saplantılı aşk hikayeleri / Saplantılı Adam Carl Tanzler'ın Korkunç Hikâyesi - Webtekno

Saplantılı Aşk Hikayeleri

saplantılı aşk hikayeleri

/i/Sözlük İçi

+41-2

1-) elena isimli bir hastamız hastanede tedavi görürken aynı hastanedeki röntgen teknisyeni, elenaya saplantılı bir şekilde aşık olur. elena panpamız tüberküloz hastasıdır ve aniden ölür. ailesi onun adına bir türbe açar. bizim manyak röntgenci bu türbenin anahtarına ulaşır ve her gece elanayı ziyaret eder. elenayla aynı evde yaşama hayalleri kuran röntgenci çareyi onu kaçırmakta bulur. elenayı eve atmayı başarır sonunda. ona gelinlik giydirir, kokmuş etine parfüm sıkar hatta makyaj bile yapıp onunla dans eder bizim manyak. neyseki bu acayip ilişki çok uzun sürmez ve röntgenci panpamız yakayı ele verir.

2-) blanche dumas isimli hatun 'lerde dünyaya geldi. yalnız tuhaf bi yaratılışa sahipti kendisi. üç ayağı, dört memesi ve iki amı vardı. tabi siz şimdi bu hanımefendinin aşk hayatı olamayacağını düşünüyorsunuz ama çok yanılıyorsunuz. bir gün üç ayaklı iki yaraklı bir adam olduğunu öğrendi ve onunla tanışmayı hayal etti. gerisini sizin hayal gücünüze bırakıyorum beyler.

3-) yılında bert pugach ile linda riss evlendi. eşine ve çocuklarına zarar veren manyak baba, işi abartıp eşine saldırması için üç adam tuttu. -vay amk adamdaki fanteziye bak- adamlar kadının yüzüne zarar vermekle kalmayıp gözlerini kör ettiler. olay mahkemeye taşındı ve manyak baba mapusa girdi. işin en tuhaf yanı ise kadın halen adama aşıktı ve hapiste sık sık onu ziyaret ediyordu. bu saldırgan ve çılgın aşk için bir kitap yazıldı ve crazy love adında bir de belgesel çekildi. sözün özü aşk harbiden gözü kör etmiş amk.

4-) bildiğiniz üzere arabada beş evde onbeş yapmak bizde gelenektir. her ne kadar eşşek vb. hayvanlarla çeşitli ilişkiler yaşayan tanıdıklarımız olsa da arabayla ilişkiye gireni de ilk defa duyuyorum amk. 57 yaşındaki edward smith panpamız tane arabayla ciks yaptığını iddia ediyor. şu anda ise vanilla adını verdiği beyaz bir VW beetle marka arabayla tek eşli bir ilişki içerisinde olduğunu söylüyor. beyler nedense bu adam samimiyet kokuyor amk.

5-) video oyunlar evlenmeye engel değilmiş beyler. en azından pee wee panpamız böyle düşünüyormuş. bu saplantılı kardeşimiz Nintendo DS oyunundaki çizgi karakterle yarı ciddi şekilde evlenmiş. dj bile çağırmışlar. düğün bir öpücük ile son bulmuş. hayran kaldım doğrusu. (- acaba tam ciddi olsa neler olurdu? -)

6-) ikiz kardeşler craig ve mark, diane ve darlene adında ikiz kız kardeşlerle tanıştılar. Birbirlerine aşık oldular ve aynı gün evlendiler. çocukları da ikiz oldu. ikizler dünyası denilebilir. ( ne güzel lan kimse birbirini benzerlikten tanımaz amk)

7-) victor cingolani ve edith casas aşık olup evlendi. fakat her zaman olduğu gibi kızın ailesi pek sevinmedi çünkü evlendiği kişi kızın, ikiz kardeşini öldüren kişiydi. cinayetten önce mutlu olan çiftin evliliği victor panpamızın hapse girmesiyle bozuldu. kız kardeşini öldürdüğü halde eşini mapusta yalnız bırakmayan acıların kadını edith "eşim şiddet yanlısı bir insan değildir biz birbirimizi seviyoruz" şeklinde konuştu. tabi bu duruma çok içerleyen edithin ailesi "sen evladımızsan diğer bacın da bizim evladımızdır yazıklar olsun sana rezil" diyerek onu evlatlıktan reddettiler. tabi bu durumun edithin sıkinde mi? tartışılır.

uğraştım, düzenledim biraz da espri serpiştirdim

Aşık olduğu hastası öldükten sonra dahi peşini bırakmayan saplantılı doktor: Carl Tanzler

Carl Tanzler, Florida’daki Birle&#;ik Devlerler Deniz Hastanesi’nde çal&#;&#;an, mikrobiyoloji ve bakteriyoloji üzerine uzmanla&#;m&#;&#; bir doktordu. Doktor Tanzler, y&#;l&#;nda kendisine tüberküloz tedavisi için gelen 22 ya&#;&#;ndaki hastas&#; Elena Milgaro De Hoyos’a ilk görü&#;te a&#;&#;k oldu. Tanzler’in a&#;k&#;n&#;n saplant&#;l&#; bir tutkuya dönü&#;mesinin alt&#;nda ise çocukluk a&#;k&#;na benzemesi yat&#;yordu. Tanzler, çocukken a&#;&#;k oldu&#;u koyu renk saçlara sahip egzotik bir kad&#;n olan Anna Constantia’ya, Elena’n&#;n birebir benzedi&#;ini iddia ediyordu. Elena resmi olarak evliydi ama kocas&#; onu çocuk dü&#;ürdü&#;ü için terk etmi&#;ti. Ard&#;ndan ise kendisine tüberküloz te&#;hisi konulmu&#;tu.

elena

Carl Tanzler, Elena’y&#; her gün ziyaret ediyordu ve ona pahal&#; giysiler hediye ediyordu. Kendisine a&#;&#;k oldu&#;unu itiraf etmi&#;ti ama Elena kar&#;&#;l&#;k vermedi. Tanzler’in hayattaki en büyük amac&#; Elena’y&#; iyile&#;tirmek oldu. Onu tedavi etmek için birçok ilaç denedi ama tüberkülozun o dönemde gerçek bir tedavisi yoktu. Elena sonunda hayat&#;n&#; kaybetti. Ama Tanzler’in a&#;k&#; Elena’n&#;n vefat etmesiyle sona ermedi.

Tanzler, Elenan öldükten sonra onun için mezarl&#;kta bir türbe yapt&#;rmak için ailesinin iznini ald&#;. y&#;l&#;na kadar her ak&#;am mezar&#;n&#; ziyaret etti. Sonunda bir gün ise naa&#;&#; mezardan ç&#;kartarak evine ta&#;&#;d&#;. Rüyas&#;nda Elena’y&#; gördü&#;ünü ve kendisini mezardan almas&#;n&#; söyledi&#;ini iddia ediyordu. Elena’n&#;n kemiklerini tellerle ve ask&#;larla birbirine tutturdu.

Cesedin derisi çürüyüp ayr&#;&#;maya ba&#;lad&#;&#;&#;nda Tanzler onu balmumu ve ipek bezlerle kaplad&#;. Bozulan kafa derisinden saçlar&#; döküldü&#;ünde, annesinin hayattayken toplad&#;&#;&#; ve Tanzler’a verdi&#;i Elena’n&#;n kendi saçlar&#;ndan bir peruk yapt&#;. Elena’n&#;n kar&#;n ve gö&#;üs bo&#;lu&#;unu paçavralarla doldurarak orijinal formunu kazand&#;rmaya çal&#;&#;t&#;, ona yeni giysiler giydirdi ve ellerine eldiven takt&#;. Elena’ya mücevherler tak&#;yor, yata&#;&#;nda yat&#;r&#;yordu. Kokuyu maskelemek ve cesedin parçalanmas&#;n&#;n etkilerini azaltmak için bol bol parfüm, dezenfektan ve koruyucu madde kullan&#;yordu.

’da, Tanzler’&#;n bir cesetle yatt&#;&#;&#;na dair söylentiler yay&#;lmaya ba&#;lam&#;&#;t&#;. Elena’n&#;n k&#;z karde&#;i evine gitti&#;inde cesedi orada buldu. Bunun üzerine Tanzler tutuklan&#;p gözalt&#;na al&#;nd&#;. Psikolojik durumu incelendi ancak zihinsel olarak yetkin bulundu. Ceset, hekimler ve patoloji uzmanlar&#; taraf&#;ndan muayene edildi. Tanzler’in cesetle cinsel ili&#;kiye girmesine olanak veren, daha önce cesedin vajinas&#;na yerle&#;tirilmi&#; ka&#;&#;ttan bir tüp ortaya ç&#;kt&#;.

Ceset, bu olaydan sonra Dean-Lopez Cenaze Evi’nde ziyarete aç&#;ld&#; ve yakla&#;&#;k ki&#;i görmeye geldi. Tanzler ya&#;am&#;n&#;n son y&#;llar&#;n&#; Elena’n&#;n maskesini ta&#;&#;yan bir heykelle geçirdi. y&#;l&#;nda evinde öldükten ancak 3 hafta sonra bulundu.

ANASAYFAYA DÖNMEK &#;Ç&#;N TIKLAYINIZ

&#;len hastasını mezardan &#;ıkaran doktor! Evine girenler bu aşka inanamadı

Haberin Devamı

Ölen hastasını mezardan çıkaran doktor Evine girenler bu aşka inanamadı

'DAHA ÖNCE RÜYALARIMDA BENİMLE KONUŞAN KADIN'

Maria Elena Milagro de Hoyos 31 Temmuz 'de doğdu. Doğduğu ilk günden beri hayatı pek de güzel ilerlemedi. Kız kardeşi tüberkülozdan ölmüştü. Ancak başına gelenler bunlarla da sınırlı değildi. Öyle ki evlendikten kısa süre sonra düşük yapması ve kocasının onu terk edip Miami'ye taşınması ömründe yaşayacaklarının yanında bir hiç kalırdı. Elena bir süre sonra tıpkı kardeşi gibi vereme yakalanmıştı. Birleşik Devletler Deniz Hastanesi'nde tedavi görmeye başladı. Hastanedeyken Carl Tanzler isimli Alman radyoloji uzmanıyla tanıştı. Onunla tanışması ise hayatını bambaşka bir evreye götürdü.

Carl Tanzler, Elena'yı ilk gördüğü andan itibaren, "Daha önce rüyalarımda benimle konuşan genç kadın işte buydu, saçları da aynı böyleydi" düşüncesinden kendini bir türlü alamıyordu. Rüyalarına eşlik eden bu gizemli kadın birden bire hastası olarak karşısına çıkmıştı. Doktor mu veya yalnızca tıp bilgisi kuvvetli olan bir uzman mı olduğu tartışmalı olan Tanzler, ilk görüşte Elena'ya aşık olmuştu.

İŞLER ÇIĞRINDAN ÇIKMAYA BAŞLADI

Carl Tanzler, Elena'ya olan aşkını ise ona kıyafetler, mücevherler ve hediyeler alarak her defasında belli ediyordu. Ancak Elena, Tanzer'in bu tutkulu aşkına hiçbir zaman karşılık vermedi. Genç kadın 'de Carlzer'in bütün çabalarına rağmen 22 yaşında tüberkülozdan ölmüştü. Elena'nın ölümüyle adeta çılgına dönen Carlzer, gün geçtikçe Elena'nın mezarının başından ayrılmıyor, en sevdiği şarkılarla serenatlar yapıyordu. Söylediklerine göre bir süre sonra Elena'nın ruhu ona görünüyor, mezardan sesleniyor ve içinde bulunduğu hapishaneden kendisini çıkarmasını istiyordu.

Haberin Devamı
Ölen hastasını mezardan çıkaran doktor Evine girenler bu aşka inanamadı

Her ne kadar duygusal ve acı verici bir tablo gibi görünse de işler bir süre sonra çığırından çıkmaya başladı. Tanzler kısa bir süre sonra genç kadının mezarına girip cesedini olduğu yerden çıkardı. Cansız bedeni bir şekilde evine götürmeyi başaran Tanzler, Elena'nın kemiklerini, askı ve tellerle birbirine bağlayıp yüzüne cam gözler yerleştirdi. Cildi çürümeye başladığında, balmumu ve alçıya batırılmış bir bezle vücut görünümünü korumaya çalıştı.

ÖLÜ BEDENİNE CANLI GİBİ DAVRANIYORDU

Ona canlı gibi davranıyor, konuşuyor, giysiler giydirip mücevherler takıyordu. Saçları için ise Elena'nın annesinin verdiği saçlardan bir peruk yapmıştı. Elena'nın öldüğünü hiçbir zaman benimseyemeyen saplantılı doktor, genç kadının cansız vücudundan yayılan kokunun önüne geçebilmek ve vücudun ayrışmasını yavaşlatmak amacıyla bol miktarda dezenfektan, parfüm ve koruyucu maddeler kullandı. Neredeyse tüm kasaba, sık sık kadın kıyafetleri ve parfümleri satın alırken görülen bu adamdan bahsediyordu. Bunun yanında bir çocuk, doktorun dev bir oyuncak bebek gibi görünen bir şeyle dans ettiğine tanık olduğunu ifade etmişti.

Haberin Devamı

Saplantılı doktorun bir cesetle olan aşkı yıllarca devam etti. Ta ki Elena öldükten 9 yıl sonra diğer kız kardeşi Florinda, Elena'nın cesedinin mezarından çalındığına dair çeşitli söylentiler duyana kadar. Bu esrarengiz olayın izini süren Florinda, bir zamanlar kardeşinin doktorluğunu yapan adamın evine ulaştı ve yatağında kardeşinin cansız bedeniyle karşılaştı. O zamanlar bir ceset çalmak yasa dışı olmasa da Carl Tanzler, Elena'nın mezarına saygısızlık etmekten tutuklanıp gözaltına alındı.

Ölen hastasını mezardan çıkaran doktor Evine girenler bu aşka inanamadı

MASKESİNİN OLDUĞU HEYKELLE BİR ÖMÜR GEÇİRDİ

Ayrıca Carl'ın, Elena'ya tecavüz ettiği ve nekrofili hastası olduğuna dair çeşitli şüpheler ortaya çıktı. İncelemeler bunun mümkün olduğunu gösterse de net bir sonuca varılamadı. Saplantılı doktor, psikiyatrlar tarafından muayene edildi ancak mahkemeye çıkmasına engel olacak herhangi bir rahatsızlığı olmadığı tespit edildi. Zaman aşımına uğrayan bu dava, Güney Florida gazetelerinin ilgisini çekti ve bu olay bu bölgeyle sınırlı kalmayıp dünya çapında sansasyon yarattı. Bu esnada Elena’nın cesedi, patologlar tarafından incelendi ve ardından Key West’teki Dean-Lopez Cenaze Evi’nde halka teşhir edildi.

En sonunda genç kadının cansız bedeni Key West Mezarlığı’na getirildi ve verilebilecek olası zararların önüne geçebilmek için hiç kimsenin bilmediği bir mezara tekrar gömüldü. Bu saplantılı aşktan bir türlü kurtulamayan doktor, yaşamının son yıllarını Elena'nın maskesini taşıyan bir heykelle geçirdi ve Elena ile olan anılarını anlattığı bir kitap kaleme aldı. yılında ölümünden 3 hafta sonra evinde bulunan Tanzler, 75 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Platonik Âşık Olduğu Kadının Cesedini Mezardan Çıkararak 7 Yıl Boyunca Üzerinde İlginç Uygulamalar Yapan Saplantılı Adam: Carl Tanzler

Doktor ya da tıp uzmanı olduğu iddia edilen Carl Tanzler ve 20’li yaşlarında tüberküloz teşhisi koyulan Maria Elena’nın hikayesini okuduktan sonra hiç şüphesiz fikirleriniz değişecek. Bu ikilinin ilişkisi, masum bir aşktan ziyade akılalmaz bir saplantı niteliğinde.

Bu hikaye, aslında bu aşkın hiç istemeden kahramanı olan bir kadının başına gelen tüyler ürpertici olayları yansıtmakta. 

31 Temmuz doğumlu Maria Elena Milagro de Hoyos, oldukça trajik bir hayat hikayesine sahipti.

maria elena

Tüberkülozdan ölen kız kardeşinin yanı sıra evlendikten kısa bir süre sonra düşük yapması ve bir çocuğu ve kocasının onu terk edip Miami’ye taşınması, ileride yaşayacaklarının yanında küçük kalırdı. 

Elena, tıpkı kardeşi gibi tüberküloza yakalanmıştı ve Key West’teki Birleşik Devletler Deniz Hastanesi'nde tedavi görmeye başlamasıyla hayatı daha da ilginç bir hal almaya başlamıştı. Hastanedeyken, Carl Tanzler ya da onun kendi tabiriyle “Carl von Cosel” isimli Alman radyolojik teknoloji uzmanıyla tanıştı. 

Geçmişi hakkında çok az şey bilinen Carl Tanzler, 8 Şubat ’de Almanya’da doğmuştu. 

carl tanzler

Kendi kendine icat ettiği ve sürekli değiştirmeye çalıştığı geçmişi, oldukça kafa karıştırıcıydı. Tanzler, Almanya’da büyümüştü ancak I. Dünya Savaşı esnasında elektrik işleri yaptığını, bir uçak inşa etmeye başladığını ve Hindistan ve Avustralya’ya seyahat ettiğini ifade etmişti. 

Doktor mu veya yalnızca tıp bilgisi kuvvetli olan bir uzman mı olduğu tartışmalı olan Tanzler, ’da ABD’ye göç etti ve Florida’ya yerleşti. ’de ise ABD Deniz Hastanesi'nde Carl von Cosel adını kullanarak çalışmaya başladı. 

elena'nın portesiyle tanzler

Hastanede Elena ile tanıştı ve ilk görüşte ona aşık oldu. Doktor, Elena’nın çocukken aşık olduğu Anna Constantia’ya birebir benzediğini iddia etmişti.

Tanzler tıbbi bilgi birikimini kullanarak çeşitli ilaçlarla, elektrikli cihazlarla ve röntgenle Elena’yı iyileştirmeye çalıştı. Aşkından gözü kör olan adam, genç kadına kıyafetler ve mücevherler hediye ederek aşkını ilan etti ancak Elena bu tutkulu aşka hiçbir zaman karşılık vermedi.

Genç kadın, 25 Ekim ’de Tanzler’in tüm çabalarına rağmen 22 yaşında tüberkülozdan öldü.

Elena'nın mezarı

Oldukça farklı bir ruh hali ve psikolojiye sahip olan doktor; Elena’nın, mezarından ona seslendiğini ve içinde bulunduğu hapishaneden onu kurtarmasını istediğini ifade etti. 

Sadece bununla sınırlı kalmayan Tanzler, genç kadının mezarının başından bir an olsun ayrılmamış ve en sevdiği şarkıyla ona serenatlar yapıp, Elena’nın ruhunun kendisine göründüğünü söylemişti.

Olayların akılalmaz bir hale büründüğü nokta ise Tanzler’in genç kadının mezarlığına girip, onu oyuncak bir vagon ya da bir arabayla ordan çıkarmasıyla başladı. 

Elena'ya yapılan uygulamalar

Genç kadının cansız bedenini evine götüren adam, Elena’nın kemiklerini elbise askıları ve tellerle birbirine bağlayıp yüzüne cam gözler yerleştirdi. Cildi çürümeye başladığında, balmumu ve alçıya batırılmış bir bezle vücut görünümünü korumaya çalıştı. 

Ona yeni giysiler giydiriyor hatta eldiven ve mücevherler takıyordu. Saçları döküldüğünde ise cenazeden kısa bir süre sonra Elena’nın annesinin kendisine verdiği saçlardan bir peruk yaptı. 

Elena’nın öldüğünü hala benimseyemeyen saplantılı aşık, genç kadının cansız vücudundan yayılan kokunun önüne geçebilmek ve vücudun ayrışmasını yavaşlatmak amacıyla bol miktarda dezenfektan, parfüm ve koruyucu maddeler kullandı. 

manşetlerde elena

Neredeyse tüm kasaba, sık sık kadın kıyafetleri ve parfümleri satın alırken görülen bu adamdan bahsediyordu. Bunun yanında bir çocuk, doktorun dev bir oyuncak bebek gibi görünen bir şeyle dans ettiğine tanık olduğunu ifade etmişti.

Elena öldükten 9 yıl sonra kız kardeşi Florinda, Elena'nın cesedinin mezarından çalındığına dair çeşitli söylentiler duydu.

carl tanzler doktor muayenesi

Bu esrarengiz olayın izini süren Florinda, bir zamanlar kardeşinin doktorluğunu yapan adamın evine ulaştı ve yatağında kardeşinin cansız bedeniyle karşılaştı. O zamanlar bir ceset çalmak yasa dışı olmasa da Carl Tanzler, Elena’nın mezarına saygısızlık etmekten tutuklanıp gözaltına alındı. 

Ayrıca Carl’ın, Elena’ya tecavüz ettiği ve nekrofili hastası olduğuna dair çeşitli şüpheler ortaya çıktı. Ancak incelemeler bunun mümkün olduğunu gösterse de net bir sonuca ulaşmak mümkün olmadı.

Tanzler'in son yılları

Tutkulu aşkının esiri olan bu adam, psikiyatrlar tarafından muayene edildi fakat mahkemeye çıkmasına engel olacak herhangi bir rahatsızlığı olmadığı tespit edildi. Zaman aşımına uğrayan bu dava, Güney Florida gazetelerinin ilgisini çekti ve bu olay bu bölgeyle sınırlı kalmayıp dünya çapında sansasyon yarattı. 

Bu esnada Elena’nın cesedi, patologlar tarafından incelendi ve ardından Key West’teki Dean-Lopez Cenaze Evi’nde halka teşhir edildi.

Cenaze evi

En sonunda genç kadının cansız bedeni Key West Mezarlığı’na getirildi ve verilebilecek olası zararların önüne geçebilmek için hiç kimsenin bilmediği bir mezara tekrar gömüldü. 

Bu saplantılı aşktan bir türlü kurtulamayan doktor, yaşamının son yıllarını Elena’nın maskesini taşıyan bir heykelle geçirdi ve Elena ile olan anılarını anlattığı bir kitap kaleme aldı. yılında ölümünden 3 hafta sonra evinde bulunan Tanzler, 75 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Kaynaklar: Horror Obsessive, American Hauntings, All That Interesting

Emoji İle Tepki Ver

22

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası