saç modelleri 3 numara / 3 Numara Saç Kimlere Yakışır 3 Numara Tıraş Erkek Saçı 2019 - TGRT Haber

Saç Modelleri 3 Numara

saç modelleri 3 numara

En Trend 3 Numara Erkek Saç Modelleri

Saçınız ve 3 numaralı saç kesimi uzunluğu gibi farklı stiller hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak, uzun vadede görünümünüz hakkında iyi kararlar vermenize yardımcı olabilir. Kadınlar için saç kesimi hakkında çok fazla detay olsa da söz konusu erkek saç kesimi olduğunda fazla bir şey söylenmiyor.

Çünkü aslında erkek saç kesimi oldukça basit. Genellikle her bir sayının, uzunluğu kısaltmak için kullanılan kesme makinesinin boyutunu gösterecek şekilde kolayca numaralandırılırlar. Örneğin 3 numaralı saç kesimi uzunluğu, 3 numaralı kesme makinesini veya koruyucuyu kullanır. Bu makine, herhangi bir farklılık olmaksızın saçınızı belirli bir uzunlukta kısaltır. Böylece beyler, genelde istedikleri saç modeli hakkında çok fazla açıklama yapmak zorunda kalmazlar…

3 numara erkek saç hakkında merak ettiklerinizi öğrenmek için okumaya devam edin.

En Trend 3 Numara Erkek Saç Modelleri-1 - Saç Bakım GüzellikEn Trend 3 Numara Erkek Saç Modelleri-2 - Saç Bakım Güzellik

3 numara erkek saç nedir?

3 numara erkek saç, en popüler kesimlerden biri. Bu kesim için kuaförünüz yukarıda da belirttiğimiz gibi kesme makinesini 3 numarada kullanır. 3 numaralı saç kesiminde saç uzunluğu ortalama 2- 2,5 cm arasında olur. Bu, saç derinizi göstermeyen, az bakım gerektiren, endişe gerektirmeyen bir saç kesimi. Eğer saç deriniz görünsün istemiyorsanız 1 ve 2 numaralı saç kesimleri size göre değil. Ama aynı zamanda kolay bir saç modeli arıyorsanız 3 numaralı saç kesimi tam size göre. Diğer saç kesim numaraları ve modelleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için ilgili yazımızı inceleyebilirsiniz.

3 numara erkek saç modelleri kimlere yakışır?

3 numaralı saç kesimi uzunluğu, hemen hemen herkes için uygun. Yüz şekliniz ne olursa olsun; uzun, ince, geniş veya yuvarlak, 3 numara saç tam olarak uyum sağlayacak. 3 numara erkek saç modelleri ne kısa ne uzun olduğundan kolayca şekillendirilebilir ve daima şık bir görünüm oluşturur.

En Trend 3 Numara Erkek Saç Modelleri-3 - Saç Bakım GüzellikEn Trend 3 Numara Erkek Saç Modelleri-4 - Saç Bakım Güzellik

3 numara erkek saç modelleri

3 numara erkek saç modelleri, kullanımı ile son derece avantajlı. Bununla birlikte çok karizmatik ve tarz bir görünüm sunuyor.

Özellikle yüz şekli yuvarlak olan beyler, 3 numara saç kesimi ile birlikte uzun sakal kullanırlarsa daha dikkat çekici olabilir.

Yüz şekli oval olan beylere ise bu saç kesimini kirli sakal ile kullanmalarını öneririz.

3 numara erkek saç modelleri, en tarz ve karizmatik görünümü doğru sakal stili ile sunmakta. Eğer yüz şeklinizi bilmiyorsanız ve 3 numara saç kesimi yaptırmak istiyorsanız öncesinde mutlaka kuaförünüze danışın. İyi bir stilist, yüz şeklinizi belirleyecek ve size en yakışacak stili tavsiye edecektir.

3 numara saç modelleri 2021

Söz konusu 3 numara erkek saç modelleri olduğunda, saçın farklı bölümlerinin 3 numara ile kesildiği, farklı bölümlerinin ise daha uzun bırakıldığı oxford saç modeli gibi seçenekleriniz de var. 2021 yılının en popüler modellerini keşfetmek için galerimizi inceleyin.

En Trend 3 Numara Erkek Saç Modelleri-5 - Saç Bakım GüzellikEn Trend 3 Numara Erkek Saç Modelleri-6 - Saç Bakım Güzellik
En Trend 3 Numara Erkek Saç Modelleri-7 - Saç Bakım GüzellikEn Trend 3 Numara Erkek Saç Modelleri-8 - Saç Bakım Güzellik
En Trend 3 Numara Erkek Saç Modelleri-9 - Saç Bakım GüzellikEn Trend 3 Numara Erkek Saç Modelleri-10 - Saç Bakım Güzellik

3 numara saç modelleri 2022

İşte 3 numara erkek saç kesimi konusunda önümüzdeki yıl bizi bekleyen görünümler.

 

En Trend 3 Numara Erkek Saç Modelleri-11 - Saç Bakım GüzellikEn Trend 3 Numara Erkek Saç Modelleri-12 - Saç Bakım Güzellik
En Trend 3 Numara Erkek Saç Modelleri-13 - Saç Bakım GüzellikEn Trend 3 Numara Erkek Saç Modelleri-14 - Saç Bakım Güzellik
En Trend 3 Numara Erkek Saç Modelleri-15 - Saç Bakım GüzellikEn Trend 3 Numara Erkek Saç Modelleri-16 - Saç Bakım Güzellik

Ayrıca 5 numara saç kesimi ve saç kazıtmanın faydaları yazılarımız da ilginizi çekebilir.

3 Numara Saç Modelleri ile Maskülen Karizmayı Yakala!
efekaradeniiz
3 Numara Saç Modeli hemen hemen her erkeğin aklında istisnasız yer kaplayan bir saç modeli oldu olmaya devam ediyor. 3 numara saç modeli denilince insanın aklında karizmatik, oldukça kısa, erkeksi bir saç modeli oluşuyor. İşte tüm bu nedenler dolayı biz erkekler 3 numara saç modelini oldukça beğeniyoruz ve yaptırmak istiyoruz, fakat bazı şeyler bizi engelliyor bizi düşündürüyor. Öncelikle 3 numara saç modelini iyi tanımamız gerekli. Hangi yüz şekline yakıştığını kendi içindeki alternatif modellerini bilmemiz gerekli. Sizler için 3 Numara Saç Modelini tüm detaylarıyla birlikte yazımıza döktük. Yazımızı baştan sona okuyarak ve yorum yaparak Kadir Alkan Şubelerinden %50 İndirim Kuponu Kazanma Şansı Yakalayabilirsiniz. 3 numara saç modeli temel anlamda ferah bir görünüm kazanmak isteyen erkekler için birebirdir, bu saç kesiminde erkeksi ve ferah bir karizma kazanacaksınız, 3 numara saç modellerinin, genelde tek-tük varyasyon kesimleri olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz, son zamanlarda erkek saç modasının ilerlemesiyle birlikte daha marjinal ve cesur 3 numara saç modelleriyle karşılaşıyoruz. 3 Numara Saç Kesimleri 3 numara erkek saç modelleri denilince aklınıza tek bir saç kesimi geliyorsa, bunun yanlış olduğunu söylemiştik, tekrar hatırlatmakta fayda var. 2022 erkek saç kesim modasının getirdiği yenilikler ve avantajlar, 3 numara saç kesimini farklı bir boyuta taşıdı. 3 numara saç kesimi artık tek ve kısa olarak değil; çizikli, yanlar daha kısa vb. modellerle karşımıza çıkmakta. 2022 erkek saç modasının getirdiği bu yeniliklere ayak uydurmak karizmanız açısından son derece önemlidir, son zamanlarda esen 3 numara saç kesimi fırtasında nasıl karizmanızı ayakta tutacağınızın inceliklerini gelin hep birlikte sizin için derlediğimiz saç kesim modelleriyle birlikte öğrenelim. Çizikli 3 Numara Saç Modeli 3 numara saç kesiminin yeni ve daha sert bir alternatifi olan çizikli 3 numara saç modelini kullanmak, hali hazırda maskülen bir görünüm sunan 3 numara saç modelinizi bambaşka bir boyuta taşıyacaktır, daha çok dövüşçülerin kullandığı bu saç modelleri son zamanlarda sporcular arasında da popüler olmaya başladı. Çizikli 3 numara saç modelinin temel amacı sizin karizmanızı daha erkeksi ve daha sert bir boyuta taşımaktır, Çiziğinizi kafanız hangi konumuna attıracağınız size kalmıştır fakat bizim size önerdiğimiz, saçınızının ayrım çizgisinin başladığı yerden bittiği yere kadar bir çizik attırmanızdır. Yanlar Daha Kısa Erkek Saç Modeli 3 numara saç modellerinin en yeni ve en trend üyesi olan yanlar daha kısa erkek saç modeli, yaz sezonu ile birlikte ülkemize neşe ve enerji saçtı, maskülen görünümden biraz olsun uzaklaşıp daha samimi ve sempatik bir görünüm elde etmek isteyen erkeklerin ilacı olan bu saç modelinin temel farkı, saçın yan bölümünü biraz daha kısaltarak trend bir akım elde etmektir Yanlar daha kısa erkek saç modeli; .... Devamı İçin Alıntı:
https://erkeksacmodeli.com/sac-kesim-modelleri/3-numara-sac-modeli/
https://erkeksacmodeli.com/sac-kesim-modelleri/3-numara-sac-modeli/
patiklipengui
Demiştim yine diyorum, keskin yüz hattınız yoksa ya da subay değilseniz kestirmeyin. Keloğlana dönüyorsunuz. Ama tabi kestirene de niye kestirdin denmez kendi tercihi.

Saç Kesim Numaraları ve Modelleri

Saç kesim numaraları ve saç makinesi numaraları, bir kuaförde saçlarınızı kestirirken istediğiniz sonucu alabilmeniz adına oldukça önemli. Bunların her biri, farklı bir erkek saç uzunluğuna karşılık geldiğinden, iyi bir kesim elde etmek isteyen beylerin, belirli bir model talep ederken bu numaraların anlamlarını kesinlikle bilmeleri gerekir. 2 veya 3 numaralı bir saç kesimi arasındaki fark önemsiz gibi görünse de gerçekte ne anlama geldiğini öğrendiğinizde gerçekten şaşıracaksınız.

Saç Kesim Numaraları ve Modelleri-1 - Saç Bakım GüzellikSaç Kesim Numaraları ve Modelleri-2 - Saç Bakım Güzellik

Erkek saç kesim numaraları

Konu saç tıraş numaraları olduğunda öncelikle terminolojinin temelleriyle başlamak gerek. Saç kesim numaraları, elektrikli saç kesme makinelerine takılan klipsleri ifade eder. Çoğu saç kesme makinesi, 8 koruyucu boyutla gelir ve kesildiğinde kalan saçın uzunluğunu temsil eder. Yani sayılar büyüdükçe saçın uzunluğu da artar.

1 numara saç kesimi

1 numara saç kesiminde saç uzunluğu 3 mm kadar olur. Sıfırdan biraz daha uzun olan 1 numaralı kesim, çok kısa saç modelleri arasında yer alır. 1 numarayı saçınızın tamamında kullanırsanız saç derinizin görüneceği konusunda sizi uyaralım.

2 numara saç kesimi

2 numara saç kesiminde saç uzunluğu 6 mm olur. Bu popüler model de yine oldukça kısa saç kesimleri arasında yer alır. 2 numarada saç deriniz görünmez. Özellikle seyrek ve ince saçlarınız varsa bu kesim sizin için son derece ideal olabilir.

Saç Kesim Numaraları ve Modelleri-3 - Saç Bakım GüzellikSaç Kesim Numaraları ve Modelleri-4 - Saç Bakım Güzellik

3 numara saç kesimi

3 numara erkek saç modelleri, en fazla ilgi gören erkek saç kesimlerinden biri. Bu kesimde saç uzunluğu 9 mm olur. Çoğu zaman beyler kısa ve az bakım gerektirdiği için 3 numara kesimi tercih eder. Bu saç modelinde de yine saç derisi görünmez. Kalın veya ince telli saçlarda son derece iyi görünür.

4 numara saç kesimi

4 numara saç kesiminde saç uzunluğu 12 mm olarak karşımıza çıkar. Bu boyut, çok kısa bir kesim sunmaz ve çoğu saç kesme makinesinde orta uzunluk olarak bulunur.

5 numara saç kesimi

Sevilen saç tıraş numaralarından biri olan 5 numara saç kesiminde, saç uzunluğu 15 mm olur. Bu numara şekillendirilebilen, taranabilen daha uzun saçlar anlamına gelir. Özellikle klasik ve centilmen kesimler için bu boyut kullanılır.

Saç Kesim Numaraları ve Modelleri-5 - Saç Bakım GüzellikSaç Kesim Numaraları ve Modelleri-6 - Saç Bakım Güzellik

6 numara saç kesimi

6 numara saç kesiminde saç uzunluğu 18 mm olur. Bu uzunluk ve üzerinde artık kısa değil, uzun saç modelleri ortaya çıkar. Örneğin subay tıraşı olarak bilinen model bu numara ile sağlanır ve dikdörtgen, üçgen yüz şekillerine çok yakışır.

7 numara saç kesimi

7 numara saç kesimi, makas tıraşı olarak bilinir. Çünkü bu kesimde saç uzunluğu 22 mm’dir. Dolayısıyla çoğu kuaför bu uzunluğu bir makasla sağlar. Dilerseniz bu uzunluğu siz de bir saç kesme makası yardımıyla evde saç kesimi tekniklerinden yararlanarak sağlayabilirsiniz.

8 numara saç kesimi

Saç uzunluğunu 25 mm bırakan 8 numara saç kesimi, çoğu saç kesme makinesi için en uzun boyut. Bu numara, saçınızın üst bölümü kesmek için ideal. Kenarları daha kısa ayarlayabilirsiniz (Örneğin 1, 2, 3 veya 4). 

Saç Kesim Numaraları ve Modelleri-7 - Saç Bakım GüzellikSaç Kesim Numaraları ve Modelleri-8 - Saç Bakım Güzellik

12 numara saç kesimi

Konu saç makinesi numaraları olduğunda 12 numara saç kesimi, sıklıkla tercih edilen bir boyut. Bu saç uzunluğu için de yine makas ile kesim yapılır. Saç uzunluğu 28 mm olur ve bu uzunlukta saçlarınızı hem dağınık hem de geriye tarayarak kullanabilirsiniz.

Ayrıca Amerikan tıraşı ve erkek çocuk saç kesimi hakkındaki detaylı makalelerimiz de ilginizi çekebilir.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası