak uydurur. Diesel saat beyaz, kırmızı kordonlar pek çok kombinle uyumlu olması ile müşterilerin dikkatini çeker. Diesel her koşula ve her tarza ürettiği saatlerle öne çıkarken, kayışları ile müşterilerin beğenisini kazanır. Uzun kullanım ömrü için kayışın temizliği düzenli bir şekilde yapılmalıdır. Ayrıca zaman içinde kayışlar parlaklığını kaybedebilir. Temiz ve parlak bir görünüm için ihtiyacınız olan malzemeler ılık su ile bulaşık deterjanıdır. Hazırladığınız kabın içine kordonları atıp beş dakika kadar bekletebilirsiniz bu sayede aralarına biriken kirleri çıkartabilirsiniz. Daha sonra ılık suyla duraladığınızda hem temiz hem de parlak bir görünüm elde edersiniz. Tarzınızı tamamlayacak seçenekleri Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.

Diesel Kordon Fiyatları

Diesel Kordon Fiyatları

Saat kayışları size uygun uzunluğa, renge ve yapıya sahiplerdir. Kayışlar tarzınıza ayrı bir hava ve özellik katar. Diğer yandan tarz tamamlayıcı bir parça olarak da görünür. Yarattığınız kombine uygun kayışlar ile tarzınızı yansıtabilirsiniz. İster spor ister şık olsun tüm Diesel seçenekleri istediğiniz stili yansıtmada size yardımcı olur. Birçok tarzda çıkardığı modellerle müşterilerin beğenisini kazanan Diesel saat kordonu orijinal görünümüyle göze çarpar. Ayrıca tasarladığı Diesel hasır kordonlar ile trendleri yakalayabilirsiniz. Hem şık hem spor görünen hasır kayışları zarif duruşlarıyla gönlünüzü fetheder. Özellikle kadınların bir numaralı tercihi olan Diesel saat hasır kordonlar erkeklerin de tarzına uyum sağlamasıyla favori parçaları haline gelir. Ayrıca hasır saat kayışları bileğinize göre kolay bir şekilde ayarlayabilirsiniz. Üzerindeki tokayı ayarlamak istediğiniz yere rahatça itebilir ve sabitleyebilirsiniz. Daha şık bir görüntünün yanı sıra kararma yapmayan Diesel metal saat kordonları tarzınızın tamamlayıcı parçası haline gelir. Metal kayışlar spor giyime ayak uydururken şık görüntünüze de yansıtmanızı sağlar. Uyurken bile kolunuzdan çıkarmadığınız saatleriniz kirlenebilir. Özellikle sportif olan silikon kayışlar temizliğe ihtiyaç duyar. Bu tarz kayışları temizlemek diğer kayışlara göre daha basittir. Aseton gibi kimsayalar maddeler değdirmeden sadece nemli bir bez kolayca temizleyebilirsiniz. Dar alanları ise kulak çubuğu yardımı ile rahatça dezenfekte edebilirsiniz. Eğer saatinizin su geçirmez özelliği varsa ılık suda bekletme işini tek parça şekilde uygulayabilirsiniz. Kendinizi ifade edebileceğiniz ve tarzınıza uygun seçenekleri Trendyol’da inceleyebilirsiniz. Diesel’in satışa çıkardığı birbirinden çekici ürünler arasından kolayca sipariş verebilirsiniz. Diesel saat kordon fiyatlarına Trendyol aracılığıyla ulaşabilir, avantajlı fiyatlar ile satın alabilirsiniz.

Erkek Saat

Kol saati, günlük kullanımda en çok tercih edilen aksesuarlardan biri olarak öne çıkar. Özellikle erkeklerin en sık kullandığı tamamlayıcı parçalardandır. Şık olduğu kadar işlevsel de bir aksesuar olan saatler, stilinizi yansıtmada en iyi ürünlerden biridir. Erkek saat seçenekleri oldukça geniş bir yelpazeye sahip olduğu için farklı tarzlara hitap eden modeller bulmak mümkündür. Klasik şık, sportif, minimal, ikonik gibi farklı tasarımlara sahip pek çok erkek saat vardır. Bunları kullanım alanınıza uygun olarak tercih edebilir ve stilinizin her zaman bir adım öne çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Erkek kol saatlerinde bu kadar fazla model olmasının yanında fiyat konusunda da geniş bir aralık söz konusudur. Markaya, modele, seriye, tasarıma, malzemeye ve saatin özelliklerine göre fiyatlar değişiklik gösterir. Bu sayede her bütçeye uygun bir saat modeli bulmak mümkündür. Erkek saat kategorisinde yer alan alternatifler, hem tarzınız hem de bütçeniz için çok sayıda model sunar.

Erkek Kol Saati Markaları

Saat markaları, erkek kullanıcılar için pek çok model sunar. Bu markalar, çeşitli özellikleri ile öne çıkmış ve erkeklerin saat ihtiyaçlarını karşılamıştır. Erkek saat modelleri söz konusu olduğunda özellikle İsviçre kökenli saat markalarının öne çıktığını söylemek mümkündür. İsviçre yapımı saatler, hem dayanıklı yapıları hem de hassas mekanizmaları ile saat sektöründe öncüdür. Ayrıca teknolojinin gelişmesiyle, bu saat markaları çok daha ileri düzey modeller üretmiştir. Bu sayede daha zengin bir ürün yelpazesi sunarak geniş kitleye hitap ederler. Kalite ve şıklıktan ödün vermeden üretim yapan en iyi saat markalarından erkek saat alabilirsiniz. Farklı modeller ve işlevlere sahip saatler arasından ihtiyaçlarınıza ve zevklerinize uygun olarak seçim yapabilirsiniz.

Rado Erkek Saatleri

Dünya çapında tanınan bir marka olarak öne çıkan Rado, erkekler için çok sayıda saat modeli sunar. Bir İsviçre markasıdır ve saat konusunda öncüdür. Bu sayede yüksek performans gösteren saat çeşitleri üretir. Yenilikçi teknolojileri kullanarak tasarladığı saatler, dayanıklı ve konforlu yapılarıyla öne çıkar. Her saatte bulunan işçilik detayları ise bu ürünlerin farkını ortaya koyar.

Rado erkek saatleri, modern ve klasik tarza hitap eden TrueSquare serisi ile günlük kullanımın vazgeçilmezi olmuştur. Bu saatlerde kullanılan yüksek kaliteli seramik, hem şık hem de dayanıklıdır. CaptainCook serisi ise ileri teknoloji ve seramik kalitesini bir araya getirir. Özellikle dalış için ideal saat modelleri sunar. Florence serisinde bulunan saatler ise gösterişli tasarımın yanı sıra zarif bir görünüme sahiptir. Dünyanın ilk çizilmeyen saat modelini sunan Rado, The Original serisi ile devrim yaratmıştır. Kadran içinde hem saat hem de takvim olduğu için çok yönlü kullanım imkanı verir.

Geniş bir koleksiyona sahip olan Rado, erkek kol saati modellerinin tümünde üstün kaliteli malzemeler kullanılmıştır. Bu sayede darbelere, aşınmaya ve paslanmaya karşı direnç gösteren saatlere sahip olabilir ve uzun ömürlü kullanım olanağı elde edebilirsiniz. Paslanmaz çelik, kumaş, deri gibi çeşitli kayış malzemeleri ile üretilen bu saatler, kullanım alanınıza uyum sağlar.

Tissot Erkek Saatleri

Saat sektörünün güvenilir ve öncü markalarından biri olan Tissot, erkek saat kategorisinde pek çok modele sahiptir. Farklı özelliklere sahip bir sürü saat ürettiği için her ihtiyaca hitap eder. Tissot saatlerde genellikle kuvars ya da otomatik mekanizmalar kullanılır. Safir kristal cam kullanılarak üretilen ekranı da hem parlamaları önler hem de çizilmeye dayanıklıdır. Ayrıca paslanmaz çelik veya deri kordona sahip olan bu saatler, kullanım ömrü açısından da avantaj sunar.

Tissot erkek saatleri hem günlük hem de profesyoneller için uygundur. Çünkü bazı saat modellerinde birden fazla fonksiyon bulunur. Örneğin; tarih göstergesi, kronometre, saniye göstergesi, ikili saat dilimi gibi özelliklere sahiptir. Böylece gün içinde birden fazla ihtiyacınızı karşılayabilir. Ayrıca profesyonel dalışlara uygun metreye kadar su geçirmez saat modelleri de vardır.

Tasarım olarak bakıldığında minimal, sade, gösterişli, ikonik, sportif gibi pek çok tarza hitap eden erkek saat modelini Tissot’da bulmak mümkündür. Aynı zamanda dayanıklı yapıya sahip oldukları için şıklıklarını da uzun süre koruyabilirler. Bu sayede Tissot erkek saatleri hem tasarımlarını koruyarak hem de işlevsel bir şekilde uzun süre kullanabilirsiniz.

Tissot saat serileri arasında spor tutkunlarına hitap eden modeller bulmak da mümkündür. Bu sayede yalnızca günlük kullanım ya da klasik şıklık için değil, sportif antrenmanlar ve outdoor aktiviteler için de Tissot erkek saatlerini tercih edebilirsiniz.

Casio Erkek Saatleri

Saat sektöründe önde gelen markalardan biri olan Casio, pek çok erkeğin ilk tercihleri arasındadır. Gerek geniş model yelpazesi gerek ürün kalitesi ile farklı kitlelere hitap eden Casio, erkek saat modellerinde aradığınız kriterlere uygun seçenekleri rahatlıkla bulabilirsiniz. Casio erkek saatleri, hem kullanım kolaylığı hem de uzun ömürlülük sunar. Çünkü gelişmiş teknolojiler kullanılarak üretilirler. Özellikle darbe emici materyal kullanarak ürettiği saat modelleri ile öne çıkar. Bu saatler, outdoor etkinlikler için ideal olduğu gibi hafif yapıları sayesinde konforlu kullanım imkanı sunarlar.

Casio erkek saati modellerinin pek çoğunda bulunan fonksiyonlar da bu saatlerin öne çıkmasını sağlamıştır. Kronometre, takvim, alarm gibi klasik işlevlerin yanı sıra aydınlatma, dünya saatleri, bluetooth, uygulama gibi özellikleri sayesinde çok yönlülük sağlar. Ayrıca profesyonellere uygun olarak metreye kadar su geçirmez saat modelleri de vardır. Bu sayede dalış esnasında bile güvenle kullanabilirsiniz.

Casio erkek saatlerinin en sevilen özelliklerinden biri analog ekranın yanı sıra dijital ekranlı modeller de sunmasıdır. Aynı zamanda hem analog hem de dijital ekran tipini tek kadranda birleştiren modeller de vardır. Hem modern hem de geleneksel tasarımlara sahip erkek saat modellerine Casio sayesinde ulaşabilirsiniz. Tasarım açısından bakıldığında da retro, sportif, klasik, minimal gibi farklı stillere uyum sağlayan pek çok model bulabilirsiniz.

Edox Erkek Saatleri

Bir İsviçre markası olan Edox, tüm saat modellerinde maksimum kaliteyi ön planda tutarak üretim yapar. Kordon malzemesi olarak paslanmaz çelik, titanyum, silikon veya deri kullanılmıştır. Tüm bu materyaller üstün dayanıklılığa sahip olduğu için saatler sağlamlığını uzun süre korur. Kalitesinin yanı sıra geniş ürün çeşitliliği ile öne çıkar. Bu sayede farklı tarzlara hitap eden erkek saatlerini bulabilirsiniz. Edox erkek saatleri, kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmıştır ve konforlu yapıları sayesinde gün boyu bileğinizde rahatlıkla taşıyabileceğiniz yapıya sahiptir.

Kombinlerinizi tamamlamak için tercih edebileceğiniz Edox erkek kol saatleri, pek çok koleksiyon sunar. Chronorally serisinde yer alan erkek kol saatleri, profesyonellere hitap eden fonksiyonları ile öne çıkar. Bunun yanı sıra güçlü yapıları sayesinde darbelere direnç gösterir ve uzun ömürlülük sağlarlar. Delfin serisi klasik ve zarif tasarımları ile öne çıkar ve özel günlerde kullanım için idealdir. Neptunian koleksiyonunda minimal, sade ve klasik saat modellerine yer verilmiştir. Co-1 serisi hem günlük kullanıma uygun tasarıma hem de profesyonellere hitap eden işlevlere sahiptir.

Edox erkek saatlerinde bulunan fonksiyonlar, bu saatleri gün içinde çok yönlü kullanmanızı sağlar. Örneğin; takvim göstergesinden tarihi, günü ve ayı takip edebilirsiniz. Kronometre işlevi, süre tutmanızı ve alarm özelliği saat kurmanızı sağlar. Bazı saat modelleri özellikle metreye kadar su geçirmez şekilde üretilmiş olup profesyonel dalışlarda bile takmaya uygundur.

Ekran tipi olarak Edox saatler genellikle analog bir şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda kolay okunabilir kadran yapısı sayesinde tek bakışta saati rahatlıkla görmenizi sağlar. Tüm bunların yanında kullanıcı dostu tasarıma sahip oldukları için saati ayarlama, süre tutma, alarm kurma gibi işlevleri tek dokunuşla kullanabilmenizi sağlar. Edox kol saati erkek kullanıcılara uygun olan modellerde kalite, şıklık ve işlevselliği bir arada bulabilirsiniz.

Longines Erkek Saatleri

Zamansız tasarımlarıyla öne çıkan Longines, bir İsviçre markasıdır ve lüks görünümlü saatleri ile öne çıkar. Hassas mekanizmalı saat üretimi konusunda öncü olan bu marka, aynı zamanda sofistike modeller sunar. Longines erkek saatleri arasında hem klasik hem de sportif koleksiyonlar vardır. Bu sayede farklı tarzlara hitap eden ve geniş bir kitlesi olan bir markadır. Dilerseniz sade ve renk renkli minimal erkek kol saatlerini, dilerseniz ikonik ve gösterişli modelleri tercih edebilirsiniz.

Tasarım konusunda sunduğu çeşitliliğin yanı sıra kaliteli yapısıyla da Longines markası öne çıkar. Tüm saatlerdeki birinci sınıf malzemeler, uzun ömürlü kullanım açısından avantaj sunar. Paslanmaz çelik veya deri kordon yapısına sahip bu saatler, aşınmaya direnç gösterdiği gibi konfor sunar. Cam materyali olarak da hem çizilmeye dayanıklı hem de parlamayı önleyen malzemeler sayesinde ekranı daha rahat görebilir ve uzun süre sağlam bir şekilde takabilirsiniz.

En iyi erkek saat markaları arasında bulunan Longines, saatlerinde pek çok fonksiyon sunarak çok yönlü avantaj verir. Özellikle takvim göstergesi sayesinde ayı, günü ve tarihi takip edebilirsiniz. Saniye ve dakika göstergeleri, saati daha hassas okumanızı sağlar. Kronometre ile süre tutabilir, alarm ile saat kurabilirsiniz. Bu gibi işlevler sayesinde Longines erkek kol saatiniz ile gün içinde birden fazla ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Farklı özelliklere ve tasarımlara sahip pek çok erkek saatini bir arada incelemek için Longines’in geniş ürün yelpazesine bakabilirsiniz. Hydroconquest, Master Collection, Longines Conquest, Elegant Collection, Primaluna, Legend Diver, Spirit, Zulu Time, Evidenza, Dolce Vita, Lyre, Flagship, Presence, La Grande Classique de Longines ve Record isimli koleksiyonlarda aradığınız kriterlere uygun erkek saatlerini bulabilirsiniz.

Slazenger Erkek Saatleri

Erkek saat markaları arasında yer alan Slazenger, farklı tarzlara hitap eden saat modellerine sahiptir. Klasik şık, sportif, zarif, minimal, ikonik ya da gösterişli modeller arasından kullanım alanınıza uygun olarak seçim yapabilirsiniz. Aynı şekilde tarzınıza ve kombinlerinize uyum sağlayan modelleri de Slazenger saatleri arasında bulabilirsiniz.

Slazenger erkek kol saatlerinde kullanılan materyaller deri, paslanmaz çelik, titanyum gibi üstün kaliteye sahip malzemelerdir. Bu sayede darbeler karşısında maksimum direnç gösterir ve uzun ömürlülük sunar. Cam materyali olarak da yansıma önleyici ve çizilmeye dayanıklı malzeme kullanıldığı için saati oldukça kolay bir şekilde okumanız mümkündür.

İşlevsellik açısından da avantaj sunan Slazenger erkek saatleri, gün içinde birden fazla ihtiyacınızı karşılayabilir. Bazı saat modellerinde bulunan takvim göstergesinden tarihi, günü ve ayı takip edebilirsiniz. Kronometre, alarm, ikili zaman dilimi gibi özelliklere sahip saat modelleri de bulunur. Tüm bu fonksiyonları düğmeler yardımıyla kolaylıkla yönetebilirsiniz. Aynı zamanda profesyoneller için özel olarak tasarlanan metreye, metreye kadar dayanıklı Slazenger kol saatleri, dalış esnasında kullanıma uygundur. Yağmurlu havalarda ve spor esnasında da bu saatleri kullanmaya devam edebilirsiniz.

Slazenger erkek saatleri, geniş bir çeşitlilik sunduğu için fiyat açısından da farklı bütçelere hitap eder. Bu saatlerin fiyatları modele, seriye, malzemeye, tasarıma, işçiliğe ve fonksiyonlara göre değişiklik gösterir. Tüm bu kriterler bakımından pek çok seçenek bulunduğu için de bütçenize, tarzınıza ve ihtiyaçlarınıza hitap eden kol saatlerini tercih edebilirsiniz.

Frederique Constant Erkek Saatleri

Bir İsviçre saat markası olarak öne çıkan Frederique Constant, nispeten genç bir markadır. Vizyon olarak uygun fiyatlı lüks saatler üretme hedefiyle ilerler. Son teknolojiyi kullanarak lüks saatler üreten bu marka, kaliteli ve ucuz erkek kol saatleri ile öne çıkar. Klasik tasarıma sahip erkek saatler, yalın çizgileri ve zarif görünümleri ile minimal tarzların vazgeçilmezlerindendir.

Frederique Constant erkek kol saatleri pek çok koleksiyon içinde sizlere sunulur. Bu seriler ise şunlardır:

·       Classics Art Deco: Art Deco sanat akımından esinlenerek tasarlanan bu seri saatleri, klasik zarafet ile günümüz teknolojisini bir araya getirir. Kuvars kalibreli mekanizma ve safir kristal cam yüzey sayesinde üstün bir performans sergiler.

·       Slimline: İnce kasa tasarımları ile zarif bir estetiğe sahip Slimline koleksiyonu, rafine ve klas zevklere hitap eder. Kolay okunabilir kadranlar, sofistike ibreler ile zenginleştirilmiştir.

·       Classics Index Automatic: Otomatik mekanizmadan oluşan bu serideki saatler, klasik geleneğin modern bir yorumunu sunar. Günlük kullanım için idealdirler ve safir kristal cam ve paslanmaz çelik kordon sayesinde uzun ömürlüdürler.

·       Vintage Rally Healey: Vintage çekiciliğine sahip bu saatler, Austin-Healey’in ralli otomobilinden esinlenerek tasarlanmıştır. Otomatik kronograf özelliğinin yanı sıra güçlü ve dinamik ayrıntılarıyla öne çıkar.

Erkek Saati Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Erkek kol saati seçiminde dikkat etmeniz gereken pek çok husus vardır. Bunlar sayesinde kendinize en uygun saat modelini kolayca bulabilirsiniz. Göz önünde bulundurmanız gereken detaylardan bazıları şu şekilde sıralanabilir:

·       Kasa derinliğine göre seçim yapmanız önemlidir. Çünkü ürünü taşırken nasıl hissedeceğiniz kasa derinliği ile ilgilidir. Örneğin; gün içinde kullanacağınız bir saat alacaksanız, çok kalın olmayan kasalı modelleri tercih etmelisiniz. Ortalama 7 mm kasa kalınlığı olan saatler idealdir. Daha büyük saatlerde 9 mm kalınlığa kadar olan modelleri seçebilirsiniz.

·       Kordon genişliği, saatin bileğinizde duruşu açısından önem arz eder. Eğer zarif ve minimal bir saat istiyorsanız, daha ince kordonlu modelleri tercih etmelisiniz.

·       Kordon materyali, saatin ömrünü belirleyen bir faktördür. Kullanım alanınıza ve konforunuza uygun olarak farklı malzemelerden üretilen saatleri tercih edebilirsiniz. Ancak hangi materyal olursa olsun, birinci sınıf kaliteye sahip olmasına dikkat etmelisiniz. Günlük kullanım için kumaş ve silikon kayış, özel günler için deri ve paslanmaz çelik kordon, zarif bir tarz için hasır kordonlu saatler uygundur.

·       Erkek kol saati seçerken saatin cam malzemesini de göz önünde bulundurmalısınız. Mineral camlı saatler, çizilmeye ve darbelere ekstra dayanıklıdır ve outdoor etkinlikler için idealdir. Safir cama sahip saatler ise çizilmeye dayanıklı olduğu gibi ışık altında farklı renkler yansıtarak ekranı daha kolay okumanızı sağlar. Akrilik cam, retro bir esintiye sahiptir; ancak çizilmeye karşı hassastır.

Aradığınız özelliklere sahip erkek kol saatlerini Konyalı Saat’te bulabilirsiniz. Hem farklı markalar hem de erkek saat fiyatları ile ilgili araştırma yapmak için Konyalı Saat’i ziyaret ederek istediğiniz saati satın alabilirsiniz.

Daha Fazla GörDaha Az Göster

Diesel DZ Uyumlu 24mm Kahverengi Deri Saat Kordonu

Ana SayfaTakı & Gözlük & SaatSaatUnisex Kol SaatleriDiesel DZ Uyumlu 24mm Kahverengi Deri Saat Kordonu

Diesel DZ Uyumlu 24mm Kahverengi Deri Saat Kordonu - 1
Diesel DZ Uyumlu 24mm Kahverengi Deri Saat Kordonu - 2
Diesel DZ Uyumlu 24mm Kahverengi Deri Saat Kordonu - 3

ÜCRETSİZ KARGO - HEDİYE KORDON DEĞİŞTİRME APARATI

Bu ürüne henüz yorum yapılmadı.
Global Saat

Mağaza: Global Saat Mağaza Puanı: Yeni MağazaMağazaya Soru Sor

Bu ürün şu an satışa açık değildir. Diğer ürünleri incelemek için tıklayınız.

Kapıda Ödeme Seçeneği!

Dilerseniz Kapıda Ödeme seçeneğiyle alışverişlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Kargomata Teslimat

Kargo beklemeyin paketlerinizi Kargomattan istediğiniz zaman alın.

Toptan Fiyat İste

Ürünü 10 adetten fazla alacaksanız bizimle iletişime geçin

  • Ürün Açıklamaları
  • Ürün Yorumları (0)
  • Taksit Seçenekleri
  • ÜCRETSİZ KARGO - HEDİYE KORDON DEĞİŞTİRME APARATI

  • Değerlendirme yapabilmek için bu ürünü satın almış olmanız gerekmektedir.

  • Taksit Seçenekleri

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası