türkmen şarkıları 2015 / Gökhan Türkmen Şarkıları Dinle, Gökhan Türkmen Klipleri | İfunduszeue.info

Türkmen Şarkıları 2015

türkmen şarkıları 2015

UĞUR TÜRKMEN

Educational Status

He was born in Kütahya in He completed his primary, secondary, and high school education in Kütahya. He graduated from Uludağ University Education Faculty Music Teaching Department in He received his "Science Specialization" from Selcuk University in and his "Ph.D." degree from Bolu Abant İzzet Baysal University, Music Department in

Work-life

He started to work as a Music Instructor at Niğde University in He resigned from his duty at the university in , along with six of his friends. He was appointed as a teacher in Kütahya in and was assigned to Anatolian Fine Arts High School. In , he started working as an Assoc. Dr. at the Afyon Kocatepe University State Conservatory Music Department. He was appointed as an associate professor in and a professor in at the same university. He transferred to Çanakkale Onsekiz Mart University State Conservatory in

Lessons he conducts

Theory, Solfege, Research Methods in Music, Social Psychology and Music, Systematic Musicology Studies, Polyphony Applications in Turkish Music.

Publications

He has published papers in national and international scientific meetings in the fields of music education and musicology, articles and books in professional and peer-reviewed journals. Studies on educational music; children's and youth songs, chamber music, and orchestral works were performed in many concerts.

kaynağı değiştir]

Dış bağlantılar[değiştir kaynağı değiştir]

Gökhan Türkmen, 1 Eylül tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Rizelidir. Habire Yahşi Anadolu Lisesinden mezun olmuştur. Ortaokulun son yıllarında müzikle ilgilenmeye başlamıştır. yılında gitar çalmaya başladı. yılından itibaren çeşitli mekânlarda ve organizasyonlarda gitar ve sesiyle boy göstermeye başladı. yılında Kocaeli Üniversitesi Endüstriyel Yönetim Bölümünden mezun oldu. Mezuniyetin ardından 1 yıl kadar şan dersi aldı. Bir dönem radyolarda ve çeşitli mekânlarda canlı performanslar sergiledi. 'li yılların başında kendisini tamamen müziğe verdi ve söz yazmaya başladı. Söz ve müziği Serkan Söylemez'e ait olan "Büyük İnsan" adlı parçayı amatör olarak seslendirdi. yılının sonlarında Youtube'da yayınladığı parça beş milyondan fazla kişi tarafından dinlenince bir anda internet ortamında tanınmaya başladı.[4] Bunun üzerine bir yıl sonra "Dön" adlı parçasını da internette yayınladı. Yine söz ve müziği Serkan Söylemez'e ait olan "Efkârlıyım" adlı şarkıyla Nokia tarafından düzenlenen bir yarışmaya katıldı. İnternet üzerinde bulunan üç şarkısıyla da beğeni toplayan sanatçı, Keremcem ve Aykut Gürel'in desteğini de aldı.

Büyük İnsan ve Biraz Ayrılık[değiştir

Gökhan Türkmen kaç yaşında, aslen nereli? Gökhan Türkmen kiminle evli, eşi kimdir?

Mahşer, Çatı Katı, Aşk gibi unutulmaz şarkıları seslendiren Gökhan Türkmen bu akşam Şarkılar Bizi Söyler&#;in konuğu olacak. Özel hayatı ile de merak edilen Gökhan Türkmen İstanbul doğumlu, aslen Rizelidir ve 39 yaşında. yılında Sinem Aksoy ile evlenen Gökhan Türkmen&#;in bir tane çocuğu var.

Abone ol

Cumartesi akşamlarının sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler'in bu akşamki konuklarından biri de sevilen isim Gökhan Türkmen olacak. Büyük İnsan, Sen İstanbul'sun gibi şarkılarıyla beğeni toplayan Gökhan Türkmen uzun yıllardır müzik piyasasının içinde. Aynı zamansa şarkıcı-şarkı yazarı ve yapımcı olan Gökhan Türkmen Sinem Aksoy ile evlidir. 

Gökhan Türkmen kimdir?

Gökhan Türkmen, 1 Eylül tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Rize'lidir. yılında Kocaeli Üniversitesi Endüstriyel Yönetim Bölümü'nden mezun olmuştur.

yılının Nisan ayında “Büyük İnsan” isimli ilk albümünü çıkardı ve “Büyük İnsan” şarkısının Youtube’da 5 milyon kişi tarafından dinlenmesiyle yıldızı parladı.

yılında çıkan “Biraz Ayrılık” adlı albümüyle büyük bir başarıya imza atan Türkmen, radyolarda ve müzik kanallarında en çok çalınan, yılın en çok ödül alan sanatçılarından oldu.

yılında Sesi Çok Güzel yarışmasında Sibel Can ve Sertab Erener ile birlikte jüri koltuğuna oturan Gökhan Türkmen, GTR Müzik adlı kendi yapım şirketini kurdu. yılında Harun Kolçak ile birlikte seslendirdikleri Yanımda Kal şarkısı ile büyük beğeni toplarken, aynı yılın Ekim ayında 4. Stüdyo albümü “Sessiz”i dinleyicilerinin beğenisine sundu.

yılına 3 parçalık “Virgül” maxi single projesi ile giriş yapan Gökhan Türkmen “İhtimaller Perisi”, “Ben Unuturum” ve Harun Kolçak'a ithaf ettiği “Masal Olsa” parçalarıyla ilgi görürken, “Iptıs Çaktıs” remix albümü ve “Para Hala Bende” cover projelerini de yazında sevenleriyle buluşturdu.

Yine yılında müzik sektöründe Yılını Ekim ayında Yılına özel “” Adlı plak çıkartarak kutladı. Gökhan Türkmen evli ve 2 kız çocuğu babasıdır.

Albümleri:

Büyük İnsan ()
Biraz Ayrılık ()
Ara ()
En Baştan ()
Sessiz ()
Vay Halimize ()
Virgül ()

Ödülleri:

– Altın Kelebek Ödülleri – En İyi Çıkış Yapan Solist
– Düzce Üniversitesi funduszeue.info Ödülleri – En İyi Şarkı (Bitmesin)
– Ege Üniversitesi funduszeue.info Ödülleri – En İyi Şarkı (Bitmesin)
– 1.Türkiye Müzik Ödülleri – Radyolarda En Çok Çalınan Şarkı (Bitmesin)
– MGD Altın Objektif Ödülleri – En İyi Erkek Yorumcu
– Radyo Boğaziçi Müzik Ödülleri – En İyi Erkek Pop Müzik Sanatçısı
– İstanbul Fm Altın Ödülleri – En İyi Erkek Albüm (Bitmesin)
– Engelsiz Yaşam Vakfı Ödülleri – Yılın En İyi Pop Müzik Erkek Sanatçısı
– YTÜ Yılın Yıldızları Ödülleri – En Beğenilen Erkek Şarkıcı
– Yeditepe Üniversitesi funduszeue.info Ödülleri – Yılın En İyi Erkek Şarkıcısı
– Düzce Üniversitesi funduszeue.info Ödülleri – En İyi Erkek Sanatçı – En İyi Albüm/Erkek (En Baştan)
– 1.Türkiye Gençlik Ödülleri – En İyi Erkek Sanatçı

gökhan türkmen

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası