hepsiburada nasıl satış yaparım / HepsiBurada'da Nasıl Mağaza Açılır? - StockMount

Hepsiburada Nasıl Satış Yaparım

hepsiburada nasıl satış yaparım

Hepsiburada&#;da Nasıl Dükkan Açılır

Ülkemizin en büyük e-ticaret sitelerinin başında gelen Hepsiburada da nasıl dükkan açılır?   yılında açılan Hepsiburada satıcıların müşteriler ile buluşması konusunda ücretsiz dükkan açma imkanı tanımaktadır. Milyonlarca kullanıcıya sahip olan hepsiburada e-ticaret sitesi ile sizde kısa sürede bir mağaza sahibi olabilirsiniz. 

İnternet üzerinden satış yapmak isteyenlerin kendi adlarına bir e-ticaret sitesi açmaları gerekmektedir. Bu çok maliyetli ve uzun süre çalışma gerektiren bir konudur. Bununla birlikte; insanların yıllardır kullandığı veya değer verdiği bir alışveriş sitesinde satış yapmak çok daha kolay olmaktadır. 

Hepsiburada e-ticaret sitesinin yıllardır birikim sahibi olduğu müşterilere çok daha kolay ve hızlı ulaşabilirsiniz. Bu konuda girişimde bulunmak isteyenler için Hepsiburada da Nasıl Dükkan Açılır. E-ticaret yapmak isteyenlerin nelere dikkat etmesi gerekir ve Hepsiburada da dükkan açma işlemleri nasıl yapılır sorularına cevap vermek istiyoruz.

Hepsiburada da Dükkan Açmak

İnternet üzerinden satış yapmak denildiğinde ülkemizde ilk akla gelen sitelerin başında; hepsiburada gelir. Yıllardır sektöründe kusursuz hizmet veren bu e-ticaret sitesi birbirinden farklı 4 ana başlık altında satıcı sözleşmesi ile çalışmaktadır. Sizde işletmeniz veya işiniz ile bağlantılı olan bu satış sözleşmelerinden birine hemen başvuruda bulunabilirsiniz. Gerekli şartları taşıyanlarla yapılacak olan satış sözleşmesi sonucunda satış yapmanıza imkan verilir. Hepsiburada da Dükkan Açmak isteyenler aşağıda belirttiğimiz satıcı tiplerinden birisini belirlemek zorundadır.

  1. Standart satıcı başvurusu
  2. Kadın Girişimci başvurusu
  3. Yurt dışı satış başvurusu
  4. Hepsi Türkiye’den satıcı başvurusu (Yöresel üretim yapan üreticiler)

Yukarıda belirttiğimiz satıcı başvurularına bağlı olarak sizlerden farklı evrak veya belge talebinde bulunulmaktadır. Bu konuda en önemli olan ise bir firma veya şirket sahibi olmanız gerekmektedir.

Hepsiburada Üzerinden Satış Yapmak

Milyonlarca müşteriye kısa bir süre içerisinde ulaşmak veya daha fazla satış yapmak için sizde hemen bir sanal dükkan açabilirsiniz. İşiniz ile uygun satıcı başvurusunda bulunanların bir takım evrakları bu sisteme tanıtmak zorunda olduğunu belirtmek isterim. Hepsiburada da Nasıl Dükkan Açılır diye araştırma yapanların hangi evraklara sahip olması gerektiğini sıralamak gerekirse;

  • Sözleşme belgesi
  • Pazaryeri formu
  • Vergi Levhası
  • İmza sirküleri
  • Banka ve Faaliyet belgeleri
  • Ticaret sicil gazetesi

Belirtilen evrakların sistem üzerinden gönderilmesi ile onay süreciniz başlamış olacaktır. Sözleşmesi onaylananlar ise seafoodplus.infourada

.com adresi üzerinden sisteme giriş yaparak ürün yükleme işlemlerini gerçekleştirebilir.  

Hepsiburada’da Mağaza Açmak ()

’den beri e-ticaret piyasasında hizmet veren Hepsiburada; elektronik, moda, takı, ev, yaşam, anne, bebek, spor, outdoor, kozmetik, kişisel bakım, süpermarket, petshop, kitap, hobi gibi 30 farklı kategoride satış yapmayı mümkün kılıyor. Ayda 85 milyondan fazla ziyaretçi çeken Türkiye’nin en büyük ikinci pazaryeri olan Hepsiburada, e-ticaret yapan veya yapmak isteyen birçok işletmenin satış yapmak isteyeceği bir platform. E-ticaretin büyüyen hacmiyle beraber önemi artan pazaryerlerinde mağaza açabilmek için izlemeniz gereken belli prosedürler var. Biz de ’de Hepsiburada’da mağaza açmak için hangi adımları izlemeniz gerekir sizler için yazdık.

Hepsiburada Güncel Komisyon Oranlarını öğrenmek için tıklayın!

Hepsiburada’da Nasıl Mağaza Açarım?

Hepsiburada, e-ticaret pazaryerleri arasında en çok mağaza açılan platformların başında geliyor. Bunun en büyük sebepleri arasında Hepsiburada’nın hem mağaza sahiplerine hem de üyelerine ücretsiz hizmet sunması, zengin ürün kategorisi ve yoğun ziyaretçiye sahip olması yer alıyor. Bu nedenle Hepsiburada’da satıcı olmak başarılı bir ticaret için oldukça önemli bir adım.

Pazaryerlerinde satış yapmak için en çok tercih edilen e-ticaret sitesi olan Hepsiburada’da mağaza açma işlemi için öncelikle başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Formda istenen gerekli bilgileri girdikten sonra Hepsiburada mağaza açma başvurusu işleme alınıyor ve onay süreci başlıyor. Onay süreci sonrasında gerekli olan şartlara uymanız durumunda Hepsiburada mağaza açma talebiniz onaylanıyor.

Hepsiburada’da Mağaza Açma Ücreti Var mı?

Hepsiburada mağaza açma ücreti almayan pazaryeri platformlarından biridir. Hepsiburada’da mağaza açmak için gerekli olan şartlara uymanız ve evrakları iletmeniz durumunda herhangi bir ücret edemeden mağaza açabilirsiniz. Hepsiburada mağazanızı açtıktan sonra da aylık veya yıllık olarak mağaza üyeliği için herhangi bir ücret talep etmez. Hepsiburada’da satış yapmanız halinde yaptığınız satış başına Hepsiburada komisyon alacaktır.

Hepsiburada’da Mağaza Açmak için Gerekli Olan Şartlar ve Evraklar Neler?

Hepsiburada’da mağaza açmak ve ürün satışı gerçekleştirebilmek için satıcı panelinde bulunan başvuru formunu doldurabilirsiniz. Birçok pazaryerinde mağaza açmak için gerekli olan belgeler Hepsiburada tarafından da talep edilir. Başvuru formu doldururken aşağıdaki belgeleri girmeniz gerekir;

  • Resmi ve ticari sicil kayıtları
  • Adres ve iletişim bilgileri
  • Banka hesap bilgileri
  • Vergi dairesi bilgileri

Hepsiburada Satıcı Başvurusu

Hepsiburada’da mağaza açabilmek için şirket olmanız gerektiğini de unutmayın. Şirket kurmayla ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak isterseniz blog yazımıza göz atabilir, ya da Youtube sayfamızdan Muhasebe Sohbetleri video serimizi izleyebilirsiniz.

Hepsiburada’da mağaza açma başvurusu yaparken önce hangi satıcı tipinin size uygun olduğunu seçmeniz gerekir. Hepsiburada’da tüm şirketleri kapsayan ‘’Standart Satıcı’’, %51 ve üstü hisse sahibi olan kadınlar için ‘’Girişimci Kadın’’, e- ihracat yapmak isteyenler için ‘’Yurt Dışı’’ ve % yerli üretim ya da yöresel ürünler satmak isteyenler için “HepsiTürkiye’den” olmak üzere dört tip satıcı vardır.

Satıcı tipinizi seçtikten sonra sizden istenen belgeleri Hepsiburada’da ilgili sayfaya yüklersiniz. Bu belgeleri şu şekilde listeleyebiliriz;

  • Vergi levhası
  • İmza sirküleri
  • Faaliyet belgesi
  • Şahıs firmaları için varsa eğer Ticaret Odası evrakları

Tüm evrakları ıslak imzalı ve kaşeli olarak yüklemeniz gerektiğini unutmayın.

Hepsiburada’da Mağaza Açabilmek için E-ticaret Altyapısı Gerekiyor mu?

Hepsiburada mağaza açma şartları arasında olmasa da internetten satış yapmak için e-ticaret altyapınızın olması birçok açıdan daha avantajlıdır. Hepsiburada’da gerçekleştireceğiniz satışlar üzerinden milyonlarca müşteriye ulaşma, farklı ödeme sistemlerini kullanma gibi birçok avantajınız olur. Ancak sadece buradan satış gerçekleştirmek firmanız için dezavantajlı olabilir.

Hepsiburada’da çok sayıda benzer mağazanın yer alması öne çıkmanızda ve rekabette dezavantajlar yaratabilir. Bu nedenle müşterilerinizle daha iyi iletişime geçebilmek, marka imajı ve güveni yaratmak, reklam ve kampanya stratejilerinizi oluşturmak ve duyurmak için bir e-ticaret sitenizin olması gerekir. E-ticaret siteniz sayesinde ticaretinizi bir sonraki aşamaya taşıyabilir, marka olarak öne çıkabilirsiniz.

Hepsiburada’da Mağaza Açınca Vergi Süreci Nasıl Oluyor?

Tüm internet pazaryerlerinde olduğu gibi Hepsiburada’da da mağaza açtığınızda yaptığınız satışlar üzerinden vergi ödemeniz gerekiyor. Türkiye Cumhuriyeti yasalarında bulunan vergi şartları gereğince Hepsiburada’da açtığınız mağazanızdan gerçekleştireceğiniz ürün satışları için vergi ödeme yükümlülüğünüz bulunuyor. Hepsiburada vergi oranları ise devlet tarafından belirlenmektedir.

Hepsiburada’nın Girişimci Kadın programı nedir? Kimler faydalanabilir?

Hepsiburada’nın kadınların ekonomideki yerini desteklemek ve güçlendirmek üzerine geliştirdiği bu programda, girişimci kadınlara iş kurma veya işlerini büyütme olanakları sunuluyor. Bu programa dahil olabilmek için şirket sahibiyseniz %51 ve üzeri hisseye sahip olmanız gerekiyor. Eğer bir girişim fikriniz var ise de KADİGER Pusula sayfasına giderek eğitimler alabilir, şirketinizi kurduktan sonra Hepsiburada’ya müracaat edebilirsiniz.

Hepsiburada’da işini e-ticarete taşımak isteyen girişimci kadınlara sunduğu pakette;

  • Satışlar üzerinden alınan komisyonlarda Hepsiburada’nın belirlediği kategorilerde ve/veya alt kategorilerde 10 Bin TL’lik satışa kadar %20 indirim*
  • İndirimli kargo ücreti
  • 30 bin TL’ye kadar banner veya reklam desteği
  • En az 3 bin TL’lik ekstra banner ve reklam harcamasına, harcanan miktar kadar Hepsiburada desteği
  • Stok ve fiyat entegrasyonu için Hepsiburada’nın önerdiği entegratör firma ile çalışacak firmaların program sürelerince ilk bir yıllık masraflarının yarısının ödenmesine destek olmak gibi maddeler yer alıyor.

Daha detaylı bilgiye Hepsiburada’nın sayfasından ulaşabilirsiniz.

Hepsiburada’da Nasıl Satış Yapılır?

Binlerce ürünü ve satıcıyı kullanıcılarıyla buluşturan e-Ticaret platformlarında satıcı olmak için uygulamanız gereken birkaç adım bulunmaktadır. Peki, Hepsiburada’dan satış nasıl yapılır? Satış yapabilmek için hangi belgelere sahip olmalısınız?

Hepsiburada Nedir?

yılında kurulan seafoodplus.info, internet üzerinden elektronik aletler, mobilyalar, kırtasiye malzemeleri ve daha birçok ürünü alıcılarıyla buluşturan bir e-Ticaret sitesidir. Kurulduğu dönemde sadece kendi ürünlerinin satışını gerçekleştirirken, bugün küçük/büyük birçok markanın da kendi çatısı altında satış yapmasını sağlamaktadır. 

Hepsiburada’da Mağaza Açmanın Avantajları Nelerdir?

e-Ticaret siteleri işlerini büyütmek isteyen küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin kolayca satışa başlayabilecekleri platformlardır. Müşterilerin en çok güvendiği e-ticaret platformlarından biri olan Hepsiburada’nın reklam ve popüler pazar alanından yararlanarak, aylık 85 milyondan fazla ziyaretçiye erişme imkanınız bulunmaktadır. Ayrıca, platformun avantajlı kargo imkanlarından da yararlanabilirsiniz. Müşterilerin online alışveriş sırasında aradığı şartlardan biri olan farklı ödeme sistemleri ile kendiniz anlaşmak zorunda kalmadan çalışabilir, böylece bu gibi ekstra süreçlerle uğraşmadan mağazanız için daha etkili satış yapmaya odaklanabilirsiniz.

Hepsiburada’da Satış Yapmak için Gerekli Belgeler 

Platformda satış yapabilmek için gereken bazı belgeler bulunmaktadır. Bu belgeler mağaza açma işlemi esnasında online olarak yüklenmek üzere sizden istenecektir. Mağazanızı açabilmek için gereken belgeler ise şu şekildedir:

  1. En az bir yıl içerisinde alınmış vergi levhası
  2. Noter tarafından onaylanmış imza sirküleri, şahıs firmaları için imza beyannamesi
  3. Banka bilgileri
  4. Son 6 aya ait faaliyet belgesi
  5. Ticaret sicil gazetesi
  6. Pazaryeri satıcı bilgileri formu
  7. Hepsiburada satıcı üyelik sözleşmesi

Hepsiburada’da Mağaza Nasıl Açılır?

İnternet üzerinden satış yapmak birçok insan için karmaşık görünse de gerekli bilgiler ve belgeler eşliğinde kısa süre içerisinde mağaza açmak mümkündür. Belgelerinizi tamamladıktan sonra platform üzerinden aşağıdaki adımları takip ederek mağazanızı açabilirsiniz.

  1. Hepsiburada’da mağaza açmak için ilk yapmanız gereken site içerisinde yer alan ‘’Satış yapmak istiyorum’’ bölümüne giriş yapmaktır. Ardından ‘’Hemen başvur’’ butonuna tıklamalısınız. 
  1. ‘’Hemen Başvur’’ butonuna tıkladıktan sonra satıcı paneli ile karşılaşırsınız. Burada ‘‘Yeni Başvuru’’ bölümüne geçerek satıcı tipinizi seçmelisiniz. Eğer %51 ve üstü hisse sahibi kadın olan bir şirketseniz ‘’kadın girişimci’’, yöresel üretim yapan üreticiyseniz ‘’HepsiTürkiye’den’’, işinizi yurtdışında büyütmek isteyen bir şirketseniz ‘‘Yurt dışı’’, işinizi e-ticaret üzerinden genişletmek istiyorsanız ‘‘standart’’ satıcı tipini tercih etmelisiniz. 
  1. Satıcı tipini seçtikten sonra mağaza adınızı ve şifrenizi belirlemek üzere bir sonraki sayfaya yönlendirilirsiniz. Ardından şirketinize dair bilgiler ve belgelerin girişini yapmak için belirlenen adımları takip etmeniz gerekir. Örneğin; iletişim, banka, adres, yetkili kişilerin bilgileri, mağazanızda yer alan ürünlerin kategorisi ve gerekli evraklar gibi.
  1. Son aşamayı da tamamladığınızda mağaza açma isteğiniz 7 günlük bir inceleme sürecine alır. Eğer talebiniz reddedilirse bu konuya yönelik yapabilecekleriniz hakkında bilgilendirilirsiniz.

Mükellef ile Finansal Süreçlerinizi Takip Etmek Çok Kolay!

Hepsiburada üzerinden mağaza açma süreciniz boyunca Mükellef’ten destek alabilirsiniz. Mağazanızı açtıktan sonra vergileriniz için e-Fatura veya e-Arşiv Fatura düzenleyebilmeniz gerekir. Mükellef’in sağladığı hizmetlerden, hem şirketinizin kuruluş sürecinde hem de şirketinizin kurulmasının ardından tüm finansal süreçleri dijital olarak yönetebilmek amacıyla faydalanabilirsiniz. Aynı şekilde vergisel ve mali konulara ilişkin yürütülmesi gereken tüm idari süreçlerinizi takip edebilir ve çevrimiçi olarak bu süreçleri yürütebilirsiniz. Daha detaylı bilgi almak için tıklayınız.

New call-to-action

İlgili



yılından beri hizmet vermekte olan Hepsiburada sanal pazar yeri E-Ticarette önemli bir yer tutmaktadır. Bugün en avantajlı ödeme seçenekleri ve uygun fiyatlı ürün çeşitliliği ile elektronik alışverişte ilk akla gelen isimlerden.

Her ay ortalama 85 milyon gibi bir ziyaretçi sayısı var. Düşünsenize satış için bir dükkanınız olsa bir ayda en fazla kaç müşteriniz olur? Hepsiburada ile bu sayıyı 10 hatta katına taşıyabilirsiniz. Ziyaretçi sayısının artması demek satışlarında o oranda katlanması anlamına gelir.Hepsiburada'da Nasıl Satış Yapılır?

Hepsiburada da nasıl dükkan açılır?

Hepsiburada da dükkan açmanın herhangi maliyeti yoktur. Ücretsiz olarak dükkanı açıp ürünlerinizi satmaya başlayabilirsiniz.

Hepsiburada

Hepsiburada’da dükkan açmak için gereken evraklar

1. Vergi levhası

2. İmza sirküleri

3. Banka bilgileri

4. Faaliyet belgesi

5. Ticaret Sicil Gazetesi

6. Hepsiburada satıcı üyelik sözleşmesi

7. Pazaryeri satıcı bilgileri formu (Komisyon oranları gibi bilgilerin olduğu form)

Bu belgeler, mağaza açma işlemi sırasında online olarak yüklenmek üzere istenecektir.

Dikkat edilmesi gerekenler ise;

* Vergi levhası en eski bir önceki yıl içinde alınmış olmalıdır,

* İmza sirküleri; noter onaylı, güncel tarihli ve firma yetkili kişi/kişileri tarafından kaşeli ve ıslak imzalı olmalıdır,

* Şahıs firmaları, imza sirküleri yerine imza beyannamesi kullanabilir,

* Yine şahıs firmaları için, eğer bir ticaret odası kaydı bulunmuyorsa, faaliyet belgesi ve ticaret sicil gazetesi bölümlerine vergi levhası yüklenmelidir,

* Varsa faaliyet belgesi son 6 aya ait olmalıdır,

* Pazaryeri satıcı bilgi formu ve üyelik sözleşmesi, başvuru aşamasında seafoodplus.info’dan alınır.

Unutmayın!

· Şirket olma zorunluluğu vardır; şahıs, anonim ya da limited şirketi kimliğiyle mağaza açabilirsiniz,

· İşletmenizin ve varsa ürün gönderimi yapacağınız deponun adres bilgisi olmalıdır,

· Ödemelerin yatırılabilmesi için sabit bir banka hesabı istenir,

· Eğer limited veya anonim şirketiyseniz; mersis numarası, ticaret sicil numarası ve KEP e-posta adresiniz de istenecektir,

· Her bir mağaza; elektronik, ev-dekorasyon gibi yalnızca bir kategoride satış yapabilir. Birden fazla kategoride satış yapmak istiyorsanız yeni mağaza kaydı başvurusu yapmalısınız.

Hepsiburada komisyon oranları

KategoriÜrün GrubuKomisyon Oranı
AltınGram Altın, Tam Altın, Yarım Altın….%4
AksesuarSaat/ Gözlük, Atkı, Bere..%17
ÇantaValiz, Bavul, Seyahat Çantası

Spor Çanta, Sırt Çantası, Abiye Çanta…..

%15

%17

AyakkabıTümü%17
GiyimTüm Giyim Türleri%17
ParfümKadın, erkek ve setler%13
Outdoor ÜrünlerOutdoor ve Deniz Ekipmanları%10
Spor ve OutdoorSpor Giyim
Spor Aletleri
Bisiklet ve Paten
%13
%10
%8
Spor BranşlarıFutbol, Basket, Tenis..%10
Taraftar ÜrünleriGiyim, Aksesuar, Hediye%12,5
ElektronikCep Telefonu%4
ElektronikTablet%5
ElektronikBilgisayar ve Ürünleri%5 &#; %11 arasında değişmektedir
ElektronikFotoğraf ve Kamera%8,5 &#; %10 arasında değişir
Oto Aksesuar%5- %10 arasında değişmektedir
SDASüpürge, ütü, blender, saç sakal düzeltme makineleri vb.%8,5 ile %15 arasında değişmektedir
MDABeyaz eşyalar%7,5 ile %10 arasında değişmektedir.
TVLCD TV…%5
Anne bebek ürünleriAnne bakım ürünleri, ıslak mendil.%12,5
Cilt bakımıSaç bakım, cilt bakım, maske gibi%12,5
MakyajOje, ruj, fondöten gibi%13,5
PetshopKedi maması, köpek maması, kedi köpek yatakları%12
Sağlık ve Kişisel Bakım ÜrünleriDiş fırçası, aile planlaması ürünleri,%12,5 &#; %14 arasında değişmektedir
Ev Bakım ürünleri%10
Temel Tüketim Ürünleri%12,5
Bahçe Ürünleri%9 ile %18 arasında değişmektedir
Yapı Market%12 &#; %17 arasında değişmektedir.
Ev tekstili%10 &#; %16 arasında değişir
Mobilya%16
Zücaciye%16
Oyuncak%12,5
Cep Telefonu Aksesuarları%10 ile %20 arasında farklılık göstermektedir
Film, Kitap, Müzik, Kırtasiye%5 &#; %12
Oyun Konsolu%5 &#; %8 arasında değişiklik göstermektedir
Hobi OyunHobi ve Eğlence Ürünleri%12,5
NON TV%12 &#; %20
Dijital Ürünler%8,5 &#; %10

NOT: Bu oranlar yılı güncel oranlarıdır. Ancak hepsiburada bu oranlarda değişiklik yapma hakkına sahiptir. Dükkan açtığınızda bu rakamları net şekilde göreceksiniz.

Oran hesaplamanıza gerek kalmadan satışa açtığınız üründen ne kadar komisyon kesintisi olacağını aynı satırda görebileceksiniz.

Hepsiburada anlaşmalı kargo tutarları:

Anlaşmalı kargolar ile satışlarınızı tüm Türkiye&#;ye (81 ile) gönderim yapabilirsiniz.

DesiARASSÜRATPTTMNGUPSYURTİÇİBORUSANHOROZCEVAHEPSİJET
0₺9,99₺9,99₺9,99₺11,40₺12,15₺12,59₺26,79₺27,90₺54,00₺   9,75
1₺9,99₺9,99₺9,99₺11,40₺12,15₺12,59₺26,79₺27,90₺54,00₺   9,75
2₺10,68₺10,68₺10,68₺11,40₺12,15₺12,90₺26,79₺27,90₺54,00₺   9,75
3₺11,80₺11,80₺11,80₺12,28₺12,15₺13,76₺26,79₺27,90₺54,00₺   9,75
4₺11,90₺11,90₺11,90₺12,28₺12,15₺14,50₺26,79₺27,90₺54,00₺   9,75
5₺14,28₺11,90₺11,90₺12,50₺12,15₺16,52₺26,79₺27,90₺54,00₺ 15,55
6₺15,09₺12,00₺13,00₺14,61₺14,70₺16,89₺26,79₺27,90₺54,00₺ 15,55
7₺16,39₺12,70₺13,50₺14,61₺14,70₺19,47₺26,79₺27,90₺54,00₺ 15,55
8₺17,71₺13,50₺14,50₺14,61₺14,70₺20,02₺26,79₺27,90₺54,00₺ 15,55
9₺19,02₺14,50₺16,00₺15,50₺14,70₺21,00₺26,79₺27,90₺54,00₺ 15,55
10₺20,32₺16,00₺17,00₺15,50₺14,70₺21,74₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
11₺21,55₺16,35₺17,58₺18,42₺17,60₺23,15₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
12₺22,86₺17,00₺18,50₺18,42₺17,60₺24,69₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
13₺24,15₺18,00₺19,50₺18,42₺17,60₺25,67₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
14₺25,46₺19,00₺20,00₺18,42₺17,60₺27,63₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
15₺26,76₺20,00₺22,00₺21,00₺17,60₺29,50₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
16₺27,78₺21,00₺24,32₺21,53₺22,62₺30,21₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
17₺29,07₺21,99₺25,96₺21,53₺22,62₺32,00₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
18₺30,36₺22,79₺27,32₺21,53₺22,62₺33,10₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
19₺31,65₺23,60₺28,69₺21,53₺22,62₺34,08₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
20₺32,95₺24,40₺30,06₺23,00₺22,62₺35,13₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
21₺34,16₺25,20₺31,00₺27,45₺30,16₺37,00₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
22₺35,45₺26,00₺32,51₺27,45₺30,16₺38,57₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
23₺36,73₺26,80₺33,96₺27,45₺30,16₺40,00₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
24₺38,01₺27,61₺36,00₺27,45₺30,16₺41,00₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
25₺39,30₺28,41₺37,50₺27,45₺30,16₺43,29₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
26₺40,59₺29,21₺38,47₺27,45₺33,94₺48,00₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
27₺41,87₺30,01₺40,00₺27,45₺33,94₺49,62₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
28₺43,16₺30,81₺41,39₺29,75₺33,94₺50,97₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
29₺44,45₺31,62₺43,50₺29,75₺33,94₺51,52₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
30₺45,74₺32,42₺44,50₺29,75₺33,94₺53,43₺26,79₺27,90₺54,00₺ 25,50
31₺47,02₺33,22₺45,45₺30,75₺34,44₺54,95₺27,68₺28,00₺54,54₺ 25,50
32₺48,31₺34,02₺46,87₺31,75₺34,94₺56,47₺28,57₺28,80₺55,08₺ 25,50
33₺49,60₺34,82₺48,28₺32,75₺35,45₺58,00₺29,47₺29,70₺55,63₺ 25,50
34₺50,89₺35,63₺50,00₺33,75₺35,95₺59,52₺30,36₺30,60₺56,20₺ 25,50
35₺52,17₺36,43₺51,50₺34,75₺36,45₺61,04₺31,25₺31,50₺56,76₺ 25,50
36₺53,46₺37,23₺53,00₺35,75₺36,96₺62,56₺32,14₺32,40₺57,32₺ 25,50
37₺54,75₺38,03₺53,94₺36,75₺37,46₺64,09₺33,04₺33,30₺57,90₺ 25,50
38₺56,04₺38,83₺55,36₺37,50₺37,96₺65,61₺33,93₺34,20₺58,48₺ 25,50
39₺57,32₺39,63₺56,77₺38,50₺38,47₺67,13₺34,82₺35,10₺59,06₺ 25,50
40₺58,61₺40,44₺58,50₺41,20₺38,57₺68,66₺35,72₺36,00₺59,65₺ 25,50
41₺59,90₺41,24₺60,00₺42,23₺38,97₺70,18₺36,61₺36,90₺60,25
42₺61,19₺42,04₺61,50₺43,26₺39,06₺71,70₺37,50₺37,80₺60,85
43₺62,48₺42,84₺63,00₺44,29₺39,55₺73,23₺38,40₺38,70₺61,45
44₺63,76₺43,64₺63,85₺45,32₺40,04₺74,75₺39,29₺39,60₺62,08
45₺65,05₺44,45₺65,26₺46,35₺40,54₺76,27₺40,18₺40,50₺62,69
46₺66,34₺45,25₺66,68₺47,38₺41,03₺77,79₺41,07₺40,50₺63,32
47₺67,63₺46,05₺68,50₺48,41₺41,52₺79,32₺41,97₺40,50₺63,95
48₺68,91₺46,85₺70,00₺49,44₺42,01₺80,84₺42,86₺41,18₺64,60
49₺70,20₺47,65₺71,50₺50,47₺42,50₺82,36₺43,75₺42,04₺65,23
50₺71,49₺48,46₺72,50₺51,50₺43,00₺83,89₺44,65₺42,90₺65,89
51₺72,78₺49,14₺74,00₺52,53₺43,49₺85,41₺45,54₺43,76₺66,55
52₺74,06₺49,82₺75,50₺53,56₺43,98₺86,93₺46,43₺44,62₺66,90
53₺75,35₺50,50₺77,00₺54,59₺44,47₺88,45₺47,32₺45,47₺67,08
54₺76,64₺51,19₺78,50₺55,62₺44,96₺89,98₺48,22₺46,33₺67,20
55₺77,93₺51,87₺80,00₺56,65₺45,46₺91,50₺49,11₺47,19₺67,26
56₺79,21₺52,55₺81,00₺57,68₺45,95₺93,02₺50,00₺48,05₺67,44
57₺80,50₺53,24₺82,50₺58,71₺46,44₺94,55₺50,90₺48,91₺67,56
58₺81,79₺53,92₺84,00₺60,00₺46,93₺96,07₺51,79₺49,76₺67,80
59₺83,08₺54,60₺85,50₺60,00₺47,42₺97,59₺52,68₺50,62₺68,10
60₺84,37₺55,29₺87,00₺60,50₺47,92₺99,12₺53,57₺51,48₺68,40
61₺85,65₺55,97₺88,50₺61,50₺48,41₺,64₺54,47₺52,34₺69,54
62₺86,94₺56,65₺90,00₺62,50₺48,90₺,16₺55,36₺53,20₺70,68
63₺88,23₺57,34₺91,00₺63,50₺49,39₺,68₺56,25₺54,06₺71,82
64₺89,52₺58,02₺92,50₺64,50₺49,88₺,21₺57,15₺54,91₺72,96
65₺90,80₺58,70₺94,00₺65,50₺50,38₺,73₺58,04₺55,77₺74,10
66₺92,09₺59,39₺95,50₺66,50₺50,87₺,25₺58,93₺56,63₺75,24

Son zamanlarda hızla yayılan HEPSİJET gönderi fiyatları gayet uygun. Gelip adresinizden paketlerinizi alabiliyorlar. Paket sayınız arttığında diğer kargolarda gelip paketlerinizi bulunduğunuz yerden alacaktır. Zamanla satışlarınız arttığında hepsi gelip adresinizden paketlerinizi almak isteyecektir.

Dikkat edilmesi gereken püf noktaları

  • Pek çok satıcı ile rekabet etmeniz gerekir. Sürekli stoklarınızı ve fiyatlarınızı takip etmeniz gerekir. Burada fiyat takibinden kastım, aynı üründen satan diğer mağazaların ürünü kaça sattığını sürekli takip etmelisiniz. Yoksa sizden 0,50 krş daha ucuza satış yapan bir rakibe satışları kaçırabilirsiniz.
  • Bazı ürünler için komisyon oranları yüksek olabilir. Fiyatlandırmayı yaparken maliyet hesabını doğru yapmalısınız.
  • Taahhüt ettiğiniz süre içerisinde mutlaka sattığınız ürünü kargoya vermelisiniz yoksa mağaza puanınız düşer. Bu da rakiplerinize oranla daha az satış yapmanıza sebep olur.
  • Müşteriler satın alma yapmadan önce ürün ve mağaza yorumlarını okur. Olumsuz yorum almamalısınız! Bu çok önemli. Müşteri memnuniyeti için zamanında gönderi, doğru ürün, doğru paketleme çok önemlidir. bunlara dikkat etmelisiniz.

 

Sanal pazar yerleri ve e-ticaret siteleri hakkında detaylı bilgi ve danışmanlık hizmeti almak için bize ulaşın.

 

 

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir