oğlak burcu erkeği / Oğlak Burcu Günlük Yorum - Oğlak Burcunu Bugün Neler Bekliyor?

Oğlak Burcu Erkeği

oğlak burcu erkeği

Oğlak Burcu Erkeğinin &#;zellikleri Ve Anlaşabildiği Bur&#;lar

Oğlak Burcu Erkeği Özellikleri

Oğlak burcu erkeklerinin çoğu insana alaycı veya nihilist bir bakış açısı benimsemesi yaygındır. Buna ek olarak pek çok insan oğlak burcu erkeğinin yakın çevresine dahil edilmez. Üstelik bu zor kuyruklu keçi simgesiyle ifade edilen burcun erkeğiyle karşılaşmanız zordur. Eğer aynı iş ortamında değilseniz. Çünkü sosyal kişilikler olma eğilimleri yoktur.

Hedef ve sürekli iş odaklı, Satürn gezegeninin yönettiği oğlak burcu erkekleri gözlerini tırmandıkları zirvenin de zirvesinde tutarlar. Çok az şey onları kariyer hedeflerine ulaşmaktan alıkoyabilir. Aşırı ciddi ve kasvetli görünseler de bir kez tanındıktan sonra aniden ortaya çıkmış gibi görünen onlara en yakın olanları bile şaşırtan bir mizah duygusu keşfedilecektir. Buna ek olarak yaşam arzusunun keşfi de olacaktır.

Oğlaklar karanlık komedileri severler ve en kasvetli durumlarda bile gülmenin ve mizah yaratmanın bir yolunu bulurlarsa hayatın olumsuz yönleri üzerine odaklanan melankolik taraflarını yenebilirler. Tuhaflıklarını açık bir şekilde göstermeyebilirler. Ancak geleneksel görünümlü olan veya geleneksel davranan bir oğlak burcu erkeğinin bu sıradan kaplamanın altında son derece özel bir adam olduğunu hatırlayın.

Oğlak Burcu Erkeği ve Aşk Hayatı

Oğlaklar kayıtsız bir zulüm havasıyla ve kıyamet, kasvet düşkünlüğüyle zodyakta genellikle “kötü çocuklar” olarak anılırlar. Ancak sahip olunan her şeye karşı isyan eden sıradan ve seksi yetişkin erkeklerdir oğlak burcu erkekleri. Bir oğlak burcu erkeği sevdiği kadını akşam yemeğine götürecek paraya her zaman sahiptir. Bu burcun erkekleri zaten işe olan düşkünlükleri ile kendilerine ait bir yeri erken yaşlarda açmışlardır. Kendilerinden sorumludurlar.

Oğlak burcu erkekleri duygusal olarak biraz sarhoş olabilirler. Buna karşın oldukça da seksidirler. Oğlak burcu erkeğinin inatçı ruh hallerine katlanmaya istekli olanlar, bu burcun erkeklerinin yatakta kararlı, sadık ve düzenli olduğunu fark edeceklerdir.

Oğlak Burcu Erkeği ve Ev Hayatı

Oğlak burcu erkeğinin evi özellikle rahat bir yaşam alanından çok genellikle vahşi bir hayvanın ini veya bir keşiş inziva yeri gibi hissettirir. Oğlaklar tamamen işlevle ilgilidirler. Bu nedenle rahatlığın da eşit derecede önemli olduğunu unuturlar. Mutfak dolabında yalnızca bir tabak, bir kâse ve bir fincan bulunabilir. Çünkü sebepsiz yere daha fazla satın almak pratik görünmeyebilir. Oğlak burcu erkeğinin yerleşik hayat düzeninde değişiklik yapmaya çalışmak, boynuzlarını görmenize neden olabilir.

Her şeyi kendi zihninde kurduğu gibi bırakmak yerine bazı şeyleri değiştirmenin iyi olabileceğine ikna etmek güçtür. Bunun için rasyonel bir argüman kaynağı gerekecektir. Değişime ve yeni fikirlere karşı duyulan bu direnç, aynı zamanda beyaz çitli ve bej boyalı evinin diğer herkes gibi gösterilebilecek bir gelenekçilikle sonlanabilir. Davet edilecek kadar önem verdiği biri olursa kütüphanesinin nadir kitaplarla dolu olduğu fark edilecektir.

Oğlak Burcu Erkeği Anlaşabildiği Burçlar

Oğlakların yerleşmek için acelesi olmayan ancak güvene dayalı bir ilişki kuracak hayat arkadaşlarına ihtiyaçları vardır. Boğa gibi başka bir burç Oğlak ile uyumlu bir eşleşme sağlar. Bu iki burcun hemen birbirlerine çekileceği ve bu eşleşmenin birlikte yüksek bir geleceği olduğu yaygındır. Buna karşın Terazi burcu ile Oğlak burcu arasında gelişen bir ilişki uzun soluklu olmayacaktır.

Oğlak burçları ile en uyumlu burçlar genellikle Boğa, Başak, Akrep ve Balık olarak kabul edilir. Oğlak burcu ile en az uyumlu burçlar da Koç ve Terazi olarak kabul görür. Güneş burçlarını karşılaştırmak genellikle iyi bir uyum fikri verir. Ancak bu, karşılaştırmanın hızlı ve kolay bir yoludur. Bunlara ek olarak pek çok istisnaya sahip olacaktır. Çünkü insanlar sadece güneş burcuna sahip değillerdir.

Bir kişinin kişiliğini etkileyen başka gezegenler ve burçlar da bulunmaktadır. Bu durum da her Oğlak burcunu bir diğerinden biraz farklı kılan milyarlarca permütasyon yaratır. Biriyle ne kadar uyumlu olduğunun tam olarak anlaşılması için diğer gezegenlerin doğum haritasındaki konumu da hesaplanmalıdır.

Oğlak burcu özellikleri: Oğlak burcu erkeği, kadını, yükseleni ve özellikleri nedir?

Oğlak burcu çalışkan, dürüst ve disiplinli olmasıyla bilinir. Oğlak burcu özellikleri arasında en belirgin söylem ise oğlakların çalışma aşklarıdır. Öyle ki çalışmaktan adeta zevk alırlar yorulmak nedir bilmezler. Çalışmak onlar için deşarj olmak gibidir. Ancak bu şekilde kendilerini rahat hissederler. Amaçları her zaman kazanmaktır. İnandıkları kurallardan sapmazlar. Sinir bozucu olma noktasına kadar inatçı olmaları da mümkündür. Kendilerine verilen sorumluluğun bilincindedirler ve zor da olsa sorumluluktan çekinmezler.

Oğlak Burcu Kadını Özelikleri

Oğlak burcu kadını azimli çalışkan despot ve sert mizaçlıdır. Haritasında Oğlak etkisi fazla ise çok fazla dışarı dünyaya kendini açamaz. Hislerini belli edemeyen yapıya sahiptir. Çok çabuk güvenen kişiler değildir. Kalplerini zor açarlar ve eğer tamamen güvenirlerse bir ilişkide kendilerini bırakırlar. İş hayatında ise Mükemmeliyetçi olmalarından dolayı her işi kusursuz yapmak ister. Çalışmak ve başarmak onlar için en önemli şeydir. İşte Oğlak burcu kadını özellikleri

  • Dürüsttür
  • Çalışkandır
  • Azimlidir
  • Soğuk mizaçlıdır
  • Sevgisini dile getirmekte zorlanır
  • Kara mizahı vardır
  • Kötü gün dostudur kimseyi yarı yolda bırakmaz
  • Başladığı işi bitirmeden gözüne uyku girmez

Oğlak Burcu Erkeği Özellikleri

Oğlak erkeği de kadını gibi sevgisini göstermek konusunda iyi değildir. Çoğu zaman partnerleri bu durumdan rahatsızlıklarını dile getirir. İş hayatında ise çok fazla çalışır. Azimlidir en yükseğe çıkmak için çabalar. Yaptığı iş içine sinene kadar uğraşır. İş hayatı, hayatının tümünü doldurur. Ailesine sevdiklerine karşı bağlıdır. Oğlak burcu erkeği zeki ve kendine özgüveni olan kadınlardan hoşlanır. Alımlı ve başarılı kadınlar oğlak burcu erkeğinin dikkatini çeker. Oğlaklar hem sevgili hem de arkadaş olarak en güvenilir kişilerdir. Oğlak erkeği de kadını da toplumun kural ve geleneklerinin dışına çıkmayı sevmez. Oldukça mütevazı insanlar olduklarını da belirtmek gerekir.

Oğlak Burcu Aşk Hayatı

Oğlak burcunun aşk hayatı sağlam ve kalıcı olması üzerinedir. Gelip geçici aşklardan hoşlanmaz. Uzun vadeli saygılı, ölçülü ve kalıcı birliktelikleri tercih eder. Ciddi ilişkilerden yanadır. İlişki de dahi olsa sınırlarının aşılmasından hoşlanmaz. Saygısızlık yapılması ve küçük düşürülmesi ise ilişkiyi bitirme nedenlerinden biri olur. Oğlak burcu aşk hayatı akrep ya da aslan gibi göstererek yaşamaz.

Karşısındaki kişinin zor günlerinde yanında olarak, sıkıntılı anlarında hayatlarını düzlüğe koyması için elinden geleni yapar.

Oğlak Burcu Taşı

Oniks oğlak burcunun taşlarından biridir. Bir kuvars çeşididir, kırmızıdan siyaha kadar geniş bir renk yelpazesini kapsayan opak veya yarı opak bir renge sahiptir. Siyah oniks beden ve zihinsel stresle savaşır ve öz kontrolünü artırır. Oğlak burcu taşı arasında yakut taşı da vardır. Yakut, dinamizmi harekete geçirme ve duygusal blokajları aşmaya ve dış dünyayı açmaya yardımcı olur. Siyah obsidyen ise "savaşçı taşı" olarak adlandırılır ve Oğlak burcu için gerçek bir tılsımdır, bu taş berraklık verir. Fiziksel ve duygusal enerjileri bunlardan en iyi şekilde yararlanmak için yönlendirir.

Elementi: Toprak

Niteliği: Öncü

Gezegeni: Satürn

Rengi: Kahverengi, siyah

Taşı: Ametist

Günü: Cumartesi

Oğlak burcu özellikleri: Ciddi, soğukkanlı, gereğinde mesafeli, planlı, organize, disiplinli, iş ve kariyer odaklı

Oğlak burcu erkeği: Güvenilirdir. Hiçbir şeyş kolay kolay kabul etmez, çok az şeyi kabul eder, ancak tamam dediğinde sonuna kadar güvenebilirsiniz. Zamanlaması çok iyidir, dakiktir. Disiplin, düzen, kural anlayışıyla zaman zaman sıkıcı olabilir ama sizi asla yarı yolda bırakmayacağından emin olabilirsiniz.

Oğlak burcu kadını: Evine ve ailesine düşkündür. Yalnız kalmayı, tek başına hareket etmeyi sever. Kendi kural ve prensipleri vardır. Zaman zaman fazlasıyla disiplinli ve soğuk olabilir. İyi bir iş kadınıdır. Çalışmıyorsa bile evinde, ailesine karşı sorumluluklarının son derece bilincinde, tam bir görev insanıdır.

Tarzı: Koyu ve resmi giysiler, şekilli kesimler, iş ve proje sahibi görüntüsü, koyu toprak renkler, sıkı ve vücuda oturan kıyafetler, smokin, frak, fötr şapka

Bedende temsil ettiği bölge: Kemikler, dişler, cilt

Anlaştığı burçlar: Yengeç, Boğa, Başak

Anlaşamadığı burçlar: İkizler, Yay, Koç

Burç uyumu:

Oğlak - Koç Uyumu

Oğlak - Boğa Uyumu

Oğlak - İkizler Uyumu

Oğlak - Yengeç Uyumu

Oğlak - Aslan Uyumu

Oğlak - Başak Uyumu

Oğlak - Terazi Uyumu

Oğlak - Akrep Uyumu

Oğlak - Yay Uyumu

Oğlak - Oğlak Uyumu

Oğlak - Kova Uyumu

Oğlak - Balık Uyumu

Olumlu yönleri: Stratejik, planlı, düzenli, tertipli, ciddi, tutumlu, hesaplı, dayanıklı, güçlü, güvenilir

Olumsuz yönleri: Katı, soğuk, mesafeli, cimri, yalnızlığı ve izole yaşamı seven, antisosyal, itibar düşkünü, buyurgan

Aşık Oğlak: Herşeyi olduğu gibi birlikteliklerini de son derece ciddiye alırlar. Soğukkanlı, mesafeli ve katı görünümleri güveni ve istikrarı onda bulabileceğinizi size inandırır. Ancak bir Oğlak burcuyla ilişki sabır gerektirir zira zaman içinde anlaşılır ve olgunlaşır. Oğlak burcu sevgiliniz ve eşiniz plandan, düzenden hoşlanır. Olmadık sürprizlerle karşınıza çıktığınızda çok şey beklemeyin, sizi fazla hayal kırıklığına uğratmazsa iyidir. Yüzeysellikten, laubalilikten, boş konuşmalardan asla hoşlanmazlar. Ona karşı kullanacağınız kelimeleri, sözleri dikkatli ve özenle seçmelisiniz. Aksi karşınıza gerçek bir sınav duvarı şeklinde çıkabilirler. Sosyal konum ve statü onlar için önemlidir. Eşlerinin ve sevgililerinin toplumda saygın bir yeri olmasını, toplumca kabul gören davranışlar sergilemelerini beklerler ve itibarlarının zarar görmesine asla tahammül etmezler.

Anne Oğlak: Şefkatini, merhametini, sıcaklığını, duygularını göstermekten hoşlanmaz. Mesafeli ve ciddi bir annedir. Çocukların sorunlarına yapıcı, mantıklı, zorlayıcı ve sert olabilen çözümlerle gelebilir. Konuşmayı çok sevmez, konuştuğunda fazla ağır olabilecek sözler söyleyebilir. Çocuğundan küçük de olsa olgunluk, itaat ve ağırbaşlılık bekler.

Baba Oğlak: İşi ve itibarı ön plandadır. Çoluk çocukla işler pek de ona göre değildir. Oyunlardan, şakalardan pek haz etmez. Canlı, neşeli, iyimser bir baba pek değildir. Ancak bir şeyi yaparım, alırım dediğinde mutlaka yapar, alır, sizi yarı yolda bırakmaz. Ciddiyeti ile sıkıcı olabilir.

Çocuk Oğlak: Daha küçük yaşta olgun ve büyük insan gibidir. Oyunlarını bile plan yaparak oynar, arkadaşlarını yönetir, dizer, sıraya sokar. Planlı ve düzenli bir hayattan hoşlanır. Duygularını paylaşabilen bir çocuk değildir. Onu anlamanız zaman ve sabır isteyebilir.

Tüm günlük burç yorumları için tıklayınız.

Oğlak burcu aylık yorumlar için tıklayınız.

Oğlak burcu günlük yorumları için tıklayınız.

Astroloğumuza ulaşmak ve özel yorumlar almak için irtibata geçebilirsiniz.

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir