anamur navigasyon / ANAMUR-ERMENEK YOLUNDA – İsmail TERZİ

Anamur Navigasyon

anamur navigasyon

Mersin ile Anamur Mersin Arası Kaç Km?

Mersin Anamur Mersin Kaç Km

Mersin ile Anamur Mersin arası kaç km? yaklaşık olarak toplam Kilometre mesafededir. Mersin Anamur Mersin arası kaç saat sürer sorusunun yanıtı ise; yolculuk süresi arabanız ile yaklaşık 4 saat 32 dakika sürecektir. Yani şimdi yola çıkarsanız saat varış saatiniz bugün olacaktır.

Mersin Anamur Mersin Km Yakıt Hesaplama

Mersin ile Anamur Mersin yol güzergahında benzinli bir araç kullanıyorsanız Km mesafede 13,7 Litre yakıt tüketirsiniz. Size maliyeti de ₺ olur. Dizel bir aracınız varsa 11,6 Litre yakıt tüketimi yaparsınız. Yakıt maliyetiniz ise ₺ olur. Şayet LPG takılı bir araçla yol alıyorsanız ₺ ortalama yakıt maliyetiniz oluşacaktır.

BenzinMotorinLPG

NOT: , tarihli illerin ortalama yakıt fiyatları baz alınarak yapılmıştır. Benzin: TL, Motorin: TL, LPG: TL'dir. Benzinli aracın Km'de 90 km/s hızında ortalama Litre, dizel aracın ise ortalama Litre yakıt tükettiği varsayılmıştır. Yakıt maliyetiniz aracınızın hızına, yol koşullarına veya bulunduğunuz ilin yakıt fiyatlarına göre değişiklik gösterebilir.

Mersin Anamur Mersin Yol Tarifi

Mersin Anamur Mersin Yol Tarifi almak için "Yol Tarifi" butonuna basabilirsiniz. Bu sayede yol haritasına ulaşabilir, yol tarifi ile trafik durumuna bakabilirsiniz. Ayrıca "Google Navigasyon" butonunu kullanabilirsiniz. Web yada uygulamayı açabilir, yol tarifi alabilirsiniz. Mersin hava durumu veya Anamur Mersin hava durumu nasıl görmek için sayfayı aşağıya kaydırabilirsiniz.

100190100190100190100190100190100190100190100190101088101088101088101088101088101088101088101088100187100182101080100174101055100146101046100146100146

'de İstanbul'da En Çok Kaza Tem Mahmutbet'de Oldu

Radyo Trafik Yolda navigasyon uygulamasının kaza istatistikleri açıklandı.  Radyo Trafik Yolda verilerine göre, geçtiğimiz yıl İstanbul’da ana yollarda trafiği etkileyen 13 bin kaza meydana geldi. En çok kaza ise TEM Mahmutbey’de gerçekleşti.  En çok trafik kazası ekim ayında en az kaza ise ocak ayında gerçekleşti.

38 ÖLÜMLÜ, BİN YARALANMALI KAZA 

Radyo Trafik Yolda navigasyon uygulaması verilerine göre; İstanbul’da ana yollarda trafiği etkileyen 13 bin kaza meydana geldi. 1 Ocak ile 1 Ocak tarihleri arasını kapsayan verilere göre; 13 bin kazanın 38’i ölümle sonuçlanırken bin kazada ise yaralılar vardı.  

EN ÇOK EKİM, EN AZ OCAKTA KAZA OLDU 

Kazalar aylara göre dağıtıldığında, en çok kaza yapılan ayın ekim olduğu görüldü. Ekim ayında bin kaza kayıtlara geçti. Bu kazaların 3’ü ölümlü, ’si ise yaralanmalı idi. En az kaza yapılan ay ise ocak oldu. Toplam kaza kaydedilen aydaki kazaların 3’ü ölümlü, 99’u yaralanmalı oldu. Mayıs ise en çok ölüm ile sonuçlanan kazanın olduğu aydı. Meydana gelen bin kazanın ’si yaralanmalı iken 5 kaza ise ölüm ile sonuçlandı. 

İSTANBUL’UN KAZA KARA NOKTALARININ BAŞINDA TEM MAHMUTBEY VAR 

Radyo Trafik Yolda navigasyon uygulamasında en çok kaza girilen yer TEM Mahmutbey olarak verilere yansıdı. Otoyolun Mahmutbey kesiminde kaza kayda geçti. Bu kazaların 11’i ise yaralanmalı idi.  

TEM Mahmutbey’i sırasıyla; D Haramidere ( kaza), D Haliç Köprüsü ( kaza), 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ( kaza), D Merter ( kaza), D Küçükçekmece ( kaza), D Avcılar ( kaza), TEM Ispartakule ( kaza), FSM Köprüsü ( kaza), TEM Halkalı ( kaza), D Beylikdüzü ( kaza), D İncirli ( kaza), TEM Seyrantepe ( kaza), TEM Dudullu ( kaza) ve TEM Bahçeşehir ( kaza) takip etti.  

ARAÇ ARIZALARI DA KAZALAR KADAR TRAFİĞİ ETKİLEDİ 

Ana yollarda trafik kazaları kadar arızalı araçlar da trafik yoğunluğuna neden oldu.   yılı toplamında Radyo Trafik Yolda navigasyon uygulamasında 9 bin arızalı araç yer aldı. Arızalı araçların en çok kaydedildiği konumlar D Haramidere, Küçükçekmece, Avcılar, İncirli ve Merter oldu.  

EGM VE SBM İSTATİSTİKLERİ NE DİYOR? 

Radyo Trafik Yolda navigasyon uygulamasının kaza verileri, İstanbul’da “ana yollarda” ve “trafiği etkileyen” kazaları kapsıyor. Ancak bu kriterler haricinde de kentte gün içinde yüzlerce kaza meydana geliyor.  

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Trafik Başkanlığı verilerine göre; yılında İstanbul’da toplam 64 bin kaza meydana geldi. Bu kazaların 41 bin ’si sadece hasarlı kazalardı, 22 bin kazada ise ölü ya da yaralılar vardı. Bu kazalar sonucu kişi yaşamını yitirirken 29 bin 35 kişi de yaralandı. 

Öte yandan, meydana gelen her kaza emniyet istatistiklerine yansımıyor. Özellikle kent içinde meydana gelen hasarlı kazalarda taraflar aralarında kaza tespit tutanağı düzenleyerek kaza sürecini emniyet birimlerine yansımadan sonlandırabiliyor. Bu veriler de hesaba katıldığında kentteki kaza sayısı daha da artıyor. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi (SBM) verilerine göre, İstanbul’da yılında bin kaza tespit tutanağı düzenlendi.  

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Mithat ÜNALMithat ÜNAL

Mithat ÜNAL Gazete Sahbi

ETİKETLER:

nest...

çamaşır makinesi ses çıkarması topuz modelleri kapalı huawei hoparlör cızırtı hususi otomobil fiat doblo kurbağalıdere parkı ecele sitem melih gokcek jelibon 9 sınıf 2 dönem 2 yazılı almanca 150 rakı fiyatı 2020 parkour 2d en iyi uçlu kalem markası hangisi doğduğun gün ayın görüntüsü hey ram vasundhara das istanbul anadolu 20 icra dairesi iletişim silifke anamur otobüs grinin 50 tonu türkçe altyazılı bir peri masalı 6. bölüm izle sarayönü imsakiye hamile birinin ruyada bebek emzirdigini gormek eşkiya dünyaya hükümdar olmaz 29 bölüm atv emirgan sahili bordo bereli vs sat akbulut inşaat pendik satılık daire atlas park avm mağazalar bursa erenler hava durumu galleria avm kuaför bandırma edirne arası kaç km prof dr ali akyüz kimdir venom zehirli öfke türkçe dublaj izle 2018 indir a101 cafex kahve beyazlatıcı rize 3 asliye hukuk mahkemesi münazara hakkında bilgi 120 milyon doz diyanet mahrem açıklaması honda cr v modifiye aksesuarları ören örtur evleri iyi akşamlar elle abiye ayakkabı ekmek paparası nasıl yapılır tekirdağ çerkezköy 3 zırhlı tugay dört elle sarılmak anlamı sarayhan çiftehan otel bolu ocakbaşı iletişim kumaş ne ile yapışır başak kar maydonoz destesiyem mp3 indir eklips 3 in 1 fırça seti prof cüneyt özek istanbul kütahya yol güzergahı aski memnu soundtrack selçuk psikoloji taban puanları senfonilerle ilahiler adana mut otobüs gülben ergen hürrem rüyada sakız görmek diyanet pupui petek dinçöz mat ruj tenvin harfleri istanbul kocaeli haritası kolay starbucks kurabiyesi 10 sınıf polinom test pdf arçelik tezgah üstü su arıtma cihazı fiyatları şafi mezhebi cuma namazı nasıl kılınır ruhsal bozukluk için dua pvc iç kapı fiyatları işcep kartsız para çekme vga scart çevirici duyarsızlık sözleri samsung whatsapp konuşarak yazma palio şanzıman arızası