cenk çağın ünlü / Cenk Çağın Ünlü cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı - Kocaeli Fikir Gazetesi

Cenk Çağın Ünlü

cenk çağın ünlü

Cenk Çağın Ünlü cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı

Ramazan Bayramı’nda elini kana bulayan Cem İnan Ünlü, bir şarap markasında satış temsilcisi olan ağabeyi Cenk Çağın Ünlü'yü (38) tüyler ürperten bir cinayetle hayattan kopardı. Vücudunda bıçak ve jilet izlerine rastlanan ağabeyin cansız bedenine ulaşan polis, katil zanlısı kardeşi Beyoğlu'daki bir otelde yakaladı. Cenk Çağın Ünlü, babası Nail, annesi Göksel ve diğer yakınlarının gözyaşları arasında  Gölcük'teki 17 Ağustos Mezarlığı'na defnedildi.

YÜKSEK ZEKALI KATİL

Türkiye'nin en iyi okulları arasında yer alan Koç Lisesi'nde lise eğitimini tamamlayan Cem İnan Ünlü, okulun geleneksel etkinlikleri arasına giren ve ikincisi 4 Nisan 2011'de düzenlenen Liselerarası Hukuk Çalıştayı'nda yer aldı. Ünlü'nün moderatörlerinden olduğu çalıştayda; dokunulmazlık, işkence, insan hakları, özel hayatın korunması ve gizliliği, kadına karşı ayrımcılık, savaş suçluları, çocuk hakları ve çocuk suçlular temalarına yer verildi. Cem, 2012'de ise yine lisede bir arkadaşının oluşturduğu "+1 Değer Hareketi" adlı projeye katkı sunanlardan oldu. Down sendromlu çocuklara dikkat çekmek için hazırlanan proje kapsamında bir de fotoğraf sergisi açıldı.

TÜRKİYE'NİN İLK DİJİTAL PARASI EKİBİNDE YER ALDI

IQ'sunun çok yüksek olduğu bilgisine ulaşılan Cem İnan Ünlü, Kanada'daki The University of British Columbia'da Ticaret Lisansı ile mezun oldu. Türkiye'nin ilk dijital parası Akche'nin ekibinde yer aldı. Arapça, İngilizce, Fince, Almanca, İspanyolca, İsveççe konuşabilen Cem, Bir süredir, dünyanın 'en mutlu' ülkelerinden biri olarak gösterilen Finlandiya'da yaşıyordu. Ocak ayında bu ülkeden İstanbul'a dönüş yapan Cem, Gölcük'teki ailesiyle pek irtibat kurmadı. 'Susma hakkı'nı kullanarak cinayete dair detayları paylaşmaktan kaçan Cem'in emekli albay olan babası Nail Ünlü ile annesi Göksel Hanım, bir evlatlarının mezara, diğerinin ise cezaevine girmesinin büyük acısıyla sarsıldı.

#Cenk Çağın Ünlü, Türkiye, gölcük, oldu, Cem İnan Ünlü

Cinayet için Finlandiya’dan gelmiş! Jiletçi katil kardeşiymiş

Haberin Devamı

Cenk Çağın Ünlü (38), İstanbul’da tanınmış bir şarap fabrikasında satış temsilcisiydi. Tek kardeşi olan Cem İnan Ünlü (28) ise Kanada’daki British Colombia Üniversitesi mezunu bir finansçıydı. Dijital para ‘Akche’nin ekibinde yer alıyordu. Akche ile ilgili uluslararası bağlantıları yönetiyordu. Yaşamını Finlandiya’da sürdüren Cem İnan Ünlü, 7 yabancı dili de anadili gibi konuşuyordu.

Cenk Çağın Ünlü Ramazan Bayramı’ndan sonra işe gitmeyince kendisine ulaşamayan iş arkadaşları, polisi aradı. Polis ekipleri, geçen cuma günü saat 11.50 sıralarında Şişli Kurşun Sokak’ta bulunan bir apartmanın teras katındaki evine gitti. Kapı ziline basan polis içeriden bir yanıt alamadı. Bunun üzerine çilingir çağrıldı. Çilingir kapıyı açtığında bir kan gölü ile karşılaştı. Cenk Çağın Ünlü 21 bıçak darbesiyle öldürülmüştü. Ayrıca vücudunda jiletle bazı derin kesikler de vardı. Ünlü, Gölcük 17 Ağustos Mezarlığı’nda toprağa verildi. Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kapsamlı bir araştırma başlattı. Polisin görüştüğü bir komşusu, evden valizle bir kişinin çıktığını gördüğünü söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri, evin girişini gören bir kamera görüntüsüne ulaştı.

Haberin Devamı

OTELDE YAKALANDI

Kayıtlarda valizli kişinin bayramın son günü olan 4 Mayıs’ta saat 21.00’de binadan çıktığı belirlendi. Görüntüleri incelemeye devam eden polis, valizli şüphelinin Beyoğlu’nda bir otele girdiğini belirledi. Polis, valizli kişiyi yakalamak için kaldığı oteldeki odasını bastı. Odaya giren polisin karşısında Cenk Çağın Ünlü’nün kardeşi Cem İnan Ünlü vardı. Elinde kullandığı bıçaktan kaynaklanan kesi, kıyafetleri ve çantasında kan lekeleri bulunuyordu. Olayda kullandığı siyah saplı bıçak da otel odasında ele geçirildi.

SORGUDA KONUŞMADI

Ağabeyini öldürdüğü belirlenen Cem İnan Ünlü, sorgulanmak üzere Emniyet’e götürüldü. Sorgu sırasında kendisine yöneltilen bütün soruları soğuk bir tavırla yanıtsız bıraktı. Sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası