erenköy medikal / İstanbul Erenköy Medikal Sağlık Firmaları - İstanbul Erenköy Medikal Sağlık - Doktor Uzman

Erenköy Medikal

erenköy medikal

Medicana Ataşehir Hastanesi Hakkında

Yalnızca Türkiye’nin değil Avrupa’nın da önemli sağlık merkezlerinden biri olacak olan Medicana Ataşehir Hastanesi modern teknolojik altyapısı, üst düzey hastane mimarisi ile tıbbın tüm dallarında hizmet verecek şekilde planlandı.

İstanbul’un en kapsamlı sağlık konseptlerinden biri olarak planlanan Medicana Ataşehir Hastanesi, yepyeni bir sağlık hizmeti anlayışı getiriyor.

Tüm tıp disiplinleri, özellikli tedavileri ve üstün teknoloji ile birleştirdiği cerrahi tedavi olanaklarını, hasta odaklı hizmet anlayışı ile birleştirerek Anadolu yakası başta olmak üzere tüm İstanbul’un hizmetine sunuyoruz.

Medicana Ataşehir, hasta ve hasta yakınları için yüksek konfor sunacak şekilde düzenlenen iç alanları, deneyimli, çağdaş, yenilikleri takip eden uzman kadrosu, yüksek teknolojisiyle özellikli tedavileri modern teknoloji ile birleştiren bir hastane olarak emsallerinden ayrışıyor. Sağlık hizmeti sunumunda “gelecek” Medicana Ataşehir Hastanesi ile başlıyor.

Hasta Odaklı Hizmet Anlayışı

Medicana Ataşehir Hastanesi’nin tasarımında hasta ve yakınları ile çalışanların konforu için her ayrıntı düşünüldü. Lobi alanından polikliniklere, hasta bekleme noktalarından, doktor ve hasta odalarına kadar her mekân, hastaların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde dizayn edildi. Hasta ve hasta yakınlarının tedavi ve hastanede kalış süreçlerini en konforlu şekilde geçirmeleri için her detay düşünüldü. Renk seçiminden, eşyaların formlarına, ışıklandırmadan seçilen aksesuarlara kadar her şey iyileşmenin bir parçası olabilecek özellikte planlandı. Üstün teknolojik özelliklere sahip görüntüleme üniteleri, özellikli laboratuvarları, üstün teknolojiye sahip ameliyathane ve yoğun bakımları ile çağdaş bir hastane olarak daima yanınızdayız, desteğiz.

Medicana Ataşehir Hastanesi Sanal Tur

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir