iphone laptopa bağlanmıyor / Telefon interneti bilgisayara bağlanmıyor iPhone

Iphone Laptopa Bağlanmıyor

iphone laptopa bağlanmıyor

Bilgisayar Iphone'u Görmüyor

  • Teğmen
    Mesaj
    Konu Sahibi
    Evet b&#;yle y&#;zlerce başlık var ama hi&#;biri &#;&#;zememiş sorunu. Takıyorum Iphone'u bilgisayara, hi&#;bir şey olmuyor. Ne Iphone şarj oluyor, ne de bilgisayar aygıt bulundu vs. hi&#;bir şey demiyor. iTunes'i de y&#;kledim bilgisayara, yine değişen hi&#;bir şey yok. Nedir bu gerzek sorunun &#;&#;z&#;m&#; acep ? İşletim sistemim Windows 7, Iphone da 2G 16GB.



  • Teğmen
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
    Universal bir şarj kullandıktan sonra bende de b&#;yle bir problem olmuştu. Bil. kapattım elektriğini &#;ektim, iPhone kapattım. dk sonra denediğimde d&#;zelmişti.
  • Yarbay
    Mesaj
  • Teğmen
    Mesaj
    Konu Sahibi
    Hepsini b&#;y&#;k umutlarla denedim ama hi&#;biri olmadı maalesef. Fırlatıp atacağım en son Iphone'u camdan aşağı, kurtulacağım vallahi
  • Windows 7 64 bit

    Eğer bu versiyonu kullanıyorsan sorun imzasiz s&#;r&#;c&#;den kaynaklanıyor

    Bu sorun ile ilgili hemen hemen b&#;t&#;n başlıklara yazdım bu sorunu, nasıl olurda g&#;rmezsiniz?

    Bilgisayarı ilk a&#;ılışta s&#;r&#;c&#; imzalamayı devre dışı bırak de

    % g&#;r&#;cek

    Kolay gelsin
  • Er
    12 Mesaj
    Ya arkadaşlar bende de sorun var, benim itunes iphone'u g&#;r&#;yor ancak bilgisayar s&#;r&#;c&#;lerinde g&#;z&#;km&#;yor yani &#;ektiğim resimleri bilgisayara atamıyorum. İşin ilgici aynı kabloyla aynı bilgisayara başka bir iphone taktığımda g&#;r&#;yor Sıkıntı benim iphone'da mı acaba ne yapabilirim???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiz23 -- 29 Ocak ; >
  • Teğmen
    Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
  • Yarbay
    Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
    Hocam telefonu prize takıyorum bu şekildede şarz olmuyor? itunes modunda olmasıyla bir ilgisi var mı acaba?
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: eskiz23

    Ya arkadaşlar bende de sorun var, benim itunes iphone'u g&#;r&#;yor ancak bilgisayar s&#;r&#;c&#;lerinde g&#;z&#;km&#;yor yani &#;ektiğim resimleri bilgisayara atamıyorum. İşin ilgici aynı kabloyla aynı bilgisayara başka bir iphone taktığımda g&#;r&#;yor Sıkıntı benim iphone'da mı acaba ne yapabilirim???


    +1

    up.. yardım
  • Binbaşı
    Mesaj
    quote:

    Orijinalden alıntı: DarkPrince27

    Evet b&#;yle y&#;zlerce başlık var ama hi&#;biri &#;&#;zememiş sorunu. Takıyorum Iphone'u bilgisayara, hi&#;bir şey olmuyor. Ne Iphone şarj oluyor, ne de bilgisayar aygıt bulundu vs. hi&#;bir şey demiyor. iTunes'i de y&#;kledim bilgisayara, yine değişen hi&#;bir şey yok. Nedir bu gerzek sorunun &#;&#;z&#;m&#; acep ? İşletim sistemim Windows 7, Iphone da 2G 16GB.


    herşeyi araştırıyorum ama sonu&#; yok. Recovery mod diye birşeymiş bu galiba ama nasıl &#;ıkılır bu moddan
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • Binbaşı
    Mesaj
    Hocam benim sorun bilgisayardanmış format attım bilgisayara birde telefonun simkilidi varmış sadece vodafonla &#;alışıyordu onuda vodafonu arayıp hallettim. Artık cihazı kullanabiliyorum.
  • Yüzbaşı
    Mesaj
    benim sorun da bilgisayardan olabilir aslında. &#;&#;nk&#; başka bilgisayarlara taktığımda hem şarj oluyor hem de aygıtı tanıyor. bu bilgisayarda ise sadece şarj oluyor ilgin&#;
  • Bilgisayarıma gelin sağ klik &#;zellikler oradan aygıtlara bakıfunduszeue.info HUB CONTROLLER ları kontrol edin b&#;y&#;k ihtimal pc nin usblerinde bir sorun funduszeue.info taktıgınız yere takın birde bakalım olmazsa kabloda bişey vardır.
  • Yüzbaşı
    Mesaj
  • yeni mesaja gitYeni mesaj

Benzer içerikler

iPhone Bilgisayara Bağlanmıyor Sorunu Nasıl Çözülür?

İçindekiler tablosu

iPhone bilgisayara bağlanmıyor ise endişe etmeyin, bu sorunun birden fazla çözümü bulunmaktadır. Makalenin devamında macOS ve Windows bilgisayarların her ikisinde de geçerli olan veya işletim sistemine özel çözümleri bulabilirsiniz.

iPhone Bilgisayara Bağlanmıyor Sorunu ve Çözümü

iPhone’nunuzu bilgisayara bağlamanıza rağmen bir türlü görüntüleyemiyorsanız büyük ihtimalle yazılımsal bir sorunla karşı karşıyasınız demektir. Nadiren donanım kaynaklı sorunlar bu problemin ortaya çıkmasına sebep olmaktadır. Ayrıca sorun genellikle iPhone’larda değil, macOS veya Windows tarafında olmaktadır.

Kilit Ekranından Çıkıp Ana Ekrana Dönün

İlk olarak bağladığınız lightning kablosunu çıkarın. iPhone ve bilgisayarınızda kilit ekranından çıkıp ve ana ekrana geçiş yapın. Ardından tekrar lightning kablosunu bağlayın ve iPhone’nu test edin.

Bilgisayar Güvenlik Kilidini Açın

iPhone bilgisayara bağlanma sorunuyla karşılaşıldığında yaşanan sorunu sebebi cihaz izinlerinin verilmemesi veya unutulması olabiliyor. iPhone’u bilgisayara bağladıktan sonra iPhone ekranına gelen cihaz iznini onaylayın.

Farklı USB Portu ile Bağlanmayı Deneyin

Herhangi bir aygıt veya telefonu bilgisayarınıza bağladığınızda çalışmıyorsa, uygulamanız gereken çözümlerden birisi de USB portunu değiştirmek olsun. Bu sayede arızalı olan veya uyum sorunu çıkaran USB portlarını tespit etmiş ve geçici olarak çözüm bulmuş olursunuz.

Diğer Çevre Birimlerini Bilgisayarınızdan Çıkartın

Çevre birimleri veya telefonlar bilgisayara aynı anda bağlandıklarında yazılım veya donanım/elektrik sorunları görülebiliyor. Cihazlar/aygıtlar birbirlerinin çalışmalarını engelleyecek hale gelebiliyorlar. Nadiren yaşanan bir durum olsa da çözümü denemekte fayda var. iPhone bilgisayara bağlanmıyor durumda olduğunda, temel aygıtlar dışında diğer tüm aygıtları bilgisayardan çıkartın ve iPhone’u bu şekilde bağlamayı deneyin.

İşletim Sisteminizi Güncelleyin

İşletim sistemi hataları veya USB sürücülerindeki hatalar iPhone’nun bilgisayara bağlanamam sebebi olabilir. Bu durumdan kurtulmak için macOS veya Windows işletim sisteminizi güncellemeyi deneyin. İşletim sisteminin güncellenmesiyle birlikte ekran kartı ve işlemci donanımlarının sürücüleri güncellenebildiği gibi, USB sürücüsü de güncellenebilir. Bu nedenle güncelleme yapmakta fayda olabilir.

Güncelleme yaparken en güncel sürümü değil, mümkünse en güncel sürümden bir önceki sürümü indirin. Bu sayede güncelleme hatalarından en az seviyede etkilenmiş olursunuz.

Test Edilmemiş İşletim Sistemi Güncellemelerini Kaldırın

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi güncellemeler hatalar içerir. Eğer yeni bir güncelleme yükledikten sonra iPhone’nunuzu bilgisayara bağlayamaz hale geldiyseniz, yüklediğiniz en yeni güncellemeyi kaldırmayı deneyin. Kaldırma imkanınız yoksa işletim sisteminin bir önceki versiyonunu format atma yoluyla tekrardan kurmanız gerekebilir.

iPhone’u Son Sürüme Güncelleyin

iOS işletim sisteminde yaşanan sorunlar iPhone’nun bilgisayara bağlanmasını engelleyebilir. Bu sorunlar güncellemeler ile ortadan kaldırıldığı için güncelleme yapılması gerekebiliyor. Bilgisayar iPhone’u görmüyor hale geldiğinde işletim sisteminizin güncel olduğundan emin olun, güncel değilse güncellemeyi indirin.

USB Sürücüsünü Güncelleyin

İşletim sisteminizi güncellemenizle birlikte USB sürücüsünün güncellenmemiş olma ihtimali var. Bu nedenle bilgisayarınızın marka ve modeline göre üretici web sitesinden manuel olarak USB sürücüsünü indirin ve yükleyin.

Bilgisayarınızdaki Apple iPhone Sürücülerini Güncelleyin

USB sürücüleri gerekli olduğu gibi Apple iPhone sürücüleri de iPhone’nun bilgisayara bağlantı kurabilmesi için gerekmektedir. Apple sitesinden “Apple Mobile Device USB Driver” adlı sürücüyü indirin ve yükleyin. Ardından sorunun devam edip etmediğini test edin.

Farklı Bir Lightning Kablosu, Bilgisayar ve iPhone Kullanın

Elektronik cihaz bağlantı sorunlarında genellikle donanımlar değiştirilerek testler gerçekleştirilir. Bu yöntem oldukça pratiktir ve hızlı çözüme ulaşmanızı sağlar. İlk olarak iPhone bilgisayara bağlanmıyor hale geldiğinde farklı bir lightning kablosu edinin ve sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Sorun devam ediyorsa farklı bir bilgisayara geçiş yapın ve iPhone’u bağlayın. Sorun düzelmediyse muhtemelen problem iPhone’dadır. Arkadaşınızın iPhone’nunu kendi bilgisayarınıza, kendi lightning kablonuzla bağlayın. Sorun bu aşamada çözüldüyse, iPhone’nunuzu teknik servise göndermeniz gerekebilir. Eğer sorun bilgisayar değişikliğinde çözüldüyse, bilgisayarınızı teknik servise yollamalısınız.

Bunun için teknik servise mi gidilir diyorsanız, bir uzmandan da destek alarak problemi ortadan kaldırabilirsiniz. Sorunun çözümleri yukarıda sıralanmıştır, ancak bazı kullanıcılar bu çözümleri gereğince uygulayamayabiliyorlar. Uzmanlar sorun ve çözüm hakkında daha fazla bilgi ve tecrübe sahibi olabileceği için teknik servise gitmenize gerek kalmadan bağlantı sorunundan kurtulabilirsiniz.

 

Bilgisayarınız iPhone veya iPad'inizi tanımıyorsa

Aygıtınız açık ve bilgisayarınıza bağlıyken, Finder'da veya iTunes'da görünür. Aygıtınızı görmüyorsanız veya bilinmeyen hata ya da 0xE hatası alırsanız bu adımları takip edin.

Aygıtınızı doğrudan bilgisayarınıza bağlayın

Aygıtınızın kilidinin açık olduğundan ve aygıtta Ana Ekran'ın görüntülendiğinden emin olun, ardından bir USB kablosu kullanarak aygıtı doğrudan bilgisayarınıza bağlayın. Aygıtı bir USB hub'a, ekrana veya başka bir aygıta bağlamayın. 

Bu işe yaramazsa aygıtınızın ve diğer tüm USB aygıtları ile aksesuarların bilgisayarınızla bağlantısını kesin. Ardından, yalnızca aygıtınızı yeniden bağlayın. 

Aksesuarın bağlanmasına izin verin

Farklı bir bağlantı noktası, kablo veya bilgisayar kullanmayı deneyin

Sorun bilgisayarınızdan, bilgisayarınızın USB bağlantı noktasından veya aygıtınızı bağladığınız USB kablosundan kaynaklanıyor olabilir. Mümkünse farklı bir bilgisayar, USB bağlantı noktası veya USB kablosu kullanmayı deneyin. Ayrıca, iPhone veya iPad'inizin alt kısmındaki şarj bağlantı noktasında kir birikintisi olup olmadığını kontrol edin.


* Bu özellik bir ayara bağlıdır: Finder'daki menü çubuğundan Finder > Ayarlar'ı (veya Tercihler'i) seçin. Ayarlar penceresinin üst kısmından Kenar Çubuğunu tıklayın ve "CD'ler, DVD'ler ve iOS Aygıtları"nın seçili olduğundan emin olun. Finder pencerelerinde kenar çubuğu görmüyorsanız menü çubuğundan Görüntü > Kenar Çubuğunu Göster'i seçin veya Kontrol-Komut-S tuşlarına basın.

Apple tarafından üretilmeyen ürünler veya Apple tarafından denetlenmeyen veya test edilmeyen bağımsız web siteleri hakkındaki bilgiler bir öneri veya onay niteliği taşımadan sunulmuştur. Üçüncü taraf web sitelerinin veya ürünlerinin seçilmesi, performansı veya kullanılması konusunda Apple hiçbir sorumluluk kabul etmez. Apple, üçüncü taraf web sitelerinin doğruluğu veya güvenilirliğiyle ilgili herhangi bir beyanda bulunmamaktadır. Ek bilgi için tedarikçi ile irtibat kurun.

Yayın Tarihi: 

Dizüstü bilgisayar, iPhone’un ortak erişim noktasına bağlanmıyor [Windows 10 Kılavuzu]

Laptop Won T Connect Iphone S Hotspot




  • Birçok sahibiiPhone 5veyaiPhone 5s şikayet ettiWindows 10 dizüstü bilgisayarlarını bilgisayara bağlayamamaWiFi noktalarıtelefonlarından.
  • Bu sorunu ortaya çıkaran birkaç sorun olabilir, ancak bu kılavuz her birini çözmenize yardımcı olacaktır.
  • Çevrimiçi sorunlara yönelik herhangi bir bilgi veya çözüm için, Web ve Bulut sayfası .
  • Başka yazılım veya donanım sorunlarıyla karşı karşıyaysanız, kesinlikle çözümümüzde bulacaksınız. Teknik Sorun Giderme Merkezi .
Windows 10 olmazsa ne yapabilirimÇeşitli bilgisayar sorunlarını çözmek için Restoro PC Repair Tool'u öneririz:Bu yazılım yaygın bilgisayar hatalarını onaracak, sizi dosya kaybından, kötü amaçlı yazılımlardan, donanım arızalarından koruyacak ve maksimum performans için bilgisayarınızı optimize edecektir. Şimdi 3 kolay adımda PC sorunlarını düzeltin ve virüsleri kaldırın:
  1. Restoro PC Onarım Aracını İndirin Patentli Teknolojilerle birlikte gelen (patentli buraya ).
  2. Tıklayın Taramayı Başlat PC sorunlarına neden olabilecek Windows sorunlarını bulmak için.
  3. Tıklayın Hepsini tamir et bilgisayarınızın güvenliğini ve performansını etkileyen sorunları düzeltmek için
  • Restoro, tarafından indirildi0okuyucuları bu ay.

İPhone kullanıcıları, özellikle iPhone 5 veya iPhone 5'leri olanlar, WiFi erişim noktalarını Windows 10 dizüstü bilgisayarlara bağlayamadıkları için Apple için daha fazla sorun.



Pek çok kullanıcı, Windows 10 dizüstü bilgisayarlarını iPhone'larında oluşturdukları WiFi erişim noktalarına bağlayamadıklarından şikayet ediyor.

İnsanlar kablosuz bağlantı noktaları oluşturmak için iPhone'larını kullanma eğilimindedir, ancak bazen kablosuz bağlantı noktalarında sorunlar ortaya çıkabilir. Bu çok yaygın bir sorun olduğu için aşağıdaki konuları ele alacağız:

  • Windows 10, iPhone ortak erişim noktasına bağlanamıyor - Bu, Windows 10'da nispeten yaygın bir sorundur, ancak çözümlerimizden birini kullanarak sorunu çözebilmelisiniz.
  • Dizüstü bilgisayar, iPhone 6, 7 erişim noktasına bağlanmıyor - Bu sorun hem dizüstü hem de masaüstü bilgisayarları ve hem iPhone 6 hem de 7'yi etkiler.
  • Windows 10 iPhone etkin noktası Bu ağa bağlanılamıyor - Nasıl düzeltileceğini zaten ele aldık Windows 10 bu ağa bağlanamıyor eski makalelerimizden birinde mesaj, bu yüzden kontrol ettiğinizden emin olun.
  • Windows 10 iPhone WiFi bağlı kalmıyor, kapanmıyor, rastgele bağlantı kesiliyor - Eğer senin Windows'ta Wi-Fi bağlantısı sık sık kesiliyor birçok problem yaşayabilirsiniz.
  • Windows 10 iPhone WiFi sarı üçgen, ünlem işareti - Bu sorunu çözmek için, nasıl düzeltileceğiyle ilgili makalemize bakın Windows 10'da Wi-Fi ünlem işareti .
  • Windows 10 iPhone WiFi erişim noktası çalışmıyor - Sizin için ne yapacağınıza dair bir rehber yazdık. mobil erişim noktası Windows 10'da çalışmıyor .

Gördüğünüz gibi, bu Windows Vista'da ve ayrıca bir iPhone 4'te de oldu.



Her şeyden önce, Windows 10 bilgisayarının suçlu olduğundan emin olmak için, iPhone'unuzu kullanarak oluşturduğunuz WiFi etkin noktasına başka bir cihazı deneyin ve bağlayın.

Sorun devam ederse, yapabileceklerinizi burada bulabilirsiniz.

hp yazıcı yazdırmadan önce uzun gecikme

İPhone’un WiFi erişim noktasına bağlanamıyorsam ne yapabilirim?

1. Kişisel erişim noktası sorunlarını giderin

iPhone



  1. İOS cihazınızın, bilgisayarınızın ve kablosuz planınızın Kişisel Erişim Noktası için sistem gereksinimlerini karşıladığını onaylayın.
  2. Kişisel Erişim Noktası'nın etkinleştirildiğini doğrulayın. Ayarlar> Genel> Hücresel> Kişisel Erişim Noktası.
  3. Safari'ye dokunup yeni bir web sayfası yükleyerek iOS cihazınızdaki İnternet bağlantısını doğrulayın.
  4. Bir bağlantı türü işe yaramazsa başka birini deneyin (örneğin, Wi-Fi kullanarak bağlanmak yerine, USB kullanmayı deneyin veya Bluetooth ).
  5. Kişisel Erişim Noktasını şuradan devre dışı bırakıp yeniden etkinleştirmeyi deneyin: Ayarlar> Kişisel Erişim Noktası veya Ayarlar> Genel> Hücresel> Kişisel Erişim Noktası .
  6. İOS'un en son sürümünü yükleyin. Dokunmak Ayarlar> Genel> Yazılım Güncelleme .
  7. Simgesine dokunarak ağ ayarlarını sıfırlayın Ayarlar> Genel> Sıfırla> Ağ Ayarlarını Sıfırla .
  8. Önceki adımlardan hiçbiri sorununuzu çözmezse iPhone'u geri yükleyin.

İPhone'unuzu bir hata nedeniyle geri yükleyemiyor musunuz? Merak etmeyin, sizin için doğru çözüme sahibiz


2.Ağ sürücülerini güncelleyin

DriverFix BaşlığıİPhone'unuzun hotspot'undaki bu bağlantı sorunu eski ağ sürücülerinden de kaynaklanıyor olabilir, bu nedenle en iyi çözüm kullanmaktır DriverFix , bu iş için mükemmel üçüncü taraf güncelleme yazılımı.

Doğru, kullanımı gerçekten kolay, hızlı ve güvenilir olduğu için bu yazılımı öneriyoruz.

pencere 10 ana tek dil

Sürücü güncelleyici ile ilgili en önemli şey, üreticilerin 0 günlük sürücülerine erişim sağlamaktır ve DriverFix, piyasada etkileyici bir sürücü kitaplığına sahiptir.

Yeni bir sürücüye ihtiyacınız olmasa veya yeni bir sürücüye ihtiyacınız olmasa bile, bu harika yazılım, işlem sırasında bozuk veya eksik olanları algılar ve onarır.

DriverFix'i ücretsiz deneyebileceğiniz için sözlerimize inanmanıza gerek yok.

DriverFix

DriverFix

Ağ sürücülerinizi DriverFix ile hızlı bir şekilde güncelleyin ve iPhone'unuzla Wi-Fi bağlantısının keyfini tekrar çıkarın.Ücretsiz denemeSiteyi ziyaret et

3. WiFi erişim noktası sorunlarını giderin

  1. Kişisel Erişim Noktasını kapatın.
  2. Wi-Fi'nin olduğunu doğrulayın AÇIK içinde Ayarlar> Wi-Fi.
  3. Kişisel Erişim Noktasını tekrar açın.
  4. Başka bir cihaz Wi-Fi ağınıza katılamıyorsa, kullanıcının Wi-Fi şifresini doğru girdiğinden emin olun.
  5. Cihaz Wi-Fi ağınızı göremiyorsa, cihaz adınızı doğrulayın (Windows, ASCII olmayan karakterler kullanan bir aygıt adını düzgün görüntülemeyebilir).
  6. Şu anda Kişisel Erişim Noktanızı kullanan kaç cihaz olduğunu doğrulayın. Kablosuz operatörünüze bağlı olarak ve maksimum Wi-Fi bağlantısı sayısı bir seferde üç ile sınırlandırılabilir.
  7. Diğer cihaz hala bağlanamıyorsa, Wi-Fi'yi cihazda kapatıp tekrar açmayı deneyin. Cihazınızın diğer Wi-Fi ağlarını görebildiğini doğrulayın.

4. iPhone'unuzun adını değiştirin

  1. Git Ayarlar> Genel> Hakkında> Ad .
  2. Şimdi tıklayın X mevcut adınızı kaldırmak için simge.
  3. Yeni bir isim girin ve gitmekte fayda var.

Not:Birkaç kullanıcı, sıcak nokta adından fazladan boşluk kaldırmanın sorunu kendileri için çözdüğünü bildirdi, bu yüzden bunu da denediğinizden emin olun.

Hotspot adını değiştirdiğinizde, PC'niz iPhone WiFi erişim noktasına tekrar bağlanabilir.


5. WiFi hotspot için Unut seçeneğini kullanın

  1. Tıkla Wi-Fi simgesi sağ alt köşede.
  2. Şimdi Wi-Fi erişim noktanızı bulun, sağ tıklayın ve Unutmak menüden.

Windows 10'da kullanılmayan Wi-Fi ağlarının nasıl silineceği veya unutulacağı hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız varsa, adanmış rehber .

Tekrar bağlanmayı deneyin, bir şifre girmeniz istenecektir. Bunu yaptıktan sonra, Wi-Fi ağı çalışmaya başlayacaktır.


6. iPhone’un hotspot şifresini değiştirin

Kullanıcılara göre, Windows, iPhone WiFi erişim noktasına bağlanmazsa sorun, erişim noktanızın şifresi olabilir. Ancak, bu sorunu yalnızca ortak erişim noktanızın şifresini değiştirerek çözebilirsiniz.

Sorun çözülmeli ve iPhone’un ortak erişim noktasına tekrar bağlanabileceksiniz.


7. Intel Proset kablosuz yazılımını kaldırın

  1. Ayarlar uygulaması Ve git Uygulamalar Bölüm.
    Windows 10 iPhone WiFi sarı üçgen
  2. Seçiniz Intel Proset kablosuz yazılımı listeden tıklayın ve tıklayın Kaldır buton.
    Windows 10 iPhone WiFi Tanımlanamayan ağ
  3. Çıkarmak için ekrandaki talimatları izleyin.

Yazılımı kaldırdıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Not:Eğer kullanmazsan Intel Proset yazılımı , kablosuz yazılımınızı kaldırdığınızdan emin olun ve bunun yardımcı olup olmadığını kontrol edin.

Windows 10'da programların ve uygulamaların nasıl kaldırılacağı hakkında ek bilgiye ihtiyacınız varsa, şuna bir göz atın adanmış rehber Daha fazla bilgi edinmek için.

Bunun sizin için işe yarayıp yaramadığını bize bildirin. Değilse, belki detaylı sorununuzu bizimle paylaşabilirsiniz ve birlikte bir çözüm bulmaya çalışacağız.

yazıcım tüm harflerin arkasına bir "gölge" yazdırıyor

Ayrıca, bu sorunu çözmeyi başardıysanız, ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için bizimle paylaşın.

Editörün Notu:Bu gönderi ilk olarak Aralık 'de yayınlandı ve o zamandan beri Ağustos 'de tazelik, doğruluk ve kapsamlılık için yenilenmiş ve güncellenmiştir.



nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası