sgk kurum dışı personel alımı / Başvuru Ekranı Açıldı! SGK Destek, Büro, Güvenlik Personeli ve Teknisyen Alımı

Sgk Kurum Dışı Personel Alımı

sgk kurum dışı personel alımı

Haberler SGK s&#;zleşmeli personel alımı başvuru şartları neler, başvurular hangi tarihte?

SGK personel alımına ilişkin detaylar ilanda yerini aldı. Toplamda personel alımının gerçekleşeceği SGK’da büro personeli, sekreter, dağıtıcı, temizlik, aşçı, aşçı yardımcısı, basit bakım, bulaşıkçı, güvenlik görevlisi, teknisyen ve şoför alanlarında alım yapılacak. Her ilanın kendine özgü şartları olmakla birlikte tüm adaylarda aranan genel şartlar da bulunuyor.

SGK SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Adaylarda aranan genel şartlar şöyle;

1) sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4’üncü maddesinin birinci fıkrasının (B) bendi ile aynı Kanunun 48’inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin 1*, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7’nci alt bentlerindeki ve tarihli ve 7/ sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına Dair Esasların Ek-1’inci maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

2) Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alanlar (dul ve yetim aylığı hariç) ile 65 yaşını doldurmuş olanlar göreve başlatılmayacaktır.

3) Arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak.

4) Görevini devamlı yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak,

5) Başvurma genel ve özel şartlarına ve yerleştirildiği pozisyonun niteliklerine sahip olmayan, aranan nitelik ve şartları taşıdığı halde istenen belgeleri süresi içerisinde teslim etmeyen adaylar göreve başlatılmayacaktır.

İLGİLİ GÖREVE ARANAN ÖZEL ŞARTLAR İÇİN TIKLAYINIZ…

SGK PERSONEL ALIMI BAŞVURU TARİHLERİ NE ZAMAN?

sözleşmeli personel alımı için başvurular 30 Eylül 7 Ekim tarihleri arasında alınacak.

SGK PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

1) Adaylar başvurularını, 30 Eylül - 07 Ekim tarihlerinde e-Devlet üzerinden SGK Kurum Dışı Sınav Uygulaması üzerinden elektronik ortamda yapacaktır. Şahsen, kargo ya da posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

2) Adayların “BAŞVUR” sekmesiyle başvurdukları pozisyonla ilgili istenilen belgeleri belirtilen yerlere istenilen formatta yüklemeleri gerekmektedir.

3) Başvuru işleminin hatasız, eksiksiz ve bu ilanda belirtilen hususlara uygun olarak yapılmasından, istenilen belgelerin başvuru aşamasında sisteme yüklenmesinden, başvuruda bulunan adaylar sorumludur. Bu hususlara riayet etmeyen adaylar herhangi bir hak talebinde bulunamayacaktır.

4) Başvuruların sona ermesinden sonra adayların başvuru bilgilerinde hangi nedenle olursa olsun kesinlikle değişiklik yapılmayacaktır.

5) Adaylar, en fazla 5 tercih yapabilecek olup şartlarını taşıdığı ve ilan edilen farklı pozisyonlara başvuru yapabilecektir.

6) KPSSP93(ön lisans) puanı ile tercih yapacak adayların KPSS puanı, eğitim, mezun olduğu bölüm ve kimliğine dair bilgileri e-Devlet üzerinden ilgili kurumların web servisleri aracılığı ile temin edilerek alındığından sadece Fotoğraf ve Koruma Güvenlik Görevlisi pozisyonuna başvuracak adayların özel güvenlik görevlisi kimlik kartlarını arkalı ve önlü olarak başvurusu sırasında .pdf ya da .jpeg formatında “Koruma Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı” sekmesi alanına yüklemeleri gerekmektedir.

7) KPSSP94(Ortaöğretim) puanı ile tercih yapacak adayların KPSS puanı ve kimliğine dair bilgileri e-Devlet üzerinden ilgili kurumun web servisleri aracılığı ile temin edilmekte olup başvuracak adayların öğrenim durumlarını gösterir belge (diploma veya mezuniyet belgesi), fotoğraf, koruma güvenlik görevlisi pozisyonu için “Koruma Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı” Destek Personeli (Şoför) pozisyonu için ise “Sürücü Belgesi”ni arkalı ve önlü olarak başvurusu sırasında .pdf ya da .jpeg formatında ilgili alanlara yüklemeleri gerekmektedir.

8) Yurt dışındaki veya yurt içindeki öğretim kurumlarından mezun olup bu ilanda aranılan öğrenim durumuna ilişkin denkliği olan adayların denklik gösterir belgelerini başvurusu sırasında .pdf ya da .jpeg formatında “Diğer Belgeleriniz” sekmesi alanına yüklemeleri gerekmektedir.

9) Kamu kurum ve kuruluşlarında, sözleşmeli personel (4/B) pozisyonlarında görev yapmakta iken, kurumlarınca sözleşmesi feshedilen ya da sözleşmesini tek taraflı fesheden adayların, bir yıllık bekleme süresini doldurduklarını belgeleyebilmeleri için görev yaptıkları eski kurumlarından alınmış onaylı hizmet belgesini başvurusu sırasında .pdf ya da .jpeg formatında “Diğer Belgeleriniz” sekmesi alanına yüklemeleri gerekmektedir.

10) Adayların başvuru işlemleri tamamlandıktan “TERCİHLERİNİZ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE KAYIT EDİLMİŞTİR.” ibaresi görülmeyen hiçbir başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır.

11) Sözleşmeli olarak istihdam edilecek personelin bu ilanda ve ilgili mevzuatta belirtilen şartları taşımadığının tespiti halinde, başvuruları değerlendirmeye alınmayacaktır. Ayrıca başvuru şartlarını taşımadığı daha sonradan tespit edilenlerin sözleşmeleri tazminatsız ve bildirimsiz feshedilecektir

İşin Olsa">

Sosyal Güvenlik Kurumu personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımladığı personel alımı ilanına göre bünyesindeki eksikliği gidermek üzere kişilik kadro ile farklı alanlarda personel alımı yapacağını bildirmişti. Bu yönde alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirileceği bildirilmişti. Aynı zamanda başvuruları sona ermiş olan adaylar için atama işlemi yapılmış ve adayların gerekli belgeleri kuruma iletmeleri gerekmektedir.

SGK Personel Kontenjanları

Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesine Merkez ve Taşra teşkilatında olmak üzere kişilik kadro ile Sözleşmeli Personel Alımı yapılacağını bildirmişti. Buna göre Başvurular,

  • Destek Personeli ( 2 Sekreter, 4 Dağıtıcı, Temizlik Personeli, 19 Şoför, 15 Aşçı, 7 Aşçı Yardımcısı, 4 Basit Bakım personeli, 2 Bulaşıkçı )
  • Büro Personeli,
  • 59 Koruma Güvenlik Görevlisi,
  • 9 Teknisyen ( 8 Elektrik ve Elektronik, 1 Makina ),

kadrolarında gerçekleştirilmektedir.

Mülakat Yapılmayacak! Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yaıldı?

SGK sözleşmeli personel alımı için yayımladığı ilanda adaylardan KPSS şartı arayacağını bildirmişti. Bu doğrultuda alımların Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılmasından dolayı KPSS puan sırası Mezuniyet ve alanına göre yapılacak değerlendirme ile gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda Adayların eşit puana sahip olmaları halinde; diploma tarihi itibarıyla önce mezun olmuş olana, bunun aynı olması halinde yaşı büyük olana öncelik tanınacaktır.

Başvuru Sonuçları Açıklandı!

SGK Personel alımında başvuruların 7 EKim tarihinde sona ermesinden sonra adaylar sonuçlar 25 Ekim tarihi ile açıklandı. Adyalar sonuçlarına İnternet ortamından ulaşabilecekler.

YERLEŞTİRME SONUÇLARI: funduszeue.info

Yerleştirme İşlemleri İçin Belge İstenecek!

tarihli ve Sayılı Resmi Gazete ile ilan edilen ve e-Devlet (SGK Kurum Dışı Sınav Uygulaması) üzerinden başvuru yapmak suretiyle Kurumumuza sözleşmeli personel pozisyonlarına yerleştirilmesi yapılan adayların, aşağıdaki belgeleri ilgili tarihe kadar ve adrese teslim etmeleri gereklidir.

Son Belge Teslik Tarihi: tarihi mesai bitimine kadar

Belge Teslim Adresi: Ziyabey funduszeue.info:6 Kat:5 Balgat/ANKARA adresinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı 5. Kat nolu odaya veya Personel Daire Başkanlığına iletilmek üzere herhangi bir Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğüne elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Adaylardan İstenen Belgeler Nelerdir?

1- Atama Başvuru Formu (Eksiksiz olarak doldurulacaktır.) (Ek-1)Burada

2- Mezuniyet belgesin noter tasdikli ya da aslı gösterilmek kaydıyla Kurumumuz Personel Daire Başkanlığı / İl Müdürlükleri yetkili personelince tasdik edilmiş örneği, Yurt dışından mezun olanlar için Yüksek Öğretim Kurulundan alacağı Diploma Denklik Belgesi, Ortaokul ve/veya lisede hazırlık okunmuş ise tasdikli belge (e-Devletten alınan belgeler kabul edilecektir.)

3- 2 adet vesikalık fotoğraf, (4,5 x 6 cm son altı ay içerisinde resmi işlemlerde kullanılabilecek şekilde çekilmiş olması gerekmektedir)

4- Askerlik durumunu gösterir belge aslı veya onaylı örneği (e-Devletten alınan belgeler kabul edilecektir.) Müracaat tarihi itibarıyla askerde olanların, bu durumlarını dilekçe ile beyanetmeleri ve asker dönüşü terhis belgesi ile Kuruma başvurmaları gerekmektedir.

5- Kamu Görevlileri Etik Sözleşmesi (Ek-2 ) Burada

6- Mal Bildirim Formu (El yazısı ile eksiksiz olarak doldurulmuş, imzalı ve kapalı zarf içinde) (Ek-3) Burada

7- Nüfus Cüzdanı veya T.C. Kimlik Kartı Fotokopisi (1 adet )

8- Adli sicil kaydı (1 Adet) (e-Devlet’ten alınan belge kabul edilecektir.)

9- Kuruma yerleştirildiğine dair Yerleştirme Sonuç Belgesi Atama işlemleri hakkında SMS ile bilgilendirilmek isteyen adaylar için talep dilekçesi. (e-Devlette kayıtlı cep telefonu numarası olmalıdır.) (Ek-4)

Atama işlemleri hakkında SMS ile bilgilendirilmek isteyen adaylar için talep dilekçesi. (e-Devlette kayıtlı cep telefonu numarası olmalıdır.) (Ek-4) Burada

Koruma ve Güvenlik Görevlisi olarak yerleştirmesi yapılanların Koruma ve Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı noter tasdikli ya da aslı gösterilmek kaydıyla Kurumumuz İl Müdürlükleri yetkili personelince tasdik edilmiş örneği,

Şoför olarak yerleştirmesi yapılanların sürücü belgelerinin noter tasdikli ya da aslı gösterilmek kaydıyla Kurumumuz Personel Daire Başkanlığı / İl Müdürlükleri yetkili personelince tasdik edilmiş örneği. (e-Devletten alınan belgeler kabul edilecektir.)

GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim ,

Yorumunuz Onaylanmak Üzere Gönderildi

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası