yeminli tercüme ücretleri / Yeminli Tercüme ve Çeviri Fiyatları | Okeanos Tercüme

Yeminli Tercüme Ücretleri

yeminli tercüme ücretleri

Noter Onaylı Tercüme

Adıgün Çeviri ve Danışmanlık ofisimiz, noter tasdikli çeviri gerektiren resmi belgelerin noter onaylı yeminli tercüme işlemlerinde gerekli evrakların tercüme hizmetini tüm dillerde en kısa zamanda ve en uygun fiyatlarla gerçekleştirir. Talebiniz üzere noterdeki onay işlemleri için gereken evrakları sizin adınıza hazırlayarak noter onaylı tercümenin yanı sıra evrak takibi danışmanlık hizmetimizden de faydalanmanızı sağlıyoruz. Tercüme hizmet seçeneklerimiz sayesinde işlemleriniz aynı gün gerçekleştirilip adresinize kargo yolu ile teslimatını sağlıyoruz.

  • Online olarak çeviri siparişi verin
  • Tüm dillerde noter tasdikli tercüme
  • En uygun fiyat garantisi sunmaktayız
  • Türkiye'nin her yerine ücretsiz aynı gün kargo

senesinden bugüne sektörde hizmet verdiğimiz süre boyunca şahıs veya kurumsal firmalara verdiğimiz noter yeminli tercüme hizmetinde; anlam kaybı olmayan eksiksiz çeviri ile noter onaylı İngilizce tercüme, Almanca ve Rusça tercüme çeşitlerinde en başarılı projelerde imzamız bulunmaktadır.

Dünya genelinde kullanımı az olan en nadir dillerden en popüler dillere kadar 60’ tan fazla dilde en cazip noter tasdikli tercüme fiyatlarını siz müşterilerimizle buluşturuyoruz.

Müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımımızla, kendini yenileyen alanında uzman bir kadroyla tüm resmi kurum ve yasal işlemlere uygun çeviriyi, taahhüt ettiğimiz süre içerisinde gerçekleştirip tüm dünyaya teslimatını sağlıyoruz.

Adıgün Çeviri ve Danışmanlık ofisimiz, noter tasdikli çeviri gerektiren diploma, evlilik cüzdanı, nüfus cüzdanı, pasaport, boşanma evrakları, vekâletname, uyruk değiştirme, kira sözleşmesi, taahhütname, evlat edindirme gibi işlemlerinizde gerekli evrakların tercüme hizmetini gerçekleştirir.

Dünyanın ve Türkiye’nin her noktasından online tercüme konusunda, büromuza iletişim araçlarımız üzerinden ulaştığınızda kısa sürede sizler için en uygun çözümü üretiriz.

Bizlere günün her saati, dünyanın her noktasından ulaşarak fiyat teklifi alabilir, siparişlerinizi oluşturabilirsiniz.

Evinizden veya ofisinizden ayrılmadan, çevrim içi olarak noter yeminli tercüme siparişinizi oluşturun, en kısa sürede tamamlanmış olan kaliteli çevirilerinizi Türkiye içi tüm adreslerde ücretsiz kargo ve aynı gün teslimat avantajlarıyla sizlere ulaştıralım.

Azami Gizlilik Ve Güven Teminatımızı Belgelendirdik

ISO belgesi bir işletmenin uluslararası platformlarda belirli bir standartta hizmet verdiğini beyan eden belgelerdir. Adıgün Çeviri ve Danışmanlık firmamız, faaliyet alanındaki kalite standartları ile yetkinliğimizin teminatı olan dört ayrı ISO Belgemiz ile müşterilerimize verdiğimiz hizmetin kalitesini ispatlamış bulunuyoruz:

Çeviri Hizmetleri / Çeviri Kalite ISO
Kalite Yönetim Sistemi belgesi ISO ,
Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi ISO
Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ISO , Sertifikaları kapsamında hizmet vermekteyiz.

YEMİNLİ MÜTERCİM-TERCÜMAN

Çeviri fiyatlarını birbirleriyle kıyaslamak zordur, nitekim çevirmenin tahsil durumu son derece önemli bir rol oynamaktadır. İlk bakışta ucuz görünen bir çevirinin, kalite eksikliği nedeniyle tekrar yapılması gerektiğinde veya kalitesiz çeviriden ötürü tazminat isteminde bulunulduğunda veya sorumluluk davası açıldığında masrafın kat kat artacağı göz ardı edilmemelidir. Tercümanlık mesleğim yanında, gerek Almanya`da ekonomi hukuku alanındaki lisans öğrenimim gerekse İstanbul`daki  Türk, Alman ve Uluslararası Ekonomi Hukuku yüksek lisans programı çerçevesinde almış olduğum eğitim sayesinde sunabildiğim kusursuz çeviri ve tercüme hizmetleriyle güvende olacaksınız.

 

Fiyatlandırma kanunda tayin edildiği üzere yapılmaktadır.

 

§ 11 Çeviri ücreti

 

1. Satır başı  ücreti 1,55 €`funduszeue.info satır 55 karakterden oluşmaktadır.

 

2. Şayet çeviri, kullanılan terimlerden dolayı veya metnin zor okunması nedeniyle zorlaştırılmış ise, satır başı çeviri ücreti 1,85 €`ya yükselir.

 

Standart belgelerin tasdikli çevirisi için sabit fiyat uygulanır. Benimle irtibata   geçerek fiyat alabilirsiniz.

 

- Asgari çeviri bedeli 15 €`dur.

 

- Fiyatlara KDV eklenmektedir.

 

 

Büyük çapta veya devamlı siparişler için özel fiyat teklifi yapılır.

Tercüme Fiyatları Nasıl Hesaplanır?

Tercüme Fiyatları Nasıl Hesaplanır?

Tercüme fiyatları ve ücretleri artan tercüman sayısı ve tercüme talebinin bir sonucu olarak sürekli değişkenlik göstermektedir. Ülkemizde birçok üniversitede farklı diller için açılan mütercim tercümanlık bölümleri, her yıl onlarca mezun vermektedir. Bu durum mütercim tercüman sayısını her geçen gün artırmaktadır.

Çeviri ücretleri ve fiyatları değişiminin ilk belirleyicisi piyasa koşullarında oluşan rekabettir. Bu sebeple tercüme ücretleri tercüme bürolarına göre farklılık gösterebilmektedir. Bu tercüme fiyatı rekabetinde dikkat edilmesi gereken şey ise kalitedir. Hızlı ve ucuz yaptırmak gibi bir amaçla kalitesiz iş yapılması aleyhinizde ciddi sonuçlara sebep olabilir.

Örneğin hukuki bir metnin yanlış çevrilmesi sonucu kişi bir davayı kaybedebilir. Yanlış çevrilen bir vize evrakınız ile vize işlemleriniz uzayabilir. Hatalı çevrilen bir ihale şartnamesi ile ihaleyi kaybedebilirsiniz. Kaliteli tercüme hedeflediğiniz amaçlara ulaşmanız için size yardımcı olurken, kalitesiz bir tercüme amacınıza ulaşmanıza engel olabilir. Bu sebeple tercüme bürosu ve tercüman seçiminde azami derecede dikkatli olmanız gerekir

Tercüme Fiyatları Yılı Nasıl Hesaplanır?

Tercüme fiyatları yılında da yine 'deki fiyatlara yakın bir fiyat aralığında gitmesini bekliyoruz. Ancak fiyat belirlenirken burada dikkat edilmesi gereken, sizin için bir sayfa olan metin, tercüman için bir sayfa olmayabilir. Daha önce hiç çeviri yaptırmamış kişiler genelde 1 sayfa metnin çeviriden sonra da 1 sayfa olacağını sanmaktadırlar. Ancak durum böyle değildir.

Çeviride sayfa hesabı biraz farklıdır. Tercüme yaptırdığınız metin başka bir dile çevrildiği için çeviriden sonra bir sayfadan fazla veya az çıkabilir. Birincisi, kaynak dilde üç kelime ile ifade edilen bir cümle hedef dilde 5 6 kelime ile ifade edilebilir.

İkincisi, bir yazı yazarken karakter boyutu 10 olması ile 12 veya 14 olması, satır aralığının 1 veya 1,5 olması sayfada yer alacak kelime miktarını değiştirecektir. Bu konuda bir birlikteliğin, bir standartlaşmanın sağlanması gerekir. Farklı tercümanlardan fiyat aldığınızda aynı şeyi söylemeleri için bir standartlaşma şarttır.

Bu standartlaşma ise genelde boşluksuz karakter ya da kelime şeklinde sağlanmıştır. Tercüme için fiyat istediğiniz tercüman size kelimesi şu fiyata ya da boşluksuz karakter şu fiyata yaparım şeklinde fiyat verecektir. Bu yolla sizde tercümanların veya tercüme bürolarının vermiş olduğu fiyatları kıyaslama imkânı bulmuş olacaksınız.

Tüm çeviri ve tercüme hizmetleri ile ilgili oturduğunuz yerden profesyonel destek almak içinYakamoz Tercüme ve Çeviri Hizmetleri sitesini ziyaret ediniz.

Tercüme büroları ve tercümanlar genel olarak çeviri fiyatı hesaplamada boşluksuz karakter hesabını esas alırlar. Boşluksuz her karakter 1 sayfa kabul edilir. Bu karakter hesabı ise çeviri yapıldıktan sonra hesaplanır.

Yani ücret hesabı kaynak dil üzerinden değil hedef dil üzerinden hesaplanmaktadır. Sözlü tercüme fiyatları ise ilgili eş zamanlı çevirmenin çalıştığı saat üzerinden belirlenir. Adliyede tercümanlık ücretleri de sözlü tercüme ücretlendirme sınıfına girer.

Yazıda kaç karakter olduğunu hesaplamak da oldukça kolaydır. Yazıyı yazdığınız Word sayfasının sol alt tarafında sözcük ve karakter sayımı yapan bir araç vardır. Bunu bir örnek üzerinde anlatalım.

 

tercüme fiyatları

 

Yukarıdaki resimde gördüğünüz siyah ok ile işaret edilen sözcük kelimesine tıkladığınız zaman, metinde kaç sayfa, kaç sözcük, kaç karakter, kaç paragraf, kaç satır olduğu bilgisine ulaşabilirsiniz. Burada gördüğünüz sonuçlara göre de çevirinin sayfa sayısını hesaplarsınız.

Mesela bu örnekte gösterilen metinde boşluksuz karakter vardır. Bu da 2 veya 2,5 sayfa kabul edilir.

Pasaport, diploma, öğrenci belgesi, kimlik belgesi, evlilik cüzdanı, nüfus kayıt örneği gibi web sitesi tercüme fiyatlarınıhesaplanırken karakter hesabı yerine taban bir fiyat belirlenir. Çünkü bu belgelerde çok fazla yazı olmamakla birlikte tercüman çeviri için bazen 1 sayfa metni çevirmek için harcadığı zamandan fazla zaman harcanır.

Bu nedenle bu gibi belgeler için standart bir taban fiyat belirlenir. Yine çeviri yapılacak hedef ve kaynak dile göre ve belgedeki yazının yoğunluğuna göre bu fiyat da değişebilir.

Bizlere Ankara Tercüme Fiyatları için Kızılay Tercüme Bürosu Yakamoz Tercüme adresimizden yada iletişim bölümündeki diğer yollarla ulaşabilirsiniz.

İsterseniz online tercüme fiyatlandırma formunu  funduszeue.info sayfasını ziyaret ederek doldurabilir ve fiyat teklifi alabilirsiniz.

 

Banka Hesap Numaralarımız

Banka Adı:

İş Bankası Meşrutiyet Şubesi

Hesap Sahibi:

Yakamoz Tercüme Dil Hizmetleri Bilgisayar İnşaat İthalat İhracat San. ve Tic. Ltd. Şti.

Şube Kodu:

Hesap No:

IBAN No:

TR

 

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası