at ve köpek çiftleşmesi / ÇAPKIN AYGIRDAN YASAK ÇİFTLEŞME - Dailymotion Video

At Ve Köpek Çiftleşmesi

at ve köpek çiftleşmesi

At Fobisi Olan Gamze Seyis Oldu

Elazığ'da at korkusunu, gittiği "Kırsalda Kadın Seyisler Yetişiyor" projesi ile yenen 21 yaşındaki Gamze Özbey, şimdi onlarla iç içe yaşayarak Türkiye’nin ilk kadın seyislerinden birisi oldu.

Evin tek kızı olan ve özellikle atlardan çok korktuğu için fobi oluşan 21 yaşındaki Gamze Özbey, teyzesinin kızının desteğiyle ile Türkiye'de ilk defa Elazığ’da uygulanan , “Kırsalda Kadın Seyisler Yetişiyor” projesine katıldı. 6 Mart tarihinde kursa başlayan Özbey ilk zamanlarda atlardan korktuğundan dolayı hocasına kursu bırakmak istediğini dile getirdi. Bu kez kurs hocasının desteği ile kursa devam eden Özbey, 10 Mayıs’ta Türkiye’nin ilk resmi 36 kadın seyisinden biri olmaya hak kazandı. Bununla da kalmayan Özbey, Elazığ Hipodromunda seyis olarak iş başı yaptı.
Türkiye’de ilk kadın seyislerden birisi olduğunu belirten Gamze Özbey, “Kadınların yapamayacağı hiçbir şey yok. Seyislik zor bir meslek. Bende bu işi yaparken zorlanıyorum ama işimi severek yaptığım için pekte bir zorluğu kalmıyor"dedi.

"Korkularını yendi seyis oldu"

İşe girmeden önce korkularının olduğunu dile getiren Özbey, ”Attan korkuyordum. Mahallede veya bir harada at gördüğümde, 'Bu at bana diş veya tekme atar mı' gibisinden korkularım vardı. Attan kaçıyordum. Kursa başladığımda atları gördüğümde kurs hocamıza, 'Ben yapamam, benim kaydımı silin' dedim. Hocam, 'Gamze sen yaparsın, korkacak hiçbir şey yok'dedi. Hocamızın verdiği destekten bende cesaret aldım. Ata biraz daha yaklaşmaya çalıştım. Ata yaklaştıkça, atta sadık bir hayvan olduğunu gösterdi. İlk yaklaştığımda acaba ısırır mı, acaba tekme atar mı şeklinde korkularım vardı. Ata ilk yularını tuttuğumda kalbimde kuş gibi pır, pır bir ses geliyordu. Hocamızın bana verdiği destek beni cesaretlendirdi. Ata olan ilgim baya bir arttı. Korkularımı yenmeye başladım. Şuanda ise korku diye bir şey yok” ifadelerini kullandı.

"Bu meslekte erkekler kadar iyiyiz"

Kadınların yapamayacağı hiçbir şeyin olmadığını aktaran Özbey, “Kadınlar her işin üstesinden gelebilir. Benim mesleğim seyislikte de ben her şeyin üstesinden gelebiliyorum. 3 ay öncesinde bu mesleği sadece erkekler yapıyordu. Şuan biz kadınlarda bu işe el atarak erkekler kadar iyiyiz. Atlara kadınların bakması daha iyi oluyor. Kadınlar baktığından dolayı atlar daha sadık olduğu gibi, hırçınlaşması daha az oluyor” diye kaydetti.

Her gün sabah hipodroma geldiğini, önce atının tımarını yapıyorum, diplerini temizleyip, su verip, tırnak ve ayak bakımlarını yaptığını aktaran Özbey, Atların banyolarını da yaptırdıktan sonrada üşütmesinler ve terlemesinler diye havlu ile kurutarak günlük bakım yaptığını kaydetti.

=========================================

İhlas Haber Ajansı YouTube Kanalına Abone Olmak İçin:


İhlas Haber Ajansı Resmi Web Sitesi


İhlas Haber Ajansı Sosyal Medya Adresleri





İhlas Haber Ajansı hakkında


İhlas Haber Ajansı’na ulaşmak için

Sevgilisiyle cinsel ilişkiye girdiği anların videosunu yayınladı, planı tutmayınca bin pişman oldu

'seafoodplus.info' adlı kız tarafından yapılan paylaşım kısa süre içerisinde çok sayıda görüntülenme aldı. Genç kız, zengin olmak isteyen sevgilisinin kendisinden habersiz bir şekilde cinsel ilişkiye girdikleri anları bir platform üzerinden paylaştığını ve bu olaydan sonra ayrıldıklarını belirtti.
TikTok'ta genç bir kız tarafından yapılan paylaşım, kısa süre içerisinde 25 milyonun üzerinde izlenme aldı. 'seafoodplus.info' isimli kız, paylaştığı videoda, erkek arkadaşından ayrılmasının nedenini anlattı. HEM ZENGİN OLAMADI HEM TERK EDİLDİ Erkek arkadaşının zengin olmak için cinsellik sahnelerini kameraya alarak OnlyFans hesabından yayınladığını dile getiren kadın sevgilisini terk ettiğini söyledi. İkili arasındaki yazışmaları paylaşan kadın gönderisine, "Zengin olamadı üstelik terk edildi" notunu ekledi. Haber

seafoodplus.info

Türkiye'de nadir bilinen melez hayvan: Bardo

- Türkiye'de nadir bilinen melez hayvan: Bardo Bilgi yarışmalarına konu olan 'Bardo', Van YYÜ'de misafir ediliyor Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde Türkiye'de nadir bilinen erkek at ile dişi eşeğin çiftleşmesi sonucu doğan melez hayvan olan 'bardo' türü misafir ediliyor.
- Türkiye'de nadir bilinen melez hayvan: Bardo
Bilgi yarışmalarına konu olan 'Bardo', Van YYÜ'de misafir ediliyor
VAN - Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde Türkiye'de nadir bilinen erkek at ile dişi eşeğin çiftleşmesi sonucu doğan melez hayvan olan 'bardo' türü misafir ediliyor.
Muş'ta geçtiğimiz günlerde trafik kazası sonucu yaralanan eşek ve yavrusu, Van YYÜ Yaban Hayvanları Koruma Rehabilitasyon Merkezine getirildi. Burada arka ayaklarından yaralanan anne eşek tedavi altına alındı. Anne eşek tedavi edilirken, sağlıklı olan 8 aylık yavrusunun da bakımları yapıldı. Ancak bakımı yapılan yavrunun ne sıpaya (eşek yavrusu) ne de katıra benzediğine dikkat çekildi. Haber

seafoodplus.info

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir